Dodaj do ulubionych

Najlepsze Mrok Cafe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:55
jak w tytule. Najlepsza knajpa w mieście i tyle. Kto nie był niech się
pospieszy. Tak fajnego weekendu jeszcze nie miałem
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:07
      ale entuzjasta, dla mnie też w czołówce
    • Gość: f fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:26
    • Gość: eucaliptus Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.krak.tke.pl 08.12.04, 20:38
      zgadzam się
      • Gość: gggggh Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.244.156.165.ip4.tnp.pl 30.12.04, 22:54
        super. zaloga mroku nic nie robi bo nie ma dla kogo wiec pisze jaki to mrok wspanialy.
        a takich knajp z taka muza jest kilka w Rzeszowie.Czyz nie?
        • Gość: f Re: Najlepsfze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 02:38
          Chyba ich nie lubisz? he he, ja lubię bardzo, chociaż czasem przeginają z muzą.
          Mrok ma być mroczny a nie jakieś happy hippies
          • Gość: d Re: Najlepsfze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 00:06
            Mrok rulez
            • Gość: Bywalec Re: Najlepsfze Mrok Cafe IP: *.eranet.pl 26.01.05, 16:35

Wpadnijcie w najbliższą sobotę do Mroku a...nie bedziecie żałować.
              Szczególnie zapraszam dziewczęta :-)
    • Gość: sojka Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.man.rsk.pl 03.04.05, 18:25
      moja ulubiona knajpa :D
      na rowni z grandem
    • Gość: ulik_ Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.man.rsk.pl 08.05.05, 23:32
      mrok to najgorsza z najlepszych knajp w rzeszowie.gorsza wersja grandu po
      prostu!i jeszcze ten przeokropny Łysy BARMAN!co tam barman?to ajkiś głupawy
      goryl!nienawidze tego miesjca.po prostu facet bezpardonowa wywala ludzi z
      lozy,zeby zrobic miejsce dla znajomkow.phi!nigdy tam sie wiecej nie pokaze.
      • Gość: a Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:42
        bywam tam często i nikt mnie nie wyrzucał. Jeśli stolik czy sala jest
        zarezerwowana to jest na nim informacja od której godziny. A że przyopadkiem
        czytałem twoje posty na imprezy.rzeszów.pl - napisałeś, że kartka z informacją
        była. wygląda mi to na typowe oczernianie na zlecenie konkurencji ewentualnie
        swarliwość godną niskiego lotu człeka
        • Gość: ulik_ subiektywna ocena,po prostu IP: *.man.rsk.pl 19.05.05, 17:07
          nie oczerniam.stwierdzam fakt.wyrzucono mnei stamtąd kilka razy.nic an to nie
          poradze,ze w tej knajpie sa rowni i rowniejsi.na szczescie sa w rzeszowie inne
          miejsca.
          • Gość: raf777 Re: subiektywna ocena,po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:36
            Pytanko Za co cie wyrzucano ?????
          • Gość: autor Re: subiektywna ocena,po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:22
            bywając tam często, by nie powiedzieć zbyt często:) zauważyłem że proszone o
            opuszczenie lokalu są osoby;

a) przyłapane na piciu własnego alkoholu
            b) zachowujące się wybitnie źle, przeszkadzające innym w zabawie,

Nigdy nie słyszałem o innym powodzie wyproszenia. A jeśli ktoś siada przy
            stoliku zarezerwowanym dla innych osób to niech się nie dziwi, że zostanie
            poproszony o zmianę miejsca. Jeśli byś zarezerwowała stolik oczekiwałabyś
            dotrzymania obietnicy rezerwacji.

jeśli jest tak, jak piszesz, że zostałaś wyproszona kilka razy oznacza to, że
            nie powinnaś tam NIGDY przychodzić. Knajpa ma gości, nie klientów, to nie jest
            supermarket, pracują tam ludzie, nie automaty i dużo pracy ich kosztuje
            zapewnienie atmosfery do zabawy. A jeśli ktoś nie pasuje, nie stosuje sie do
            jakże prostego regulaminu to nie powinien nawet tam zaglądać. Knajp w Rzeszowie
            jest wiele i nie masz obowiązku chodzenia do Mroku.

I nie pisz bredni na forum publicznym. Jesteś obrażona (obrażony) to szukasz
            możliwości do oczerniania. Piszesz gdzieś tam, że świeczki w butelkach to
            pomysł ściągniety z innej knajpy - pomyśl, że w prawie każdej knajpie w ten
            sposób są stawiane świeczki.

Dla mnie wieczór w mroku to gwarancja dobrej zabawy, miłej obsługi i co ważne
            spokoju i bezpieczeństwa. Wiem, że jeśli ktoś przysiądzie się mi do stolika
            wbrew moim chęciom, ktoś będzie robił "dym" to zostanie w tempie ekspresowym
            usunięty i nikt nie będzie mi przeszkadzał w dobrej zabawie. I dlatego właśnie
            nie znoszę, jeśli ktoś twojego pokroju oczernia, obraża i ubliża korzystając z
            dającego anonimowość internetu oraz buduje fałszywy i krzywdzący obraz w oczach
            tych, którzy nie byli w tym lokalu.
            • Gość: ulik_ Re: subiektywna ocena,po prostu IP: *.man.rsk.pl 03.06.05, 20:10
              nie sprecyzowałam pooprzednio:z loży mnie "przenoszono" do stolika.bez
              uprzedniej informacji o tym,ze loża była zarezerwowana.takie sa fakty.
              • Gość: znawca dziewczynko! IP: *.krak.tke.pl 19.06.05, 19:15
                po pierwsze jesli byla rezerwacja to co sie czepiasz? po drugie barman stoi za
                barem, a przesadza ktos inny, nazwijmy go kierownikiem sali i jest to raczej
                normalne ze skoro zasiadasz na miejscu kogos innego, to musisz mu zwolnic to
                miejsce, jesli ta osoba sie zglosi. to tak jak w MPK, wiesz? po trzecie
                wreszcze nie zostalas "wyrzucona" bo takich rzeczy nie robia, tylko cie
                przesadzono, wiec czemu piszesz w tonie jakby cie tam conajmniej skatowali i
                wyrzucili na zbita buzke?
              • Gość: znawca jeszcze jedno: IP: *.krak.tke.pl 19.06.05, 19:17
                nie obrazaj ludzi ktorych nike znasz, bo to nie o nich zle swiadczy, a o tobie.
                a okresleni lysy barman- goryl jest njlepszym przykładem twojego , nie jego
                poziomu umyslowego
                • Gość: ulik_ Re: jeszcze jedno: IP: *.man.rsk.pl 05.09.05, 23:53
                  pochlebiam sobie,ze z moim poziomem intelektualnym wysztsko jest ok.a to ze pana
                  goryla nazywam po imieniu :P swiadczy o tym ,ze jestem w stosunku do tego
                  czlowieka uprzedzona :) poza tym na twoim miejscu zastanowilabym sie co to
                  znaczy "rezerwacja" i w jaki sposob daje sie gosciom lokalu do zrozumienia,ze to
                  miejsce jest zarezerwowane:chodzi o pewien poziom kultury osobistej,na ktory ten
                  pan,o ktorym mowa,najwidocznie nie jest w stanie sie zdobyc.
                  na konei jeszcze proponuje zagladnac do slownika pod haslo "oczerniac".nikogo
                  nie cozerniam.tak bylo - jakem ulik_ :)
    • Gość: ciern Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:33
      a gdzie ona jest ?
      • Gość: www Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 02:49
        rynek, w piwnicach domu polonii
    • Gość: pani biolog Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.09.05, 22:29
      czy najlepsza? bo ja wiem. tak czy inaczej, jak najbardziej w porządku.
      • Gość: Huskyman Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: 82.177.97.* 29.09.05, 23:14
        Bylem raz, nic nie zamawialem bo to bylo tylko przelotem ;) Dziwny klimat ... ale musze przyznac ze mam nadzieje ze tam wybiore sie w najblizszym czasie na piwko bo juz za zimno sie robi na park :d
        • Gość: ja Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 01:19
          na nowo odkryłem, trochę się zmieniło (obsługa - nie wiem jeszcze czy na plus)
          i jakieś drobiazgi we wnętrzu. ale dalej super, o taka knajpka dla
          wtajemniczonych
          • petaa Re: Najlepsze Mrok Cafe 05.02.06, 11:45
            Mrok mi również przypadł do gustu. Tu się wchodzi i albo poczujesz ten klimat
            albo nie i tyle...Tak przy okzaji pozdrawiam ekipę tam pracującą.
            • Gość: autor Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:44
              a dziękujemy i również pozdrawiamy
    • Gość: Irek Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:41
      Czym się tam zachwycać? Knajpa jak knajpa i tyle, że ciemna jeżeli chodzi o
      światło i ludzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka