Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

29.03.15, 22:09
Hej, może mi ktoś/ktosia postawić karty na związek/miłość? Interesuje mnie kiedy wejdę w związek i z kim smile
W zamian mogę zaoferować najlepszy przepis babci na szybką tartę, mogę też spróbować napisać krótkie spersonalizowane opowiadanie w którym autorka wróżby wybierze imiona bohaterów i 3 słowa które mają znaleźć się w opowiadaniu smile
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: prośba o wróżbę 30.03.15, 13:15
      Kiedy Huit wejdzie w związek?

2015r.- wiosna/lato/jesień/zima
      As mieczy (p)/Paź pałek (o)/Sąd (p)/ 4 kielichy (o)

2016r. - Księżyc (p)/ 2 Miecze (o)/ Śmierć (o)/Królowa mieczy (o)

2017r. - 9 Kielichów (p)/ 7 Mieczy (p)/ 2 Pałek (p)/ Król Mieczy (o)

2018r.- Sprawiedliwość (o) / Rydwan (o)/ 9 Mieczy (o)/ 10 Monet (p)

2015r.
      Obecnie pojawił się jakiś impuls do działania, powstała myśl w głowie. Biorąc pod uwagę późniejszy układ, który rozłożyłam, myślę,że ktoś Ci wpadł w oko. Niestety już latem przekonasz się,że nic z tego nie będzie. Sąd na jesieni zmusza do refleksji, pewne rzeczy zrozumiesz z całą siłą, pewnych spraw nie dasz rady dłużej ignorować, niestety zburzy to Twój wewnętrzny spokój,bo bańka w której się kryłaś pęknie. Będziesz to rozpamiętywać, zastanawiać się co się stało,że jednak nie wyszło, niestety na zmiany i działanie będzie już za późno. Jedyne co będziesz mogła zrobić, to wyciagnąć wnioski na przyszłość, żeby drugi raz już reagowac inaczej.

2016r.
      To będzie bardzo trudny uczuciowo rok dla Ciebie, raczej będziesz trzymała się z daleka od związków, "lizała rany", starała się wyjść z przygnębienia.

2017r.
      Na wiosne będziesz miała już znacznie lepsze samopoczucie, latem zaczniesz kombinować,żeby kogoś poznać i na jesieni powinnas kogoś znaleźć. Niestety to nie będzie długi związek,bo zimą znów powieje chłodem, coś zacznie się psuć.

2018r.
      Poczatek roku znów minie na ustyskiwaniach nad niesprawiedliwością losu, nastąpi zatój,a na jesieni wręcz przygnębienie. Na szczęście zimą pojawia się jakaś szansa na poznanie kogoś. Jednocześnie Ty po tych wszystkich wczesniejszych przeżyciach bardzo dużo zrozumiesz i przewartościujesz swoje myślenie.

=============================

1. Obecna sytuacja uczuciowa Huit - 2 Kielichy (p) (przy tasowaniu wypadł Sąd)
      Ktoś Ci się spodobał, możliwe że dobrze Ci się rozmawia, miło spędza czas z tą osobą. Biorąc pod uwagę sąd coraz trudniej Ci tłumić własne uczucia.

2.Co pomaga - Mag (o)
      Niestety jeśli chodzi o Twoją sferę uczuciową to obecnie brak pomocy, brak możliwości.

3. Co szkodzi - arcykapłanka (o)
      Szkodzi brak szczerości, wszelkie manipulacje, zakłamanie.

4.Rada - Co Huit może zrobić, aby wejść w związek - As Kielichów (p)
      Odblokowac uczucia, otworzyć się na miłość, przestac to tłumić.

=======================

Jaka będzie ta osoba, z którą Huit stworzy związek - 4 Buławy (o)

Ta osoba nie będzie umiała się w pełni zaangażować, otworzyć, zaufać drugiej osobie. Możliwe,że będzie poprostu jakoś poturbowana przez życie i z tego będzie wynikać jej zamknięta i asekuracyjna postawa.

Huit biorąc pod uwagę karty, to na razie będziesz miała te związki mało stabilne, takie wzloty i upadki, a później bardzo przeżywasz te niepowodzenia, długo dochodzisz do etapu, na którym masz chęci znów spróbować. Wydaję mi się,że nim stworzysz cos stabilnego, to najpierw musisz też coś w głowie przerobić. Kim jestem, czego szukam, co jest możliwe? Nauczyć się być szczera sama ze sobą i ze swiatem.
      Kiedy osiągniesz swój wewnętrzny spokój, harmonie sama z sobą, przestaniesz tłumić swoje emocje i uczucia, a jednocześnie będziesz z głową podchodzić do nowych znajomości (nie spieszyć się, nie tracić od razu głowy) to myślę,że zaczniesz bardziej świadomie kierowac swoim zyciem i wybierać drugą połówkę. Mam nadzieję,że wtedy szybciej sukces odniesiesz.
      Trzymam kciuki! smile
      • beata25_84 Re: prośba o wróżbę 30.03.15, 13:17
        Jako zapłata może być przepis smile
        • huit8 Re: prośba o wróżbę 30.03.15, 14:07
          Jak szybko! Dziękuję bardzo za wróżbę. Wysłałam Ci wiadomość z przepisem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka