Dodaj do ulubionych

szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014

• sharan2001 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 09.09.13, 13:48
      Witam serdecznie, polecam zespół BLACK PEPPER z Lublina, gram w Polsce i zagranicą, świetnie śpiewająca wokalistka, zawodowi muzycy. Wszystko w dobrym guście i z smakiem. Zaprasza do zapoznania się z ofertą lub kontak telefoniczny 533 788 056
      www.facebook.com/pages/BLACK-Pepper/470735279689183
    • ada-m12 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 09.09.13, 16:57
      BARDZO FAJNY ZESPOŁ NA WESELE GRAJĄ NA ŻYWO NR TEL 603382140
    • matelband Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 10.09.13, 15:00
      Matel Band ... wesela, imprezy firmowe, bankiety, pikniki, koncerty.
      Doświadczeni muzycy ( scena, studio, kontrakty )
      Bogate instrumentarium, zróżnicowany repertuar, profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      www.matelband.pl
      tel. 602 511 115 ( Michał )
    • brevis1 Re ZESPÓŁ BLEH HEAVEN i DJ DAREX 15.09.13, 11:40
      Witam !
      TERMINY MAMY WOLNE W ROKU 2014
      TEL 606450920 lub e-mail: blueheaven@poczta.fm
      Repertuar i scenariusz wesela do ustalenia
      W zespole jest też DJ - DAREX
      Na życzenie AVE MARIA w kościele
      DARIUSZ zespół BLUE HEAVEN
    • karoloo4 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 17.09.13, 12:25
      www.zespol-flores.pl/
    • garnysz Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 03.10.13, 18:22
      Zapraszam na stronę www.djslawek.pl tel.603168747 Zawodowe prowadzenie wesel, poprawin jako DJ Wodzirej w jednej osobie. Amigo Party - Dj Sławek.
    • garnysz Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 03.10.13, 18:24
      Zdecydowanie www.djslawek.pl tel.603168747 Amigo Party - Dj Sławek.
    • arkadia81 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 07.10.13, 19:03
      Widzę, że szukacie takiego zespolu jak EROSBAND, bylam dwa razy na weselu, na którm grali. Zero disco polo (chyba, że na WYRAŹNE zyczenie), zero typowo weselnych zabaw, no i świetnie zaaranżowana muzyka grana na żywo. Polecam! www.erosband.pl
      • mikrut8 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 13.11.13, 12:08
        Dzień dobry

Parę słów o nas.
        Zespół „BACKGROUP”,składa się z czterech profesjonalnych muzyków;
        Janusz-instr.klawiszowe,śpiew
        Jarek –perkusja
        Jacek-gitary,śpiew
        Janusz-saksofony,git.basowa,śpiew.
        Każdy z nas przeszedł różne szczeble edukacji muzycznej począwszy od wykształcenia po grę w różnych zespołach i różnych stylach.Gramy tylko na żywo. W naszym repertuarze znajdziecie Państwo utwory rockowe,pop,jazz,trochę biesiady,oraz szeroko pojętą muzykę rozrywkową.NIE GRAMY DISCO POLO.
        Pochodzimy ze Śląska lecz koncertujemy w całej Polsce.Mamy duże doświadczenie w prowadzeniu różnego rodzaju impraz takich jak: bankiety,przyjęcia weselne,studniówki firmowe imprezy integracyjne,sylwester itp…

Tel---609327832
        ---mikrut8@wp.pl
        Pozdrawiam i zapraszam do współpracy Janusz Mikrut
      • 1dagmara15 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 03.01.14, 11:12
        witam
        zespol Mali-Boo wokalistka klawisze gitara i perkusja graja na zywo.
        wrzuta.pl/audio/1KHema3o3KJ/mali-boo_demo5
        www.facebook.com/malibooband
    • lukasik2 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 27.10.13, 23:05
      Wita Państwa bardzo serdecznie zespół muzyczny Atest,który istnieje na rynku od 1997 roku,co daje nam już kilkunastoletnie doświadczenie w obsłudze muzycznej imprez takich jak: wesela,zabawy,bankiety,dancingi,bale festyny,oraz inne imprezy okolicznosciowe. Zespoł Atest tworzą 4 osoby Marcin-instrumenty klawiszowe,wodzirej,wokalista,Basia-wokalistka,Paweł-instrumenty klawiszowe,akordeon,wodzirej,wokalista,Tadeusz-gitarzysta,tamburyn,wokalista. Posiadamy sprzęt wysokiej klasy,nowoczesne oświetlenie-skanery.Gramy utwory biesiadne,weselne.disco,pop,rock.zagraniczne z lat 60,70,80.90,oraz współczesne hity z repertuaru np :Piersi-Bałkanica,Sylwia Grzeszczak -Pożyczony , Księżniczka ,Ania Wyszkoni-W całość ułozysz mnie,Pectus-Barcelona,Weekend-Ona tańczy dla mnie,Jula-Za kazdym razem,Nie zatrzymasz mnie,Ira -Szęśliwa,Rafał Brzozowski-Tak blisko,Power Play-Zawsze coś, oj tam,oj tam,Loka-Prawdziwe powietrze,Zakopower-Boso,Piasek-Śniadanie do łóżka,Kombii-Kolory tańcza w Twoich oczach,Lady Pank-Dziewczyny nie tańczą ,Video-Szminki Róż,Ania Wyszkoni-Wiem,że jesteś tam,Lady Gaga-Alejandro , Sylwia Grzeszczak-Małe rzeczy itd....Gramy na terenie całego kraju,więc serdecznie zapraszamy Państwa do korzystania z naszych usług. tel do zespołu ATEST- 508-32-98-93 lub e-mail barbara4000@wp.pl .Gramy solidnie za rozsądna cene !

• janusz2204 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 29.10.13, 12:18
      Witam!
      Jeteśmy z Rudy Śląskiej.Podany przez Państwa termin mamy jeszcze aktualnie wolny.
      Zajmujemy się oprawą muzyczną wesel od wielu lat. Zespół nazywa się "Wspomnienie". Zapraszamy na naszą stronę www.powersound.pl gdzie możecie Państwo nas posłuchać i uzyskać więcej informacji.

Zapraszamy do współpracy !!!

Pozdrawiam!
      Janusz
    • inblue1 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 25.11.13, 23:35
      na wesele z klasą z... Łobaszewską, Grechutą, U2, Ostrowską, Niemenem .... (my również nie lubimy disco polo)
      Pięcioosobowy skład, nowe aranżacje starych hitów, przez całą noc LIVE!
      zapraszamy do posłuchania
      inbluecoverband.wix.com/in-blue-kontakt#!menu/cnylpozdrawiamy
      In Blue

wea89 napisała:

> Szukam fajnego zespołu na wesele 609. 2014 [ wesele jednodniowe] . Nie chcemy z
      > abaw weselnych , muzyki disco polo itp. Szukamy zespołu lub dj z klasą :)
      • djgass Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 21.02.14, 09:12
        Witam, zagram dla państwa weselne przyjęcie, jestem dj i wodzirejem muzycznym, możemy zagrać dla państwa w zestawieniu takim 1 dj wodzirej+dj na osobnej konsoli+1 wokalistka śpiewająca wokal na żywo+2 wokalistki+1 dziewczyna grająca na saksofonie co bardzo ładnie brzmi na uroczystościach weselnych+1 dziewczyna na skrzypcach,albo poprostu san dj,wybór należy do państwa,zapraszam na moją stronę djgass.wix.com/djgass tel.663836085 pozdrawiam Sebastian Bednarz
      • dddddvvrvr1213333 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 10.06.14, 09:10
        www.djwodzirej.ok.olsztyn.pl/
    • inblue1 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 26.11.13, 19:25
      na wesele z klasą z... Łobaszewską, Grechutą, U2, Ostrowską, Niemenem .... (my również nie lubimy disco polo)
      Pięcioosobowy skład, nowe aranżacje starych hitów, przez całą noc LIVE!
      zapraszamy do posłuchania
      inbluecoverband.wix.com/in-blue-kontakt#!menu/cnylpozdrawiamy
      In Blue

wea89 napisała:

> Szukam fajnego zespołu na wesele 609. 2014 [ wesele jednodniowe] . Nie chcemy z
      > abaw weselnych , muzyki disco polo itp. Szukamy zespołu lub dj z klasą :)
      • magic-time Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 28.11.13, 15:59
        Witam reprezentuje Zespół muzyczny Magic Time prosze o kontakt pod nr 669938312
      • kacperdob5 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 30.12.13, 15:40
        Polecam serdecznie Balance Music Band działający na terenie województwa łódzkiego. 6-osobowy skład z wodzirejem i wokalistką. 100 % muzyka na żywo z różnego rodzaju przerywnikami, zabawami, sprawiają, że weselnicy są rozbawieni do łez.

