Dodaj do ulubionych

Prosba o pomoc w interpretacji - partnerstwo

02.08.18, 18:22
Dzień dobry,
chciałabym poprosić o pomoc przy interpretacji rozkładu.
Sprawa dotyczy mężczyzny. Mieszkamy bardzo blisko siebie, często się mijamy, ale pozostajemy na etapie zwykłego Dzień Dobry. Rozłożyłam karty z zapytaniem, jak nasza relacja będzie wyglądała w sierpniu, czy może coś się zmieni, nastąpi jakiś przełom.
Karty, które się pojawiły to:
Moc - Pustelnik - Gwiazda - Kochankowie - Świat
Obawiam się, że moja interpretacja może być subiektywna, dlatego prosiłabym o Wasze zdanie.
Bardzo dziękuję!

Obserwuj wątek
    • chalcedonn Re: Prosba o pomoc w interpretacji - partnerstwo 02.08.18, 18:40
      nic sie nie zmieni uzywasz calej tali tarota?
      • mag29 Re: Prosba o pomoc w interpretacji - partnerstwo 02.08.18, 19:59
        Rozkładałam tylko Arkana Duże. Nie czuję się pewnie w interpretacji AM.
      • mag29 Chalcedonn... 02.08.18, 20:29
        Taki właśnie mój obiektywizm, że się doszukiwałam w Gwieździe i Kochankach szansy na romans. Zwłaszcza, że jeszcze ten Świat...
        • chalcedonn Re: Chalcedonn... 02.08.18, 20:40
          mialas od razu zamiar losowac tyle kart czy dociagalas? pierwsze dwie mowia co bedzie nastepene tlumacza dlaczego.
          nie bedzie przelomu
          • chalcedonn Re: Chalcedonn... 02.08.18, 20:40
            nawet jak patrzec na nie jak ciag zdarzen to swiat to zakonczy
            • mag29 Re: Chalcedonn... 02.08.18, 20:58
              Wyciągnęłam od razu wszystkie. Zazwyczaj interpretuję takie rozkłady jako ciąg zdarzeń (choć może to błędne). Świat może tu oznaczać mój wyjazd. Na początku września lecę na miesiąc za granicę.
              • chalcedonn Re: Chalcedonn... 02.08.18, 21:07
                pytanie bylo o przelom miedzy wami. nie widze zadnego przelomu
                • mag29 Re: Chalcedonn... 02.08.18, 21:10
                  Przełom = przejście relacji na inny poziom. Może jakaś kawa, może więcej rozmowy etc.
                  Dałeś mi do myślenia swoją interpretacją. "Czuję w kościach", że ten mężczyzna jest zajęty, a wtedy wszystko układałoby się w całość.
                  • chalcedonn Re: Chalcedonn... 02.08.18, 21:59
                    AW nie mowia o kawie do tego trzeba calej tali. widze inne znaczenie tych kart
                    • mag29 Re: Chalcedonn... 02.08.18, 22:02
                      Widzę inne znaczenie tych kart? Tzn? Jest coś, poza tym co napisałeś?
                      • chalcedonn Re: Chalcedonn... 02.08.18, 22:28
                        swoje przemyslenia zachowam dla seibie wlasnie dlatego ze widze to co widze
                        • mag29 Re: Chalcedonn... 02.08.18, 22:35
                          Ok, rozumiem. Dziękuję za pomoc.
    • misboaa Re: Prosba o pomoc w interpretacji - partnerstwo 02.08.18, 23:57
      Zmienie sie tyle, ze dasz sobie spokoj z tym. Przemyslisz sprawe po swojemu i skupisz sie na rozgladaniu za nowym obiektem. Byc moze z nadzieje, ze zdarzy sie cos milego w podrozy smile
      Moze warto postawic inny rozklad np: o tym co on o tobie mysli?
      • mag29 Misboaa 03.08.18, 09:49
        Misboaa, dziękuję za Twój głos.
        Przy okazji tego rozkładu, postawiłam też karty na to "co myśli" Wyciągnęłam Wisielca i intuicyjnie dobrałam jeszcze jedną kartę, którą okazał się Świat oraz "co czuje". Tu wyszło Koło Fortuny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka