Dodaj do ulubionych

Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem

IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 22:04
Wygramy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mikasRTS Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.os1.kappa.pl 04.11.06, 17:41
      taaak wygralimy....'piekne' 3;0 dla odry i to jeszcze nie koniec meczu:/
      patologia!! beznadziejnie słabi sa Ci piłkarze czy nie potrafia grac na
      sniegu??;/:/ albo przeciwko odrze...zawsze musimy z tymi pajacami zanotowac
      porazke...:(:(
    • Gość: 1908 Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.chello.pl 04.11.06, 18:16
      no to bedzie troche spokoju od waszych napinek w temacie jacy my jestesmy slabi
      a jacy wy zajebisci bo macie tylko 6 pkt straty i jeden mecz zalegly:)
      • Gość: mikasRTS Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.os1.kappa.pl 04.11.06, 19:39
        zanim to odworzyłem wiedziałem ze Ty sie wpisałes...;) trudno..odra nigdy nam
        specjalnie nie lezała nawet jak MP zobywalismy a teraz jestesmy duzo słabsi;) w
        przerwie sie wmocnimy i srodek tabeli bedzie:D:D
        • Gość: Pawiu ŁKS Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.toya.net.pl 04.11.06, 20:28
          Widać, że nie tylko my jesteśmy w dołku z formą piłkarską. Dobrze, że derby
          były na początku sezonu, bo teraz to by był wstyd i żenada dla obu klubów :-)
    • Gość: Czytelnik uważny (oczywiście życzę porażek;)) IP: *.toya.net.pl 04.11.06, 20:10
      Cytat z wypowiedzi gościa co się Bleeeeee zowie
    • Gość: fgddfg Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.toya.net.pl 04.11.06, 20:54
      nie chce sie pastwic nad wami po takiej padace...ale ci co sie wczoraj smialu z
      liczby ŁKSu.was w Wodzislawiu 200-250 z czego zdecydowana wiekszosc to
      ruch.troche pokory dziewczyny :-)
      • hubar Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem 04.11.06, 21:23
        Porównuj może albo wyjazdy albo mecze u siebie, ok?
        • Gość: fgddfg Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.toya.net.pl 04.11.06, 21:42
          widze ze za duzy sktor myslowy.nie porownuje 4000 do 200 tylko mowie ze to
          slaba liczba nawet jak na wyjazd,wiec po co pyskowac i komentowac liczby
          innych.niech kazdy sie zajmie soba to bedzie ok.poza tym zdaje sobie sprawe ze
          wiekszosc tych ujadajacych wczoraj nastolatkow pewnie nieczesto bywa na meczach
          bo mama nie puszcza,nie mowiac o wyjazdach.dlatego pewnie siedza na necie i
          przerwie miedzy kreskowkami sie napinaja.
      • Gość: 1910 [...] IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 04:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • odwroc.tabele.widzew.na.czele żałosny 1910* 05.11.06, 07:43
          punktów w tabeli jego ukochany podmiejski klubik uciułał tak mało że w zasadzie
          nie ma co liczyć, więc forumowy Icek zaczął "rachować" kibiców:D

Gość portalu: 1910 napisał(a):
          > Widzewa 287, w tym 100 to Ruch,
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 20:53
            Ja wiem że kibice ŁKSu jedyne co potrafią to tylko okradać swój klub albo
            spijac wino w parku. Informuję cię więc matole że 1910 a 1910* to zupełnie co
            innego...
        • Gość: fgddfg Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 10:17
          przegladam to forum od czasu do czasu i sila rzeczy trafiam na twoje wpisy 1910
          i niezmiernie sie ciesze ze taki zakompleksiony idiota podpisuje sie jako
          widzewiak.mam nadzieje ze chociaz czesci ludzi ktora przejrzy to forum, kibic
          widzewa bedzie sie kojarzyl z kims kto prezentuje twoj prymitywny poziom.kazda
          twoja nastepa wypowiedz to miod na me serce.ciesz sie wolnoscia ale do czasu bo
          jak Giertych wprowadzi specjalne osrodki dla trudnej i ogranczonej umyslowo
          mlodziezy to skonczy sie dla ciebie sielanka.
          • Gość: mikasRTS Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.os1.kappa.pl 05.11.06, 10:46
            żle rozumujesz;) z wśród Waszych 'kibiców' też jest wielu imbecylów a mimo tego
            ja nie chce żeby ŁKsa kojarzyła sie właśnie z nimi...w ogole nie chce żeby ŁKS
            kojarzył się z kibicami...przykro mi to stwierdzić ale swoją postawą na meczach
            nie zasługujecie na to...ciągłe "żydowanie" Widzewa i dosyć niska frekwencja
            jak na zajmowana pozycje w lidze i to po 6-letniej przerwie to dosyć powazne
            minusy... gdybym miał być złośliwy to mógłbym jeszcze dodać, że kibice na
            stadionie ŁKS to przecież 'rodowici Łodzianie' a więc daleko na 'estadio' nie
            macie a My musimy sie PKSami dowiezc na Nasz stadionik:PP...a frekwencja
            przyzwoita:D
            To co wczoraj zagrał Widzew to wielka padaka... a wynik to wstyd. Zgadzam się w
            100% z PawiemŁKS... to samo pomyślałem wczoraj, że oba Łódzkie kluby są w
            dołku... Nasz dołek jest zdecydowanie mniejszy jednak pozycja w lidze jest
            także niższa, a wiec wychodzi na to samo:)... Zagłebie zremisowało z łeczna to
            swiadczy o tym ze najwyzszej formy to ono tez nie ma i mozna spokojnie o wynik
            powalczyc za tydzien... ŁKS ma duzo trudniejsze zadanie ale kto wie;) jednak
            mysle ze gdybyscie z Korona grali u siebie a z Wisła na wyjezdzie to szansa na
            3 pkt by była(korona u siebie) ale ze jest na odwrot to mysle ze mozecie
            uciułac remisik z Korona a z Wisłą niestety bedzie w plecy... no zobaczymy ja
            juz nie obstawiam bo '1908' znowu coś nabazgrze:P
            Pozdro dla normalnych!!
            • Gość: fgddfg Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 11:30
              zgadzam sie-imbecyle sa wszedzie!mnie moze jedyie cieszyc ze ci z ŁKSu sa tutaj
              mniej widoczni.na szczescie wszedzie sa tez normalni.jest jednak tak ze jeden
              wpis 1910 robi wam wiecej wstydu niz jest pozytku z 10 wpisow normalnych
              kibicow.chodze na mecze ŁKSu i nie ma ciaglego zydowania,zdaza sie to od czasu
              do czasu,moim zdaniem i tak niepotrzebnie.na Widzew nie chodze ale gdybym mial
              wyrabiac sobie zdanie po obejrzeniu meczu z Legia w C+ to musialbym stwierdzic
              ze to Widzew ma bardziej doping anty niz za Widzewem.momentami bylo tylko
              jeb*** Legii i ŁKSu.co do frekwencji to ŁKS nie ma sie czego wstydzic,jestesmy
              powyzej sredniej w OE,chociaz zawsze mogloby byc lepiej.Do tego ŁKS to w tym
              sezonie jedna z najlepiej jezdzacych ekip w Polsce(dokladnie to razem z Lechem
              najlepsi).Poza tym i ŁKS i Widzew nie maja oszalamiajacej frekwencji w
              porownaniu np do Lecha,Legii czy nawet Gornika.Do tego ŁKS ma najdrozsze bilety
              w lidze co nie pomaga.ŁKS czekaja 2 arcytrudne mecze w ktorych kazdy punkt
              bedzie sukcesem,ale i tak bede razem z nimi.Widzewowi nie udalo sie ani z
              Korona ani z Wisla zdobyc chocby bramki nie mowiac o punkcie.podobnie moze byc
              z ŁKSem,ale to malo wazne bo trzeba z nimi byc bez wzgledu na wyniki :-)
              • Gość: mikasRTS Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.os1.kappa.pl 05.11.06, 12:34
                za to co niekotrzy 'kibice' Widzewa krzyczeli podczas meczu z legia jest mi
                wstyd jednakze w koncowce nerwy pusciły kazdego i to jestem w stanie
                zrozumiec... nie wydaje mi sie zeby ŁKS miał najdrozsze bilety... na Widzewie
                tez nie sa tanie..20 złotych najtanszy na sektory za bramkami wiec cena tez nie
                jest niska.. frekwencja w Łodzi jest nizsza od Warszawsxkije, Poznanskiej czy
                Krakowskiej dlatego ze nasze stadiony albo maja ograniczenia na ilosc
                wpuszczanych kibiców(ŁKS) badz tez sa małe(Widzew). Nie porownuj ŁKS do Lcha
                jesli chodzi o frekwencje: 2000 na Widzewie, 750 na Legii na kazdym meczu
                wyjazdowym OE jest ich tyle ile dostana biletów od gospodarzy...jak dla mnie
                nie doscignieni jak narazie;)...Wielki szacunek dla nich za to!! zycze
                powodzenia z Korona i Wisła... jesli chodzi o korone to Widzew zagrał słabo ale
                sprawiedliwy w tym meczu byłby remis, z Wisła zagralismy naprawde dobre
                spotkanie jednak porazka zasłuzona:) bo Wisła lepsza!
                wracajac do frekwencji to jesli chodzi o Widzewska to ja jestem zadowolony, na
                kazdym meczu jest srednio 8 tysiecy ludzi, bodajze tylko na jednym meczu było
                ponizej (około 6 tysi)...takie sa moje odczucia, nie zagladałem do statystyk.
                Pozdro dla normalnych!!
              • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 20:55
                kolejny przygłup który nie ma pojęcia o czym pisze ale pisze aby zaistniec w
                necie.. żałosne. Skąd w kibicach ŁKSu taki duży odsetek idiotów???
                To chyba cena jaka płacicie za rodowitość...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka