madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 13:51 zamknięty STRZELEC Niepoprawny optymisto, to prawie nie zdrowe Dzisiaj jednak czekają cię rzeczy wyjątkowe Do wszystkiego podjedziecie z ochotą I jak król Midas wszystko przemienicie w złoto Lecz pamiętaj, nie mogę powiedzieć prościej Że on stał się w końcu ofiarą własnej chciwości Link
madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 13:57 zamknięty KOZIOROŻEC Dzisiaj dla wam taka moja rada I to nie jest żadna tam blaga W razie czego podajcie swój rysopis policji Bo na siebie nie możecie wcale liczyć Zgubienie kluczy, dokumentów nie wiem Wy dzisiaj możecie zgubić nawet siebie Link
madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 14:02 zamknięty WODNIK Dzisiaj są komórkowe telefony Dzwonienie do kogoś jest w dobrym tonie Lecz nie możecie bez przerwy wydzwaniać Tylko umawiajcie się na spotkania, na spotkania... A ten pomysł co na siebie macie Jeszcze go dzisiaj z zyskiem sprzedacie Link
madohora Re: Horoskop na 2009 24.09.09, 14:08 zamknięty RYBY Wy dzisiaj macie przyspieszony kurs księgowości Takich spraw nie da się załatwić już prościej Lecz uda wam się wyskrobać parę groszy I wyjechać tam gdzie was poniosą oczy Przyda wam się taka chwila wytchnienia Nim zaczniecie wszystko w życiu zmieniać Link
madohora Re: Horoskop na 2009 10.10.09, 19:25 zamknięty BARAN Wy dzisiaj niczemu nie jesteście radzi Byle słowo was z równowagi wyprowadzi Przykra niespodzianka może was czekać Gdy naskoczycie też nagle na szefa I jeszcze naganę za wszystko Baran zbierze Szef wam nie powie "Uśmiechnij się, jesteś w ukrytej kamerze" Link
madohora Re: Horoskop na 2009 10.10.09, 19:28 zamknięty BYK Bykom będzie dziś wygodnie Będą uśmiechnięte i pogodne To co dzisiaj wymyślicie Może niebawem szef wprowadzi w życie Koledzy też okażą zadowolenie I jeszcze czeka was w miłości powodzenie Link
madohora Re: Horoskop na 2009 10.10.09, 19:34 zamknięty BLIŹNIĘTA Ten pomysł bardzo was kusi Jednak na swój czas poczekać musi Nie dochodźcie na siłę swoich racji W rozmowach z szefem - odrobinę dyplomacji Nie jesteście pewni, więc nie plećcie bzdur I nie obiecujcie ludziom złotych gór Link
madohora Re: Horoskop na 2009 10.10.09, 19:36 zamknięty RAK Dziś wam towarzyszy stary hit "Jak dobrze wstać skoro świt" Dzisiaj nie jest czas zabawy Pozałatwiajcie wszystkie ważne sprawy A jak uśmiech będzie na waszej twarzy gościć Spotkanie od ludzi wiele uprzejmości Link
madohora Re: Horoskop na 2009 10.10.09, 19:39 zamknięty LEW Lwy powinny dzisiaj na kogoś innego liczyć A najlepiej dać się prowadzić na smyczy Lew raczej nie bywa roztrzepany A więc czyżbyś był lwie zakochany Czasami ktoś coś zrobi ulegając nudzie Jednak nie przejmujcie się tym co gadają ludzie... Link
madohora Re: Horoskop na 2009 10.10.09, 19:42 zamknięty PANNA Dobry dzień dziś panny mają W pracy też je doceniają Załatwicie wszystkie sprawy Przyjdzie też pora na zabawy A gdy sąsiad w progu zagości Możecie liczyć na ciekawe wiadomości Link
madohora Re: Horoskop na 2009 10.10.09, 19:45 zamknięty WAGA Komputer, kalkulator lub liczydło Wiem, że to już wam obrzydło Cóż zawsze z tym jest taki kram Jak się żyje nawet lekko ponad stan Lecz przyjemność was nie minie Trzeba też zadbać o palto na zimę Link