teri456 30.08.07, 17:24 Cześć Czy ktoś się może bawił na weselu przy zespole maestral? Dzięki za opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkapral Re: zespół maestral 01.09.07, 08:32 Niedawno miałam przyjemność bawić się przy muzyce granej przez ten zespół,na moje oko było ok, ale bez rewelacji. Jedyne czego mogę się przyczepić to niemiły sposób odnoszenia się do gości, którzy prosili o jakiś konkretny twór, czego mogłam doświadczyć osobiście, a co potwierdzali inni, którzy próbowali. Odpowiedz Link
rodoska Re: zespół maestral 01.09.07, 10:17 Ja natomiast mam zupełnie inne zdanie, bawiłam się przy ich muzyce całkiem niedawno i wszystko było w porządku: muzyka na dobrym poziomie i ludzie naprawdę świetnie się bawili, ponieważ zespół ma w repertuarze utwory dla różnych grup wiekowych- od najnowszych przebojów do takich, przy których zatańczy twoja babcia :). Poza tym kontakt z zespołem był bardzo dobry i widać było, że spełniali prośby co do utworów bez mrugnięcia okiem. Odpowiedz Link
mmmartha Re: zespół maestral 28.03.08, 10:06 Cześć! Czy możecie mi podać jakiś kontakt do nich??? Odpowiedz Link
skulboj Re: zespół maestral 28.03.08, 13:25 telefon mamy bo u nas graja w pazdzierniku 504-120-433 Odpowiedz Link
dj_lepszy Re: zespół maestral 07.07.08, 15:42 Witam, jestem Dj'em, wraz z kolegą konferansjerem (dziennikarz Słowa Sportowego) zajmujemy się muzyczną oprawą wesel oraz imprez okolicznościowych. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. KONTAKT kom. 606403797 gg 807557 mail djlepszy@wp.pl Odpowiedz Link