tomi007007 13.01.08, 22:21 Proszę pilnie o pomoc! Jak oni grają i jak prowadzą wesele? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kistas Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 15.01.08, 09:30 Ja byłam 2 razy na weselu na którym grali i uważam ze graja bardzo dobrze i dobrze prowadza wesele Polecam Odpowiedz Link
kasiczek84-cz-wa Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 08.01.10, 17:30 Grali u mnie na weselu - bylismy bardzo zadowoleni - POLECAM Odpowiedz Link
jakobsen Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 05.03.08, 12:13 Zespół Skuzi Brothers grał na naszym weselu(wrzesień 2007).Zawodowcy ,którzy bawia się muzyka.Super repertuar( u nas grali na rockowo),Presley,lata 60,70,80,90.....2008. Czterech panów ,na zywo.Poecamy ,naprwde warto.Telefon do zespołu 0603681424, 034 3681424. Odpowiedz Link
magda_konrad Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 28.03.08, 20:41 hej! jakobsen czy mogłbys napisać coś wiecej o zespole skuzi brothers? tzn. na czym grają skuzi brothers, czy robili długie przerwy między kawałkami na weselu? jak ogolnie sie zachowywali (czy nie odlecieli po północy?), itp. bede wdzieczna :) pozdr Odpowiedz Link
justjag Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 29.03.08, 21:50 zespół grał u nas na weselu i byli rewelacyjni, przerwy nie były długie, w przerwach zresztą puszczali muzykę z płyt w tle, byliśmy z nich bardzo zadowoleni i szczerze ich polecamy, a jeśli chodzi o alkohol to pić piją ale nie wpłynęło to w żaden sposób (przynajmniej negatywny) na ich grę Odpowiedz Link
jakobsen Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 31.03.08, 15:38 Profesjonalna kapela weselna,czterech panów (gitara,bas,perkusja,klawisz), przerwy -nie mierzyłem (krótkie),widac ,ze ludzie wykształceni.Super repertuar,wyluzowani,super muzycy(podobno jeden z nich spiewa u P.Rubika).Nie graja tandety weselnej. Odpowiedz Link
yo_soy_rubia Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 15.04.08, 21:16 a śpiewa, owszem - wiem, bo go znam - i wiem, że takie opinie nie są brane pod uwagę, ale zapewniam, że to jeden z najlepszych głosów Częstochowie, lub nawet na Śląsku, wykształcony klasycznie, i rzeczywiście pięknie bawi się muzyką, bo ją kocha.Pozdrawiam Odpowiedz Link
kociczek22 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 01.04.08, 19:35 Czy ktoś mi może powiedzieć skąd są Ci Panowie czy mają jakąś stronę internetową?Oraz ile biorą za wesele dwudniowe? Odpowiedz Link
ivonne28 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 04.04.08, 11:17 Panowie (zespół na zywo ) skasowali nas na 3300zł(2 dni) ,ale było warto.Super zabawa,znakomity repertuar.Polecamy ten zespół.Wydaje mi sie ,że nie potrzebują reklamy.Iwona. Odpowiedz Link
karkoszka-ema Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 05.05.08, 11:22 Sylwester 2007 -gra zespół Skuzi Brothers -,, super muzyka''. 12.01.08 -wesele rodzinne -gra Skuzi Brothers -rewelacja.Szkoda ,ze nie grali u nas na weselu .Szczerze polecamy, bardzo spontaniczni i ....profesjonaliści. Odpowiedz Link
likomo Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 15.05.08, 16:44 Taniec z gwiazdami (taniec -my ,gwiazdy -skuzi brothers), chociaz nie umiemy tańczyc ale przy takim zespole ,,się nauczylismy''.Mielismy okazje posłuchac panów na weselu u znajomych.I na zywo...... Odpowiedz Link
ekstaza25 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 03.06.08, 12:07 Dawno nie ubawilismy sie tak na weselu .Grał band braci Skuza , repertuar,prowadzenie zabaw, kultura przy zamawianiu dedykacji.Jesteśmy zachwyceni.Karolina ,Adam Jarosik. Odpowiedz Link
