Gość: Piterlks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 21:25 Brawo Panowie!!Nie ważny styl ważne 3 pkt.!!Lepiej wygrywać w kiepskim stylu,niż przegrywać w doskonałym!!Tylko ŁKS!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja ważne są 3 punkty ;) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 31.03.05, 21:46 mogą grać nawet gorzej pod warunkiem że będą wygrywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Retkinia Brawo ŁKS! Ważne są 3 pkt.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:35 Trudno się gra z drużyną, która już praktycznie jest w III lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimar Brawo ŁKS !!!!!! IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 31.03.05, 22:37 My wygrywamy widzew przegrywa, dział sportowy wyborczej wyje z rozpaczy.Czego więcej chcieć? PS:ŁKS wygrywa ale po beznadziejnej grze widzew dostaje w d.pe ale same ahy i ohy.Kibice widzewa naj naj naj ale o 500 fanach ŁKSu w Radomsku ani słowa.Wyborcza miejcie trochę wstydu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Brawo ŁKS !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 07:49 ŁKS z taką grą to zatrzyma się na barażach.Są to chyba pierwsze i ostatnie punkty przywiezione z wyjazdu.Tak słabego Łks-u jeszcze nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: Brawo ŁKS !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:29 O czym "wyborcza" ma pisać,że 500fanów siedziało CICHO ze zdziwienia jak gra ich "ukochany łks"! Nic nie reprezentuje ta wasza drużynka ...cienizna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BPS RKS ważne że dają z siebie wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 23:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benks Klemba jak tam? IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 31.03.05, 23:15 oberwałeś troszeczkę od kibiców ŁKS w Radomsku.Łyso ci? powinno bo jesteś jednym z najmniej obiektywnych dziennikarzy w tym kraju. ŁKS MOIM KLUBEM WYBORCZA NIGDY MOJĄ GAZETĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: Klemba jak tam? IP: 217.153.156.* 01.04.05, 13:08 ŁKS MOIM KLUBEM WYBORCZA NIGDY MOJA GAZETĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max ŁKS - RYCERZE WIOSNY!!! IP: 195.150.224.* 01.04.05, 13:19 Ech Wyborcza szkoda słów, ja wiem że "Wasz" widzewek dostał i ogólnie Was to znowu boli ale totalny brak obiektywizmu chyba nie sprzyja w sprzedaży gazety bo ze względu na Wasz sportowy "obiektywizm" coraz więcej osób przestaje w Łodzi kupować GW. A my swoje: ŁKS - RYCERZE WIOSNY WALCZYK MUSI ODEJŚĆ!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś