madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 12:50 zamknięty Nie patrz na to co może cię spotkać Bo każdy horoskop to jest jakaś plotka A dla ciebie nic się nie ściele w miłości Raczej wokoło pełno zawiści i złości Daj sobie z tym spokój, stary Bo nie znajdziesz nikogo do pary Zdrowie? Już dzisiaj szukaj lekarza Bo różne rzeczy będą ci się zdarzać Potkniesz się i zaraz przewrócisz To cię też niczego nie nauczy Najlepiej na nic dobrego nie czekaj Siedź w domu, w fotelu i tylko narzekaj W pracy też nic cię nie spotka Nie graj w loterię czy w toto lotka Jak bilet kupiłeś bo planujesz podróże Oddaj go komuś, nie czekaj dłużej Szkoda jest tej twojej jazdy Taki los ci przepowiadają gwiazdy Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 12:54 zamknięty Jak masz okazję ti wyjedź gdzieś daleko Bo w drugim kwartale nic dobrego cię nie czeka Remonty, zakupy, odłóż gdzieś do drugiego lata Bo jak na razie to czeka cię tylko strata A coś mi mówi, że to cię nie minie Jakieś niesnaski i kłótnie w rodzinie Jeżeli chodzi o twoje zdrowie Nie chodź do lekarza, tyle ci powiem Żadnych kuracji, żadnych masaży Bo i tak nic ci się dobrego nie wydarzy Wczasy - pieniądze lepiej włóż do skarpety Bo to też nie pomoże - niestety Teraz broń Boże nie zmieniaj pracy Bo chociaż wszystko będzie inaczej To czekają cię tylko same straty Pamiętasz? Tak już było przed laty Więc najlepiej snuj się po kryjomu Albo w ogóle nie wychodź z domu. Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 12:57 zamknięty Nie mogę tego powiedzieć prościej Na ten moment zapomnij o miłości Bo w tym temacie nic się nie wydarzy Na nic nawet ci przyjdzie pomarzyć W rodzinie też same niesnaski A ty nie potrzebujesz przecież żadnej łaski Ja tak myślę i to się opłaca Tobie teraz pisana jest praca Żadne relaksy, wczasy czy głupoty Musisz solidnie wziąć się do roboty Ale pieniędzy i tak nie zobaczysz z tego Ledwo wystarczy ci do pierwszego Po Nowym Roku korzystaj ze słońca Z PIT-em czekaj do końca miesiąca Zamieć pod dywan zaległe sprawy A ty hulaj, raduj się i bierz się do zabawy Po co się martwić tym czego jeszcze nie ma Hulaj więc dusza, bo piekła nie ma Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 13:02 zamknięty Teraz żadna sprawa nie będzie słodka Bo nic dobrego cię nie spotka Jak chcesz się żenić zwiewaj jak najdalej Powiem ci więcej - jednego mi nalej Nie czekają cię też żadne losu dary Na to jesteś chyba troszkę za stary Teraz popatrz na wszystko co złe cię spotkało A chyba tego nie było tak mało Potem siądź i zajmij się płaczek Przecież już nie może być inaczej Spotkaj się też z jakimś nieuleczalnym pesymista I na ten temat to już chyba będzie wszystko Do skarpetki odkładaj stówki Bo nie czeka cię żaden przypływ gotówki Zapomnij teraz o awansie w pracy Kogoś innego na tym stanowisku zobaczysz Uważaj bo ktoś cię pilnie obserwuje I na dodatek to co widzi to punktuje Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 13:06 zamknięty Teraz czeka cię zastój w miłości Nic romantycznego w sercu nie zagości Może najlepiej z domu nie wychodzić Po co robić nadzieje, czuć się młodziej Za rogiem też nic nie drzemie Nic się nie zmieni ani w lecie, ani w zimie Teraz siedź cicho i nie planuj żadnej pracy Nie możesz tego zrobić jakoś inaczej Bo chociaż wiem że nie jest ci lekko Nic dobrego cię teraz nie czeka Zapomnij o wszystkim kochany Bo nie dla ciebie są jakieś istotne zmiany Zapomnij, nie dla ciebie wczasy Żadnego awansu ani żadnej kasy Plotkami nie przejmuj się wcale Plotkują ci co mają jakieś żale Może ci się teraz wszystko udać I nie musisz wierzyć w żadne cuda Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 13:09 zamknięty W życiu prywatnym same nudy I w dodatku pojawi się jakiś gość rudy Z jego powodu będą same niesnaski Obij mu buźkę, pokaż że nie znasz łaski Widzisz tak to już bywa mój drogi Nie będzie ci takie coś doprawiało rogi Teraz nic się złego nie zdarzy Więc po co masz męczyć jakichś lekarzy Kuracje ziołowe czy jakieś masaże To musisz odłożyć tylko do marzeń Jak cię coś boli, trafiła się otwarta rana Jak jesteś mądra to lecz się sama Nie czekają cię żadne awanse czy kasa To nie będzie teraz czas - pierwsza klasa Każdy sukces ciebie jednak ominie Czy w pracy czy też w rodzinie Cóż mogę ci na to poradzić Możesz tylko głowę pod poduszkę wsadzić Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 13:13 zamknięty Moja mowa cięta, chociaż słodka Nic dobrego cię nie spotka Marzysz o wyjeździe? To nie dla ciebie Ale dlaczego, ja tego nie wiem W finansach patos, zastój, bessa Jednym słowem pusta będzie kiesa Jeżeli nawet teraz nie jesteś chora Szybko poszukaj jakiegoś doktora Powiedz mu wszystko co ci leży na duszy Nawet to że cię trochę suszy Ale na nic nie marnuj czasu Siedź w domu, nie idź nawet do lasu Teraz w pracy nic się nie wydarzy O podwyżce nie masz nawet co marzyć Musisz zacząć wszystko od początku Ale pamiętaj, może nie w piątki Wiesz, mnie to wcale nie wzrusza Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 13:14 zamknięty Moja mowa cięta, chociaż słodka Nic dobrego cię nie spotka Marzysz o wyjeździe? To nie dla ciebie Ale dlaczego, ja tego nie wiem W finansach patos, zastój, bessa Jednym słowem pusta będzie kiesa Jeżeli nawet teraz nie jesteś chora Szybko poszukaj jakiegoś doktora Powiedz mu wszystko co ci leży na duszy Nawet to że cię trochę suszy Ale na nic nie marnuj czasu Siedź w domu, nie idź nawet do lasu Teraz w pracy nic się nie wydarzy O podwyżce nie masz nawet co marzyć Musisz zacząć wszystko od początku Ale pamiętaj, może nie w piątki Wiesz, mnie to wcale nie wzrusza Że w portfelu też będzie susza Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 13:17 zamknięty Teraz zacznie się pora nie tłusta A szklanka będzie do połowy pusta Świat stoi już przecież całe wieki Więc nic w nim nie zmienisz człowieku Musisz pogodzić się z tym co będzie To może uda ci się uciec biedzie Jak coś cię strzyka w krzyżach Nic nie rób - i tak się z tego wyliżesz Mam dobrą radę w całym karnawale Siedź w domu i wylewaj żale Tłamś się w tej swojej złości Bo i tak nic dobrego nie zagości W portfelu również będzie dziura Pomyśl tylko która to już porażka, która? Awans jest dla innych, wcale dla ciebie Ktoś cię podgryzł. Kto? Ja tego nie wiem Jedna jest tylko dla ciebie rada Plotkuj a jeszcze w tych plotkach przesadzaj Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 13:21 zamknięty Nie mam dla ciebie nowych wieści W twoim horoskopie nic dobrego się nie mieści W tym roku nie trafią się nawet wczasy Bo niestety nie będzie na to kasy W pracy też zastój nic na to nie poradzę I nawet nie wiem co ci doradzić Jeżeli sobie kupiłaś kijki do chodzenia To oprzyj się o nie i do widzenia Po co uprawiać sport? Pomyśl po co ci to Taka jaka byłaś taka będziesz, kobieto Nawet odradzam ci teraz świat marzeń Bo nic dobrego ci się nie zdarzy W pracy też wszystko będzie bez zmian A twój szef to taki stary drań Żadnej podwyżki czy nawet nagrody A przed tobą finansowe schody Myślę że chyba, tymczasem Musisz wziąć kredyt, pożyczyć trochę kasy Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 13:25 zamknięty Teraz nie myśl o żadnym remoncie, malowaniu Bo zaraz możesz trafić na jakiegoś drania Zapłacisz zadatek ale to nie będzie wszystko I znowu coś z fachowcem nie wyszło Siedź cicho, nic nie rób nie brudź sobie rąk A najlepiej wyjedź gdzieś daleko stąd Leć do dochtora, niych dobrze cie zbado Wypisze lekarstw, mikstur ci tam do Bo tyś teraz będziesz słabego zdrowia A wiesz że nie można wzywać pogotowia Ale już niebawem to się zmieni Możesz z odkrytą głową chodzić na jesieni Szef jest straszny ale to nie jest rzecz nowa Jakoś nie chce nikogo awansować O podwyżkach dla pracowników nie myśli Sprawdza tylko czas czy punktualnie przyszli Napracujesz się od rana do wieczora Ale na premię to też nie jest pora Link
madohora Re: Na odwrót horoskop 05.01.13, 13:30 zamknięty W miłości zastój, nic się nie zdarzy Wystarczy tylko w ciszy pomarzć Zabawy? Nie, to nie jest dla ciebie Ja zalecam by w domu siedzieć Jak kogoś poznasz - uciekaj od niego Bo z tego nie wyjdzie nic dobrego Lekarz? Sport? Dieta? To nie dla ciebie Co ci przyszło do głowy. Nie wiem Siedź teraz w domu przy kominku I pij kawę. Najlepiej zmieloną w młynku. Nawet się nie wybieraj do miasta Bo i tak tłuszcz nas wszystkich (z czasem) obrasta W pracy zamknij oczy, połóż się na aktach Bo i tak nie trafi się żadna gratka O pieniądzach możesz wizualizować, marzyć Ale to w realu i tak się nie wydarzy Pusty portfel, żadne wydatki czy wczasy Na to znowu braknie ci kasy Link