papirna-brisaca Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 18.06.08, 13:33 Dokładamy pozytywne opinie o tym zespole.Mieliśmy okazje bawić się na weselu ,gdzie oprawę muzyczną wykonywał Skuza Brothers. Ciekawe aranżacje przebojów, nie tylko weselnych.Polecamy !!1 Odpowiedz Link
markula Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 01.09.08, 14:18 Panowie graja super -polecamy z czystym sumieniem. Urszula ,Marek Kocoń. Odpowiedz Link
solid05 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 17.09.08, 21:57 Zawodowcy- kelner z restauracji. Odpowiedz Link
alo-jzy005 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 28.10.08, 11:25 Kulturalny człowiek przy spisywaniu z nami umowy weselnej, repertuar nietuzinkowy,zabawy standardowe.Panowie potrafia zabawic wszystkich gości.Bylismy zadowoleni z wyboru tego zespołu.Polecamy znajomym. Odpowiedz Link
sampo429 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 03.11.08, 13:03 Zespół grał na naszym weselu , same plusy, 5,6 utworów w kolejce- krótkie przerwy ,dużo zabaw ,goście bardzo zadowoleni-my też . Rafał ,Ewa M. Odpowiedz Link
energy1977 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 18.11.08, 11:17 My równiez polecamy zespół Skuzi , dobrze grają i prowadzą zabawy, w [przewrwach gra muzyka(M>Grey,Chuck Maggione etc).Kamila ,Andrzej Kubik. Odpowiedz Link
sum1-16 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 28.11.08, 12:11 Mielismy tą przyjemność słuchać zespół Skuzi 11.10.2008 .Bardzo dobrze grają ,duzo utworów w kolejkach muzycznych,krótkie przerwy,i co ciekawe - mają smak ,jesli chodzi o pusczanie utworów ,gdy goscie nie tańcza. Panowie -oby tak dalej. Odpowiedz Link
kliknij1980 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 09.12.08, 12:21 Jesteśmy już po weselu z zespołem Skuzi Brothers.Goraco polecamy.Profesjonalna czwórka, która wie jak grać,zaśpiewać,zabawić towarzystwo.Jesli organizujesz wesele głównie dla swojego pokolenia i swoich rodziców,a nie dla emerytów,to nikt nie powinien sie nudzić.Grają dużo,szybko,intensywnie.Wszyscy nasi goście ich chwalili,zarówno 50-letnie ciotki,jak i 18-letnie podlotki.Pozdrawiamy. Odpowiedz Link
fintek22 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 09.12.08, 18:53 a czy mozesz mi napisać ile oni biora za 1 dzień? Odpowiedz Link
edyp29 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 12.12.08, 10:22 Ja sie bawiłem na weselu gdzie oni grli ale mnie sie nie podobało .. Odpowiedz Link
mazurekwrc Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 12.12.08, 14:00 możesz napisać coś więcej ? Odpowiedz Link
luiza-patryk Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 16.12.08, 18:19 Pozdrawiamy forumowiczów i zespół Skuzi.Witamy wszystkich zadowolonych(20 .09.2008 nasze wesele)z zespołu Skuzi,a także jeszcze nie zdecydowanych.Możemy napisać cała rozprawę pod tytułem Skuzi ,ale po co.Graja,że ciary po plecach(James Brown-ale czad...).Luiza z mężem. Odpowiedz Link
magnefar Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 16.12.08, 21:32 Witam! O gustach się nie dyskutuje... Obserwuję watek już od dawna i zastanawiam się czy ja jestem zbyt wybredna czy o negatywach się nie pisze... Dwa razy bawiłam się na weselu z zespołem SKUZI BROTHERS i NIE PODOBAŁ mi się ten zespół. Faktycznie repertuar dobry, kilka piosenek później przerwa, ale prawdę mówiąc w tej przerwie kompletnie nic... Zespół oprócz grania nie zabawiał gości, miałam wrażenie że zespół przyszedł, zagrał swój repertuar, odbębnił swoje i na tym koniec. No może oprócz wejścia, czepka i dwóch zabaw. nawet kiedy goście zaczęli śpiewać przy stole "a kto sie w styczniu urodził" zespół ani na chwile nie wstał z krzeseł by przygrywać... Mnie osobiście najbardziej podobały się wesela, gdzie w trakcie przerwy zespół starał się rozbawić gości, gra do przyśpiewek przy stołach, chodzą z gitarą lub innym instrumentem po sali... SKUZI BROTHERS graja poprawnie, ale szkoda że tylko graja... Odpowiedz Link
nombre Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 18.12.08, 10:58 I teraz to juz sama nie wiem co robic, chciałam ich zarezerwowac na swój ślub, ale po tej opini to sie waham. Bo faktycznie granie to nie wszystko, trzeba jescze potrafic zabawic towarzystwo. Prosze zeby inne osoby wypowiedzialy sie w tym temacie, czy faktycznie z nimi tak kiepsko jesli chodzi o rozruszanie towarzystwa. Odpowiedz Link
moogg Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 10.06.09, 00:42 Witam. Po wielomiesięcznym lekceważenia forum postanowiłem przejrzeć wpisy na temat zespołu w którym gram od lat i odpowiedzieć na ciekawsze wątki. Zarzuty, że nie udzielamy się w przerwach są mocno niesprawiedliwe. Oczywiście, że po zagraniu prawie półgodzinnego bloku trzeba chwilę siąść i odpocząć ale gdy tylko goście wykazują chęć do pośpiewania przy stołach za parę sekund pomaga im przynajmniej pianista (szacunek Mariusz).C o do narzucania gościom sposobu spędzania czasu w przerwach, to staramy się po prostu nie narzucać. Szanuję zdanie tych, którzy chciliby widzieć nas w przebraniu z akordeonem nad głowami gości ale wydaje mi się, że te czasy już minęły i my akurat wolimy gęsto grać a kwestii przygrywek nie ustalać z góry, a po prostu reagować na to co się dzieje na sali. Swoją drogą nie tak dawno zostaliśmy uprzedzeni przez młodą parę, że życzą sobie abyśmy przygrywali przy grilowaniu (trochę w charakterze zespołu cygańskiego).Choć przyznam, że nie jest to moja/nasza bajka to nie było problemu. A swoją drogą: mamy już XXI wiek, a nie lata 80-te poprzedniego i nie mieszkamy (niech się nikt nie obazi) na przysłowiowej Kileckiej wiosce. pozdrowienia Marcin Odpowiedz Link
koorida35 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 18.12.08, 23:29 ,,ludzie listy piszą''-Skaldowie.My wybraliśmy ten zespół.Jeżdziliśmy po wielu salach(w grę wchodziły Stokrotki,No Name,Białe Kruki,Afera).Szukamy dobrego kamerzystę,fotografa,co polecicie...intersuje nas profesjonalizm.Nowożeńcy.Mamy wesele w Rick-u. Odpowiedz Link
martusiaw83 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 19.12.08, 13:27 My mamy wesele w lipcu w Ricku, będą grali u nas SKUZI BROTHERS. Słyszałam o nich same dobre opinie, mają zróżnicowany repertuar, więc wszyscy sie bawią, co dla mnie jest najważniejsze. Oczywiście niemożliwe jest, żeby każdemu podobał sie ten zespół, więc nie ma sie co zrażać jednym negatywnym komentarzem. Moim zdaniem to jeden z lepszych zespołów w Częstochowie. Panowie bardzo mili, profesjonalni i konkretni. Odpowiedz Link
aneczka1883 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 21.12.08, 13:27 hej bardzo bym prosiła o napisanie czy SKUZI prowadza zabawy na weselu oraz czy jest ich dużo Odpowiedz Link
magnefar Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 21.12.08, 18:05 ale oni prowadza zabawy, a ile ich jest to już indywidualnie umawiasz się z każdym zespołem, strasznie kiepsko u niech z przyśpiewkami i zabawianiem gości podczas posiłków Odpowiedz Link
monu30_bielsko Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 27.12.08, 20:38 czy macie jakies namiary na ten zespol? najlepiej e-mail, telefon. Telefon komorkowy w poscie powyzej jest nieprawidlowy. Odpowiedz Link
ekstaza25 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 28.12.08, 16:04 Umawialiśmy się z zespołem na sali ,gdzie grali ,tel. jeśli nie uległ zmianie to chyba 0603 681424, 034 3681424.Polecamy. Odpowiedz Link
kozminsky1980 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 15.01.09, 00:34 ... graja super , super prowadzą zabawy.Goście bardzo zadowoleni.Koźmińscy. Odpowiedz Link
ubezpiecz25 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 03.02.09, 11:39 Witam.Grali u nas na weselu.Było super.Goscie zadowoleni w 100%.Repertuar weselny i nie tylko....Bardzo sympatyczni w stosunku do gosci,bardzo dobry kontakt podczas tańca,super oczepiny.Graja na żywo z energią, która udziela się bawiacym.Ewelina z mężem i sliczną Weroniką. Odpowiedz Link
joanna_lis Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 18.05.09, 20:01 Dołączamy się do pozytywnych komentarzy!! Mieliśmy wesele w ostatni weekend kwietnia, grali rewelacyjnie! Dwa dni przed ślubem poprosiliśmy Ich o przygotowanie piosenki dla rodziców, której nie znali... i nie było najmniejszego problemu;) Potrafią "wyczuć" bawiących się, muzyka dla każdego, każdy przynajmniej raz zatańczył- mam tu na myśli starszych, młodzi schodzili z parkietu tylko w trakcie przerw- których nie było dużo. Nie mamy żadnego "ale". Asia i Michał Odpowiedz Link
bebecko Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 10.02.09, 12:05 Udało nam sie ,,zwerbowac'' ten zespół i ,,mamy go''. Co do szczegółów: Lokal-Rick Fotograf - Malinowski Film-Skowronek p.s. wszystko opiszemy po weselu. Odpowiedz Link
ivory-m6 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 27.02.09, 13:40 Witamy ! Ostatnio mielismy okazje bawic sie na weselu przy ich muzyce.Podobało się i mnie i mojemu narzeczonemu. Mało przerw,grali dla młodych i starszych(Niemen,Grosik etc).Oczepiny ,czego nie znosimy na weselach przeprowadzili krótko i na temat.Grali troche za głosno,ale jak sie siedzi 3 metry od głosników.Za dwa lata konczymy studia i moze sie na nich zdecydujemy. Odpowiedz Link
aniolki222 Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 19.05.09, 21:17 powiem wam że ten zepół to niezła lipa jak nie chcecie mieć skopanego wesela to nie ryzykujcie a poza tym wiem z pewnego żródła że wiekszość pozytywnych komentarzy zespół sam sobie wystawił. Odpowiedz Link
wacikotek Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 24.05.09, 15:03 Aniołek .. ty chyba Sztyrlitz się powinieneś nazywać , a twoje pewne źródło to wygódka u ojców w podwórku- Jestem muzykiem z 30 letnim stażem-Kapela jest super wszyscy goście byli zadowoleni - repertuar dla wszystkich pokoleń- Tak trzymać Panowie "3 humbukers" Odpowiedz Link
aniamichzubkowscy Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 27.05.09, 18:25 kolega wacikotek napewno jest znajomym muzykiem zespołu a my byliśmy ich posłuchać na żywo i powiemy że to zwyczajne disco polo i napewno nie weżmiemy ich na swoje wesele! Odpowiedz Link
al-coholik Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 02.06.09, 18:10 Aniamichzubkowscy - sami jestescie disco polo!!! Grali u nas w ostatnia sobote w Ricku i zabawa byla przednia. Chlopaki graja wszystko, od Jamesa Browna, przez Ziyo po Behemoth:)Sa super i naprawde godni polecenia!!! Panowie - szacunek i wielkie dzieki! Edyta i Bartosz Odpowiedz Link
art-efekt Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 15.06.09, 08:06 Co i ja potwierdzam jako uczestnik tego wesela, a muszę nadmienić, że Edytka jest wykształconym muzykiem (skrzypaczką), dlatego też ma nieco wyższe wymagania w stosunku do zespołów niż większość nowożeńców. Jeżeli zaś chodzi o moje zdanie dotyczące Braci Skuza to muszę przyznać, że jestem miło zaskoczony zarówno bogatym i wszechstronnym repertuarem, jak i jakością wykonania oraz prowadzeniem. Jako osoba grająca, pomagałem Edytce i Bartkowi w znalezieniu dobrego zespołu. Niestety nie miałem okazji wcześniej słyszeć Braci Skuza, choć jako konkurencja wiedziałem o ich istnieniu. Zespoły, które ja polecałem miały już terminy zarezerwowane. Edytka z Bartkiem jednak samodzielnie zdecydowali się na ten zespół i musze przyznać, że był to trafiony wybór. Pozdrawiam "Nowożeńców" oraz chłopaków z zespołu "Skuzi Brothers" Jacek z zespołu "Art-Efekt" lub w skrócie "Efekt" tel. 504051028 Odpowiedz Link
moogg Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 10.06.09, 01:31 Witam tu Marcin ze Skuzi Brothers. Były czasy, że było zapotrzebowanie na Disco Polo i zawsze nam szło z tym mocno pod górkę. Myślę, że na dzień dzisiejszy nasi klienci wiedzą, że jeśli chcą dużo DiPolo to muszą szukać innego zespołu. W repertuarze jesteśmy w stanie wyszukać /tylko w wypadku gdy jest taki zapotrzebowanie/w sumie może 8 do 10 utworów w tym gatunku i najczęściej gramy w środowisku gdzie jak już zabrzmi np."Jesteś szalona" to stanowczo jako żart. A w razie potrzeby jesteśmy w stanie bazując na doświadczeniu szybko opracować potrzebny repertuar. Polecam w charakterrze głęboko humorystycznym wyszukać sobie np. "Suknie Kolorowe". ((( A my to musieliśmy w miarę możliwości bez śmiechu zagrać ))) Najczęściej aby "wybadać" gości zagramy jakiś utwór w tym szacownym gatunku. Ale na dwa dni wesela są to najczęściej 3-4 piosnki. To wszystko. pozdr Odpowiedz Link
aniamichzubkowscy Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 05.06.09, 13:11 tacy są profesionalni że cena za wesele zaczełą sie zmieniać po weselu a umowe szlak trafil mama młodej nawet popłakała się prze z nich nie polecam. Odpowiedz Link
forumowicz99 SKOŃCZCIE CHŁOPAKI Z TĄ REKLAMĄ 08.06.09, 17:58 Chłopaki "skuzi" - proszę was, skończcie już z tą reklamą na forum. Być może znaleźliście sobie jakiś sposób na dotarcie do klienta, ale ten odświeżany PRZEZ WAS wątek zaczyna już być śmieszny. Nikt nie jest aż tak głupi by wierzyć że te "wychwalacze" pisze ktoś inny niż wy sami. Komedię tu robicie... Odpowiedz Link
jacekiagatkalive A właśnie że fajny zespół ! 09.06.09, 13:24 U nas też grali. I było super ! Odpowiedz Link
moogg Re: SKOŃCZCIE CHŁOPAKI Z TĄ REKLAMĄ 10.06.09, 01:02 Witam. Na bezczelny zarzut muszę krótko odpowiedzieć. Mam na imię Marcin i gram w zespole którego dotyczy ten wątek. Jeden podstawowy argument miły kolego na to że piszesz brednie - gramy już kilkanaście lat i nigdy nie reklamowaliśmy swoich usług wierząc, że najlepszą rekomendację dadzą nam zadowoleni goście i Państwo Młodzi.Terminarz wypełniony od lat.Tyle na ten temat. Uczciwie podpisuję się i proszę i rewanż (a może odwagi za mało, bo się okaże, że właśnie założyłeś zespół i reklamy prasowe nie tuszują braku umiejętności ?!?!?). Mimo twojej nieuczciwości pozdrawiam. Marcin z zespołu Skuzi Brothers /jedyny nie brat Odpowiedz Link
forumowicz99 Re: SKOŃCZCIE CHŁOPAKI Z TĄ REKLAMĄ 12.06.09, 14:22 Przyznam, że niezła ta twoja filozofia Marcinie... Mam się przedstawić? komu - tobie, bo po całej liście postów pisanych pod różnymi nickami nagle się ujawniłeś? Nie bądź śmieszny. Napiszę Ci co myślę. Znam was od lat, wiele razy miałem przyjemność z wami pracować - podkreślam słowo "przyjemność". Uważam was za dobrą kapelę. Ale to, co tu robisz czyli ta cała autoreklama pisana z tygodnia na tydzień przez różne nicki ale tę samą osobę, jest tak durna, że nie pasuje do poziomu waszego zespołu. Wcześniej robiły to takie zespoły jak Limits, Matrix i Armagedon, aż do czasu jak sami zaczęli się tutaj gryźć. Ty zmierzasz ku temu samemu. Osobiście mnie to nie wzrusza, ale przynajmniej naucz się dyskutować na forum, bo jak narazie zdanie inne niż Twoje określasz "bezczelnymi zarzutami", a ludzi myślących inaczej niż Ty wysyłasz tu do "lekarza znanej specjalizacji". To jest forum chłopie, a nie książka chwalebna Skuzów. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
moogg Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 10.06.09, 01:48 A może jakieś konkrety. Jestem członkiem zespołu na którego temat piszesz te brednie i zastanawiam się jaka może być twoja motywacja. Może podasz więcej danych co do osób którym podnieśliśmy rzekomo cenę? Wszyscy członkowie zespołu to ludzie poważni i umówiona cena jest dla nas rzeczą świętą. Jeśli byśmy robili takie numery to obawiam się, że co drugi wpis by tego dotyczył. Pozdrawiam i rzyczę miłych sesji u lekarza wiadomej specjalizacji. Marcin ze Skuzi Brothers Odpowiedz Link
moogg Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 11.06.09, 01:28 SPROSTOWANIE - UŚCIŚLENIE Powyższa notatka jest moją odpowiedzią na złośliwy wpis jakoby zdarzyło się, że po imprezie żądaliśmy kwoty wyższej niż umówiona. Jakoś się stało,że wpis ukazał się w innym miejscu niż powinien. Nie wierzcie we wszystkie brednie pisane na tym forum !!! Marcin z zespołu Skuzi Brothers Odpowiedz Link
kistas Re: zespół na weselę SKUZI BROTHERS 10.06.09, 13:04 Witam Jak widać ile osób tyle opini o zespole. Każdy jest indywidualnością na swój sposób , ma inny gust i oczekuje czegoś innego od zespołu weselnego. Ja ze swojej strony mogę wyrazić jedynie swoją opinię na temat zespołu SKUZI. Na początku zeszłego roku zaczeliśmy planować wesele, a ponieważ istotną dla nas sprawą był wybór zespołu zaczęliśmy poszukiwania. Ważne dla nas były 3 czynniki : 1. aby zespół grał na żywo, tj.perkusja, gitara itd 2. aby nie fałszował 3. aby poprowadził przyjęcie weselne z humorem ale i z klasą , tj. bez konkusrów typu picie wódki ze szklanki , czy jakieś "przebieranki" I tak po sprawdzeniu zespołu oraz dzięki poleceniu go od naszego zaprzyjaźnionego fotografa i koleżanki , która sama kiedyś śpiewała w zespole na weselach -wybraliśmy SKUZI BROTHERS. I co się okazało- goście szaleli do białego rana, zespół grał sporo kawałków pod rząd, dosłownie wykończyli nas kondycyjnie))) . Ponieważ na naszym przyjęciu weslenym sporo było osób tzw. bez pary , co jakiś czas były tzw."wężyki " aby każdy mógł się włączyć do zabawy, do tego jeden konkurs na poziomie i zagrane dedykacje od znajomych. Jeśli ktoś oczekuje od zespołu tego czego my oczekiwaliśmy to z polecam SKUZÓW z czystym sumieniem , jeśli zaś szukacie czegoś innego to zespołów grających na weslach i DJ jest obecnie sporo na rynku i każdy gdy sie odrobinę postara z pewnością znajdzie to czego szuka. My znaleźliśmy i było super)) P.S. Co do wątku dotyczącego płatności ,zapłaciliśmy dokładnie taką sumę o jakiej była mowa ponad rok temu i uważam,że byli tego warci))) Pozdrawiam przyszłe Pary Młode i życze Wam udanych ślubów i wesel , bo to dzień , który na długo utkwi w pamięci . Odpowiedz Link