Gość: 1910* IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 08:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adaśko Hummer za bramkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 08:55 Teraz już wiem dlaczego Madejówna po strzeleniu gola o mało nie zrobiła kupy ze szczęścia ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj ale masz synek koszulkie;) no dres no stres IP: *.bulldogdsl.com 25.05.07, 12:59 Odpowiedz Link Zgłoś
mohery_sterowane_radyjem Humer to dzidostwo; 30 litrów benzyny na 100 km 25.05.07, 14:18 co to za samochod zeby spalac ponad 30 litrów benzyny na 100 km niesamowite badziewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Hummer za bramkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 17:07 Szkoda, że nie dodali że te auta są na gaz... Tankowałem w Krakowie za takim Super Cluemmerem i widziałem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny Madejówna to córka Madeja IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 22:08 A Łukasz Madej jest chyba bezdzietny. Polska język trudna co? Adasko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaśko Re: Madejówna to córka Madeja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 00:09 Madej=Madejówna , przecież to wyżelowany boy , zachowujący sie jak panienka, płacz i te sprawy :) No cóż , liczyłem że ktoś na to wpadnie ale jak widzę inteligencja przy al.Uni 2 to rzadka cecha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodziak barany i napinacze internetowi IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 09:35 popierwsze nie madejówna tylko narzeczona pana madeja po drugie każdemu może się zdarzyć takie nieszczescie jak hajcie wiec zamknijcie pyski bo spotka was taka sama tragedia i po trzecie u nas rozdaja humery a u was rozdaja tylko kielbase zeby przyciagnac kibiców na stadion !!ŁKS jedyny Łódzki klub !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan Re: barany i napinacze internetowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 09:54 Przeczytaj jeszcze raz uważnie te bzdury co sam wypociłeś: "...u nas rozdaja humery a u was rozdaja tylko kielbase zeby przyciagnac kibiców na stadion...". Tiaaaaa! Rozdają humery. Może jeszcze każdemu kibicowi, co? Kiełbaski to też stara śpiewka. Z 10 lat temu to było, jeszcze za A.G i A.P. A u Was taki folklor ciągle trwa. W następnym meczy strzelcy bramek dostaną bilet miesięczny na tramwaj nr 10, ale tylko Cityrunner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew! Nie zniżaj się do poziomu 1910* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 10:07 Zarówno u was jak i u nas są chorzy ludzie których bardziej interesuje lokalny rywal niż własny klub. Gdyby mieli do wyboru majstra dla Widzewa albo spadek ŁKSu to na pewno wybraliby tą drugą opcję. Proponuję takimi 1910* w ogóle sobie d_py nie zawracać bo po prostu szkoda czasu. Niech sobie żyją w swoim wirtualnym świecie gdzie opluwanie innych jest celem nadrzędnym. Niestety coraz więcej jest tago oszołomstwa - na meczach mojej drużyny na jedno hasło "Widzew" przypadają trzy "ŁKS ch..em jest", itp. Czasami zastanawiam się komu oni w ogóle kibicują? Na ŁKS z oczywistych względów nie chodzę, ale z opowieści znajomych wiem, że idiotów wyzywających rywali z za miedzy też nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hh A sponsor Gusta wyszedł już z więzienia? IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 11:12 Nie lepiej zwróci to co ukradł państwu czyli nam,a jak zarobi uczciwie to niech sponsoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k jak kibol Re: Hummer za bramkę IP: 82.177.55.* 25.05.07, 09:50 Gość portalu: 1910* napisał(a): > Kto pokryje straty jesli ełkałesiacy znów kogoś przejadą na pasach???? kvrwa, ile ty masz lat dzieciaku?! siedem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszcz Hummer za bramkę IP: *.retsat1.com.pl 25.05.07, 11:08 30 l na 100km? To podobnie jak moja Toyota Corrolla po miescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Hummer za bramkę IP: *.streamcn.pl 25.05.07, 11:12 A jak to się ma do zarobków lekarzy!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsgrafika Re: Hummer za bramkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:36 Więcej takich giftów... dla tych gwiaździn...Nic dziwnego że zamiast grać to im sie w dup... przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity łodzianin 1910. Piszę do ciebie. Odpowiedz IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 11:41 Chciałem zadać ci pytanie. Czy twoi Koledzy po szalu się ciebie nie wstydzą. Ja rozumiem że ktoś może być sympatykiem jednego klubu, a ktoś drugiego. Ale to co ty piszesz jest poprostu plugawe. Drwisz z tragedii Hajty, drwisz z rodziny Ofiary. Ty nie masz sumienia. Zresztą nie odpowiadaj tu na forum. Odpowiedz sam sobie... Jestem ciekaw czy inni forumowicze- fani klubu z Piłsudskiego ustosunkują się do takich wypowiedzi swojego kolegi spod zegara. Zachęcam Was a ty wyciągnij wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w miescie Łodzi! IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 13:28 napisze ci odpowiedz chociaz nie powinienem... Mnie sie ulice miasta z torem wyscigowym nie myla, tak jak coponiektórym piłkarzom ełkałesu jak się wsiada za kółko to trzeba być odpowiedzialnym tej tragedii można było uniknąć, wystarczyłoby aby tomasz h. jechał zgodnie z przepisami prawa drogowego. a wszyscy tutaj zachowują się jakby conajmniej bohaterski hajto chciał ominąć przedszkolaków którzy nagle wyskoczyli na jezdnię, w czasie tego manewru nastąpiła awaria jego samochodu co sie tragicznie skończyło dla staruszki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hummer Hummer za bramkę IP: 217.70.51.* 25.05.07, 12:00 ale nędza..co to za bluzka..co to za żelik..typowy wiesio-pilkarzyk z tego madeja..a jego laska to pewnie tipsiara po solarium;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity łodzianin Re: Hummer za bramkę IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 13:04 szkoda że Admin ocenzurował 1 wypowiedź 1910*. Była doskonała i ukazywała poziom tego chłopca. Ale jeżeli tak to może lepiej będzie całkowicie zablokować jego dostęp do tego forum. Pozdro dla normanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRR Re: Hummer za bramkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:17 1910 przesadzil ,ale wstukaj w wyszukiwarke na forum 1908, albo Hans to dopiero zobaczysz co kibice LKS-u potrafia. Co do bluzg na przeciwnikow za miedzy to jestm na kazdym meczu Widzewa i jakos nie slysze co 5 min wrzutow na LKS. U nas np sie spiewa.. kto nie skacze ten z galery... u Was ...kto nie skacze ten z zydzewa... albo a Zydzew ku... U nas zdazaja sie pojedyncze incydenty np z glupia flaga, u Was to jest non stop. Jak to sie ma do tego, ze Wasi ludzi skladaja kwiaty na cmentarzu Zydowskim na grobach Waszych zalozycieli???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity łodzianin Re: Hummer za bramkę IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 13:32 Może z Tobą uda się pogadać. Zamiast jednoznacznie powiedzieć czy popierasz słowa 1910* i akceptujesz jego słownictwo atakujesz kibiców ŁKS. Ja najchętniej zrobiłbym porządek z jednymi i drugimi. po prostu pogadałbym z ich ojcami i dał pare razy w tyłek tym, którzy idą na mecz żeby pokrzyczeć w grupie. A do jego wypowiedz to jestem po prostu za ignorowaniem 1910*, wykluczeniu go z forum i jemu podobnych. P.S. Pewnie jak chłopiec wróci z przedszkola, odpali komputer to się ucieszy że tyle o nim się dzis pisze. pozdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1909 czekaj czekaj IP: *.4web.pl 25.05.07, 23:28 A ja jestem za wykluczeniem z formum i zrobieniem porządku z wszelkiego rodzajami przejawami szowinizmu i quasi nazistowskiej (goebbelsowskiej hehe) propagandy wielbicieli jedynego z jedynych i najbardziej łodżkiego z łódzkich i rodowitych z najrodowiszych klubów, bo jak to niby się nazwałeś? Rodowity Łodzianin? Tata Cię tak nauczył, bez bicia w tyłek? Czy może już wróciłeś przedszkola i cieszysz się, że o Tobie napisali? Jak tam rodzina w Pabianicach? Zadowoleni, że na wiosce mieszkają? P.S.: Aż dziw bierze, że tacy jak Ty piszą "Pozdro dla normalnych" ;) buehehehhheeheehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr To stare graty... IP: *.171.32.2.crowley.pl 25.05.07, 13:01 widziałem jeden z tych samochodów w lutym ub. roku w Zakopanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Hummer - typowo miejskie auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:02 małe tanie i ekonomiczne. W sam raz na Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm M smiech na sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:06 dali im slupy reklamowe na kolkach i powinni jeszcze zaplacic za jezdzenie nimi, ale Ci sie ciesza. A Madej o juz szczyt wszystkiego. Ta bluzeczke kupiles w Turzynie, czy na Baluckim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna niezła motywacja IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 13:12 Za poziom gry ŁKS w tej rundzie piłkarze powinni dostać po mocnym kopniaku w tyłek. Nic dziwnego, że potem nie chce im się grać jak za jedną bramkę mogą sobie poszpanować hummerem:/ 1910 nie będę w ogóle komentować bo jest żenujący, tak jak wszyscy widzewiacy wrzucający na ełkaesiaków i odwrotnie... Kibicować swojej drużynie! Za trudne? Ps. Jak ktoś napisał "Madejówna" to myślałam, że w związku z jego wybitną grą w tej rundzie, chodzi o samego piłkarza:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryd delewe czym sie podniecacie IP: 168.208.215.* 25.05.07, 13:31 czym sie matoly podniecacie, wyzelowany bolek w discopolowej koszulce bedzie przez tydzien jezdzil autem-reklamowka? czy to nagroda dla wyzelowanego bolka czy dla firmy sponsora? Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: czym sie podniecacie 25.05.07, 13:37 hehehe... zwykle za takie akcje reklamowe to się płaci celebrites, a tutaj "gwiazdy" będą za darmo wozić reklamy i jeszcze się im wmawia, że to w nagrodę. Kiepskich managerów mają Ci sportowcy, że dali się wrobić w darnmową reklamę (albo wszystkiego o detalach tego kontraktu nie napisano w gazecie). To jest sztuka obracania kota ogonem. Brawo dla marketingowca, któremu to się udało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzypce1 Motywacja? IP: *.lauderhill-fl.gov 25.05.07, 13:32 Motywacja czy karanie pilkarzy? Jezeli sponsorzy chca obdarowywac swoich pupili pilkarskich proponuje dac im autobus. Taki pojazd spala wiecej niz 30l/100km. Podejrzewam, ze chlopcy poplacza sie ze szczescia patrzac jak cale swoje zarobki wydadaja na benzyne. Brawo za inicjatywe! Oto przyklad jak utrzymac polski przemysl naftowy na drodze do sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity łodzianin brawa dla Martyny IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 13:35 Martyno. Twój teks jest świetny. Podpisuje się pod nim 2 rękoma: Kibicować swojej drużynie! Za trudne... Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolektor Re: brawa dla Martyny IP: 213.17.251.* 25.05.07, 14:07 typki w takich krzykliwych koszulkach z logo i damskimi okularami na pół twarzy oznaką, że piłkarzyki pi..wacieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fighter Hummer za bramkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 15:20 taaa... najnowszy model, przecież to jest H2. widać autor nie słyszał o H3, pogratulować :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poppy O Boze ale wies.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:23 Czym tu sie podniecac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z caraibean Re: O Boze ale wies.... IP: *.socal.res.rr.com 25.05.07, 16:55 wlasnie to zasciankowe myslenie ludzi ktorzy zarobili pare grosze jest ponizajace , ten tytul jest idiotyczny, tak jakby dziennikarze chcieli udowodnic ze maja poczucie humoru, sama propozycja pozyczenia samochodow ,to jak przywitanie Leppera w sadzie przez pania prezes, ludzie po prostu chca wykazac ze sa podzialy na bogatych i lepszych , wazniejszych i te niewazna reszte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Ale wieśniak! Ciekawe jaki ma iloraz? IP: *.aster.pl 25.05.07, 16:53 IQ pewnie w granicach 50,i oczywiście skończona podstawówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot znow "najlepsi wspieraja najlepszych"? IP: *.crowley.pl 25.05.07, 17:07 a potem winne jest przydrozne drzewo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliopp pudzian za bramke IP: *.akademiki.uni.torun.pl 25.05.07, 18:39 byloby lepsze tydzien z pudzianem ;p koszty zarcia pokrywa sponsor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk to nie jest prawdziwy hummer, tylko h2, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:46 robiony przez GM na licencji, podwozie od jakiegoś badziewnego pick-up'a. Poza nazwą nie ma nic wspólnego z wojskowym hummerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: to nie jest prawdziwy hummer, tylko h2, IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.07, 12:01 nie wiem czy wiesz ale Hummer to jest marka aut cywilnych, a pojazd wojskowy to Humvee (bliźniak Hummera H1). Poza tym jeśli twierdzisz, że H2 to badziewie to od razu poznać, że nie znasz się w ogóle na motoryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4xg teraz ŁKS już nie strzeli gola IP: *.162.udn.pl 25.05.07, 18:52 bo to chyba za kare dostali te samochody, za wache sami płacą, ubezpieczenie oc i ac też i miesięczne pobory w plecy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW hamer na tydzien IP: *.hsd1.mi.comcast.net 27.05.07, 04:08 KOCHANI NIE OSMIESZAJCIE SIE TYMI PREZENTAMI W POSTACI HAMERA NA TYDZIEN CZYTAJAC TO JAST TO PRZYKRE ; ALE TAKA JEST RZECZYWISTOSC W POLSCE CHCE SIE SPYTAC TYCH CO DAJA TAKI PREZENT; KIEDY BEDZIEMY POWAZNIEJSI Odpowiedz Link Zgłoś