www.youtube.com/watch?v=s0quNNFKguQ
        Powyżej link do klipu promocyjnego zespołu.
        ..................................
        www.balanceband.pl

pozdrawiam serdecznie
        Kacper Dobrowolski

722013308
      • herogreg Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 06.08.14, 12:14
        jakby ktoś potrzebował fotografa to gorąco polecam Magię miejsc fotografia ślubna Kraków - zrobili bajkowy reportaż ze ślubu mojej siostry, a wracając do tematu czyli zepspołu to byłam ostatnio na weselu, gdzie grał zespół Once Band (też z KRK) - no po prostu jestem oczarowana i na pewno jak się doczekam chcę ich u siebie :)
    • dejay1 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 01.12.13, 17:49
      Witam zapraszam na naszą oficjalną stronę DJBAND www.djband.com.pl
      w naszym zespole nie tylko prezentujemy utwory w oryginalnych wykonaniach,
      dodatkowo śpiewamy i gramy na żywo:) w naszym skłądzie jest też konferansjer, prowadzący
      całe przyjęcie weselne
      polecamy się:)
      www.djband.com.pl

• djkasta Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 10.12.13, 15:20
      Witam .DJ Maciej PROFESJONALNA OBSŁUGA IMPREZ MUZYCZNYCH. Wieloletnie doświadczenie, profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy, oświetlenie, wytwornice dymu, wytwornice baniek itp. Do każdej imprezy podchodzę profesjonalnie. Posiadam bardzo szeroki repertuar polski oraz zagraniczny od lat 60 do współczesnych hitów. Imprezy prowadzone przeze mnie są urozmaicane przez grę na akordeonie (biesiada za stołami), śpiewam i gram na klawiszach, prowadzę karaoke liczne zabawy i konkursy.Współpracuję z wokalistkami oraz zespołem skład 2,3 lub 4 osobowy .Jeśli chodzi o szczegóły to dokładniejszą ofertę prześlę na e-maila .Zadzwoń lub napisz a na pewno się dogadamy 693 202 301 e-mail kasta105@op.pl
    • djmusicteam Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 22.12.13, 14:30
      Dzień dobry,
      DJ musicteam
      Oferujemy państwu profesjonalna oprawę muzyczna wesel i innych imprez taneczno-rozrywkowych.
      NAGŁOŚNIENIE,OŚWIETLENIE oraz PROWADZENIE jako DJ prezenter muzyczny.
      Dysponujemy profesjonalnym zestawem nagłośnieniowym,
      Oświetlenie statyczne i dynamiczne,
      Rampa oświetleniowa,
      Dekoracja światłem,
      Wytwornice dymu i baniek,
      Bogata dyskografia,
      Wieloletnie doświadczenie.
      Karaoke
      Przy pierwszych zleceniach rabat nawet do 50%.
      Zapraszamy do kontaktu telefonicznego 795-641-741 i 607-342-332, mailowego i odwiedzenia strony: www.musicteam.pl
    • przemosax Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 28.12.13, 18:52
      zapraszam na www.dream-art.pl

It's Freak oraz X Project - zespoły grające live.

Wykształcone vocale o ciekawej barwie soulowo - rockowej

Muzycy po wydziale jazzu - grający na wysokim poziomie

Zespoły zgrane i z dobrym sprzętem

Zapraszam do posłuchania nas na stronie internetowej

pozdrawiam
    • justynasucha Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 02.01.14, 20:46
      moonwalkers.pl/Zapraszam!
    • djmasti Dj Masti 08.01.14, 11:04
      Dj-wodzirej w składzie 3-osobowym

Specjalizujemy się w oprawie muzycznej i oświetleniowej.
      Szeroki wybór nagrań, począwszy od lat 60, 70, 80, 90 poprzez Rock'n'Roll Italo Disco gorące rytmy
      latynoskie aż do największych hitów współczesnych.
      Pamiętamy także o wielbicielach mocniejszych rytmów i fanach muzyki biesiadnej,
      nie zapominamy także o tańcach klasycznych,
      Swoim wieloletnim doświadczeniem gwarantujemy udaną zabawę i niezapomniane wrażenia.
      Posiadamy własne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      Ceny naliczamy za impreze a nie za ilość osób w zespole.

Szczegóły na stronie :

www.masti.beepworld.pl

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego:

tel:783-830-424

Dj Masti

• paula-band Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 08.01.14, 19:04
      Witam serdecznie.
      Chciałbym Państwu polecić usługi muzyczne na Wasze wesele.
      Kilka słów o nas:
      Formacja Paula-Band to trio wokalne istniejące na rynku od kilkunastu lat
      i w związku z tym mamy duże doświadczenie w prowadzeniu wesel i zabaw.
      Zespół występuje w składzie trzy osobowym (wokal męski i żeński)
      plus profesjonalny wodzirej który prowadzi całe wesele bawiąc gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej.
      Repertuar składa się z samych znanych przebojów polskich w stylu pop,
      dance, rock, disco, disco polo, tańce klasyczne.
      Film reklamowy wysyłam pocztą. Cena za usługę do uzgodnienia.
      Zespół posiada profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      Kontakt z zespołem : 608-559-607
      e-mail. remix.adam@gmail.com
    • 4nak Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 17.01.14, 19:13
      Polecam www.s-d-s.com.pl sprawdzony legalny znakomity. Nagłosnienie oświetlenie efekty specjalne laser dym banki.
    • olsononson06 Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 07.02.14, 20:47
      Bardzo gorąco polecam zespół "Private Dancer - Cover Band"! Najlepsi na pomorzu i dolnym śląsku :) Grają praktycznie wszystko - począwszy od szalonych lat 80-tych, przez rocka, a skończywszy na największych tegorocznych hitach :) Fani disco polo również będą zadowoleni :) Poza tym zespół jest komunikatywny, włada dwoma językami (angielski, niemiecki), posiada wielkiego powera, a wokalistka niesamowity głos :) Jeżeli jest Pani zainteresowana, mogę przesłać na e-maila więcej materiałów (zdjęcia, bardziej szczegółowy opis), albo skontaktować się telefonicznie :) GWARANTUJĘ NIEZAPOMNIANĄ IMPREZĘ! Kto nie ryzykuje, ten nie zyskuje :)
    • dj-dawid-508-501-542 dj Dawid +Trąbka do koscioła (gratis).. 21.02.14, 16:48
      Witam

Przedstawiam oferte:

Zakres usługi obejmuje:

*Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę
      współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar
      możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań.
      *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców,
      pierwszy taniec itp.) - do ustalenia.
      *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa
      oczekiwań oraz gości.
      * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka.
      *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis).

Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy.

www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be
      Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube

Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!!

Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542

pozdrawiam Dawid
    • silver-flame Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 22.02.14, 13:09
      Witam serdecznie!
      Zapraszam na stronę zespołu Silver Flame: www.silverflame.pl, gdzie można posłuchać utwory w wykonaniu zespołu. Cieszę się, że jest zapotrzebowanie na zespoły, jak to Państwo określili z klasą, zapraszam na stronę, myślę że się Państwu spodoba co sobą prezentujemy.
      Silver Flame jest składem 5-osobowym: wokal, instrumenty klawiszowe, saksofon, bas, perkusja. Oczywiście posiadamy własny sprzęt nagłośnieniowy i oświetlenie, gramy na żywo, nie gramy disco polo, a zabawy wprowadzamy po uprzednim ustaleniu z Parą Młodą (w ofercie są opisane, więc możecie się na nie zgodzić lub nie, lub wybrać którąś). W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: info@silverflame.pl, wtedy prześlemy dokładną ofertę, a w niej m. in. opis zabaw, repertuar, opcje składu zespołu i inne szczegóły. Pozdrawiam!
    • djgass Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 22.02.14, 15:49
      Witam, zagram państwa przyjęcie jestem dj i wodzirejem muzycznym, możemy zagrać dla państwa w zestawieniu takim 1 dj wodzirej+dj na osobnej konsoli+1 wokalistka śpiewająca wokal na żywo+2 wokalistki+1 dziewczyna grająca na saksofonie co bardzo ładnie brzmi na uroczystościach weselnych+1 dziewczyna na skrzypcach,albo poprostu sam dj,wybór należy do państwa,zapraszam na moją stronę djgass.wix.com/djgass tel.663836085 pozdrawiam Sebastian Bednarz
    • djbuzi Re: szukam zespołu/ dj na wesele 6.09.2014 27.02.14, 21:03
      Witam. Dysponuję profesjonalnym nagłośnieniem , oświetleniem ,laserami ,dymownicą ciężkiego dymu. Dla dzieci duża maszyna do baniek. Prezentuję repertuar dla wszystkich pokoleń. Gram nie jak niektórzy Dj'e z laptopa tylko wszystko z płyt Cd, przez to na pewno gra czyściej i wygląda bardziej na żywo. Gram od 12 lat od 7 miu prowadzę wesela i podobne imprezy. Cena za wesele wraz z dojazdem i oprawą muzyczną do ostatniego gościa to 900zł. /W przypadku przyjęcia weselnego do 50 osób/ 1200zł w przypadku przyjęcia weselnego powyżej 50 osób.
      Tutaj więcej zdjęć i informacji o mnie :
      www.facebook.com/DjBuzi
      www.djbuzi.pl
      Kontakt do mnie
      buzz1@op.pl
      Tel 691-519-445
      Tomasz Buzała
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka