malenka_30 17.08.09, 19:41 Stary Rynek 14,czy któraś z Was tam kupowała suknie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nippy7 Re: BELLISIMA-SALON SUKNI SLUBNYCH 17.08.09, 20:07 jak tam kupiłam na poprawiny. obsługa jest po prostu fenomenalna!!! dziewczyna wie po co tam jest!!! suknie ślubne też piękne, zaczełam żałowac,że swoją szyje:/polecam Odpowiedz Link
magdalow2 Re: BELLISIMA-SALON SUKNI SLUBNYCH 17.08.09, 21:54 Ja kupowalam na 1 i na 2 dzien sukienki.Popieram zdanie co do obslugi,fenomenalna :-)Suknie tez przepiekne.Pamietajcie ze warto dac troszke wiecej nieraz ale to 1 dzien w zyciu i musi byc niezapomniany:-)Na 1 dzien mialam firmy papilio zamawiana a na 2 dzien szyta.Nie da sie ukryc ze trudno bylo mi dobrac suknie ze wzgledu na figure ale wygladalam swietnie nawet sama o sobie moge to powiedziec ale to nie tylko moje zdanie.Jezeli suknia to tylko tam ... Zycze dobrego wyboru My juz po ...11.07.2009r:-) Odpowiedz Link
h.e.x.a Re: BELLISIMA-SALON SUKNI SLUBNYCH 20.08.09, 12:53 Ja już się na ten temat wypowiadałam, więc przeklejam wypowiedź: Serdecznie polecam "bellissimę" na starym rynku. Miła obsługa, spory wybór sukienek. Wszystkie przymiarki terminowo, sprawnie i profesjonalnie. Bardzo sympatyczna obsługa, nikt nie wciska nic na siłę. No i można przymierzać do woli a ponieważ zamawiałam suknię dużo wcześniej dostałam rabat (choć może to była jakaś "świąteczna" promocja). Pozdrawiam Odpowiedz Link
malenka_30 Re: BELLISIMA-SALON SUKNI SLUBNYCH 21.08.09, 22:50 A mogłabyś podać linka gdzie o tym pisałaś bo nie mogłam znaleźć?Dzięki. Odpowiedz Link