Dodaj do ulubionych

Przedszkole ul.Rudnickiego

IP: 212.160.172.* 06.06.06, 12:06
Jakie macie opinie na temat tego przedszkola? Czy okolice tamte są bezpieczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: pr Re: Przedszkole ul.Rudnickiego IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 12.06.06, 06:36
      powiem tylko, ze moja corka tam chodzi i syn za rok tez pojdzie.
      kadra ok, okolica spokojna, dziecko zadowolone, jednym slowem - polecam
    • Gość: pepe Re: Przedszkole ul.Rudnickiego IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 16.06.06, 11:44
      przedszkole jest super daje tam dziecko i nie moge narzekac panie sa super mozna dawac smiało pozdrawiam
    • Gość: kiki Re: Przedszkole ul.Rudnickiego IP: *.dami / 81.15.189.* 06.07.06, 10:58
      Moje dziecko właśnie skończyło to przedszkole, w sumie wszystko jest ok, Panie
      bardzo fajne, uczynne i miłe. Jedno co mi się nie podobało to fakt, że dzieciaki
      mogą przynosić do przedszkola drogie zabawki. Ja mojemu nie pozwalałam, bo zdaję
      sobie sprawę, że są dzieci, których rodziców nie stać na takie wydatki. Można
      sobie wybrazić, jak takie dziecko się czuje patrząc na fajną zabawę innych.
      Dla mnie to jest bardzo niepedagogiczne, już takie maleństwa wiedzą, że są
      "lepsi" i "gorsi". A przecież w przedszkolu są zabawki, co prawda nie
      interaktywne, ale nimi też się można świetnie bawić i zapewne lepiej rozwijają
      wyobraźnię.
      • ola9985 Re: Przedszkole ul.Rudnickiego 24.11.06, 00:45
        chodziłam kiedys do tego przedszkola.Bardzo milo wspominam te czasy,wycieczki i
        przepyszną herbatkę w ogrodzie.
    • binka.j Re: Przedszkole ul.Rudnickiego 27.02.07, 22:43
      witam!!! moj maluszek chodzi do pierwszej grupy do tego przedszkola i ja jestem
      bardzo zadowolona, mila atmosfera tam panuje a pan w przedszkolu to by nie
      opuszczal w ogole tak lubi tam chodzic. jedyny minus to brak placu zabaw na
      zewnatrz..jest tylko piaskownica:(
      • Gość: rodrigo Re: Przedszkole ul.Rudnickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:53
        też kiedyś chodziłem do tego przedszkola :)

i plac zabaw był na zewnątrz na przeciwko wejscia i chyba z tego co wiem nic się nie zmieniło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka