olcia-oleczka 07.12.07, 15:26 Co sądzicie o Arce zarówno filmik jak i zdjecia??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronika1975-pl Re: Studio Foto-Video Arka 07.12.07, 15:57 Najlepszy kamerzysta w Częstochowie!zdjęcia w plenerze tez bardzo ładne.polecam gorąco!!! Odpowiedz Link
toj-a30 Re: Studio Foto-Video Arka 09.12.07, 10:18 Powiem tak: zdjęcie ślubne musi mieć duszę - te z Arki mają. Mają to coś co przyciąga oko, wspomnienia wracają...:)Zajmuję się troszkę fotografią i dlatego wybrałam Arkę na swój ślub. Fotki są naprawdę dobre. Odpowiedz Link
agati.5 Re: Studio Foto-Video Arka 09.12.07, 18:17 Byliśmy u kilku fotografów ale ON jest najlepszy!!Filmy robi nowocześnie tzn nie są monotonne (np nie kręci całej mszy) naprawdę super. My jesteśmy bardzo zadowoleni że będzie na naszym ślubie. Odpowiedz Link
dzidek30.2 Re: Studio Foto-Video Arka 09.12.07, 20:23 No nie jest tak jak sie cieszycie kolezanki -wszystko fajnie do czasu oddania materialu - pozniej rece opadaja - ja juz to przeszedlem z zona - pozdrowka dla wszystkich Odpowiedz Link
weronika1975-pl Re: Studio Foto-Video Arka 09.12.07, 21:18 A uważa pan ,że nasze dobre opinie pochodzą skąd?Przecież nie z powietrza.Ja korzystałam z usług i jestem bardzooo zadowolona i wszystkim Pana Arka polecam!!! Odpowiedz Link
dzidek30.2 Re: Studio Foto-Video Arka 10.12.07, 08:37 Kazdy klient czegos oczekuje - jeden wiecej drugi mniej - ja mowie co my mielismy za jazdy z tym Panem , zaczelo sie od tego ze obiecywal co innego a wyszlo zupelnie co innego, mial byc sam na weselu a przyslal kolesia do zdjec co nie mial bladego pojecia o fotografii i tak mozna by pare rzeczy jeszcze wymieniec - konczac oczywiscie na zachowaniu - bylo nie bylo dosc nieprzyjemnym w stosunku do mnie czyli potencjalnego klienta... Odpowiedz Link
weronika1975-pl Re: Studio Foto-Video Arka 10.12.07, 12:58 U nas tez kręcił jego pracownik i jestesmy bardzooo zadowoleni z płytki,najładniejsza jaką widziałam dotychczas.zdjęcia jeszzcze lepsze!!!ja bardzo polecam Odpowiedz Link
kleo1003 Re: Studio Foto-Video Arka 18.02.08, 18:31 A ja z chłopakiem chodziliśmy po Częstochowie w poszukiwaniu ładnych obrączek i przy okazji oglądaliśmy zdjęcia jak jakies widzieliśmy po drodze i przyznam szczerze, że to był jedyny fotograf, do którego postanowiliśmy wejść od razu. Jego zdjęcia na wystawie były bez porównania ładniejsze od innych jakie widzieliśmy. Weszliśmy o obejrzeliśmy albumy zdjęć tef firmy, zarówno9 w studio jak i w plenerze. I bardzo nam się podobały. Nawet doszliśmy do wniosku, że jak takie ładne, to w studio też sobie zrobimy na własnym ślubie, bo takie były ładne. A planowaliśmy tylko plener. Co do zachowania to nie mamy na co narzekać. Pan był bardzo miły i bez problemu odpowiadał na wszystkie pytania. Bardzo chętnie nam pokazał albumy i inne zdjęcia, był cierpliwy, widzieliśmy studio i zastanawiamy się właśnie, czy to nie jego sobie zamówić na zdjęcia ślubne. Odpowiedz Link
corepl Re: Studio Foto-Video Arka 19.02.08, 14:26 A co takiego super bylo na tej plytce? I fotki ile ich daje i jaki format? Odpowiedz Link
ola2602 Re: Studio Foto-Video Arka 19.02.08, 19:45 witam mam wesele w sierpniu i osobiście też wybrałam studio ARKA nawet nie szukałam innego jak okazało się że ma wolny termin. A wybrałam je dlatego iż byłam zachwycona zdjęciami moich znajomych naprawdę były piękne, a wydaje mi się że cena jest też porównywalna do innych fotografów Odpowiedz Link
madziula88 Re: Studio Foto-Video Arka 19.02.08, 23:18 Moge powiedziec tylko jedno - szkoda czasu i pieniedzy - wszystko jest ok do czasu odbioru materialu - zdjecia OK ale film ponizej zera - a w riposcie mozna otrzymac odpowiedz typu - miales Pan wesele do du.. to film tez jest do du.. - wyjatkowy czlowiek - szkoda sie denerwowac!!! Pozdrawiam - madziula88 Odpowiedz Link
koniczyna-4 Re: Studio Foto-Video Arka 20.02.08, 12:52 Co ty opowiadasz.My dostaliśmy rewelacyjną,wyjątkowa kasetę-pamiątka na całe życie.pięknie obrobiona,idealna jakosc obrazu i dzwięku.Ja polecam te firmę! Odpowiedz Link
gosciowa13 Re: Studio Foto-Video Arka 16.10.13, 09:32 mialam film i zdjecia u tych panstwa... nie powiem, bo jestem bardzo zadowolona... zdjecia sliczne i film tez bardzo mi sie podoba... mam jednak zastrzezenia tylko i wylacznie do samych wlascicieli... ich najwiekszym minusem (dla nas klientow) jest to, ze sa oni nastawieni w najwiekszym stopniu na zysk a nie na klienta.... nie potrafia docenic tego, ze ktos jest zniecierpliwiony i czeka na ta plyte, biora zamowien ile tylko "wejdzie" co skutkuje tym, ze trzeba do nich dzwonic po 1000 razy i pytac kiedy bedzie gotowy material... nie licza sie z tym, ze ktos czeka piaty miesiac. dla nich najwazniejszy jest zarobek, bo pracy jest sporo. a uwierzcie.. przy podpisywaniu umowy wszystko jest ladnie pieknie...do czasu do kiedy wszyscy pytaja cie o plyte i zdjecia, kiedy inni czekaja na plyty po miesiac dwa , a ty nawet 5 miesiecy!! to jest jakis dramat... i jeszcze jedno .. pamietajcie aby doslownie wszystko miec na umowie WSZYSTKO ... umowa ma byc zabezpieczeniem nie tylko dla tych panstwa ale i dla was... a z ich umowy nic nie wynika konkretnego... jak wam cos obiecuja przy umowie - spiszcie to na papier... bo co na "gebe" to na nic .... mam nadzieje, ze ten post przeczytaja szanowni panstwo wlasciciele i na przyszlosc podejda do klientow bardziej z sercem i zrozumieniem.... Odpowiedz Link
syrena236 Re: Studio Foto-Video Arka 04.11.13, 12:01 Cześć my mieliśmy tą firmę na naszym weselu i muszę przyznać ze jesteśmy zadowoleni i polecamy Odpowiedz Link