Dodaj do ulubionych

Studio Foto-Video Arka

07.12.07, 15:26
Co sądzicie o Arce zarówno filmik jak i zdjecia???
Obserwuj wątek
    • weronika1975-pl Re: Studio Foto-Video Arka 07.12.07, 15:57
      Najlepszy kamerzysta w Częstochowie!zdjęcia w plenerze tez bardzo ładne.polecam
      gorąco!!!
      • toj-a30 Re: Studio Foto-Video Arka 09.12.07, 10:18
        Powiem tak: zdjęcie ślubne musi mieć duszę - te z Arki mają. Mają to coś co
        przyciąga oko, wspomnienia wracają...:)Zajmuję się troszkę fotografią i dlatego
        wybrałam Arkę na swój ślub. Fotki są naprawdę dobre.
        • agati.5 Re: Studio Foto-Video Arka 09.12.07, 18:17
          Byliśmy u kilku fotografów ale ON jest najlepszy!!Filmy robi nowocześnie tzn nie
          są monotonne (np nie kręci całej mszy) naprawdę super. My jesteśmy bardzo
          zadowoleni że będzie na naszym ślubie.
    • dzidek30.2 Re: Studio Foto-Video Arka 09.12.07, 20:23
      No nie jest tak jak sie cieszycie kolezanki -wszystko fajnie do
      czasu oddania materialu - pozniej rece opadaja - ja juz to
      przeszedlem z zona - pozdrowka dla wszystkich
      • weronika1975-pl Re: Studio Foto-Video Arka 09.12.07, 21:18
        A uważa pan ,że nasze dobre opinie pochodzą skąd?Przecież nie z powietrza.Ja
        korzystałam z usług i jestem bardzooo zadowolona i wszystkim Pana Arka polecam!!!
        • dzidek30.2 Re: Studio Foto-Video Arka 10.12.07, 08:37
          Kazdy klient czegos oczekuje - jeden wiecej drugi mniej - ja mowie
          co my mielismy za jazdy z tym Panem , zaczelo sie od tego ze
          obiecywal co innego a wyszlo zupelnie co innego, mial byc sam na
          weselu a przyslal kolesia do zdjec co nie mial bladego pojecia o
          fotografii i tak mozna by pare rzeczy jeszcze wymieniec - konczac
          oczywiscie na zachowaniu - bylo nie bylo dosc nieprzyjemnym w
          stosunku do mnie czyli potencjalnego klienta...
          • weronika1975-pl Re: Studio Foto-Video Arka 10.12.07, 12:58
            U nas tez kręcił jego pracownik i jestesmy bardzooo zadowoleni z
            płytki,najładniejsza jaką widziałam dotychczas.zdjęcia jeszzcze lepsze!!!ja
            bardzo polecam
            • kleo1003 Re: Studio Foto-Video Arka 18.02.08, 18:31
              A ja z chłopakiem chodziliśmy po Częstochowie w poszukiwaniu ładnych obrączek i
              przy okazji oglądaliśmy zdjęcia jak jakies widzieliśmy po drodze i przyznam
              szczerze, że to był jedyny fotograf, do którego postanowiliśmy wejść od razu.
              Jego zdjęcia na wystawie były bez porównania ładniejsze od innych jakie
              widzieliśmy. Weszliśmy o obejrzeliśmy albumy zdjęć tef firmy, zarówno9 w studio
              jak i w plenerze. I bardzo nam się podobały. Nawet doszliśmy do wniosku, że jak
              takie ładne, to w studio też sobie zrobimy na własnym ślubie, bo takie były
              ładne. A planowaliśmy tylko plener.
              Co do zachowania to nie mamy na co narzekać. Pan był bardzo miły i bez problemu
              odpowiadał na wszystkie pytania. Bardzo chętnie nam pokazał albumy i inne
              zdjęcia, był cierpliwy, widzieliśmy studio i zastanawiamy się właśnie, czy to
              nie jego sobie zamówić na zdjęcia ślubne.
            • corepl Re: Studio Foto-Video Arka 19.02.08, 14:26
              A co takiego super bylo na tej plytce?

I fotki ile ich daje i jaki format?
              • ola2602 Re: Studio Foto-Video Arka 19.02.08, 19:45
                witam
                mam wesele w sierpniu i osobiście też wybrałam studio ARKA nawet nie
                szukałam innego jak okazało się że ma wolny termin. A wybrałam je
                dlatego iż byłam zachwycona zdjęciami moich znajomych naprawdę były
                piękne, a wydaje mi się że cena jest też porównywalna do innych
                fotografów
                • madziula88 Re: Studio Foto-Video Arka 19.02.08, 23:18
                  Moge powiedziec tylko jedno - szkoda czasu i pieniedzy - wszystko
                  jest ok do czasu odbioru materialu - zdjecia OK ale film ponizej
                  zera - a w riposcie mozna otrzymac odpowiedz typu - miales Pan
                  wesele do du.. to film tez jest do du.. - wyjatkowy czlowiek -
                  szkoda sie denerwowac!!! Pozdrawiam - madziula88
                  • koniczyna-4 Re: Studio Foto-Video Arka 20.02.08, 12:52
                    Co ty opowiadasz.My dostaliśmy rewelacyjną,wyjątkowa kasetę-pamiątka na całe
                    życie.pięknie obrobiona,idealna jakosc obrazu i dzwięku.Ja polecam te firmę!
                    • corepl Re: Studio Foto-Video Arka 20.02.08, 16:05
                      A ile fotek? I jaki format?
                      • corepl Re: Studio Foto-Video Arka 20.02.08, 16:06
                        oraz w jakich albumach?
                        • gosciowa13 Re: Studio Foto-Video Arka 16.10.13, 09:32
                          mialam film i zdjecia u tych panstwa... nie powiem, bo jestem bardzo zadowolona... zdjecia sliczne i film tez bardzo mi sie podoba... mam jednak zastrzezenia tylko i wylacznie do samych wlascicieli... ich najwiekszym minusem (dla nas klientow) jest to, ze sa oni nastawieni w najwiekszym stopniu na zysk a nie na klienta.... nie potrafia docenic tego, ze ktos jest zniecierpliwiony i czeka na ta plyte, biora zamowien ile tylko "wejdzie" co skutkuje tym, ze trzeba do nich dzwonic po 1000 razy i pytac kiedy bedzie gotowy material... nie licza sie z tym, ze ktos czeka piaty miesiac. dla nich najwazniejszy jest zarobek, bo pracy jest sporo. a uwierzcie.. przy podpisywaniu umowy wszystko jest ladnie pieknie...do czasu do kiedy wszyscy pytaja cie o plyte i zdjecia, kiedy inni czekaja na plyty po miesiac dwa , a ty nawet 5 miesiecy!! to jest jakis dramat... i jeszcze jedno .. pamietajcie aby doslownie wszystko miec na umowie WSZYSTKO ... umowa ma byc zabezpieczeniem nie tylko dla tych panstwa ale i dla was... a z ich umowy nic nie wynika konkretnego... jak wam cos obiecuja przy umowie - spiszcie to na papier... bo co na "gebe" to na nic .... mam nadzieje, ze ten post przeczytaja szanowni panstwo wlasciciele i na przyszlosc podejda do klientow bardziej z sercem i zrozumieniem....
    • syrena236 Re: Studio Foto-Video Arka 04.11.13, 12:01
      Cześć my mieliśmy tą firmę na naszym weselu i muszę przyznać ze jesteśmy zadowoleni i polecamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka