Dodaj do ulubionych

Co robic???

19.08.11, 22:38
koles próbuje sie pogodzic...CHYBA, bo pisze drugi raz cos pisze.pierwszy olałam, nie bylam mila. teraz widze znow proboje ale nie wiem jak to traktowac..
byla fajna znajomosc ale potem jak juz sie popsulo to po calej linii,z dnia na dzien spadalo w dól az kompletna klapa. nie wiem jak go traktowac teraz... zeby znow starał się i skakał za mna jak kiedys, nie chce byc tą ktorej zalezeć bedzie bardziej, czy ta ktora cokolwiek inicjuje sad

Tarot mowi tak:
Zachowywac sie do niego:10 kijow +9 kijow
spokojnie, moge pokazac ze mam dosc, ze przygnieciona? 9 kijow to moze byc sms w sumie, ale to tez czekanie-urlop, tezmoge pokazac ze nie bede drazyc mocno tematu klotni? ze ze spokojem podchodze? albo ze odnioslam obrazenia i sie odgradzam.. niech mi ktos pomoze zinterpetwink

NIE robic: 7 kijow+6monet
nie podejmow
Obserwuj wątek
    • coill Re: Co robic??? 19.08.11, 22:39
      przeprasiam, nie wiem czemu cos ucielo mi fr tego co pisalamsmile
      koncowka:

NIE robic: 7 kijow+6monet
      nie podejmowac wiekszej inicjatywy, nie działac zbyt mocno(7), nie dawac wiecej niz sie dostaje...
    • czu-jka Re: Co robic??? 21.08.11, 12:38
      Moim zdaniem powinnaś być ostrożna w stosunku do pana. Napewno nie usilowac walczyc o niego na silę.
      10 kij+9kij
      Hmmm.. Odpuscic?Napewno nie wyrywac sie z ruchem jako pierwsza.
      • anna151sx Re: Co robic??? 22.08.11, 14:00
        Sama swietnie sobie odpowiedzialas: nie dawac z siebie wiecej niz dostajesz od niego. Czy zazdrosc tez wchodzi w gre?
        • coill Re: Co robic??? 22.08.11, 15:08
          dzieki anasmile
          zazdrosc...w sensie ze co, ze mam okazac zazdrosc?(nigdy nic podobnego mu nie okazywalam jezeli o to chodzi), o ktorej karcie mowa bo ja ciemna,6monet?smile
          • anna151sx Re: Co robic??? 22.08.11, 20:37
            Tak jakos pomyslalam przy tych 6 monetach...
            • coill Re: Co robic??? 22.08.11, 21:37
              hm...zazdrosci nigdy nie okazywalam i ewnie nie bede. ale moze chodzi zeby on nie mial powodu do zazdrosci?
              • anna151sx Re: Co robic??? 22.08.11, 22:01
                Wrecz przeciwnie, tak sie nie martw o to, co go moze urazic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka