Dodaj do ulubionych

Nowy HP EliteBook jest piękny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 14:28
Skąpo... bardzo skąpo.
Obserwuj wątek
    • Gość: mike Re: Nowy HP EliteBook jest piękny IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 02:14
      szaleństwa nie ma :/
    • Gość: Priv [...] IP: 207.71.26.* 02.03.10, 08:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: dodo Re: Nowy HP EliteBook jest piękny IP: 188.45.159.* 02.03.10, 09:14
      Priv, czytanie ze zrozumieniem to chyba umiejętność której nie miałeś okazji opanować, ale wszyscy trzymamy kciuki, że kiedyś ci się uda
    • Gość: anonim Re: Nowy HP EliteBook jest piękny IP: 193.227.105.* 02.03.10, 09:55
      żenujący to jest twój komentarz. zacznij robić coś z sobą, idź na studia, poczytaj książkę, przestań wyładowywać na innych swoją niemoc i problemy związane z lenistwem. To nie wszyscy są winni Tobie że masz gorzej, tylko ty jesteś leniem i nierobem. Patrz na siebie a nie innych durniu.
    • Gość: gnom Re: Nowy HP EliteBook jest piękny IP: 212.76.46.* 02.03.10, 10:08
      "jedna pozwoli na dłuższą pracę urządzenia, druga będzie nam dłużej służyć"

że co proszę?
    • radek.zaleski Re: Nowy HP EliteBook jest piękny 02.03.10, 10:49
      "jedna pozwoli na dłuższą pracę urządzenia, druga będzie nam dłużej służyć"
      --
      Pierwsza bateria działa dłużej, ale szybciej padnie. Druga działa krócej, ale wystarczy na kilka lat.
    • radek.zaleski Re: Nowy HP EliteBook jest piękny 02.03.10, 10:51
      @all
      --
      wszystkie obraźliwe, agresywne bądź kompletnie niemerytoryczne wpisy będą usuwane. szanujmy się:)
    • bosman_plama Re: Nowy HP EliteBook jest piękny 02.03.10, 11:07
      Wygląda ładniutko, ale jednak wciąż posiada obciążenia laptopowe. To, czego ja oczekuję od tabletów - i co sprawia, że czekam na nie - to: 1. waga, która pozwoli mi jednak wygodnie trzymać tablet w ręce i przede wszystkim 2. czas pracy baterii, który przekracza 5 - 6 godzin.
      3. To wielkość, czyli możliwość noszenia sprzętu w niewielkim plecaku.
    • Gość: Gość Re: Nowy HP EliteBook jest piękny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 11:45
      Osioł w "Shreku" mówi: "Podoba mi się ten głaz! To naprrrawdę ładny głaz!" Mniej więcej tyle samo wynika z powyższego artykułu. Brak podstawowych informacji o chociażby pojemności HDD, RAM i ilości USB!
      Ciekaw jestem jakie honorarium otrzymuje autor za tak lamerski artykuł. Ż-E-N-A-D-A
    • Gość: gość Re: Nowy HP EliteBook jest piękny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 12:03
      WOOW - rozkminiłem inicjały "R.Z.",Radosławie! A byłem wręcz pewien, że to kobieta pisała. I to kobieta co w życiu nic bardziej skomplikowanego niż nóż do obierania ziemniaków w ręku nie miała. ...ale za to PIĘKNY nóż :D
    • Gość: fifi Re: Nowy HP EliteBook jest piękny IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 02.03.10, 12:20
      Oto "piekno" wedlug pana Radka:
      cdn1.slashgear.com/wp-content/uploads/2010/02/hp-probook-elite-20-SlashGear.jpg

A juz najsliczniujsiejszy jest ten slodziutki rysiczek na fikusnie dyndajacym sznureczku...

O boziu...
    • Gość: Hans Re: Nowy HP EliteBook jest piękny IP: *.146.117.102.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.03.10, 13:10
      Moja firma korzysta z laptopów HP. Jeszcze się tak nie zdarzyło, żeby którykolwiek się nie popsuł. Ja prywatnie korzystałem z innych produktów tej firmy i... i lepiej niech zostaną przy produkowaniu drukarek.
    • Gość: gosc portalu Nowy HP EliteBook jest piękny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 14:37
      Wyglada solidnie ale czy faktycznie tak jest? Hmmm...
      Przypominam sobie Pana z jakiegos tam serwisu, ktory stwierdzil
      ze gdyby nie laptopy HP to zostalby bez pracy... :P

Zamienilem HP na MacBooka i to byla najlepsza decyzja
      a na Windowsa i jego coraz to nowsze wersje po prostu patrzec nie moge
      ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka