Gość: 1910* IP: *.toya.net.pl 03.11.06, 22:04 Wygramy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikasRTS Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.os1.kappa.pl 04.11.06, 17:41 taaak wygralimy....'piekne' 3;0 dla odry i to jeszcze nie koniec meczu:/ patologia!! beznadziejnie słabi sa Ci piłkarze czy nie potrafia grac na sniegu??;/:/ albo przeciwko odrze...zawsze musimy z tymi pajacami zanotowac porazke...:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.chello.pl 04.11.06, 18:16 no to bedzie troche spokoju od waszych napinek w temacie jacy my jestesmy slabi a jacy wy zajebisci bo macie tylko 6 pkt straty i jeden mecz zalegly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.os1.kappa.pl 04.11.06, 19:39 zanim to odworzyłem wiedziałem ze Ty sie wpisałes...;) trudno..odra nigdy nam specjalnie nie lezała nawet jak MP zobywalismy a teraz jestesmy duzo słabsi;) w przerwie sie wmocnimy i srodek tabeli bedzie:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawiu ŁKS Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.toya.net.pl 04.11.06, 20:28 Widać, że nie tylko my jesteśmy w dołku z formą piłkarską. Dobrze, że derby były na początku sezonu, bo teraz to by był wstyd i żenada dla obu klubów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny (oczywiście życzę porażek;)) IP: *.toya.net.pl 04.11.06, 20:10 Cytat z wypowiedzi gościa co się Bleeeeee zowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgddfg Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.toya.net.pl 04.11.06, 20:54 nie chce sie pastwic nad wami po takiej padace...ale ci co sie wczoraj smialu z liczby ŁKSu.was w Wodzislawiu 200-250 z czego zdecydowana wiekszosc to ruch.troche pokory dziewczyny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem 04.11.06, 21:23 Porównuj może albo wyjazdy albo mecze u siebie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgddfg Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.toya.net.pl 04.11.06, 21:42 widze ze za duzy sktor myslowy.nie porownuje 4000 do 200 tylko mowie ze to slaba liczba nawet jak na wyjazd,wiec po co pyskowac i komentowac liczby innych.niech kazdy sie zajmie soba to bedzie ok.poza tym zdaje sobie sprawe ze wiekszosc tych ujadajacych wczoraj nastolatkow pewnie nieczesto bywa na meczach bo mama nie puszcza,nie mowiac o wyjazdach.dlatego pewnie siedza na necie i przerwie miedzy kreskowkami sie napinaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 [...] IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 04:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
odwroc.tabele.widzew.na.czele żałosny 1910* 05.11.06, 07:43 punktów w tabeli jego ukochany podmiejski klubik uciułał tak mało że w zasadzie nie ma co liczyć, więc forumowy Icek zaczął "rachować" kibiców:D Gość portalu: 1910 napisał(a): > Widzewa 287, w tym 100 to Ruch, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 20:53 Ja wiem że kibice ŁKSu jedyne co potrafią to tylko okradać swój klub albo spijac wino w parku. Informuję cię więc matole że 1910 a 1910* to zupełnie co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgddfg Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 10:17 przegladam to forum od czasu do czasu i sila rzeczy trafiam na twoje wpisy 1910 i niezmiernie sie ciesze ze taki zakompleksiony idiota podpisuje sie jako widzewiak.mam nadzieje ze chociaz czesci ludzi ktora przejrzy to forum, kibic widzewa bedzie sie kojarzyl z kims kto prezentuje twoj prymitywny poziom.kazda twoja nastepa wypowiedz to miod na me serce.ciesz sie wolnoscia ale do czasu bo jak Giertych wprowadzi specjalne osrodki dla trudnej i ogranczonej umyslowo mlodziezy to skonczy sie dla ciebie sielanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.os1.kappa.pl 05.11.06, 10:46 żle rozumujesz;) z wśród Waszych 'kibiców' też jest wielu imbecylów a mimo tego ja nie chce żeby ŁKsa kojarzyła sie właśnie z nimi...w ogole nie chce żeby ŁKS kojarzył się z kibicami...przykro mi to stwierdzić ale swoją postawą na meczach nie zasługujecie na to...ciągłe "żydowanie" Widzewa i dosyć niska frekwencja jak na zajmowana pozycje w lidze i to po 6-letniej przerwie to dosyć powazne minusy... gdybym miał być złośliwy to mógłbym jeszcze dodać, że kibice na stadionie ŁKS to przecież 'rodowici Łodzianie' a więc daleko na 'estadio' nie macie a My musimy sie PKSami dowiezc na Nasz stadionik:PP...a frekwencja przyzwoita:D To co wczoraj zagrał Widzew to wielka padaka... a wynik to wstyd. Zgadzam się w 100% z PawiemŁKS... to samo pomyślałem wczoraj, że oba Łódzkie kluby są w dołku... Nasz dołek jest zdecydowanie mniejszy jednak pozycja w lidze jest także niższa, a wiec wychodzi na to samo:)... Zagłebie zremisowało z łeczna to swiadczy o tym ze najwyzszej formy to ono tez nie ma i mozna spokojnie o wynik powalczyc za tydzien... ŁKS ma duzo trudniejsze zadanie ale kto wie;) jednak mysle ze gdybyscie z Korona grali u siebie a z Wisła na wyjezdzie to szansa na 3 pkt by była(korona u siebie) ale ze jest na odwrot to mysle ze mozecie uciułac remisik z Korona a z Wisłą niestety bedzie w plecy... no zobaczymy ja juz nie obstawiam bo '1908' znowu coś nabazgrze:P Pozdro dla normalnych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgddfg Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 11:30 zgadzam sie-imbecyle sa wszedzie!mnie moze jedyie cieszyc ze ci z ŁKSu sa tutaj mniej widoczni.na szczescie wszedzie sa tez normalni.jest jednak tak ze jeden wpis 1910 robi wam wiecej wstydu niz jest pozytku z 10 wpisow normalnych kibicow.chodze na mecze ŁKSu i nie ma ciaglego zydowania,zdaza sie to od czasu do czasu,moim zdaniem i tak niepotrzebnie.na Widzew nie chodze ale gdybym mial wyrabiac sobie zdanie po obejrzeniu meczu z Legia w C+ to musialbym stwierdzic ze to Widzew ma bardziej doping anty niz za Widzewem.momentami bylo tylko jeb*** Legii i ŁKSu.co do frekwencji to ŁKS nie ma sie czego wstydzic,jestesmy powyzej sredniej w OE,chociaz zawsze mogloby byc lepiej.Do tego ŁKS to w tym sezonie jedna z najlepiej jezdzacych ekip w Polsce(dokladnie to razem z Lechem najlepsi).Poza tym i ŁKS i Widzew nie maja oszalamiajacej frekwencji w porownaniu np do Lecha,Legii czy nawet Gornika.Do tego ŁKS ma najdrozsze bilety w lidze co nie pomaga.ŁKS czekaja 2 arcytrudne mecze w ktorych kazdy punkt bedzie sukcesem,ale i tak bede razem z nimi.Widzewowi nie udalo sie ani z Korona ani z Wisla zdobyc chocby bramki nie mowiac o punkcie.podobnie moze byc z ŁKSem,ale to malo wazne bo trzeba z nimi byc bez wzgledu na wyniki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Przed meczem Odry Wodzisław z Widzewem IP: *.os1.kappa.pl 05.11.06, 12:34 za to co niekotrzy 'kibice' Widzewa krzyczeli podczas meczu z legia jest mi wstyd jednakze w koncowce nerwy pusciły kazdego i to jestem w stanie zrozumiec... nie wydaje mi sie zeby ŁKS miał najdrozsze bilety... na Widzewie tez nie sa tanie..20 złotych najtanszy na sektory za bramkami wiec cena tez nie jest niska.. frekwencja w Łodzi jest nizsza od Warszawsxkije, Poznanskiej czy Krakowskiej dlatego ze nasze stadiony albo maja ograniczenia na ilosc wpuszczanych kibiców(ŁKS) badz tez sa małe(Widzew). Nie porownuj ŁKS do Lcha jesli chodzi o frekwencje: 2000 na Widzewie, 750 na Legii na kazdym meczu wyjazdowym OE jest ich tyle ile dostana biletów od gospodarzy...jak dla mnie nie doscignieni jak narazie;)...Wielki szacunek dla nich za to!! zycze powodzenia z Korona i Wisła... jesli chodzi o korone to Widzew zagrał słabo ale sprawiedliwy w tym meczu byłby remis, z Wisła zagralismy naprawde dobre spotkanie jednak porazka zasłuzona:) bo Wisła lepsza! wracajac do frekwencji to jesli chodzi o Widzewska to ja jestem zadowolony, na kazdym meczu jest srednio 8 tysiecy ludzi, bodajze tylko na jednym meczu było ponizej (około 6 tysi)...takie sa moje odczucia, nie zagladałem do statystyk. Pozdro dla normalnych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 20:55 kolejny przygłup który nie ma pojęcia o czym pisze ale pisze aby zaistniec w necie.. żałosne. Skąd w kibicach ŁKSu taki duży odsetek idiotów??? To chyba cena jaka płacicie za rodowitość... Odpowiedz Link Zgłoś