Dodaj do ulubionych

mam prośbę o wróżbę

20.10.11, 14:07
Poproszę o karty na pytanie to się stanie dla mnie jeśli napiszę do pewnego pana - a w zasadzie chodzi mi o to czy powinnam napisać - bo mam obiekcje i się trochę boję o to co mogę dostać w mailu zwrotnym.
wystarczy malutki rozkład
sedno (1)
to się nie stanie (na nie) (1)
to się stanie (na tak) (1)
wynik (3 karty)

jako zapłatę odwdzięczę się przepisem lub postawie karty
Obserwuj wątek
    • coill Re: mam prośbę o wróżbę 20.10.11, 15:08
      sedno - 7puch
      to sie nie stanie - Pustelnik-7kijow-Kpuch
      to sie stanie - as puch - 9 kijow-9puch
      wynik - sprawiedliwosc-6puch-4miecze.

ja bym powiedziala zeby napisac, bo nie widze tu w wyniku jakiejsc zgrozy(mam nadzieje ze moje karty nie klamią hehe)
      Wydaje mi sie ze pan nie powinien z Tobą walczyc ani odsuwac sie mocniej. 7 kijow moze tez znaczyc ze "sam z siebie" sie nie zmobilizuje, ze jesli nie Ty napiszesz...to nikt.
      Masz asa puch 9 kijow i 9 puch..miło to wyglada,sama znasz karty to pewnie wiesz. Wydaje mi sie ze to zaczątek przyjazni lub jakas zgoda, moze odpoczynek po klotni lub zerwaniu czy czyms takim(9kijow,4miecze).
      Pan powinien osadzic Twoj mail(spr) i wrocic do relacji, moze jescze bedziecie od siebie odaleni, nie bedzie 100maili dziennie ale chyba bedzie ok.
      W najwiekszym negatywie moglby odpisac "hej poznalem kogos nowego(as puch) i musze poczekac jak znajomosc sie rozwinie dlatego powrot do siebie musimy narazie odwlec"....ale wydaje mi sie to maloprawdopodobne - bo karty chyba byly by mniej przyjemne, Tarot zaserwowałby jakies 5 mieczy aalbo trójke chyba....no i nie ma karty kobiety zadnejwink
      • algaria Re: mam prośbę o wróżbę 20.10.11, 15:21
        to ja zerwałam kontakt przez kobiete która się u niego pojawiła - ja się wycofałam - ale teraz jest moja kolej na mail i tak się zastanawiałam czy napisać czy jeszcze poczekać

Dziękuję - jeśli nikt wcześniej nie postawi kart na Twoje problemy to ja wieczorem jak wrócę z pracy odwdzięczę się Tobie
        • coill Re: mam prośbę o wróżbę 20.10.11, 15:50
          algaria napisała:

> to ja zerwałam kontakt przez kobiete która się u niego pojawiła - ja się wycofa
          > łam - ale teraz jest moja kolej na mail i tak się zastanawiałam czy napisać czy
          > jeszcze poczekać
          poczekaj narazie mzoe ktos jeszcze moje karty zinterpretuje, wiesz nie jestem alfa i omega moze ktos dorzuci cos madrego. Ale ja bym poczekala troche i dala znac. Masz tam sprawiedliwosc, to daje poczucie swiadomosci tego co sie dzieje, pewnosci oficjalnej jakby. Wiec cockolwiek nie wyjdzie bedziesz miala pewnosc tego na czym stoisz i co sie dzieje.Mysle ze to bardzo wazne,kiedy wiemy czy szansa jest w czyms tkwic czy tez nie.
          A czy po tym jak sie wycofalas on jakos zareagowal?

> Dziękuję - jeśli nikt wcześniej nie postawi kart na Twoje problemy to ja wieczo
          > rem jak wrócę z pracy odwdzięczę się Tobie

karty chetnie jak zawsze hehesmile

wiesz co...Nielaik mi stawiala na wojne z chlopakiem takim(z mojego powodu)..moglabys postawic mi na te sama sytuacje, tylko ze ja pytania bede miala juz inne bo syt troszke sie zmienia, no i chyba niema sensu drugi raz pytac kart czy sie pogodzimy skoro wyszlo ze raczej tak...ale chcialam wiedziec czy on nadal tak cierpi(czy udaje bo dzieki temu wreszcie ma dowod ze mi zalezy....a moze wykorzystuje to jako pretekst by sie pozybyc mnie?) a wiec co czuje on i czy moze odezwie sie sam do mnie wkoncu(lub wykona jakikolwiek gest) jak sie odsune i dam mu 120%spokoju od siebie...i rada -co powinnam wobec tego a czego nie by sie pogodzic. Czasem nie wiem czy jest sens, ale drecza mnie wyrzuty sumienia ze obrazilam go mocno, wiem ze go wkurzylam bo to akurat odczulam,boje sie ze to dal niego zbyt wielki ładunek,moze on jakis słabszy i przez to nigdy mi nie wybaczysad to bylo kompletnie z niewiedzy, z glupoty jakiejs nieprzemyslanej na jęzuku i przez pomylke. Przepraszalam, ale narazie nic to nie dalo i mi tak jest choleeernie przykrosad Gdyby chociaz mi napisal "nie chce cie juz widziec/znac" to bym wiedziala ze nie ma co..
    • anna151sx Re: mam prośbę o wróżbę 20.10.11, 16:16
      Ja tak to widze:
      Masz wielka pokuse, wahasz sie, hamletyzujesz smile napisac, czy nie napisac?

To sie nie stanie:
      Na pewno nie zostaniesz samotna, nie zerwiecie tez kontaktu, wrecz przeciwnie. Nie bedzie tez mial jakiegos negatywnego wplywu na Twoje zycie, nie komplikuje Ci zycia. Niczego to nie naruszy, nie zniszczy. Nie musiasz obawiac sie manipulacji czy wykorzystania.

To sie stanie:
      Poczatek czegos bardzo dobrego i silnego, co przyniesie Ci radosc i zadowolenie. Urzeczywistnisz marzenia (szansa na milosc???) Schowalas sie za murem (ambicji) pod wplywem poprzednich wydarzen - czas wyjsc zza niego. Bedzie dobrze.

Wynik:
      Wrocicie do siebie, wszystko rozwazycie. Wroci Ci dobry nastroj. Przyszlosc widze jako stateczna i spokojna - nie wydaje mi sei zebyscie burzyli dotychczasiwy porzadek.

Duzo kart pucharowych, fajne emocje Ciebie czekaja smile
    • algaria Re: mam prośbę o wróżbę 21.10.11, 13:14
      coill ja pamiętam mam już szkielet rozkładu dla Ciebie - postaram się w weekend rzucić karty dla Ciebie
      • coill Re: mam prośbę o wróżbę 22.10.11, 16:48
        algaria napisała:

> coill ja pamiętam mam już szkielet rozkładu dla Ciebie - postaram się w weekend
        > rzucić karty dla Ciebie

dziekujesmile
    • algaria Re: mam prośbę o wróżbę 23.10.11, 13:10
      napisałam - dosłownie 3 słowa
      Odpisał w identycznej tonacji
      • anna151sx Re: mam prośbę o wróżbę 23.10.11, 13:53
        Bada teren i Twoj nastroj, czeka na rozwoj wypadkow.
        • algaria Re: mam prośbę o wróżbę 23.10.11, 17:43
          Jak mu zrobię rozwój wypadków to się nie pozbiera wink
          Amant pieprzony zielonym pieprzem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka