Dodaj do ulubionych

mam niemoc twórczą :D

20.03.11, 14:21
serio. Rozłożyłam karty komuś przedwczoraj, wiem o co chodzi, długo się nad nimi zastanawiałam, zrobiłam parę notatek i... nie mogę się przemóc aby opisać wszystko. Tak jak gdy trzeba było się uczyć do egzaminu i ociągało sie z rozpoczęciem nauki tongue_out A obiecałam komuś wysłać do jutra...
Istnieje jakieś lekarstwo? ;D
Obserwuj wątek
    • algaria Re: mam niemoc twórczą :D 20.03.11, 15:15
      tez tak miewam - zebrać się w sobie by mieć to z głowy wink
      • ulazeta Re: mam niemoc twórczą :D 20.03.11, 15:22
        Chyba każdy to miewa smile Jak to kiedyś ktoś powiedział "spiąć poślady" i zrobić. Jak terminy gonią to trzeba i nie ma zmiłuj smile Owocnej pracy życzę wink
        • krolowa.mieczy Re: mam niemoc twórczą :D 20.03.11, 17:25
          Już wymodziłam. Dziś mi słowa coś nie płyną, ale poszło.

Ula, gdzie jesteś jak cie tu nie ma? Jak tam praca i rozkład co ci robiłąm?
          smile
          • ulazeta Re: mam niemoc twórczą :D 21.03.11, 10:56
            Dzień dobry Królowo smile

Jak mnie nie ma to najczęściej podczytuję smile Mało czasu mam, praca, studia, rodzinka.
            A co do rozkładu na pracę, który dla mnie robiłaś to sprawdziło się prawie smile Pisałaś, że nie znajdę pracy w ciągu 2 miesięcy i właściwie tak było. Wróżba była 8 stycznia i aż do 2 marca, czyli prawie 2 miesiące właściwie niczego nie maiłam. Były tylko jakieś dorywcze zajęcia, 1 czy 2 dni w tygodniu. Od 2 marca mam coś prawdopodobnie na stałe, okaże się smile I tu też pokazała się chyba ta 2 mieczy. Pisałaś, że mogę liczyć na czyjąś pomoc no i tą pracę mam jakby z polecenia, podpowiedzi koleżanki. Ale faktycznie była jakby moja niechęć do skorzystania z tej propozycji. Ociągałam się długo zanim zdecydowałam się, żeby jednak spróbować tej pracy. cały czas liczyłam, że może uda się znaleźć coś lepszego, ale w końcu wziełam co było, bo to za długo już trwało. Co do własnej działalności to dałama sobie na razie z tym spokój. Może zbyt zachowawcza jestem i trochę się boję w tych czasach z czymś startować. Ale ta myśl cały czas we mnie siedzi i może kiedyś coś z tego wykiełkuje.

Dziękuję jeszcze raz Królowo za wróżbę!

Pozdrawiam, Ula
            • krolowa.mieczy Re: mam niemoc twórczą :D 21.03.11, 15:44
              Cieszę się, że w tym miesiącu coś się zaczyna dziać smile
              Do własnego biznesu trzeba dojrzeć - wiem. Też myślałam o tym kilka mcy temu i zrezygnowałam ze strachu przed urzędami i własnym brakiem operatywności tongue_out
              Trzymam kciuki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka