Gość: lol krytyka czasem dobra jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 02:00 ta bucardi na wiecej klasy niz lilith666 bo nie wdaje sie w pyskowki i nie wysyla do psychiarty tych ktorzy pisza o niej krytycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAROL Re: wróżka Maria Bucardi - korzystalem polecam IP: 195.116.35.* 07.03.09, 01:23 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: krytyka czasem dobra jest IP: 208.77.19.* 22.03.09, 08:50 Uwierzyła wróżce - straciła ponad 3 miliony Za ogromną sumę pieniędzy naiwna Szwedka otrzymała... butelkę ''świętej wody'' i garść gołębich piór. Przepowiadamy kłopoty. Oszukana kobieta jest byłą żoną szwedzkiego milionera. Po rozwodzie rozpaczliwie szukała sposobu na znalezienie nowej sympatii i... wybrała najgorszą metodę z możliwych. Rodzina cię okłamie, przyjaciele oszukają, tylko wróżka prawdę ci powie - stwierdziła. Znalazła odpowiednie ogłoszenie w gazecie i zasięgnęła porady. Pierwsza rozmowa kosztowała 400 koron (ok. 170 PLN). Cena kolejnej sesji była już jednak dużo większa - 25 tysięcy koron zażyczyła sobie wróżka za pomoc w znalezieniu miłości. Później cena mogła już tylko rosnąć... Wróżka przekonała zdesperowaną (i wówczas jeszcze bogatą) kobietę do przekazania jej 200 tys. koron na podróż do ''ziemi świętej'', żeby tam złożyć ofiarę duchom. Kolejne 175 tys. poszło na zakup szklanej butelki ze ''świętą wodą'' i kilku gołębich piór. Kilka kropel tej drogocennej mikstury miało uchronić dom przed nieszczęściem. Jak czas pokazał, metoda okazała się nieskuteczna - kobieta w sumie straciła ok. 3,2 mln koron (ok. 1,34 mln PLN). - Żeby pokryć rosnące koszty sprzedała swoje akcje, pozbyła się ubezpieczenia na życie, zastawiła mieszkanie i wzięła pożyczki - mówi prokurator Ake Olsson szwedzkiemu dziennikowi Expressen. W końcu (była) milionerka odzyskała rozsądek i poprosiła policję o pomoc. 46-letnia wróżka została aresztowana i odpowie przed sądem za oszustwa i wymuszenia. żródło: deser.pl/deser/1,97052,6409654,Uwierzyla_wrozce___stracila_3_2_miliony.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.chello.pl 14.05.09, 17:40 Bardzo zastanawia mnie skąd w ludziach bierze się tyle nienawiści? Tyle złości? Tyle agresji? A czy nie łatwiej było by być miłym i serdecznym? Wtedy każdemu będzie się żyło lepiej - i nam i innym. Nigdy nie korzystałam z usług wróżek - obecna sytuacja w moim życiu zmusiła mnie do poszukiwań. Szukałam wiele dni i dopiero Maria Bucardi wzbudziła we mnie zaufanie. Jestem pewna, że mi pomoże - ale oprócz tego, co ona (jeśli się zgodzi) zrobi, będzie potrzeba wiele mojej pracy, zaangażowania i WIARY. To tak jak z nauką - nie wystarczy chodzić do szkoły, samemu też się trzeba uczyć, bo nikt nie wsadzi Ci do głowy. Może ten przykład nie łączy się, ale jak dla mnie jest adekwatny. Chciałam tylko zaapelować: przestańcie się wyżywać na innych, rzucać na nich obelgi, bo zaręczam, że wcale się lepiej nie poczujecie. Lepiej wyjdźcie z domu i choćby pomóżcie sąsiadce przynieść zakupy - wtedy poczujecie się szczęśliwi. A Marię Bucardi przestańcie mieszać z błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucil Re: wróżka Maria Bucardi 18.05.09, 21:53 Ja pochwalę Marię - mam jej ebook'a , uważam że w przystępnej cenie całkiem przyzwoita kompilacja wiedzy magicznej. Jeśli nie chce Wam się przeszukiwać netu, jeśli nie macie czasu na wertowanie wielku książek, to u Marii znajdziecie to wszystko zebrane w przysłowiowej "pigułce". Jej ksiązki przypominają mi streszczenia lektur - tutaj w pozytywnym słowa znaczeniu. Szkoda tylko że Maria w swoich ebookach nie podaje źródeł z kt. korzystała/bibliografii - b. by się przydały dla osób którzy ewentualnie chcą tąwiedzę sobie indywiudalnie poszerzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: wrózka kontra Policja IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.05.09, 10:30 Gość portalu: @-> Odpowiedz Link Zgłoś
agaklowi o doswiadczeniach z maria bucardi 20.05.09, 23:33 zamowilam tarota i potem rytualy milosne i do tego 2 ksiazki marii bucardi. do tarota podeszla bardzo profesjonalnie. Jeszcze nigdy nie dostalam tak opracowanej wrozby (odpoweidz kompleksowa na 12 moich pytan). Inne wrozki a bylam juz u wielu wyslaly mi jakies farmazony za przeproszeniem!ytual milosny trwal 35 dni. na pocztaku nie przyniosl rezultatu i bylam troche zla na marie, ale dokladnie 7 dni po zakonczeniu moj byly sie odezwal, spotkalismy sie i bylo na prade swietnie. od 10 dni jestesmy znow razem. czyli zadzialalo pomimo moich watpliwosci. ksiazki sa swietne obszerne, dopracowane do ostatniej kropki nad i! myslalam, ze za ta cene dostane kilka rytualow a jedna ksiazka ma ponad 100 stron A4 drobnym drukiem a druga az ponad 200! dlatego nie mieszajcie marii bucardi z blotem bo moim zdaniem to jedna z niewielu osob, ktorej warto zaufac i na prawde wie kobieta co robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __Aga Re: o doswiadczeniach z maria bucardi IP: 199.67.203.* 01.06.09, 17:38 W listopadzie 2008 pisałam, że próbuję z pania Maria odzyskac miłosc i jeśli mi to się uda podziele sie z Wami spostrzeżeniami. Spostrzeżenia nie sa niestety najlepsze; 1. facet zachowuje sie dokładnie tak samo, niezaleznie od tego czy przeprowadzamy swoje rytuały czy tez nie 2. straciłam kupe forsy - co miesiac 300 PLN 3. Pani Maria obiecala mi dac osttanią radę, sprawdzic co możemy jeszcze zrobić ale -może błędnie- wydaje mi się że czekala na nastepna wpłate. pare razy się tłumaczyła, przekładała termin, w końcu zamilkła całkowicie. Wnioskuje że juz się nie odeziwe. Czy żałuję - NIE. Do nikogo nie mam pretensji. Wiedzialam na co sie decyduje, nigdy mnie do niczego nie zmuszała, w tym do płatności. Jetsem dorosła. Troche mam żal - że to skonczyła w tak nieelegancki sposób. A facet jak to facet, po prostu nie wróżb trzeba mu było tylko MÓWIC WYRAŹNIE O CO CHODZI, po przenośni i porównań nie chwytał. W każdym razie, walczyłam o miłość więc czuje sie usprawiedliwiona ale drugi raz tego nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
agalu1 Re: o doswiadczeniach z maria bucardi 03.06.09, 23:16 Mam dobre doswiadczenia. Moj byly wrocil i do tej pory jest dobrze. Uwarzam ze Maria mi pomogla. Owszem kontakt byl zadki, ale liczy sie skutek a nie ilosc emajli. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggs Re: o doswiadczeniach z maria bucardi 04.06.09, 11:26 Wróc się do szkoły, bo okropne błędy ortgraficzne robisz... żenująca reklamówka :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __Aga Re: o doswiadczeniach z maria bucardi IP: 192.193.245.* 05.06.09, 17:52 Gratulacje!! Ja cały czas się zastanawiam czy on wrócił bo mnie kocha czy tez z powodu wrózby. nie masz takich przemysleń. to dla mnie troche trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: o doswiadczeniach z maria bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 16:45 maria bucardi jest super nie kłamcie. zapłaciłem jej 3000 zł za magię miłosną i dała mi nadzieje że odzyskam swoją ukochaną. jak się cieszę jesteśmy sobie przeznaczeni i kiedyś do siebie wrócimy. tak sprawiła to za jej pomoca. ludzie nie słuchajcie tych oszczerców oni są konkurencyjnymi wróżkami. ona potrafi dać człowiekowi nadzieję nikt nie da ci nadzieji tylko maria bucardi. teraz wiem moja kochana że los nas kiedyś jeszcze połączy a wszystko zawdzięczam marii bucardi. jest ciepła miła i sympatyczna nie można o niej złego słowa powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: o doswiadczeniach z maria bucardi IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 17:02 Najpierw niech ukochana do Ciebie wróci, a potem będziesz zachwalał! Każdy jest na początku niemal w euforii, ale potem kiedy czlowiek widzi że kasa zniknęła a efektów brak to dopiero zaczyna docierać że Maria Bucardi nie pomoże! To że pisze ciepło i pozdrawia i przesyła moc świetlistej energii nie znaczy że jest skuteczna. Moc z Wami ludziska :] Odpowiedz Link Zgłoś
agabuez Re: o doswiadczeniach z maria bucardi 04.08.11, 14:31 Ja mam dobre doswiadczenia i na pewno gdy bede w potrzebie to znow wybiore pania Bucardi a nie kogos innego. A gdyby byla zla to ludzie nie placiliby po 2500 zl za rytual. Jesli ktos bierze 50 zl za rytual tzn. ze nie ma klientow i nic nie robi bo ja bym za 50 zl to nawet palcem nie kiwnela a co mowiac o rytualach gdzie juz same kadzidelko kosztuje i swiece. mnie sie podoba jak Bucardi mowi o wymianie i uwazam, ze ma swieta racje. youtu.be/0kbvJlEXs28 A ty agatka to widze, ze stale inne nicki wymyslasz ale po stylu Cie poznac, widac, ze zazdroscisz tej bucardi sukcesu, pewnie sama sciobasz grosz do grosza i oferujesz rytualy po 50 zl ;-) tak mi sie nasunelo jk czytam twoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: tu rozdają kasę!wpisywać się ludziska w potrz 06.06.09, 20:06 No nie, ludki, juzek jest taki fajny, folklorystyczny, klimatyczny. Gdyby to byl józek to mozna byloby sie niepokoic. A tak mamy zabawny kawalek ezohumorystyczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: tu rozdają kasę!wpisywać się ludziska w potrz 06.06.09, 20:23 devilangel13 napisała: > No nie, ludki, juzek jest taki fajny, folklorystyczny, klimatyczny. > Gdyby to byl józek to mozna byloby sie niepokoic. A tak mamy zabawny > kawalek ezohumorystyczny :D Nie zawsze musimy toczyc "wojny" na tym forum, usmiech jest tez nam potrzebny..no mowie za siebie bo sie zasmialam jak przeczytalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 piwa Re: tu rozdają kasę!wpisywać się ludziska w potrz IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.06.09, 20:24 > No nie, ludki, juzek jest taki fajny, folklorystyczny, klimatyczny. > Gdyby to byl józek to mozna byloby sie niepokoic. A tak mamy zabawny > kawalek ezohumorystyczny :D Rymu w tym nie ma ale myśl jest piękna.Tiggs,to zaczyna być teatrzyk marionetek.Pstryk i z szafy znów wyskakuje trup.A MY....ciiiiii.A jak coś napiszesz nie tak...pstryk...i postu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
olka_ika jest przeslodzona a my zyjemy w brutalnym swiecie 07.06.09, 14:18 Maria Bucardi jest przeslodzona a dookola brutalny swiat. Odbiorcy nie sa przyzwyczajeni do takiej slodyczy i zaraz wesza komercyjny trik :-) Szkoda bo Maria jest inteligentna i pelna milosci. Bardzo mi pomogla w wielu trudnych sprawach.Ksiazki przeczytalam i nie wiem kogo kopiuje? Mam spore doswiadczenia w magii i ogolnie w ezoteryce a tyhc tekstow jeszcze nigdzie nie spotkalam. No moze za malo czytam ;-) Napiszcie skad niby skopiowala te teksty? Moze poczytam i zmienie zdanie.A moze krytykujecie z zazdrosci? Jest takie powiedzenie : krytykuja ci co sami nic nie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: jest przeslodzona a my zyjemy w brutalnym swi IP: 93.190.139.* 07.06.09, 15:50 ja powiem tak mi bardzo pomogła jej wróżby się sprawdziły i jestem zadowolona zapłaciłam mało. nie rozumiem czemu tyle ludzi ją atakuje. to dlatego że zazdroszczą tym co umieją zarabiać w godny sposób. maria jest ciepła, pełna miłości i potrafi człowieka zrozumieć pozdrawiam Twoja Maria Bucardi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Prowokacja czy ona sama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 23:55 Gość portalu: jola napisał(a): > ja powiem tak > mi bardzo pomogła jej wróżby się sprawdziły i jestem zadowolona zapłaciłam mało > . nie rozumiem czemu tyle ludzi ją atakuje. to dlatego że zazdroszczą tym co umieją zarabiać w godny sposób. maria jest ciepła, pełna miłości i potrafi człowieka zrozumieć > pozdrawiam Twoja Maria Bucardi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania79 Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:59 chciałam skorzystać z jej wróżby ale po przeczytaniu tego tematu jednak pójdę do jakiejś innej wróżki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Maria Bucardi IP: *.aster.pl 14.06.09, 20:00 Witam serdecznie wszystkich! Nie wiem czy tutaj, na tym forum znajdują się sami zazdrośnicy, czy żałośni ludzie, którzy nie korzystali z usług pani Marii a w jakikolwiek sposób wydają opinię na jej temat. Pani Maria jest dla mnie mistrzynią życia. Nikt nie powiedział, że musicie oglądać jej zdjęcia, czy stronę. Nie podoba się wam, NIE KORZYSTALIŚCIE, nie wypowiadajcie się. Pani Maria ma wielkie serce, które poświęca nie tylko dla ludzi, ale i zwierząt, a mogę się założyć na 205%, że ponad 90% ma cierpienie istot słabszych głęboko w swoim ciele. Taka pani wróżka, która reklamuje się na tym forum wydaje opinie o innych wróżkach - w ten sposób wydaje opinie o sobie. Krytykując kogoś innego, pokazuje że zazdrości pani Marii, że może ma mniej klientów, mniejsze umiejętności. Co do waszych komentarzy, to jest mi głupio na jakie społeczeństwo została wychowana Polska, a najbardziej głupio mi pesudo pani wróżki, która w środowisku ezoterycznym powinna prezentować się z jak najlepszej strony, a nie kopać pod sobą dołki, pisząc komentarze obarczające inne osoby ze środowiska magicznego. To co zasiejesz, wróci do Ciebie z siedmiokrotną siłą. I pani wróżka chyba o tym nie wie, bo i za pseudo magika to podawać mogę się ja. Wracając do usług pani Marii, jest to osoba, której warto zaufać, która potrafi wytłumaczyć, przekazać. Magia to nie zabawa, a ludzie i ich psychika również. A więc czy warto powierzać się takiej wróżce z tego forum (np.)? Zastanówcie się sami. Wszelką wiarygodność pani Marii potwierdzam własnym e-mailem: athien@interia.pl lub numerem gadu-gadu: 12584395. Pozdrawiam Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
tiggs Re: Maria Bucardi też jest wróżką z forum...!!!! 14.06.09, 22:09 Maria Bu przecież reklamuje się sama właśnie w tym watku (początek, środek i gdzie sie da odsyla na swoją stronę, własnie na TYM forum!!!) a jeszcze nie dawno wykupiła banerek reklamowy w TYM właśnie forum który leciał chyba z tydzień!!! Piszesz Mateuszu: " A więc czy warto powierzać się takiej wróżce > z tego forum (np.)? Zastanówcie się sami." hahaha, cóżżżż.... oczywiście że NIE WARTO. Klops, się reklama Marii Bu nie udała... Tak, tak, kto dołki kopie sam w nie wpada - właśnie Maria Buuu wpadła w taki wykopany samej sobie dołeczek...;-P Odpowiedz Link Zgłoś
cotta_2004 Dla tiggs od Marii Bucardi 16.06.09, 20:25 Drodzy Czytelnicy tego forum. Dla wyjasnienia: Ukonczylam Lieceum Ekonomiczne a nastepnie Uniwersytet Slaski z tytulem magistra historii i dziennikarstwa. Zainteresowanych prosze o kontakt a przesle dyplomy do wgladu. Historie mojego zycia mozna znalezc na mojej stronie wystarczy wpisac w google.pl MARIA BUCARDI. Moje ksiazki sa moja wlasna tworczoscia i objete sa prawem autorskim. Ksiazki sa nie tylko w wersji elektronicznej, ale takze drukowanej. Szczegoly na ten temat na mojej stronie a takze na Allego oraz na Swistaku i serwisie alebabka. Jesli masz pytania wzgledem mojego zycia, moich opinii na rozne tematy oraz inne pytania wzgledem Tarota, magii, Akademii Omen Sententia - po prostu napisz do mnie. Kazdy ma mozliwosc osobistego kontaktu ze mna i na tej podstawie mozna ksztaltowac wlasne opnie. Przesylam moc swietlistej energii. Wasza Maria Bucardi titiggs napisała: > Jeden przykład: tekst mówiący o serwitorach ("dzieło" pt. kurs magii > nr IV) - maria zerżnęła żywcem ze strony: www.ciemnosc.com na której > ten tekst jest od lat.... > Jest tego mnóstwo, szukaj, a znajdziesz więcej.... W szczególności > przewertój niemieckie ezo stronki. > > Dlaczego jej "dzieł" nie ma w księgarniach, na półkach??? ano > właśnie dlatego! prawdziwi autorzy by ją szybko namierzyli i > posądzili o plagiat. W necie sprzedając ta sieczkę pod postacią > ebooka tak szybko nie wpadnie, bo nie ma np. możliwości > przewertowania stron... > > Jej przsłodzenie nie wynika z intelignecji ale z jarmarczności. Ona > nie jest inteligentna w sensie wykształcenia, obycia, lecz > zwyczajnie chytra i przbiegła... To jest takie cwaniactwo osób mało > wykształconych, osób z małych wiosek które chcą się wybić... > > Tak, mało wykształconych - bo Maria twierdzi że skończyła studia, a > ja akurat znam jej środowisko i wiem że skończyła zawodówkę (piekarz- > ciastkarz bodajże) i rozpoczęła (ale nie skończyła) liceum > wieczorowe dla dorosłych w Bielsku-Białej. > Na codzień można ją spotkać ze swoim facetem w bielskich dyskotekach > i nocnych lokalach, gdzie z radością przepuszcza kasę którą naiwni > płacą jej za "magię"... > > Odpowiedz Link Zgłoś
agalu1 dla tiggs 22.06.09, 16:09 tiggs zabawnie się czyta Twoje wpisy. Podobne teksty czytałam na stronie Pani Bucardi w linkach przeciwko mnie. Te teksty pasują mi do niejakiego Piotra B., którego tam opisano. Te same sformułowania, słówka. Za co tak nienawidzisz tej Bucardi? Nasuwa mi się takie motto, że łatwiej krytykować niż samemu coś robić. podobno ci co umią tylko innych krytykować to w życiu osobistym to kompletne zera co nie umieją związać końca z końcem. Sama mam dobre doświadczenia z tą wróżką i czasami mnie dziwi, że ktoś może jej tak nienawidzieć. Względem mnie była zawsze miła, przyjazna, pełna ciepła, wyrozumiała. Dotrzymała obietnic, terminów. Długo szukałam kogoś takiego komu można zaufać i nie zwiodłam się. Nie wierzę w te wszystkie bzdury, które Ty tutaj wypisujesz i inni Tobie podobni. I myślę, że wiele osób myśli tak, jak ja. Dobrze, że na swiecie są także normalni ludzie a nie takie zera co tylko innych niszczą, kopią dołki, pomawiają, widzą świat na czarno i zabierają innym nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_informatyk Re: dla tiggs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 16:53 ciekawe, że agalu1 nie można znaleźć na forum to chyba jej pierwszy post na tym forum i dopiero co się zarejstrowała... www.google.com/search?hl=pl&safe=active&client=opera&rls=en&hs=roo&q=agalu1+site%3Ahttp%3A%2F%2Fforum.gazeta.pl%2Fforum%2F&btnG=Szukaj&lr= a tiggs jest wiarygodny: www.google.com/search?hl=pl&safe=active&client=opera&rls=en&hs=lAU&q=tiggs+site%3Ahttp%3A%2F%2Fforum.gazeta.pl%2Fforum%2F&btnG=Szukaj&lr= coś mi tu śmierdzi z tą agalu1 tym bardziej, że google nie zdążyło jeszcze nawet zaindeksować jej wypowiedzi. napewno to jakiś podszyw. wyle odemnie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_informatyk Re: dla tiggs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:32 sory jednak jest to jej drugi post, ale dalej uważam że jest to podszyw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_informatyk Re: dla tiggs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:36 i powiem że te jej jedyne dwa posty są w tym temacie gdzie broni mari bucardi. czyli zarejestrowała się tu tylko poto żeby chwalić i bronić panią bucardi... wnioski nasuwają się same pozdrawiam szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=agalu1&y=0&x=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bOb Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.chello.pl 24.06.09, 23:15 no przeciez na tym polegaja wrozby, ze sa uniwersalne i pasuja do roznych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agalu1 Re: wróżka Maria Bucardi 26.06.09, 08:37 nie wiem jakie to ma znaczenie, ze jestem nowa na forum. no coz kazdy kiedys zaczyna. I chcialam sprostowac, ze nie chwale Marii Bucardi bez powodu. Po prostu mam w moim zyciu tylko dwa dobre doswiadczenia z wrozkami z Aida Kosojan i Maria Bucardi. To czemu mam chwalic inne, jesli sie na innych tylko zawiodlam? Odpowiedz Link Zgłoś
agalu1 Re: wróżka Maria Bucardi 26.06.09, 08:46 jeszcze cos. Zarzuca sie Aidzie i Marii ze sa drogie. czasami jednak warto wydac troche grosza wiecej, niz lazic od jednej wrozki do drugiej lub korzystac z tych idiotycznych wrozb przez sms. Niby za 1 pytanie tylko kilka zlotych, ale jak sie podsumuje pod koniec miesiaca to sie uzbiera na seansik u aidy czy marii :-) trafilam na te dwie wrozki z polcenia mojej kumpeli, ktora jest aktorka i najpier trafila na aide, ktora jest znana w tym swiatku. a ze dla kumpeli najwazniejsza jest dyskrecja (wiadomo) to najpierw poszla do Aidy. potem w swiatku zrobilo sie glosno o marii, gdyz kilka razy odmowila udzialu w programach tv a to raczej rzadkie zjawisko, bo wrozki pchaja sie do telewizji drzwiami i oknami. I tak kumpela zamowila wrozbe. Mowila mi, ze poczula sie w listach od marii jak normalny czlowiek a nie aktorka i to jej sie spodobalo. jak byla kiedys u innej wrozki to ta nie mogla nawet rozkladac kart tak byla zdenerwowana. no bo to chyba trudno rozkladac karty dla osoby znanej z tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka Maria Bucardi IP: 212.160.234.* 26.06.09, 10:06 hahaha, porównując Aidę do Bucardi, to tak jakby porównywać mercedesa do trabanta !!! hahahah! dawno się tak nie ubawiłam, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.81.radiotel.com.pl 18.10.12, 10:14 :D hahahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbcvbc Re: wróżka Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 16:53 to może ja coś powiem. nie lubię takich ludzi co mimo że im się coś udowodni idą w zaparte. udowodni się kłamstwo to dalej będzie kłamał bezmózgu. a takich ludzi jest dużo. na nich nie ma rady. jedyne co można zrobić to za dupę i do piedla!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczeq Pani Maria sama się właśnie wkopała IP: *.2.140.134.tvksmp.pl 31.07.09, 03:20 Gość portalu: jola napisał(a): > ja powiem tak > mi bardzo pomogła jej wróżby się sprawdziły i jestem zadowolona zapłaciłam mało > . nie rozumiem czemu tyle ludzi ją atakuje. to dlatego że zazdroszczą tym co um > ieją zarabiać w godny sposób. maria jest ciepła, pełna miłości i potrafi człowi > eka zrozumieć > pozdrawiam Twoja Maria Bucardi Jest to post napisany dnia 07.06.09, 15:50 przez jola (15 w góre od tego, który teraz piszę) Hahahaha dobre. Od kiedy to klientki Pani MB podpisują się pod swoimi postami jej imieniem i nazwiskiem??? Chciała sobie Pani Mario napisać pochlebną opinię, i albo w rozpędzie z zapomnienia sie Pani podpisała swoim charakterystycznym podpisem, albo za przeproszeniem coś się spier******, nie wiem, klikło się Pani przez przypadek "wklej" czy cuś i jest podpisik :) Musi Pani bardziej uważać następnym razem :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
marybe Maria udawała swoją klientkę...żenada 01.08.09, 23:08 wstyd Pani Mario... Po co Pani założyła na swojej stronie internetowej podstronę pt "przeciwko mnie"? skoro Pani sama nie gra fair! teraz się nie dziwię że są ludzie którzy piszą o Pani źle, skoro Pani sama pod sobą dołki kopie... :-/ Niech Pani teraz zamieści na swojej stronie ten wątek w którym udaje Pani swoją klientkę, a potem niepatrznie podpisuje się "twoja maria bucardi". Może warto założyć podstronę "maria przeciwko uczciwości" Zagrała Pani nie fair i zbliżyła się Pani do poziomu Wolskiego, który swego czasu z własnego loginu udawał klientkę z Ameryki ... a jak powszechnie wiadomo, większego dna od Wolskiego to już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczeq Re: Pani Maria sama sie wlasnie wkopała IP: *.2.140.134.tvksmp.pl 31.07.09, 03:16 oj przepraszam, nie 13sty, myślałam, że mój post pojawi się na samym dole. Kilka postów nad moim Odpowiedz Link Zgłoś
izabeella czy ktos wie jak dlugo sie czeka na termin? 19.08.09, 15:05 Maria Bucardi miesiac temu wpisala mnie na liste oczekujacych. Czy ktos wie jak dlugo sie czeka na termin? I potem na wrozbe? Bardzo mi zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy ktos wie jak dlugo sie czeka na termin? IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 26.08.09, 09:39 Ja czekałam koło tygodnia, bo pani Maria jest zajeta, ale wydaje mi sie,że warto poczekać na odpowiedz, bardzo cierpliwa i wyrozumiała pani... Czekam teraz na efekt rytuału:) Pozdrawiam sredcznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Re: czy ktos wie jak dlugo sie czeka na termin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 21:37 to sobie jeszcze poczekasz i to długo :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy ktos wie jak dlugo sie czeka na termin? IP: 212.160.234.* 27.08.09, 11:10 Efekt rytuału - co najwyżej odczujesz po kieszeni hihihi ;-P Płać Marii jakżeś taka łatwowierna i nie masz co z kasą robić. Złoty medal za naiwność. Moja droga Gosiu... Miły, cierpliwy i wyrozumiały jest każdy, kto chce jak najwięcej kasy wyciągnąć... :-D Przesyłam moc świtlistej energii aby skutecznie i regularnie czyściła Ci portfel... Twoja Maria Bu... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila czy ktoś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 22:18 czy ona jeszcze robi ryty? Odpowiedz Link Zgłoś
anit-a35a Droga Mario 13.11.09, 13:57 Pragnę ogromnie Ci podziękować za to. co zrobiłaś dla mnie i Jarka a także o pamięć o mnie, Twoje ciepłe myśli, a przede wszystkim sigil, który z dobroci swego Serca, pełnego Miłości dla mnie wykonałaś. Przecież ja naprawdę na to nie zasłużyłam. Będę pamiętać, by w jakiś sposób wynagrodzić Tobie ten bezinteresowny podarunek. Wysłałam liścik emailem. ale chyba nie doszedł, może tutaj zaglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: maria bucardi cotta2004 IP: 89.243.231.* 31.12.09, 21:10 (Mario, coz oni wygaduja, wiem ze nie bierze Pani tego do serca.) Tak na prawde to kazdy musi zarabiac pieniadze, a te komentarze wskazuja na to ze nikt nie przeczytal zadnej z pani ksiazek a jak przeczytal to nic z niej nie rozumie. Kazdy ma wolna reke, nauczyc sie samemu robic to co robi Pani Maria,bo wcale nie ukrywa tego jak to mozna zrobic samemu. Czy ktory/a kolwiek z was osob potrafila by zorganizowac cos takiego????hm.... pomyslmy. Kazdy oczekuje cudow typu...tak jutro obudzisz sie bogata,piekne etc. Na ziemi zyjemy moja droga mlodzierzy....jesli cos ma sie stac to sie stanie. A czy slyszeliscie o czyms takim ze nasza przyszlosc sie zmienia i czasami moze sie cos pokrecic i wrocic dopiero po jakims czasie. Jezeli ktora/ys z was ma odrobine godnosci lub rozumu przestancie zajmowac sie pie...mi i sprobujcie sami rozlorzyc karty i odczytac swoja przyszlosc?! No ...how about that???? Sa ksiazki opisy, instrukcje.. zycze powodzenia a ja szanuje Marie za to ze "jest" i stara sie cos zrobic a nie zyje w prozni tak jak wiekszosc spoleczenstwa i czeka az jakies pieniazki z nieba spadna...Generalni jest szczesliwa (zardrosc to grzech)i to jest, to czego sie powinno zyczyc kazdej osobie! Pozdrawiam goraco wszystkich i mam nadzieje,ze kiedys ozyja wam serca i poczujecie milosc do blizniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyk Re: Droga Mario IP: *.blutmagie.de 01.01.10, 17:19 He, he ale ziolo z Maryni. Na allegro też ma wypociny jak diaski, kupa smiechu i oczekiwanie na naiwnych. Zal jak to wszystko sie czyta. Jak mozna byc takim dobrym we wszystkim? Widac sa efekty bo jest do niczego wedlug mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucil Re: wrózka kontra Policja IP: *.org.all.de 01.01.10, 17:22 Ty nie tylko wrozki ale nas wszystkich palancie z usa dymaj sie sam przez reszye zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oqa Re: wrózka kontra Policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 22:32 EFEKTY, u mnie zero, jest za to powrot rozumu i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
olga_k_j Re: wróżka Maria Bucardi 24.02.10, 18:21 Gość portalu: Małgorzata napisał(a): > Czy ktoś korzystał z usług tej wróżki? Czy jej przepowiednie sprawdzają sie? > Czy ktoś korzystał z jej pomocy np. do odzyskania miłości ukochanej osoby, > odzyskaniu zdrowia, ściąganiu klątw itp. Czy komuś pomogła jej magia ?? Korzystałam z rytuałów na powrót ukochanej osoby i z rytuału finansowego. Kupiłam także przepowiednie. Opinia, wyniki: Przepowiednia bardzo rozbudowana, przepiękna grafika, styl pisania prosty, ale na poziomie. Wiele już się sprawdziło. Mnóstwo rad w których widać ogromne doświadczenie. Mimo wysokiej ceny - na prawdę warto. Gdy policzę moje poprzednie doćwiadczenia to wydałam więcej, płacąc kilku wróżkom lub dopytując się o szczegóły. U pani Bucardi mam wszystko w jednym. Przepowiednia bardzo gruntowna - nie trzeba nic dopytywać. Rytuały - jestem bardzo zadowolona. Mój ukochany wrócił po 2 miesiącach. Widać, że uczucie wzrosło. Warto było spróbować. Gdy znów coś będzie nie tak to na pewno powtórz rytuały u Pani Marii. Moim zdaniem Maria Bucardi to bardzo ciepła osoba. Dla mnie osobiście jej jeden list rozświetlał każdy dzień. gdy miałam lub mam dołek to wystarczy jedno zdanie i czujeę się lepiej. Będzie dla mnie zawsze pewnego rodzaju życiową towarzyszką. Sklepik ma również bardzo fajny i profesjonalny a artykuły najwyższej jakości. Kupiłam to cudowne wahadełko z ametystem i książki Pani Marii. Mam zamiar nauczyć się z nimi pracować. To na dzisiaj tyle. Niech każdy am spróbuje i wyrobi sobie swoje zdanie. Olga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: wróżka Maria Bucardi - opinia moje zdanie IP: *.dsl.telepac.pt 20.08.10, 14:43 Wrozba bardzo obszerna, przejzysta i plynie z niej dobro. Wrozba sprawdzila sie juz w 60% a reszte czas pokaze. Rytual oczyszczajacy dziala, moja sytuacja finansowa poprawila sie z dnia na dzien. Mam dobre zdanie i polecam. Blog jest takze bardzo ciekawy i wiele w nim dobrych tematow: mariabucardi.bloog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś