oszolom-z-radia-maryja 08.12.10, 12:11 gazetapolska.pl/artykuly/kategoria/51/4096/wyborczej-spada-sprzedaz - Ludzie zaczynają widać myśleć choć to budzenie uważam za zbyt powolne ale dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyrybiarz Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:14 GW kupiła by ich z butami eunuchu Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:16 To przez to wydanie internetowe, Gazeta Polska ma badziewne e-wydanie więc sprzedaż nie spada. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:17 Ale niestety GW się popsuła, to prawda. Jest bardzo nieobiektywna, a ja jednak lubię jak ktoś mi podaje fakty, które sama ocenię. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:27 > Jest bardzo nieobiektywna, a ja jednak > lubię jak ktoś mi podaje fakty, które sama ocenię. Tak dobrze nie jest w żadnym medium, za wszystkimi coś stoi i jedyne wyjście to kupic/pooglądac/posłuchać ich więcej i wyciągnąć jakąś średnią biorąc pod uwagę, z jakimi grupami interesu dane medium sympatyzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:30 No tak, to jedyne wyjście, a w sumie najwięcej można się dowiedzieć w necie na dany temat. Tu jest jeszcze względna wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:28 kotkowa napisała: > Ale niestety GW się popsuła, to prawda. Jest bardzo nieobiektywna, a ja jednak > lubię jak ktoś mi podaje fakty, które sama ocenię. Nie wiem jak Ty to robisz, bo w zasadzie faktów nie da się oceniać, nie ma sensu sie z nimi zgadzać lub nie, za to opinie, choćby jak te Gazety Wyborczej, można oceniać jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:32 Byłoby idealnie, gdyby ktoś starał się przedstawić plusy i minusy różnych sytuacji. A jest bardzo źle, jeśli wręcz nagina się fakty do tego stopnia, że przestają być wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:36 Nie widzę w tym nic złego, każdy ma prawo przedstawiać tylko część faktów i jeszcze dorabiać do nich ideologię. Od tego każdy ma rozum, żeby umiał sobie z tym radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:39 No staram się sobie z tym radzić, ale kupować tego nie ma po co. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:41 kotkowa napisała: > No staram się sobie z tym radzić, ale kupować tego nie ma po co. Czyli jak, czytasz jak ktos porzuci, czy w McDonnaldsie? Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:59 Czytam u moich rodziców, oni kupują cały stos gazet, żeby móc chociaż porównać to, co tam wypisują. Mi szkoda kasy na coś co nie ma większej wartości, czytam głównie w necie. Z resztą w domu nie mam kiedy, z synkiem u boku się nie da, bo drze gazety i chce zjadać. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 17:12 > w zasadzie faktów nie da się oceniać, GWno przemilcza lub tuszuje fakty, które nie pasują do jej ideologii. Ponadto interpretuje fakty w sposób stronniczy czyli nieobiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Spada sprzedaż GW 09.12.10, 07:58 Czyli GW zachowuje się tak jak Ziemkiewicz albo Wildstein. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Niezłe te manipulacje kretynków z GaPola 08.12.10, 12:36 Hehehe, rozliczają Wyborczą ze sprzedaży a siebie z rozpowszechniania płatnego Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 12:36 Zabawne, że donosi o tym tytuł, który nazywa się "gazetą", choć nawet nie jest dziennikiem. A nie jest dziennikiem, bo miał tak kiepską sprzedaż, że musiał zmniejszyć częstotliwość wydawania. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 14:36 Oszolomie nieszczesny, spada sprzedaz wszystkich papierowych gazet na calym swiecie. Zastanowiles sie kiedys dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Spada sprzedaż GW 08.12.10, 16:54 niby drobny sapdek sprzedaży- a ile radości dla KArTOfLI prawiczków. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Spada sprzedaż GW 09.12.10, 16:23 Chcialbym zadac oredownikom GW niedyskretne pytanie: ilu z Was placi za prenumerate GW? Bo cos mi sie wydaje, ze w imie donioslej sprawy znacznie latwiej walczyc przy uzyciu blyskotliwej gadki niz wlasnej kieszeni. Czyzby Wasza wiernosc miala sie rozbic o te 1,30 zl za papierowe wydanie? Odpowiedz Link Zgłoś