Gość: mimi Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.tvk.torun.pl 20.06.12, 09:05 ja jak narazie jestem zadowolona w pełni z wrózki zinaidy,tez na forum ją znalazłam,nie zawiodla nawet raz,super psycholog,przewodnik duchowy,realia wrózby szokujace,szczera prawda zamiast bajki z palca wyssanej,za kazdym rzem jestem zadowolona,korzystalam 4 razy,na razie spokoj,wszystko sie układa dzieki jej wskazowkom. z całą odpowiedzialnoscia polecam wrozkę zinaide wrozkazinaida@wp.pl 784910901 jej namiary ale na stronie sa inne opcje,nie pamietam juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.tvk.torun.pl 24.06.12, 15:27 hmmm to tak jest,ja do niedawna myslalam ze wrozka zinaida to komercyjna i przereklamowana osoba ,ale do czasu pewnej sprawy,TERAZ PODPISUJE SIE POD TYMI DOBRMI OPINIAMI I SZCZERZE POLECA,nic wiecej nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
16kwiatek Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam 18.09.12, 12:53 hm tak czytam i czytam towszystko i naprawde widze jacy ludzie potrafia byc okrutni i zlosliwi.Co do Marii Bucardi to nie wiem wydaje sie mila osoba i jakos rzeczywiscie lepiej sie robi sluchajac jej nawet jesli nie jest super wrozka.Ale ceny ma z kosmosu naprawde nie wiem skad; nawet a granica przy zarobkach 1500e nigdy nie spotkalam sie z cena 500e a u niej 2500zl koszmar zdzierstwo naprawde szok.po drugie Marai twierdzi ze stosuje tylko biala magie niestety powrot ukochanej osoby czy zmuszenie kogos do milosci to czarna magia co najwyzej czerwona (tez istnieje)ale niestety nie jest dobra.wyobraz sobie kobieto ktora chcesz odzyskac faceta taka sytuacje:nie kochasz juz swojego chlopaka ,odchodzisz od niego za jakis czas poznajesz milosc swojego zycia ,jestes najszczesliwsza na swiecie i nagle twoj byly ktorego juz nie kochasz wynajmuje sobie wrozke ze masz do niego wrocic,co sie dzieje zaczynasz coraz czesciej myslec o bylym wpadasz w obsesje i chcesz znow z nim byc wbrew swojej woli czy to nie diabelskie????poza tym taki rytual jest krotkotrwaly dziala ok trzech lat znam dwie osoby ktore to robily: doszlo do slubu a po 3 latach facetowi "odbilo"i odszedl drugi przypadek to kobieta obudzila sie ze snu ,wszyscy sie dziwili dlaczego poslubila tak beznadziejnego mezczyzne co nia manipulowal i nie mial zadnych zalet.ja sama robilam taki eksperyment ale nie u Marii po prostu bawilam sie kims a potem olewalam to chcialam to nie chcialam dostalam nauczke od razu ,co odbilo sie groznie na moim zdrowiu celujac w najczulszy puntk.Wiec prosze nie pisac ze odzyskanie milosci to biala magia.Magia jest dobra jesli nie ingerujemy w zycie innej osoby tzn oczyszczamy swoje energie,pzryciagamy szczescie milosc ale milosc ogolnie, a nie konkretna osobe ten i ten ma byc moim mezem itp.poza tym kupilam kilka ksiazek pani Marii i mialam tez ksiazki innych wrozbitow (mieszkam za granica)to troche roznily sie rytualy; zupelnie inne kregi magiczne wiec nie wiem kto ma racje.Jestem tu nowa na forum wiec chyba zamiescilam komentarz w nieodpowiednim miejscu ,to jest komentarz ogolny do wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.12, 15:05 Szkoda czasu i atlasu, u mnie stracona kasa na te pania. Odpowiedz Link Zgłoś
angelik32 Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam 21.09.12, 10:59 no nie wiem ale wg magia musi kosztowac, gdyby rytualy byly za 1 zl to jakby mogly dzialac? Sama kupilam rytual Aine u pani Marii mimo, ze dla mnie wyjatkowo wysoka cena - zbieralam na ten rytual 6 miesiecy! uwazam, ze czas ktory poswiecila mi pani maria plus rytual to i tak wiecej, niz wydalam ale to moje prywatne zdanie, kazdy ma swoje. rytual zadzialal 16 dnia po ukonczeniu. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek32 Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalam 02.08.14, 13:27 Witaj.Chciałabym się dowiedzieć odnośnie tego rytuału,czy to rzeczywiście działa...czy trzeba w niego mocno wierzyć..i jak to naprawdę z nim jest..proszę o odpowiedź na maila;karinka-nowak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ceny marii bucadi IP: *.simant.pl 21.09.12, 11:03 hejka to prawda, ze sa wysokie, no jak dla mnie to nieosiagalne, musialabym zbierac kilka tygdodnii magiczny-swiat.es24.pl/category/212737/rytualy-milosne.html Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: ceny marii bucadi 23.09.12, 19:29 To Marysia jeszcze działa? powinna dostać medal za wytrwałość Gość portalu: gosc napisał(a): > hejka to prawda, ze sa wysokie, no jak dla mnie to nieosiagalne, musialabym zbierac kilka tygdodnii magiczny-swiat.es24.pl/category/212737/rytualy-milosne.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.81.radiotel.com.pl 18.10.12, 10:14 :D hahahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczernialy Re: ceny marii bucadi IP: *.eu 20.10.12, 19:01 Nie tylko oczerniali Lilith i już ktoś dwukrotnie zgłosił moje posty do usunięcia : na forum kafeteria f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=34050 właśnie dziśtrzy kobiety przyłpane przyznały się, że prowadziły interes jako wróżka Amida a oczerniały Lilith black moon oraz marię bucarti. O pierwszej pisząc, że nie wyszło a u marii dodawały, że straszyła je sadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczerniały Re: ceny marii bucadi IP: *.eu 20.10.12, 19:42 Nie tylko oczerniali Lilith i już ktoś trzykrotnie zgłosił moje posty do usunięcia : na forum kafeteria f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=34050 właśnie dziśtrzy kobiety przyłpane przyznały się, że prowadziły interes jako wróżka Amida a oczerniały Lilith black moon oraz marię bucarti. O pierwszej pisząc, że nie wyszło a u marii dodawały, że straszyła je sadem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 09:48 Odsłuchałam piękna piosenka, dużo w niej pozytywnej energii i oczywiście piękna wróżka ma śliczny uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
maggy_2012 wszystkiego dobrego pani Mario! 11.06.13, 12:26 Nie interesuje sie wrozbiarstwem, magia itp. Jestem osoba wierzaca bo intuicyjnie czuje, ze Bog jest a w moim przypadku chrzescijanstwo pozwala mi Go po prostu nazwac. Na strone pani Marii trafilam przypadkiem bo interesowal mnie temat dobrych / zlych fali, ktore posylamy / przyjmujemy. Przyszly mi wtedy do glowy skojarzenia buisness-woman (wspolczesne metody komunikacji, Facebook, stronka itp + mila oku estetyka) i psycholog (niektore pojecia kojarza mi sie ze studiow z wykladow psychologii - wyklady dodatkowe, nie studiowalam psychologii). No i co z tego? Nic. To nie umniejsza faktu, ze w tych filmikach jest szalenie duzo ciepla - ktore jakby nie wiem jak niektorzy sie skrecali - trudno zaprzeczyc! Trudno mi sie wypowiedziec w temacie profesjonalizmu pani Marii w dziedzinie magii, wrozb itp ale i w innych dziedzinach wielcy "pro" krytykuja tych ktorzy probuja "popularyzowac". Wydaje mi sie, ze dla kazdego jest miejsce. Mnie Pani Mario, kilka obejrzanych Pani filmow napelnilo jakims cieplem, dobrem i chociaz pewnie nigdy nie poprosze o wrozbe, zycze Pani wiele wiele dobrego! Mam dosyc ogladania / czytania / sluchania o wojnach, morderstwach, kryzysie itp ... dlatego milo bylo Pania spotkac na Necie. PS.: a co do podrozy i jakobych przechwalek - od takich podrozujacych ludzi mozna wiele sie nauczyc - tylko trzeba umiec zadac pytanie albo umiec podpatrzec ... a nie dac pozrec sie zazdrosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 moja opinia o Marii Bucardii IP: *.251.197.178.threembb.ie 11.06.13, 12:57 korzystałam z jej rytuału , rozmawiałam z nią przez skype i zamówiłam jakąś modlitwe ale powiem jedno ... ryt nie podziałał ale energia w okół mnie wariowała na plus.jak sie z nią rozmawia to faktycznie potem człowiek sie lepiej czuje .ona nie jest zła tylko ludzie muszą wiedzieć czego chcą.nie którym poprostu nie da sie pomóc ... mi się nie udało bo sama nie wiedziałam dokładnie czego chce . czuje tez troche ,że Maria Bucardi naciaga na kase z tymi gadkami o przepływie energii . takie jest moje zdanie. jej ceny są z kosmosu.poza tym to prawo o którym ona tak dużo gada nie do końca jest prawdziwe ...chodzi mi o prawo ,ze jak bierzesz to musisz oddać itp czyli jak ona CI przekazuje energie w rytuale to Ty jej musisz zapłacić 800 zł bo inaczej nic nie podziała . bzdura jak dla mnie .wczesniej brała 500 zł , potem z dnia na dzien jak zamkneła magiczny sklep ceny rytuałów skoczyły do góry .kasa przez tą kobiete przemawia ..ale energie ma naprawde pozytywną . kiedyś jej płaciłam przez pay pala.pay pal pobiera opłate 4 zł , ja jej przesłałam 200 zł za rozmowe na skype.kilka dni pózniej dostałam wiadomosc na maila ,z emam jej dopłacić 4 zł bo energie się obrażą. zatkało mnie :) przesłałam jej ta kase ale mam teraz nie smak do tej Pani . Odpowiedz Link Zgłoś
wiwioo01 Re: moja opinia o Marii Bucardii 11.06.13, 22:15 korzystalam z Amon Ra oraz rytual finansowy Fortunaty. oba sie udaly. filmiki tez mi sie podobaja. Ta ciepla energia jest niesamowita i w trakcie rytualow w listach i w filmach Ja np. stale sie o cos pytalam i zawsze odpowiedzi byly za darmo i takie cieple, czyli nie musialam nic doplacac i zawsze takie super podtrzymanie na duchu w trakcie rytualow. podoba mi sie tez to, ze mozna doslac cos w ramach dziekuje, bo bylo mi glupio tak dostawac te emaile jakby na to nie patrzec rytual rytualem, ale odpowiedzi na moje emaile to tez dodatkowy czas. pierwszy raz poznalam metode bialych kartek jest super.fajnie, ze cos takiego jest bo mysle, ze te duchy wiedza lepiej ile energii ktos poswieca i kartka zawsze da dobra odpowiedz. i to kartki podaly mi, ze mam wyslac marii dodatkowo wiecej kasy niz zaplacilam, teraz czuje sie fer. gdyby to maria mi napisala - ej doplac x zl to byloby mi dziwnie, ale ona napisala mi, ze mam sama sprawdzic kartkami co robnic i wyszlo, ze mam doplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
wiwioo01 Re: moja opinia o Marii Bucardii 11.06.13, 22:19 a rozmawiala z Toba dluzej? ze mna zawsze dluzej rozmawia niz wykupiony czas. te 4 zl to grosiki a jesli ta firma pay pal czy jak jej tam pobiera ta oplate to chyba normalne, ze prosila by doplacic? no nie wiem ja bym sie tam nie gniewala - jak ma byc jasno i logicznie to grosze tez trzeba rozliczyc. ja osobiscie zawsze od niej dostalam wiecej niz oczekiwalam i mam dobre wrazenia. a kiedys kupilam skype u innej wrozki i bez pa czy pocaluj mnie przerwala mi w polowie pytania bo czas minal!!!! to mi sie nigdy u Marii nie zdarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: moja opinia o Marii Bucardii IP: *.251.217.161.threembb.ie 11.06.13, 22:32 rozmawiała ze mną dłużej ale ja zawsze wszystko opłacam pay palem rozumiesz? pay pal nawet w księgarni internetowej bierze sobie jakąs opłate . u innych wrózek tez płace pay palem bo mi tak wygodniej ale tylko jedna Maria Bucardi upomniała sie o te 4 zł.poza tym inne wrżóki tez odpowiadają na pytania ,a jedna bardzo znana i często wspominana na forum ezoteryka wrózka , sama zaproponowała mi raz rozmowe na skype za darmo bo napisałam w mailu ,że mam problem.stad moja opinia. głupie 4 zł a ona z tekstem o energiach ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: moja opinia o Marii Bucardii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 08:06 Nie wiedziałam,że 4 zł jest głupie:(:(:( ale pomijając to kupując w sklepie cokolwiek płacimy nawet z groszami.Gdyby tak wszyscy chcieli urywać po 4 zł to sprzedawca wyszedł by z stratą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: moja opinia o Marii Bucardii IP: *.167.254.151.threembb.ie 12.06.13, 09:48 nie rozmawiamy o sklepie tylko o ezoteryce ...jak zwykle ktos nie kumajacy czaczy mnie poucza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: moja opinia o Marii Bucardii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 10:14 Kumam...kumam...twoje intencje....jak zwykle komuś lepszemu od ciebie popsuć markę... Odpowiedz Link Zgłoś
wiwioo01 Re: moja opinia o Marii Bucardii 04.07.13, 14:52 ja bym sie tam nie rzucala na cos za darmo bo potem ci kosmos cos zabierze np. mozesz stracic prace, zdrowie itp. z powodu glupiej wrozby za darmo w przyrodzie musi byc rownowaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer od kasy Re: moja opinia o Marii Bucardii IP: *.tbg.edge.wdm.pl 07.07.13, 15:34 To daj upieczone przez siebie ciasto w które własną energię włożyłeś na przygotowanie, niech kosmos zabiera placka a nie 2,5 tysiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: moja opinia o Marii Bucardii IP: *.251.171.220.threembb.ie 07.07.13, 18:47 cieszę się,że ktoś tu mnie zrozumiał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer od kasy Re: moja opinia o Marii Bucardii IP: *.tktelekom.pl 17.06.13, 17:30 ezosfera.com/forum/viewtopic.php?f=61&t=164&hilit=amon ezosfera.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=163&p=668&am%20p;hilit=amon#p668 u marysieńki chyba 2,5 tysiaka kosztuje taki rytuał.... na jej ogłoszenia z tym rytem ciężko nie trafić Odpowiedz Link Zgłoś
wiwioo01 Re: moja opinia o Marii Bucardii 04.07.13, 14:54 to chyba cos innego no nie wiem magiczny-swiat.es24.pl/opis/1597208/rytual-amon-ra-by-odzyskac-milosc-najsilniejszy-z-rytualow-77-sesji-magicznych-jesli-partnerzy-nie-maja-kontaktu-zamieszane-sa-osoby-trzecie.html moze ten magiczny-swiat.es24.pl/opis/3793308/30-dniowy-rytual-milosny-archaniola-haniela-energie-anielskie-dla-sfery-milosci-i-zwiazku.html Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ana Re: moja opinia o Marii Bucardii 04.07.13, 14:47 A ty to nie lubisz pieniedzy? ciekawe czy sama podarowalabys komus 4 zl :-)caly wpis oddalil sie od sedna - widze, ze niewazne czy Bucardi pomogla czy nie, ale wazne,ze wziela 4 zl :-) normalnie zalosna dyskusja. a tak wg mnie to jej zachowanie swiadczy o tym, ze jest osoba, ktora lubi porzadek. Ja osobiscie nie korzystalam z jej pracy, ale jesli tak solidnie prowadzi swoje obowiazki to raczej tylko plus a nie minus. osobiscie lubie jasnosc, uporzadkowanie i to nawet, jesli chodzi o 4 grosze to porzadek musi byc i swiadczy o uporzadkowanym umysle. Wszelki chaos to balagan a balagan to domena demoniczna. zaciekawila mnie Pani Bucardi i musze przyznac, ze ma juz u mnie 1 duzy plus za porzadek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: do anastazja jakas tam IP: 31.200.166.* 14.07.13, 12:36 spoko . nikt jej nie ujmuje ,że jest dobrym czlowiekiem (jest wielu dobrych ludzi ,którzy pomagają tak jak umieja i nikt o nich nie słyszał) więc Maria nie jest ewenementem w tej kwestii . to czy pomagasz czy nie to juz indywidualna sprawa każdej osoby .niektórzy po prostu lepiej sie czują pomagając i oddając innym wszystko co mają przez co robią równie dobrze sobie . jednak nie zmienia to faktu,że nie smak mi pozostał i już do tej kobiety nie wróce .a to ,ze jest dobrym człowiekiem nikt tu nie kwestionował tego. ja tez pomagam zwierzakom, pomagam ludziom , rozmawiam z nimi dniami i miesiącami na skype za darmo chociaz czasami samej mi się chce poczytać ksiazke. to są często ludzie ,których poznaje przypadkiem na jakiś forach a ze jestem otwartą osobą na innych to chętnie ich wysłuchuje i wspieram ( czesto nawet wtedy kiedy mam ochote uciec i zaszyc sie w kącie ) bo wiem ,ze to pomaga im przetrwać. po moim domu chodzą koty ,które miały być zabite po narodzeniu .mam dwa kocury ,którym uratowałam życie.dokarmiam bezdomne zwierzaki na moim osiedlu . na świecie jest pełno wspaniałych ludzi i dobrze ,ze oni istnieją . ale kasa kasą . pieniadze lubią motać ludzi , nawet tych super dobrych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paganisma Re: Pani Maria Bucardi jest bardzo dobra wrozka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 10:48 Robić szum i mówić nieprawdę? To nie w moim stylu. Od dziecka jestem doskonałą obserwatorką. Wywnioskowałam to po tym jak i co mówiła w swoich filmikach - wykonuje różne czynności, które są swoistą mieszanką przede wszystkim dwóch sprzecznych wyznań - chrześcijaństwa i pogaństwa. Skoro "nie wierzy" w religie, byłaby ateistką. Jednakże miesza ze sobą praktyki i ludziom w ten sposób mydli oczy, jak większość "wróżek" (chociaż to określenie przez większość osób jest błędne, to i tak postanowiłam je tutaj przytoczyć). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paganisma Re: Pani Maria Bucardi jest bardzo dobra wrozka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 22:08 Ciekawe sformułowanie noviembre79 :) Można wiedzieć co Tobie nie spasowało w niej? Ja już wcześniej się wypowiadałam na ten temat ewentualnie mogę podać nr GG by porozmawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paganisma Re: Pani Maria Bucardi jest bardzo dobra wrozka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 22:24 No proszę jak szybko zareagowała na moją bodaj przedostatnią wiadomość - od razu wystawiła nowy filmik informujący, że anioły są w każdej religii... no i zablokowała mnie na youtube i nie mogę wyrazić swojej opinii na ten temat w komentarzach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paganisma Re: moja opinia o Marii Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 13:34 rytuały dla planety? czy wiesz ile osób robi znacznie więcej niż rytuały?! Znam wiele takich i jakoś nie publikują wszędzie co oni to nie robią! Rytuały może i są jakimś rozwiązaniem, ale dla naszej planety lepszym rozwiązaniem jest bezpośrednie działanie, a nie odprawianie rytuałów! Odpowiedz Link Zgłoś
polofil [...] 13.09.13, 04:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: wróżka Maria Bucardi 16.09.13, 20:12 trudno zweryfikować kto ma racje. Suma sumarum warto szukać i zadbać o siebie, swoją przyszłość. najlepiej to pracować nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
bytnica Pracowac nad soba? 17.09.13, 23:34 Jesli ktos wierzy w sciemy ezoteryki, to juz jest za pozno na prace nad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscporta przeciez bookardi to jasnowidzka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.13, 17:10 polozy rece na kulach i od razu widzi kto ja zniewaza Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Oszustka Maria Bucardi czyli Maria Konczak 19.10.13, 18:15 hmmm..... dobra rada! Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: wszystkiego dobrego pani Mario! 26.10.13, 13:51 kameliowy_swiat napisała: > zgadzam sie, ja tez uwielbiam filmiki marii czuc w nich tyle ciepla. ???? sprawa gustu, doprawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 23:48 Jakoś nie widze aby te negatywne wpisy na temat pani Bucardi pozbawiły ją biznesu. Czcze gadanie jeszcze w niczym i nigdy ani pomogło nikomu, ani zaszkodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.hsd1.ct.comcast.net 08.12.13, 02:17 Wszstko to o czym mowi I pisze Pani Maria brzmi bajkowa, I ma bajkowa cene. Nie mam pojecia co u Pani Mari kosztuje tak duzo , ceny sa zawrotne. Jesli ona chce pomagac ludzia to na pewno tylko tym z wyzszej polka bo przecitna osobre nie bedzie stac na jej bajkowe ceny. Wydaje mi sie ze bardzo wysoko sie ceni I styl zycia kotry prowadzi jest dosc kosztowny wiec ludzie ktorzy potrzeboja jej pomocy musze bajkowo placic. Ja polecam Pania Sylwie Jacewicz Gorska , ktora ma dobra opinie I jej ceny za uslugi sa bardziej dla ludzi z normalnego swiata a nie ludzi z wyzszych sfer. Odpowiedz Link Zgłoś
oliviaija Re: Maria Bucardi i dowod 19.01.14, 12:44 ta pani nazywa sie Maria Bucardi, nazwisko rodowe Bucardi - ta sama pani co na zdjeciu dowodu osobistego, ktory mi przeslala jest na filmach na youtube i z ta sama Pania rozmawialam przez video skype - na zywo!!! - wiec to Pan jest jakis niedoinformowany i plecie jakies brednie. sorrki ale ja widze z kim rozmawiam, kogo mam na zdjeciu dowodu i ze ta osoba faktycznie nazywa sie Maria Bucardi i nie mieszka w Polsce. pozdrawiam i prosze najpierw sprawdzic fakty a potem pisac brednie w internecie. Mam prawo posiadac kopie czyjegos dowodu jesli ktos mi go wyslal dobrowolnie na moja prosbe. A Pan powinien o tym wiedziec, ze dzisiaj wiele firm prosi o skan dowodu w korespondencji emailowej wiec na pewno nie jest to przestepstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
oliviaija Re: Maria Bucardi i dowod 19.01.14, 12:51 i jeszcze jedno do pana Goscia - jesli Pan sie boi wyslac komus zdjecie czy kopie xero swojego dowodu tozsamosci tzn. ze to Pan ma cos do ukrycia bo jesli ktos ma szczere zamiary to nie musi sie bac i ukrywac. Widze, ze Pan woli sie ukrywac pod nikiem Gosc - anonimowo prawda, ze strachu, ze ktos by pana mogl rozpoznac. Jak widac Pani Maria sie ludzi nie boi i nie musi sie anonimowo ukrywac, dla niej to nie problem wyslac zdjecie dowodu jelsi ktos ja o to prosi. pozdrawiam serdecznie i nie chcialam Pana urazic jakby co, tylko pisze co czuje. Jesli ktos jest szczery to nie musi sie bac podpisac pod swoim zdaniem czy zarzutami wzgledem innych osob.A Pan tutaj tylko zarzuca, sieje nienawisc - anonimowo ze strachu przed pokazaniem wlasnej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do oliviaija Re: Maria Bucardi i dowod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 13:52 Pani posty dobitnie wskazują na poważne problemy///// Kradzony nick? Kobieto, ogarnij się :)))) Zdrowia życze. Może jeszcze opublikuj ten jej dowód osobisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 16:25 Może Pani Bucardi zechciałaby skorzystac z zaproszenia Redakcji? Odpowiedz Link Zgłoś