Gość: ŁDZ IP: *.lodz.mm.pl 17.05.06, 22:18 To jest Nasze Miasto to jest Nasz Klub to jest Nasza Miłośc ŁKS Łódź!!! Nareszcie cos sie ruszyło, oby tylko Naszym kopaczom znowu nie odbiło :) TYLKO ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kowal Re: ŁKS - Lechia Gdańsk 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:24 Widzow 2 tysiace. ZALOSC. Pajace wiosny - jestescie zalosni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ŁKS - Lechia Gdańsk 1:0 IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 03:03 A skąd wiesz ze 2 tysiące? Usłyszłąes od kumpli kilka wersji i przyjąłeś najmniejszą? I kto tu jest załosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: ŁKS - Lechia Gdańsk 1:0 IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 09:10 chłopcze sam żeś pajac...idź najpierw skończ podstawówke!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: ŁKS - Lechia Gdańsk 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:42 Czołówka 2 giej ligi gra beznadziejnie. Jeżeli ktoś awansuje to po co ? Żeby walczyć o utrzymanie ? Legia, Lech, Wisła...gdzie nam do nich ...szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Brawo Rozkwitalski !! IP: *.toya.net.pl 17.05.06, 22:51 Bińczyk, oglądaliśmy chyba inne mecze. Rozkwitalski był jak dla mnie jednym z najlepszych na boisku. Co do Mężyka i Dżikii zgoda, grali piach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LODZ Re: Brawo Rozkwitalski !! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.05.06, 23:52 naprawe nie chce byc zlosliwy,ale z czym LKS chce do ekstraklasy? przereklamowane ,,gwiazdki,,typu L.Mazgaj,Sypek juz sie rozglada gdzie by tu czmychnac,nie ma druzyny to fakt, ,,murowany kandydat do awansu,,nie potrafii wygrac 8 meczy po koleji,kibice ??nawet niechce przyrownywac do Widzewa,ale was bylo na derbach 52 a z Widzewa ponad 5 tys ,z Widzewa kibice wychodza 15 min po zakonczniu meczu a na LKS juz w 75 min meczu(derby),nastepna rzecz to stadion- rudera,boisko-klepisko,czterech czy pieciu trenerow w sezonie(stracilem rachube) rozumie ze macie ambicje ale trudno zaprzeczyc tym fakta.mimo wszystko zycze awansu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyl Nie podoba się... IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.06, 00:29 ...to nie przychodź i nie komentuj. Udzielaj się lepiej pod artykułem o wspaniałym sukcesie twego Widzewa, który zremisował ze Świtem ,który wcześniej przez 5 meczów nie strzelił bramki. Prawda jest taka, że gdyby ŁKS miał odrobinę więcej szczęścia (w meczach z KSZO czy Ch..awiakiwm chyba 5 czy 6 słupków i poprzeczek)to byśmy zamienili się miejscami w tabeli. Dobrze, że się wreszcie przełamali! Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 18.05.06, 10:36 Gdyby babcia miała wąsy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Re: Brawo Rozkwitalski !! IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 00:30 bo ŁKSiacy niekabinuja i nie oszukuja tak jak harnas i rudzielcy z podmiejskiej wsi !!w Łodzi tylko ŁKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Brawo Rozkwitalski !! 18.05.06, 01:36 Ja rozumiem, że frustracja cię trawi po derbach, ale czy tego jadu nie za wiele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Do Rodowitego Łodzianina II IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 09:13 ten nick nie jest zastrzeżony, ale to brzydko podpisywac się tak samo jak inny uczestnik forum. Proszę Cię wymyśl inny oryginalny nick Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Brawo Rozkwitalski !! IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 03:10 Jak chcesz porównywać składy druzyn to powodzenia. Przed sezonem sami twierdziliście że skład ŁKSu jest poza zasięgiem drużyn z 2 ligi a teraz co? Nagle jest beznadziejnie słaby? Popatrz skąd wzieliście 80% składu, mała podpowiedź z 4 ligi. A wiesz gdzie oni trafią jak odejdą od was? Znów mała podpowiedź: do 4 ligi. Macie słabych zawodników nie posiadających odpowiednich umiejętności nawet na 2 ligę (oczywiście poza kilkoma wyjątkami) i jak twoim zdaniem jesteście tak wysoko w tabeli? Smierdzi układami Bońka i Majewskiego który pełni rolę szefa kolegium trenerów w pzpn. Oczywiście wy się wyprzecie bo lepiej wierzyć w kłamstwo które jest piekne. Co do derbów. Postawa kibiców, a na derbach 80% to pikniki zależy od wyniku kopaczy. Gdyby to wasi przegrywali 3:1 tak samo by wasz doping zdechł. Stadion, no cóż tu sie z Toba zgodze ŁKs ma stadion bardzo zaniedbany. Ale my nie mielismy w rządzie towarzyszy którzy jak tylko mogli by nam pomagali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 18.05.06, 10:40 A Wy jak zwykle swoje.... jacy biedni jesteście, zawsze Wam w oczy wieje i ktoś Was krzywdzi... A to Boniek, a to komuna... a może po prostu ŁKS jest przeciętnym klubem, którego kibice bardziej się przejmują lokalnym rywalem niż swoim klubem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 13:33 yyy... my się wami przejmujemy? Dobre sobie. Najpierw policz liczbę wpisów kibiców Widzewa pod artykułami o ŁKS, policz wątki na waszych forach o ŁKS, policz wypowiedzi które dotyczą ŁKS z waszej strony. Może wtedy zauważysz że my się wami nie interesujemy, nie w takim stopniu jakbyście chcieli. My was traktujemy po prostu , sportowo - jako rywali do awansu, kibicowsko - jako kibiców innej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 18.05.06, 13:35 kibiców Widzewa jest co najmniej trzy razy więcej niż kibiców eŁKSy, stąd takie dysproporcje w komentarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 13:42 pińcet razy więcej... Wy po prostu macie manie wielkości potęgowaną przez waszą propagandę i hasła w stylu" pół Polski", "ŁKS wymiera", "Wielki Widzewek", "róznica skali" itp. Wbrew waszej propagandzie nie jest tak jakbyście chcieli. Zapewne wypomnisz derby że te wygraliście, to ja przypomnę Ci wcześniejsze derby które to my wygraliśmy (oczywiście zakałdam ze jesteś obiektywny i że nie będziesz ślepo wierzył w to co chcesz wierzyć), więc jak widać nie ma aż takiej róznicy. Skoro was jest 3 razy węcej to dlaczego nie zapełniacie co mecz stadionu który ma ledwo 10 tysięcy miejsc? W tej rundzie frekwencja jest lepsza niż była nawet w czasach I ligi gdy ŁKS spadał. Na wielu meczach było po 8 tyś ludzi, owszem zdarzyły się wpadki ilościowe jak na meczu z Jagą i Lechią. Ale i wam sie takie zdarzają. Chociaż jak znam życie to niebawem ukarze się felieton niejakiego Żabieńca który w swym propagandowym piśmieuwzględni zaniżane dane z gazet. A zrobi to tylko po to by tacy jak Ty mogli dalej wierzyć że jest was "3 razy więcej" Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Widzew rządzi w Łodzi 18.05.06, 14:18 Bądź tak łaskaw i zobacz: www.google.com/trends?q=%C5%82ks%2C+Widzew&ctab=0&geo=PL&date=all lub www.google.com/trends?q=lks%2C+Widzew&ctab=0&geo=PL&date=all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody buhahaha IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 15:33 rozbawiłeś mnie tym... to powiedz czemu u nas na mecze chodzi 6tyś i głównie z Łodzi...a was tyle samo mimo dojeżdżających osób?! ehh...jak wy sie nauczyliście tej propagandy od czerwonych koleżków!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: buhahaha IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 19:07 Czy te wykresy mają coś oznaczać? Czy to kolejny wytwór waszych grafików-propagandystów? Bo nie bardzo wiem co to ma udowodnić tym bardziej że pierwszy raz na oczy to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: buhahaha 18.05.06, 19:23 Gość portalu: max napisał(a): > Czy to kolejny wytwór waszych grafików-propagandystów? == buahahahahhahaha programiści Google kibicami Widzewa hehehhehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: buhahaha IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 19:32 Czyli twierdzisz że korporacja Google zrobiła badanie opini publicznej by pokazać że kibiców Widzewa jest więcej? No stary chyba zartujesz... szkoda że jeszcz Coca Cola albo Microsoft się jeszcze nie włączyli... Marny element waszej propagandy... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: buhahaha 18.05.06, 22:08 Czy ty nie rozumiesz po polsku czy jak? Gdzie ja to napisałem? To Twój kolega starał się takie głupoty wmówić. A Google stworzyła statystyki jakie hasło jest częściej wpisywane do wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: buhahaha IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 22:43 No to ja wam nabiłem tych statystyk sporo bo na waszą stronę zawsze wchodze przez google. Bo nie zapisuję jej w pasku adresów, a już tym bardziej w ulubionych. ;] A na jakiej podstawie stwierdzajaz jakiego miasta nastapiło połączenie? Zresztą wpisywane hasło raczej nie moze być wyznacznikiem. Wpisze do google "jeste pijakiem" a zobaczysz coś mało śmiesznego Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: buhahaha 19.05.06, 00:02 Znalazłem coś takiego www.sklepbartos.pl/index.php?products=product&prod_id=61 :D Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: buhahaha IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 20:46 naszych?a co my mamy z tym wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: buhahaha 18.05.06, 19:33 Gość portalu: młody napisał(a): >to powiedz czemu u nas na mecze chodzi 6tyś i głównie z Łodzi...a was tyle samo > mimo dojeżdżających osób?! == Ja wiem, że stadion ŁKSu jest większy od stadionu Widzewa, ale czy to wyjaśnia, że gdy stadion ŁKSu jest w połowie pusty to nadal jest na nim 6tysięcy ludzi? > ehh...jak wy sie nauczyliście tej propagandy od czerwonych koleżków!! == To powiedz mi skąd ŁKS ma takich kibiców, którzy nawet po sromotnej klęsce piszą że wygrali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: buhahaha IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 19:42 A gdzie i po jakiej "sromotnej klęsce" kibice ŁKS pisali że wygrali? Jeśli możesz to podaj adres lub choćby zacytuj tekst tych wypowiedzi. Oczywiście mam nadzieję ze to będą teksty osób starszych niż 12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: buhahaha IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 20:53 a gdzie ci coś takiego ktoś napisał? co do derbów...przegraliśmy piłkarsko 3:1...na błędy w obronie i skuteczność napastników...bo szkoda tego że 60min siedzieliśmy na waszej połowie...tyle że siedzieliśmy... co do kibicowania...nasze wyczyny z policją która o dziwo nie zaczęła od tych co rzucanie racami i kilkakrotne wejscie na płyte boiska poczynili jako pierwsi(czyt. widzewiacy)tylko od nas(do dzisiaj się zastanawiam czemu tylko na galere poszedł gaz?)nie napałają nas dumą...ja jestem przeciwko awanturom!! co do oprawy...z wyjątkiem rzeczywiście świetnego pokazu z tymi sreberkami nie zaprezentowaliście za wiele...nasza oprawa w 1połowie(bo reszte starciliśmy)była o wiele ciekawsza od całej waszej reszty z wyjątkiem tego jednego wydarzenia! co do okradzenie sklepiku z pamiątkami i szczycenia się tym...sam się wypowiedz!! ale kiedy dowiaduje się od widzewiaków że ich było ponad 6tyś(może z milion)kiedy widze śmieszne wykresiki z googla, kiedy czytam że niby wyszliśmy w 75 ze stadionu....to przecież to śmieszne jest i żałosne?nikt normalny na umyśle nie uwierzy w te brednie! poza tym gdy ŁKS jest w połowie pusty....to jest tam znacznie więcej niż 6tyś....tak wynika z matematyki! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: buhahaha 19.05.06, 00:29 Gość portalu: młody napisał(a): >co do oprawy...z wyjątkiem rzeczywiście świetnego pokazu z tymi sreberkami nie >zaprezentowaliście za wiele..nasza oprawa w 1połowie(bo reszte starciliśmy)była >o wiele ciekawsza od całej waszej reszty z wyjątkiem tego jednego wydarzenia! == hmmmm nie no chłopie, ja tam po stronie poza kilkoma okrzykami i serpentynami (aha no i rzucanymi na murawę racami) za wiele nie zobaczyłem ani usłyszałem. >co do okradzenie sklepiku z pamiątkami i szczycenia się tym...sam się wypowiedz == Ale co ja mam powiedzieć? Że w tym uczestniczyłem, nie bo dowiedziałem się dopiero po wejściu na stadion. Natomiast śmiesza mnie te wasze oburzenia. Jakoś szybko zapomnieliście kto się szczycił zabraniem flagi z pustego stadionu i podpalenie jej na derbach. >ale kiedy dowiaduje się od widzewiaków że ich było ponad 6tyś(może z >milion)kiedy widze śmieszne wykresiki z googla, kiedy czytam że niby wyszliśmyw >75 ze stadionu...to przecież to śmieszne jest i żałosne?nikt normalny na umyśle >nie uwierzy w te brednie! == Skoro łaskawie daliście 5 tysięcy biletów, wszystkie się sprzedały, a wielu weszło bez nich to... Albo ktoś kupił bilet dla samego faktu posiadania, bez zamiaru pujścia na stadion. Albo część z widzewiaków wyparowała. Albo wasza bramka wspaniomyślnie wpuściła na sektory ŁKSu kogoś z biletem do sektora gości. Wykresiki z googla są śmieszne, bo mało co udowadniają, jedynie że sformułowanie "widzew" jest zdecydowanie częsciej przez tę wyszukiwarkę poszukiwane. Wyszliście w 75min? Nie! Część (z małymi dziećmi, lub piknikowcy, lub ci co się bali o auta) faktycznie zaczęła wychodzić przed końcem. Ale nie wmówisz mi, że komplet z galery doczekał końcowego gwizdka. >poza tym gdy ŁKS jest w połowie pusty....to jest tam znacznie więcej niż >6tyś....tak wynika z matematyki! == To jaka pojemność ma stadion ŁKSu? Na stronie lkslodz.pl czytam że cały stadion ma 25 tys. Miejsc siedzących (galera i trybuna) jest 10 tysi... Reasumując - jeśli w połowie wasz stadion jest pusty, a dodatkowo trybuna nie jest w całości dopuszczana do użytku (z uwagi na budowę hali) to ile na ten stadion wchodzi? A jeśli chodzi o derby. ŁKS ma 15 tysięcy miejsc stających, z czego połowa przysługiwała Widzewowi - wypełnione. To ile mogło być widzewiaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: buhahaha IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 00:43 ŁKS ma stadion zgłoszony na 25 tysięcy jednak wejść tam może około 35 tyś widzów. Trybuna wcale nie jest ograniczona ze wzgledu na budowę hali. Wcześniej była jakaś prowizoryczna taśma tam przeciągnięta która została na pierwszym meczu zerwana a i tak wszyscy siadają tam gdzie chcą na trybunie. Nie bardzo zrozumiałem twoją wypowiedź ale czy Ty insynuujesz że kibiców Widzewa na derbach było więcej niż kibiców ŁKS? Jeśli tak to możesz się dość mocno mylić bo kibiców ŁKS spokojnie było 2 razy więcej na tym meczu. A co do waszej ilości, nie mam wprawdzie zwyczaju oceniać i nadal tego nie będę robił ale podobno wrciło do łKS trochę niewykupionych biletów od was :0 Nie wiem czy one były zarezerwowane i nie wykupione czy faktycznie za dużo dostaliście :0 Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: buhahaha 19.05.06, 00:49 Nie twierdzę, że Widzewa było więcej na tych derbach niż ŁKSu, to byłaby iracjonalna hipoteza. Wiesz, ja znów słyszałem o wielu takich, którzy kupili bilet na ŁKS, a weszło na trybunę Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:32 no proszę kolejny który wierzy że ŁKSowi krzywdę komuniści zrobili :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 20:54 a może nie byliście oczkiem w głowie PZPR? może nie byliście oczkiem w głowie SLD? aha...i pewnie jeszcze powstaliście w 1910 roku! i ziemia jest płaska a kopernik była kobietą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:59 zapominasz że ŁKS najwieksze sukcesy w swojej historii odnosił w czasach kiedy nawet głośno piernąć nie było można bez poparcia Sekretarza Wojewódzkiego PZPRu :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:09 A kto miał wówczas sukcesy dla Łodzi odnosić? Widzewa niemal nie było. Czy wyobrażasz sobie by teraz np Start Łódź wszedł do I ligi i zdobył Mistrzostwo Polski? Wówczas cała Łódź kibicowała ŁKS. A "sukcesy sportowe" rozdawane były przez komunistyczny rząd według ekonomicznego znaczenia regionów. Kiedyś oczkiem w głowie byli górnicy i dlatego co chwila zdobywali tytuły na przemian z klubem stołecznym. A gdy przyszedł czas by dać tytuł Łodzi to komu mieli dać? Widzewowi który latał po okręgówce? ŁKS i jego kibice od samego początku był tępiony przez komunistów, wystaeczy poczytać o tym co ZOMO i inne "organizacje porządkowe" robiły z powoli organizującymi się kibicami ŁKS. Komuniści nigdy nie lubili ŁKS, nie jako rzadzący układ (bo były jednostki które sympatyzowały z łódzkim klubem) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Widzew rządzi w Łodzi 19.05.06, 00:10 Czy to, że w latach 50. w Łodzi w pierwszej lidze był tylko ŁKS, i że wtedy komuniście zdecydowali o tym aby Łodzi dac mistrzostwo, zmienia jakoś wypowiedź twojego przedmówcy? ZOMO czepiało się wszystkich, którzy przejawiali jakiekolwiek sygnały organizowania się. Wytłumacz mi więc, czemu to tak komuniści nie lubili ŁKSu, czemu akurat na Was się tak uwzięli? Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Widzew rządzi w Łodzi 19.05.06, 00:19 cytat: "...> ŁKS i jego kibice od samego początku był tępiony przez komunistów, wystaeczy poczytać o tym co ZOMO i inne "organizacje porządkowe" robiły z powoli organizującymi się kibicami ŁKS. > Komuniści nigdy nie lubili ŁKS, nie jako rzadzący układ (bo były jednostki które sympatyzowały z łódzkim klubem)..." koniec cytatu. Brawo dla tworzących nową lepszą historię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 00:36 Tak siś składa że także po części j ateż tworzyłem tą historię bo swoim żywotem sięgam jeszcze lat zomowców i początków KK ŁKS. Oczywiście wam jako "małowiekownym" się to w głowie nie mieści. ŁKS był nielubiany przez władze komunistyczne bo uznawany był za klub sprzeczny z iceałami równości wszystkich ludzi. Dopasowywali do niego kilka mitów które miały spowodować utratę popularności ŁKSu. Jeden przetrwał do dziś i do dziś oglądamy na naszych murach gwiazdy dawida na znaczkach klubowych. Tak, tak komuniści w znaczący sposób spotęgowali falę antysemityzmu w naszym mieście (choć oczywiście nie oni zaczęli, ale to już powienniście się dowiedzieć na historii w liceum). Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Widzew rządzi w Łodzi 19.05.06, 15:37 Uważam że znowu wykopuje się temat bez dna i bez możliwości znalezienia konsensusu. Takie odbijanie piłeczki z jednej na drugą stronę. Przecież jak ktoś jest całe życie kibicem Widzewa czy ŁKS-u to nagle po jednym poście na forum nie zmieni swoich ulubieńców na drugich...choćby prawda była nie wiem jak smutna i udowodniona... Tak się składa, że mieszkając całe życie na Karolewie, 200 metrów od stadionu, miałem okazję przygladać się z bliska temu "ostracyzmowi" ówczesnego komunistycznego establiszmentu wobec ŁKS-u. Przez lata prześladowań i niechęci ze strony władz PRL-u, powstała na ŁKS-ie gigant trybuna, założono jupitery, ochoczo nabyto od towarzyszy węgierskich mega-zegar, trenera Jezierskiego przeniesiono w trybie administracyjnym z Widzewa do ŁKS w 1976, a pomoc od socjalistycznych zakładów pracy brano pełną garścią aż się kurzyło. Co więcej, sam będąc zawodnikiem sekcji LA w ŁKS-e w latach 80-tych naoglądałem się jak niektórzy działacze i sportowcy aż prześcigali się w chęci uczestniczenia w pochodach 1 Majowych, aby dostać jakiś dodatkowy dresik czy inny walor. Jeśli mnie pamięć nie myli to właśnie na ŁKS-e na meczu ze Śląskiem w 1983 roku usłyszałem po raz pierwszy doping pt.: jude jude jude RTS.... Zatem nie twórzmy kolejnych mitów o jakimś domniemanym kombatanctwie ŁKS-u za komuny. Widzew też brał garściami z tamego układu i nikt nie wymyśla jakiś historii o niechęci do komuny. Można raczej powiedzieć, że to właśnie na Widzewie powstały pierwsze zalążki w miarę niezależnego od władz zarządzania klubem piłkarskim za Sobolewskiego. Nie piszę tego, aby pokazać że czarne jest białe i vice-versa, ale dla zasady aby nie wymyślać mitów na własny użytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 18:24 Ja tych mitów nie wymyslam. Rzeczywistość była taka a nie inna. Piszesz o budowie stadionu, więc powinieneś wiedzieć że w zamysle ówczesnych władz to już miał być stadion miejski na którym miał grać także Widzew. Piszesz o przenosinach Jezierskiego, a w taki sam sposób trafił on do Widzewa po to żeby wyciągnąć go ze sportowego niebytu. Przenosząc go z ŁKS do Widzewa nie zważano że ŁKS będzie w bardzo złej sytuacji, po prostu wykonano taki ruch. Piszesz że w 1983 roku pierwsz raz usłyszałeś doping "jude jude" a czy przypadkiem nie widziałeś już nie raz symboli jednego czy drugiego klubu z naszytymi lub namalowanymi gwiazdami? Ja miałem niewątpliwa przyjemność oglądać coś takiego już w końcu lat 70-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG ;-) Hubar coś ci się nie zgadza IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 23:42 Na jednym wykresie Olsztyn, Łks przed Widzewem na drugim odwrotnie. Mam kolegę specjalistę od ankiet: może ci zrobić ankietą taką, że Hubar jest znany "od Apeninów do Andów" Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Hubar coś ci się nie zgadza 19.05.06, 00:04 Chyba masz problemy ze zrozumieniem tych wykresów :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody facet się kompromitujesz....śmiechu wart! IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 15:30 jak widze ty zamiast odpowiadać na argumenty(wiem wiem trudno polemizować z przygniatającą ciebie prawdą....my nie pozwalamy wam fałszować rzeczywistości tak jak macie w zwyczaju)zamiast dyskusji piszesz o jakimś przejmowaniu się rywalem lokalnym: po1 dla mnie okoliczne wsie i wioski nie są lokalnym rywalem po2 to ty ciągle wpisujesz się w tematy o ŁKSie..nie ma nic ciekawego w widzewie...no ta akurat rozumiem!ale czemu nie możesz bez nas żyć?odreagowujesz swoje niepowodzenia życiowe najwyraźniej...cóż aż żal na ciebie patrzeć! po3 wpisujesz się jak kibic widzewa...A W NICKU MASZ DATE POWSTANIA INNEGO KLUBU!!jak dla mnie pełna kompromitacja.. no dobra wypłacz się mamusi w spódnice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:50 cierpisz na depresję maniakalną Pamiętaj że zawsze najprostsze wyjasnienia sa najbardziej prawdopodobne. ŁKS to po prostu przeciętny klubik zrzeszający ludzi (piłkarzy i kibiców) bez ambicji i charakteru. Popatrz na największe osiągnięcia sekcji piłkarskiej ŁKSu : przegrany mistrz z Legią w 93, przegrany puchar w 94, przegrana z Porto, wtopa z Man Utd. i Monaco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew rządzi w ale nie w Łodzi IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 20:57 aha.... nie było żadnej "wtopy" z MU i Monaco byłem na tych meczach i nie pamiętam jakiejś klęski....a przypomnij sobie drużyne z frankfurtu...ps. w jakim języku jest to "wtopa"? poza tym....nie rób tutaj propagandy bo się strasznie kompromitujesz a dwa ze masz lekcje domowe do odrobienia... poza tym ŁKS mistrza POLSKI zdobył jak jeszcze na waszym stadionie żyto rosło! i wyjaśnij mi wreszcie czemu sie jako widzewiak podpisujesz się obcą dla tego klubu datą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w nie tylko w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:02 Wiedziałem że zaraz jakiś cymbał wyjedzie z Frankfurtem :-))) ale 2:1 i 3:2 z Legią + 2:1 i 2:3 z Brendby to już jak sam przyznasz nieco inne klimaty niż wtopa z MU i Monaco :-))))) No i Liga Mistrzów do tej pory dla kibiców ŁKSu to taki torcik lizany przez szybę cukierni :-))))) a datę mam 1910 bo to data powstanie pierwszego na wskroś Polskiego klubu sportowego w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w nie tylko w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:12 Wtopa z MU? Jeśli za wtopę można uznać bezbramkowy remis z późniejszym zwycięscą Ligi Mistrzów który w każdym meczu oprócz w meczu z ŁKS strzelał bramki, to powodzenia. MU był poza zasięgiem jakiegokolwiek klubu z Europy i nawet Widzew w latach swej największej świetności by sobie z nimi nie poradził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w nie tylko w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:15 A co do daty to pierwszy polski klub to Cracovia. Jeśli chcecie nawiązywać do daty 1910 to powinniście zmienić status z klubu sportowego na wiejskie koło sportowe. Prawda jest taka że Widzew powstał w 1922 roku i potwierdzały to kroniki rejestrowe. Wasza wersja opierająca się na nawiazywaniu do daty tylko za pomocą legitymacji jednego z działaczy który działał w obu organizacjach sportowych jest mocno naciągana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 07:35 cZytaj dokładnie: pierwszy łódzki polski klub Cracovię założyli w Krakowie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 18:58 Formułuj precyzyjnie zdania. Tak by nie możliwe było ich dwuznaczne odczytanie, chyba ze zrobiłes to celowo posługując się socjotechnika by dodać splendoru swojemu klubowi założonemu w 1922 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.05.06, 14:46 a i odjąć waszemu, bo można o nim wszystko powiedziec oprócz tego że na starcie był to polski klub ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew rządzi tylko nie w Łodzi IP: *.pai.net.pl 19.05.06, 11:54 tyle że ten klub nie miał nic wspólnego z widzewem i nadal nie ma a wcześniej już powstal w łodzi klub o barwach wzorowanych na polskich...ŁKS!! to są fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 07:41 barwy ŁKSu zostały dopisane póżniej do klubu. nic w sumie w tym fakcie nie ma dziwnego gdyż ŁKS był polakom mieszkającym w Łodzi kompletnie nie znany na poczatku swojej dzialalnosci. barwy polskie w statusie klubu mialy zbic niechec polakow do tego klubu i bylo to trafne posuniecie ówczesnego prezia ŁKSu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:30 Czytasz czasami te brednie które wypisujesz, czy tylko tak sobie klepiesz bez sensu ładu i składu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.05.06, 14:37 Wiem że prawda boli ale takie sa fakty historyczne!!! Zresztą poczytajcie książki historyczne autor J. Strzałkowski tytuł 80 lat ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody ten człowiek jest po prostu żenujący!! IP: *.pai.net.pl 20.05.06, 15:14 ale ty głupi jesteś, aż mi szkoda twoich rodziców ze takie dno spłodzili...człowieku ŁKS swoje powstanie od 1908roku do 1909datuje bo wtedy są początki potwierdzone dokumentami z tamtych lat!!w skład założycieli wchodzili Żydzi i Polacy(z polskich gimnazjów!!!!)i to są fakty, które każdy zna i których potwierdzenie było nawet wystawiane niejednokrotnie na terenie muzeum sportu w Łodzi! barwy ŁKSu byłu z początku biało-czerwone(na znak POLSKOŚCI...bo ty może(na bank)nie wiesz ale co innego wyznawana religia a co innego przynależność do krajów)ale ze względu że okupant by nie dał żyć dołączono jedną białą belke na dole!z czasem ze względu na zaostrzanie restrekcji zmieniono na pare lat czerwoną belkę na czarną...ale omijano to jak tylko można było...patrz m.in. historia sztandaru ŁKSu!! to w wielkim skrocie historia ŁKSu która ma swoje udokumentowanie w faktach i odpowiednich archiwalnych materiał.. w odróżnieniu od historii Widzewa....który nie ma nic wspólnego z datą 1910...bo powstał w 1922!i tego się tak wstydzicie że nawet w znaczku piszecie 1910 co jest oczywistym kłamstwem....równie dobrze mozesz napisać że to 1680rok...i tak każdy rozumny człowiek was wyśmieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.05.06, 14:40 poczytaj młody trochę żródeł historycznych to dowiesz się jak było naprawde i kiedy powstał ŁKS 80 lat ŁKS autor niejaki Strzałkowski Ma ona kilak stron więc możesz byc nieco zagubiony więc Ci podpoiwem, szukaj na stronie 10 :-))) Wiem że prawda może być szokująca ale niestety taka jest prawda, a wasze historyjki to brednie wymyslone po to aby sobie poprawic nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody buhahaha IP: *.pai.net.pl 21.05.06, 15:57 śmieszny ciekawe czy znasz tak dobrze historię swojej drużyny...a było to tak w 1922 roku... a co histori ŁKSu...ja dokumenty widziałem niejednokrotnie na własne oczy...nawet w archiwum miejsckim...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.05.06, 18:29 zobaczyć a zrozumieć to dwie różne sprawy świnia tez widzi księżyc ale to nie oznacza że na niego poleci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody to nie fakty tylko bzdury! IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 09:16 cóz....kiedy te fakty to bzdury.. co do tego ilu nas było na derbach u was....WIDOMO CZEMU...ale jak nie masz mózgu to nie zrozumiesz!! co do wyjścia ze stadionu..następna bzudra!!chyba że mówisz o wygnanych kibicach przez policyjny gaz...no fkt ty byś pewnie tam nieprzytomny leżał! co do trenerów...było4...z czego jeden 48h...i co z tego?nie miałeś co napisać to walnąłeś takie bzdet!! poza tym nie było was ponad 5tyś...bo dostaliście 5tyś biletów..i nie chcecie się przyznać że część wróciła do ŁKSu...było was ok.4,5tyś!ale wy macie jak zwykle kompleks wielkości...cóż bzdurny i każdy o tym wie...nawet czas istnienia musicie sobie sztucznie zwiększać! zaczynam się zastanawiać czy twoje IQ sięga więcej niż przedszkolaka? a i coś nie wydaje mi się aby widzew wszystko wygrywał?! co do stadionu....faky jest do remontu...tyle że wasz stadionik jakoś nie jest cudem techniki tylko małą kanciapką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 18.05.06, 10:41 4,5 :-))))) he he he propaganda z mózgu ci wodę zrobiła, a argumenty w stylu a u was biją murzynów mnie nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody facet jest cienki....widać przedszkolak!! IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 15:32 chłopcze a wasza propaganda 6,5tyś itd....no sami się kompromitujecie! poza tym ja ma dane z klubu o ilości wejściówek sprzedanych!!a ty pewnie słuchasz bandyty potara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:28 czyli co, przyjmujemy oficjalną wersję wejściówek na stadion ŁKSu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew rządzi ale nie w Łodzi IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 20:58 ja przyjmuje prawde....ty możesz potarowską propagande...tak jak to 1910!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:05 czyli to że ŁKSu jesienią na meczach było w przebłyskach 1976 osób, OK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: to nie fakty tylko bzdury! 18.05.06, 14:21 Młody, czy na głowę upadłeś z tymi danymi o liczbie kibiców Widzewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: to nie fakty tylko bzdury! IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 15:34 nie jedynie dementuje radosną twórczość czerwonych kolesiów! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: to nie fakty tylko bzdury! 18.05.06, 19:17 Tylko trochę nieudolnie i wyciągasz nieco głupie wnioski o ilości kibiców Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 18.05.06, 10:36 Madej już faxy wysyła do klubów w Nieczech :-) Sypek jest już umówiony na grę w Szwcji :-) Szczury uciekają pierwsze? Szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:38 No, no... Gratuluję wiedzy . Widzę, że jesteś znakomicie poinformowany o tym co się dzieje za kulisami w ŁKS. Czyżbyś codziennie rano zaczynał lekturę swojego ulubionego Expressu Ilustrowanego od artykułów o ŁKS? A może z wypiekami na twarzy biegasz po budynku klubowym przy al. Unii i nasłuchujesz najświeższych wiadomości o naszym klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.05.06, 14:49 Wystarczy że pogadam z Madejem... i wiem gdzie chodzi faksy wysyłac i o jakiej treści. popytaj się piłkarzy ŁKSu dlaczego nie chcą wysyłac faksów z klubu i chodza z tym po sąsiadach :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody pełna kompromitacja....przeszedł sam siebie!! IP: *.pai.net.pl 21.05.06, 15:59 człowieku żyjesz mitami w odrealnionym świecie...jak wkroczysz za pare lat w dorosłość to brutalnie zejdziesz na ziemie! tyle mam ci do powiedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 21.05.06, 18:30 żyj dalej w swoim wyimaginowanym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom Re: Brawo Rozkwitalski !! IP: 212.160.172.* 18.05.06, 11:40 nie kompromituj się stary, bo jak widze nie masz pojecia co to znaczy być PRAWDZIWYM kibicem. ja nie chodzę na mecze żeby obejrzeć ładny stadion, a to że którys z piłkarzy gra kiepsko nie zniechęci mnie do kibicowania klubowi. w mojej rodzinie od 3 pokoleń kibicuje się i będzie się kibicowało ŁKS-owi, czego siłą rzeczy (pierwsi kibice widzewa to lata 70-te o czym pewnie nawet nie wiesz) nie moze zrozumieć kibic Widzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG ;-) Re: Brawo Rozkwitalski !! IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 11:46 Mam takie samo wrażenie, że p.Bińczyk opisuje inny mecz. Moim i nie tylko zdaniem, Rozkwitalski w II połowie meczu był jednym z tych, którym się chciało grać. Kilka odbiorów piłki już na połowie przeciwnika, stwarzało zalążek na kontrę. Tylę że nie wszyscy mieli siłę grać. I połowa do d..y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Liczą się punnkty IP: *.158.rev.vline.pl 18.05.06, 00:04 a o poziomie nikt nie będzie pamiętał choć gdyby było 3-0 toby Lechia nie mogła mieć pretensji (karny + sytuacja Mężyka). warto dodać że duża część meczu toczyła się w bardzo trudnych warunkach (ulewa) i to mogło mieć wpływ na poziom widowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS Re: Liczą się punnkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 02:33 wpisuja nam swoje wypociny pod wątkiem o ŁKSie i jeszcze pisza ze jestesmy zalosni :):) ojej biedni zakompleksieńcy, zyc bez nas nie umiecie. Manie manię jakąś. Wystarczy wejsc na wasze forum, gdzie wiecej piszecie o ŁKSie niz o wlasnym klubiku (bo pewnie nie ma o czym pisać). Kibice ŁKSu są wielcy. Po zdecydowanej klapie w derbach potrafili sie otrzasnac i to co pokazali w meczu z LEchia to mistrzostwo świata. Szkoda ze zbieglo sie pare czynnikow ktore oslabily frekwencje (otwarcie manufaktury, fatalna pogoda czy finał Ligi mistrzow), stad tylko 3 tysiace ludzi. Niestety dlugo budowany wizerunek NORMLANEGO kibica ŁKSu trzeba bedzie po derbach znowu budowac baaardzo dlugo ale jak bedzie tak jak w srode to bedzie dobrze :) Debilom ktorzy pod szyldem ŁKSu rozpieprzaja wlasny stadion mowimy NIE. Niedlugo beda efekty tej akcji. TYLKO ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: Liczą się punnkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 07:43 oby tak bylo,bo zachownie na derbach baaardzo mnie zaskoczylo....a kopacze, coz wazne ze sa 3ptk. moze dobrze ze tak ulozyly sie derby, jesli wlasnie to ich przelamalo i wyleczylo z kompleksu remisow to dobrze sie stalo, teraz nadszedl czas prawdziwej proby, jak pokonaja slask to mozemy byc spokojni o awans. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 18.05.06, 10:52 manfaktura, liga mistrzów i pogoda? LOL!!!!! A nie prościej założyć że ŁKS ma niewielu kibiców, stąd też taka frekwencja a nie szukać dziury w całym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:16 ilu was na derbach bylo?? taka inwazje zapowiadaliscie- 8 tysiecy minimum!! a nawet sektora ofermy nie zapelniliscie hahahahaha zenujace doprawdy. do was na mecz z Lechia w srode by przyszlo 1,5 tysiaca no ale ciagnijcie dalej ta swoja propagande...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 18.05.06, 13:39 ??? O czym ty piszesz??? Przecież ja kibicuję Widzewowi i nie mam bladego pojęcia dlaczego kibiców ŁKSu nie zapełnili całego sektora i było mniej niż 8 tysięcy. Zgodnie z waszą teorią pewnie ci virtualni kibice ŁKSu robili zakupy w Galerii albo oglądali M jak miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 13:52 On właśnie pisał do Ciebie. Do kibica "Wielkiego Widzewieniuńka". Kibiców ŁKS jak zapewne zauważyłes było dużo. Czy też może już będziesz zaprzeczał? To nie my mamy radochę z powiększania swoich liczb tylko wy. A największa lipę zrobiliście sobie zdjeciem z wyjazdu na Podbeskidzie gdy wykropkowaliście ok 170 osób (w tym kilka kropek tak by coś zasłaniało ludzi niby tam będących) a później napisaliście że było was 212 osób... Oczywiście jeszcze później usłyszałem że było was 250 itd. Również frekwencję ze Śląskiem nieźle sobie zawyzyliście. Wystarczyło poczytac komentarze kibiców sląska na temat waszej frekwencji i porównać z waszymi "hiperoptymistycznymi wariantami" No ale oczywiście ze 100 od was poszło po kiełbaski, 300 jeszcze wchodziło na sektor a ze 200 siedziało w TOI TOIU. ehh propagandyści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:43 Sądzę że znacznie bliższa prawdy jest wersja że kilka osób poszło kupić kiełbaskę niż ta która głosi że 20 tysięcy sympatyków ŁKSu nagle zapałało checią obejrzenia Manufaktury i dlatego na mecz z lechią sprzedano tylko 954 bilety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:46 954 bilety? No kosmos normalnie :D 20 tysięcy kibiców? No sorry ale tyle to i u was nigdy by nie było. Na słabą frekwencję w tym meczu złożyło się kilka czynników, głównie pogoda, słabe wyniki oraz zamknięcie Galery. Kibice Widzewa też nie są "pogodoodporni" ;] czego dowodem mecz z Piastem w poprzedniej rundzie i kilka innych spotkań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew rządzi ale nie w Łodzi IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 21:00 widzisz udowodniłeś że masz mało latek... bo ja pamiętam mecze z przed paru lat jak na ŁKSie siedziało 20tyś ludzi! i to bez przyjezdnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi ale nie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:08 zgadza się, to było wtedy kiedy na ŁKSie mecze rozgrywał Widzew w ramach europejskich pucharów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi ale nie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:18 No niekoniecznie.. chociaż też. Kiedyś to na zwykłe mecze ŁKS przychodziło po 20 tyś ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 07:34 teść mi opowiadał o tym i była piknikowa atmosfera, można było flaszkę wypić i podyskutować to se ne vrati.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi ale nie w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:17 heh atek to ja mam już sporo niestety. Pamiętam lata gdy zasiadało na ŁKS tylu widzów, jednak oceniam rzeczywistość nie przesżłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:06 Poczytaj wcześniejsze posty. ŁKSiacy twierdzą że było tak mało kibiców ŁKSy bo Manufakturę otworzyli no i ciekawy program TV był.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:20 ŁKSiacy czy też moze ŁKSiak? Nie generalizuj opini jednego człowieka do ogółu. Manufaktura raczej wpływu nie miała... zresztą jak nawet miała to nie ważne. Na meczu było w przedziale 3 - 3,5 tyś najwierniejszych kibiców i jakoś nie tęskniliśmy za nimi czego dowodem był fenomenalny jak na taka ilość osób doping z łuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 13:46 Czyli w ten sposób można trłumaczyć i was. Zdarzały się mecze gdy też było was poniżej 4 tysięcy czyli też nie macie kibiców, idąc twoim tokiem rozumowania... Ale Ty oczywiscie wierzysz że na nasze mecze przychodzi po 1500 osób bo tyle kiedyś gazety podały, a u was zawsze jest nadkomplet. Może kiedyś zaślepienie minie a póki co nie wypowiadaj sie o ŁKS jeżeli masz pisać tylko propagandę rodem z infocentrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:31 Więc jak to jest z tą frekwencją na al. UNII Szafujecie tymi liczbami dość dowolnie w zalezności od sytuacji: raz liczycie według wejściówek, dwa na oko... musicie się na cos zdecydować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:42 My musimy się zdecydować? To wy musicie zdecydować w co wierzycie. W oficjalne dane które z róznych przyczyn nie mogą być podane w realnym wymiarze. Czy na zbliżone do rzeczywistości dane szacunkowe. Do tej pory za frekwencję na ŁKS uznawaliście ilość sprzedanych wejściówek a na Widzewie ilość osób. Bo tak było dla was korzystniej i mogliście dalej podtrzymywać swoje mity. Ja już nie raz tu podawałem jaka była w rzeczywistości frekwencja, mimo to olewaliście moje wypowiedzi i dalej twierdziliscie że n aŁKS jest po 1500 osób "bo tak kiedyś powiedział sponsor że tyle biletów jest sprzedawanych". To wasza sprawa czy wolicie wierzyć w piękne kłamstwo czy brutalną prawdę. Wybór należy do każdego z was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toniu Re: ŁKS - Lechia Gdańsk 1:0 IP: *.chello.pl 18.05.06, 08:05 Brawo ŁKS lechia to wampiry : s2.bitefight.pl/c.php?uid=48521 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLOCK Re: ŁKS - Lechia Gdańsk 1:0 IP: *.c151.petrotel.pl 18.05.06, 11:14 www.kibiceplocka.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG ;-) Rewelacyjny doping kibiców IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 12:12 których wywalono pod zegar.Pomimo ulewnego deszczu nawet na chwilę nie zamilkł.To było naprawdę niezłe. Viva Viva Viva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Rewelacyjny doping kibiców IP: 194.217.0.* 18.05.06, 13:10 Pokazalismy wam w derbach gdzie wasze miejsce! Bardzo was to boli widac! Widzewowi mozecie buty czyscic! Gdzie wasze flagi? Hahahahaha.I po kramie Szulca! Hahahahahha.A z dopingiem to jestescie lata swietlne za WIDZEWEM! zawsze ogladaliscie nasze plecy! ZAWSZE W CIENIU WIDZEWA! Hahahahahha.Terza w niedziele w plecy ze Slaskiem i wszystko wroci do normy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG ;-) Re: Rewelacyjny doping kibiców IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 13:26 lol, odpowiedział na temat. Chyba była jakaś promocja w kafejce internetowej u sołtysa i się dorwał do klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Rewelacyjny doping kibiców IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 13:35 "Radziu" ty coś pokazałeś?,szoruj sobie chłopcze te kible w Anglii i nie zabieraj głosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Rewelacyjny doping kibiców IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 13:55 Na derbach sezonu 2004/2005 to wy powinniście nam buty czyścić. Więc po co się napinasz? Jakie flagi? Chodzi Ci chyba o elementy oprawy. A zwinięcie kramu Szulca to było zwykłe złodziejstwo a nie "zdobycie barw" więc nie masz się czym chwalić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Rewelacyjny doping kibiców IP: *.os1.kappa.pl 18.05.06, 15:23 jamniejsza licze kibicow tym sezonie na stadionie Widzewa odnotowano w srodowymmeczu ze szczakowianka. Nikeotre zrodła podaja ze było 6500 kibicow i jest to najnizsza wartosc, natomiast inne 7000 lub 7500 na moje oko było około 7 tysiecy w kazdym bardz razie uwazam iz jest to przyzwoita ilosc;) jak u was było 4000 na lechii to troszke marnie;) i kto tu uprawia propagande:/...mowicie ze Widzew ma mały stadion...czy stadion na 10000 ludzi jest mały patrzac na realia w Polsce?? wy macie stadion niby wiekszy a jednak normy UEFA pozwoliłyby wam tam wpuscic jeszcze mnie kibiców niz na Widzew....a wiec kto ma mniejszy stadion??:):) Pozdro dla normalnych!! TYlko WIdzew RTS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Rewelacyjny doping kibiców IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 15:41 piszesz o normalnych i wcześniej kłamiesz... zdecyduj się więc sam...a ja ci powiem tak...po pierwszed do ŁKSu wróciły bilety dla was...a było wysłanych 5tyś...po drugie nie wypełniliście sektora przyjezdnych... pisać możesz ze was było i 20tyś...ale każdy wie ilu was było więc po co tak oszukujesz??czy wy nie umiecie inaczej?nie macie za grosz sumienia i odwagi cywilnej?to jest ten widzewski charakter?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Rewelacyjny doping kibiców IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 19:13 To nie normy UEFA nie pozwalają wpuścić na stadion mniej widzów. tylko zwykła oszczędność bo za imprezy masowe powyżej 6 tyś osób ponosi się większe koszta. Zresztą na derbach było chyba z 19 tyś widzów moze nawet 20 i jak widać normy UEFA nie powstrzymały od wpuszczenia takiej ilości osób. Stadion ŁKS może pomiescić 35 tyś widzów przy czym zgłaszany zawsze był na 25 tyś. Co do waszej frekwencji w tej rundzie to nie da się ukryć że jest dobra jednak frekwencję budują wyniki a tych w pewnym momencie na ŁKS zabrakło stąd załamanie się dobrej frekwencji jaka była na początku rundy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody leczysz kompleks...nie udanie!! IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 15:38 zawsze w cieniu widzewa? szczególnie w czasie gdy was nie było wcale...takie 14lat między naszymi postwaniami, lub gyd my zakładalimy lige a was nie było... może na jakiś wsiach rządzić sobie możecie...ale w tym mieście to nie miało miejsca... a propos...nie straciliśmy ani jednej flagi...nie ma to jak bzdury pisać... a szczycenie się okradzeniem sklepiku...fajnie super brawo...to jest ten widzewski charakter pewnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: leczysz kompleks...nie udanie!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.05.06, 19:25 Mlody czlowieku szanuje to ze jestes LKS-ak,i nic mi do tego to twoj wybor.pozwole sobie tylko zauwazyc ze w latach siedemdziesitych ubieglego wieku to LKS mial napewno duzo,duzo wiecej kibicow w Lodzi niz Widzew.ale teraz jest rok 2006 i na 100% obecnie wiecej kibicow ma Widzew biorac pod uwage tylo Lodz,bo poza to proporcje sa pewnie 5-95.ale nie oto chodzi zebyy sie licytowac.obecny Widzew Bonka to klub uporzadkowany,stabilny finansowo,bardzo profesjonalnie i madrze zarzadzany.zwroc uwage na transfery sami mlodzi perspektywiczni zawodnicy(nie takie primadonny jak Madej!!)Pewnie ze czasami maja wpadki ale ta druzyna ma potencjal.a u was co sklad na papierze taki ze juz w kwietniu powinniscie swietowac awans i co? porownaj tylko Grzelaka z Sypniewskim i juz masz odpowiedz!! i jeszcze o kibicach ilu was bylo jesienia na derbach,jak sie jest kibicem to sie nie zostawia swojej druzyny bez wsparcia w najwazniejszym meczu rundy.nie mam nic do LKS-zycze awansu ale pamietaj ze Widzew ma kibicow w calej Polsce a LKS to przede wszystkim Lodz tylko.obecnie miedzy Widzewm a LKS-em jestroznica klasy i nic nie zmieni twoja napinka.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: leczysz kompleks...nie udanie!! IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 19:40 Widze że Ty jeszcze nie zrozumiałeś intencji bojkotu derbów. Twierdzisz że nie zostawia się swojej drużyny. A zostawia się swoich braci po szalu gdy są na zmianę gazowani, lani pałami i ostrzeliwani gumowymi kulami? Zbojkotowaliśmy derby ze wzgledów bezpieczeństwa naszych kibiców. Co do ilości kibiców Widzewa w Łodzi to tego niegdy się nie stwierdzi chyba, nie można jednoznacznie powiedzieć zę jakaś drużyna ma przewagę, bo dzielnice się bardzo podzieliły. Daleki bym był od stwierdzenia zę kibiców Widzewa jest w samej Łodzi więcej. Jednak że więcej jest w okolicznych miejscowościach to muszę przyznać. Co do waszych zawodników. To żadenz nich jeszcze nic wielkiego nie pokazał oprócz Grzelaka który w jakiś niewytłumaczalny sposób zacżął strzelać. Pamietam go gdy grał w ŁKS wówczas pełnił u nas rolę klubowego "Rasiaka" jego zagrania mimo iż nieskuteczne często powodowały wybchy śmiechu na trybunach. Teraz gra najlepszy sezonw swojej karierze jednak do Sypniewskiego jeszcze bardzo dużo mu brakuje. A co do róznicy klasy między ŁKS a Widzewem to jest to wymysł waszej propagandy. Wmawialiście sobie wszystkie te kreowane na siłe hasła tak długo aż w nie uwierzyliście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: leczysz kompleks...nie udanie!! IP: *.os1.kappa.pl 18.05.06, 20:01 mowisz o bezpieczesntwi i bojkocie pol roku temu...to powiedz czemu na tych dernach sie bojkot nie odbył??!! z tego co widziałem to znowu was niezle zgazowali ...a mimo wszystko przyszliscie:P młody...ja opieram sie na faktach...na kaxdej stronie internetowej było napisane ze kibicow Widzewa na derby przyszło 5 tysiecy...wypelnienie sektora nie ma to nic do rzeczy!! cżłowieku na stadionie Widzewa pod zegarem jest chyba z 2000 miejsc około...a czasem wejdzie tam ze 4 tysiace mozna sie zawsze scisnac...czy twoja podła natura sprawia ze nazywasz mnnie kłamca????:( ja na derbach nie byłem niestety bo bo dzien pozniej miałem mature:(:( załuje z tego powodu ale obejrzałem retransmisje i jestem w stanie swierdzic ze kibice Widzewa zachowywal isie lepiej, prowadzili lepszy doping natomiast Łksiacy przez 45 minut byli obelwani gazem (swoja droga nie pochwalam tej metody:/) i nie mow mi tu ze ukradli wam jakas oprawe czy flagi...bo o tym to tylko wiedza wtajemniczeni...w tv nic nie pokazali;) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: leczysz kompleks...nie udanie!! IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 21:09 po pierwsze o kradzieży(NIE FLAG) nie wiedzą wtajemniczeni a prawie wszyscy!a co chciałeś aby tv pokazało jak okradacie sklepik z pamiątkami?no wtedy też byś pewnie pisał hymny pochwalne! ja na stadionie byłem i wiem ile biletów weszło spowrotem na stan!5tyś...to jestem jeszcze w stanie uznać gdy przyjmiemy że częśc kibiców weszła na wpych...ale w te wasze smieszne 6i więcej tysięcy...NIGDY!!bo w bajki nie wierze!poza tym widać było dziury w sektorze...ja mam znacznie więcej lat niz wy...i widziałem już większe sciski na tej trybunie!!więc troche pokory młodzieniaszku!i nie moja podła natura(nie popłacz się)ale obrona prawdy przed tradycyjnym widzewskim fałszowaniem rzeczywistości sprawia że głośno mówię o tym co was najwięcej boli czyli powtarzam o prawdzie! co do bojkotu...sprawa wyjaśniana wiele razy!jak ktos tego nie zrozumiał to nie zrozumie i juz...nie poradze nic na ograniczenia umysłowe czytelników! co do lepszego dopingu...rzeczywiście w 2połowie my byliśmy gazowani wam odpuszczono(mimo że już w 1min staliście na płycie i to od was poleciały 1race)i mogliście śpiewać... ale w 1połowie ostatnie 30min nie słyszałem was ani przez chwile co na TOYA było słychać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: leczysz kompleks...nie udanie!! IP: *.os1.kappa.pl 18.05.06, 22:10 to zmien nock...skro młody juz nie jestem, ja mzoe jestem 'młodzieniaszkiem' ale jak czytam twe wypowiedzi to jestem dumny ze w wieku 19 lat...jestem w stanie wykazac sie dojrzałoscia i kultura natomiast tobie tego brakuje:) Wspolczuje;) Nigdzie nie przeczytałem zeby jakis Widzewiak powiedział ze było na 6 tysiecy...chyba sam sobie z palca to info wyssałes;) nie pochwalam tych kradziezy i sam sie do tego nie przyznaje...to robia bandyci i imbecyle!! tacy sami jak Ci co rok temu ukradli 'robotnicze....' Zanim mnie podsumujesz i wyciagniesz wnioski z moich postow to sie 2 razy zastanow, bo wmawiasz ludziom rzeczy ktorych nie pisze;) Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody i ty zdajesz mature!? IP: *.pai.net.pl 19.05.06, 11:59 no to pierwsze zanim podejdziesz to tego egzaminu to naucz się czytac i to ze zrozumieniem!bo takich wpisów jest wszędzie pełno...i nie mówię o waszym kłamstwocentrum! a jeśli już to zdałeś to dowód jak bardzo zdeprecjonowana jest ta nowa matura! co do twojej kultury itd...sprawdź też znaczenie tych słów bo póki co brylujesz naiwnością, zakłamaniem i obłudą...własciwą dla dzieci z podstawówki a nie 19latków!! i przestań tutaj krecić bo wszyscy widzą ktoś zacz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: i ty zdajesz mature!? IP: *.os1.kappa.pl 20.05.06, 18:05 po pierwsze matura to nie tylko polski...po drogie forum gazety wyborczej to nie miejsce, w którym musze zwracac uwage na literowki... po trzecie....heh...czy wiesz o tym, iz madre słowa nie zawsze sa odzwierciedleniem intelektu człowieka?? mowiac inaczej madrosc i wiedza nie zawsze ida w parze z inteligencja...myslisz ze uzywajac takich słow sprawisz iz wszyscy Ciebie popra i zaczna Tobie bic brawo?? To jestes w wielkim błedzie... ja Ciebie z niego wyprowadzac nie mam zamiaru...nikt poza toba nie napisał ze sie kompromituje...natomiast o tobie takich wpisow przeczytałem juz całe mnostwo.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: i ty zdajesz mature!?wątpię!! IP: *.pai.net.pl 21.05.06, 16:03 ciekawe ile zajęło ci sprawdzanie co poszczególne słowa oznaczają co do pisania ze sie kompromitujesz...no co mam zrobić?przestań to czynić a wnet i ja przestane tak pisać... to jak w naszyniach połączonych...tym razem to fizyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: leczysz kompleks...nie udanie!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.05.06, 20:14 co do bojkotu derbow to mnie zaskoczyles,bo zawsze slyszalem ze biletow za malo i ze za drogie i dlatego nie bylo kibicow LKS-u!!widac zmiana taktyki! Z calym szacunkiem dla Sypka to najlepsze lata ma za soba i dzis to Grzelak jest duzo lepszy,bez niego Widzew nie bylby lidluerem to pewne.wez tez pod uwage ze jest wielu co chodzi i na LKS i na Widzew bo poprostu lubia pilke i chodza tam gdzie sa wyniki.i daj sobie spokuj z tymi kompleksami,akurat Widzewiacy ich nie maja powodu leco zyc,bo czego mamy sie wstydzic? Bonka,Mlynarczyka ,Smolarka,Ligi Mistrzow,4xMistrz Polski ze wylicze te najwieksze sukcesy wiec po co wypisywac glupoty?? Zycze LKS-owi takiego kogos jak Boniek bo II liga to nie jest dobre miejsce dla takiego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: leczysz kompleks...nie udanie!! IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:26 W bojkocie derbów chodziło wyłącznie o bezpieczeństwo kibiców. Piszę to po raz ostatni i mam nadzieję ze sobie to przyswoicie w końc. Później będę to po prostu kopiował i wklejał :P Na wcześniejszych derbach u was mieliśmy obiecane że wszyscy wejdą, mimo to musiliśmy się wedrzeć siłą i wielu kibiców mocno oberwało od policji. Na następnych derbach zapewnień nie było a w dodatku otrzymaliśmy mniej biletów o blisko 800 (rok wcześniej dostaliśmy 2000 biletów od razu + 500 przy kasach a mimo to zabrakło). Chętnych było znacznie więcej a przecież nie zostawilibyśmy ich przed bramą stadionu ani nie pozwolili ich lać i gazować. Toteż żeby uniknąć wielkiej awantury postanowiliśmy zbojkotować. Chyba logiczne, prawda? Nie jest to żadna "zmiana taktyki" tylko usiłuję wam to inaczej wyjaśnić bo poprzednie tłumaczenia zdawały się być dla was zbyt mało zrozumiałe. Co do Grzelaka to jeśli uważasz ze jeden jego dobry sezon w polskiej drugiej lidze wystarczy by powiedzieć że jest lepszy od Sypniewskiego to gratuluję samopoczucia. Owszem Sypniewski najlepsze lata kariery ma już za sobą ale grał on w takich klubach o jakich Grzelak jak na razie może tylko pomarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: leczysz kompleks...nie udanie!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.05.06, 20:35 Ja tylko twierdze ze teraz,w tym sezonie Grzelak jest lepszy od Sypka.nie kwestionuje osiagniec Sypniewskiego z poprzednich lat bo w tym Grzelak mu nie dorowna...narazie,a dalej zobaczymy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:38 Rozumiem że to oficjalna wersja? bo coś plączecie się w zeznaniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:44 A dokładnie w czym się "plączemy w zeznaniach"? Może sprecyzuj co masz na myśli bo zakładam ze czegoś nadal nie rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:54 Popatrz na wpisy młodego, liczbę Widzewa szacuje według sprzedanych wejściówek a liczbę ŁKSu na oko (czyli czym wiecej tym lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 21:12 nie wypowiadalem sie na temat ilości kibiców ŁKSu....tym bardziej na oko! nie KŁAM choć przez moment! a co do kibiców widzewa...było was mniej maks.5tyś!6tyś...chyba ze kobiety wasze były w ciązy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 07:42 przestań już się kompromitować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody przestań sie kompromitować!BASTA! IP: *.pai.net.pl 20.05.06, 15:17 człowieku ty od samego nicka to jedna wielkia kompromitacja i pośmiewisko.. piszesz takie bzdury że całe rodziny z ciebie się śmieją a jedna płacze...tak twoja bo nie wie co takiego zrobiła że ci proces myśleniowy się wyłączył! argumenty które przytoczyłem zostawiłeś bez odpowiedzi bo nie masz co odpowiedzieć na prawdę!!to ciebie przygniata!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.05.06, 14:51 a co niby mnie takiego przygniotło? chyba wasza fantastyka... w tworzeniu bajek nie ma równych, jeśliby za to dawali mistrza Polski to bylibyście bezkonkurencyjni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody fantasta natchniony...z 1910 roku! IP: *.pai.net.pl 21.05.06, 16:00 człowieku fantastyką jest już sam twój nick... a wy macie za te swoje wymysły m.in pobyt w 2lidze bo w której zgodnie z prawem winniście być?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 21.05.06, 18:31 zapewne w tej samej w której wy byście byli gdybyśnie nie kupili pewnego meczu z lechem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:23 To co robi 'młody' to wy robicie wszyscy... wkurzające, nie? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew rządzi ale nie w Łodzi IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 21:10 temat poprzednich derbów dawno omówiony...a ty ciągle plączesz w dacie powstania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 08:03 powstanie było w 1863 roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew nigdy nie rządził w Łodzi IP: *.pai.net.pl 19.05.06, 12:00 nom...doczytaj ten rozdział historii!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:33 jakiego sklepiku? nie byłes na derbach to się nie wypowiadaj... nie masz pojęcia o czym mówisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:48 Jak jakiego sklepiku? Po prostu wpadlicie na Galerę i okradliście sklepik kibica z szali i innych akcesoriów. A Ty myślisz że skąd była większość szali na płocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:09 pewnie z wykopalisk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew nie rządzi w Łodzi IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 21:13 tak tak.... chłopcze drogi...co POTAREK nie powiedział kolegom że palicie szale i pamiątki ze sklepiku? oto cały widzewski charakter! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:26 Wiem że na Galerze nikogo nie obiliscie wiec nie napinaj się tak. Wszystkie szale z Galery ukradzione były z rozstawionego straganu. Podkreslam słowo "ukradzione" nie "zdobyte". Szale te nie miały jeszcze właścicieli, więc to raczej syhonor niż honor. Równie dobrze moglibyście sami szyć szale ŁKS po to by się później nimi chwalić że zdobyliście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 08:06 buaaahahahahha nikt nikogo nie obił bo wszyscy z ŁKSu pouciekali jak zające Zawsze oprawe na mecz kupujecie w sklepiku 3 godziny przed meczem??? Tak samo moge powiedzieć że ukraśc flagę podczas suszenia to też dyshonor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew nigdy nie rządzi w Łodzi IP: *.pai.net.pl 19.05.06, 12:01 po pierwsze w 50osób wpadliście na 15ultrasów...i co do oprawy zgadza się była zabrana tak jak robotnicze... natomiast okradzenia sklpiku to pospolite bandyctwo!!a wy sie tym teraz szczycicie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 07:45 ja żadnego sklepiku nie okradłem i pokaż mi gdzie się niby kibice Widzewa szczycą tym że okradli jakiś sklepik??? A jak wasi hoolsi na Bałutach pozabierali przedszkolakom bluzy i szaliki RTSu to było dobrze co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.pai.net.pl 20.05.06, 21:59 tak... i pobili panią przedszkolanke... człowieku nie dyskutuj z faktami poprzez historie nie do sprawdzenia i trącące krętactwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 23:32 no jeden z przedszkolaków był nawet w dhw i bronił słabszych kolegów, a że mu się nie udało to my mieliśmy barwy... A że ciebie tam nie było i nic o tym nie wiesz to nie wiem dlaczego coś o tym piszesz? Chyba ze to tobie wpier....śmy i skroilismy barwy.... to by nawet tłumaczyło dlaczego tu swoje żale wylewasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEW [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody oto cały widzeski "charakter"!! IP: *.pai.net.pl 18.05.06, 21:15 brawo... kompromituj ten klub dalej! pokazałes prawdziwie oblicze swoje i swojej braci!! dzieli nas różnica skali...fakt...takiej głupoty nie jestem w stani stworzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: oto cały widzeski "charakter"!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.05.06, 21:43 To nie jest kibic Widzewa.To idiota !! nie dajmy sie prowokowc debila.On nie obraza LKS pokazuje tylko stan swojego zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max [...] IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 [...] IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁÓDŹ TO ŁKS propaganda widzewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 20:15 troche off topic. jak to jest ze zawsze braliscie w ciemno liczby kibicow ŁKSu podawane w gazetach w ciemno a po derbach juz nie bierzecie? Dostaliscie 3,5 tysiaca biletow i tyla was bylo. To wersja oficjalna. Natomiast kazdy wie ze bylo was wiecej, tak samo jak wiecej na kazdym meczu jest kibicow ŁKSu. Ale jestescie hipokrytami i nie potraficie tego przyznac. "Na derbach bylo wiecej kibicow niz podawano a normalnie jest tyle samo ile sie podaje" Fajny tok rozumowania :D:D Piłkarze ŁKS graja w tej rundzie kaszanke i wystawiaja na probe kibicow ŁKS. Ale ci ten egzamin zdaja swietnie bo niepowodzenie mobilizuje ich do dalszego jeszcze zacieklejszego kibicowania. ŁKS to ogromny potencjal zarowno na trybunach jak i na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin do młodego, maxa, dino, 1910 IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 23:53 Nie będę z Wami dywagował. Martwi mnie to że tak naprawdę nie jesteście obiektywni. Ja jestem za ŁKS-em, ale szanuje prowincjionalnych. Proponuję, by następne derby odbyły się w OE i za to wszyscy się napijmy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: do młodego, maxa, dino, 1910 20.05.06, 23:56 Gość portalu: Rodowity Łodzianin napisał(a): > ale szanuje prowincjionalnych == Jak to się nazywa, hipokryzja? P.S. Też życzę derbów Łodzi w OE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Re: do młodego, maxa, dino, 1910 IP: *.toya.net.pl 21.05.06, 23:20 hubal, dla mnie Widzew to prowincja na obrzeżach mojego miasta. Miasta Łodzi. Niemniej jednak cieszyłbym się, gdybyśmy mogli z Wami zagrac w OE. Bo to że awansujecie jest już pewne i jako jeden z Wielu Prawdziwych Ełkaesiaków, Prawdziwych Łodzian Wam gratulujemy. Niemniej jednak to nie hipokryzja tylko fakt. Zwróc uwagę że piętnuję wszystkie wypowiedzi w stylu ż.y.d, pejs itd. Dla mnie po prostu jesteście prowincjonalym klubem z Widzewa co nie przeszkadza mi Was szanowac. I nie jest to forma ubliżająca bo to tak jakby obrażali się kibice Radomiaka że są z Radomia. Wy poprostu jesteście z prowincji i tyle. Uwierz mi że Was szanuję i życzę szczerze razem z nami awansu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Re: do młodego, maxa, dino, 1910 IP: *.toya.net.pl 21.05.06, 23:21 Przepraszam za pomyłkę. Zwracam się do Hubara Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: do młodego, maxa, dino, 1910 21.05.06, 23:52 cytaty kolegi rodowitego : "...dla mnie Widzew to prowincja na obrzeżach miasta Łodzi..." "...dla mnie po prostu jesteście prowincjonalnym klubem..." "...wy po prostu jesteście prowincjonalni..." co za dobór argumentów...! nic tylko pogodzić się z faktem... ilu jeszcze takich inteligentnych inaczej ma ŁKS wśród kibićow? Odpowiedz Link Zgłoś