Gość: Wojmirek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:55 jak w tytule. Najlepsza knajpa w mieście i tyle. Kto nie był niech się pospieszy. Tak fajnego weekendu jeszcze nie miałem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:07 ale entuzjasta, dla mnie też w czołówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eucaliptus Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.krak.tke.pl 08.12.04, 20:38 zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggggh Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.244.156.165.ip4.tnp.pl 30.12.04, 22:54 super. zaloga mroku nic nie robi bo nie ma dla kogo wiec pisze jaki to mrok wspanialy. a takich knajp z taka muza jest kilka w Rzeszowie.Czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Najlepsfze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 02:38 Chyba ich nie lubisz? he he, ja lubię bardzo, chociaż czasem przeginają z muzą. Mrok ma być mroczny a nie jakieś happy hippies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Najlepsfze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 00:06 Mrok rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Najlepsfze Mrok Cafe IP: *.eranet.pl 26.01.05, 16:35 Wpadnijcie w najbliższą sobotę do Mroku a...nie bedziecie żałować. Szczególnie zapraszam dziewczęta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojka Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.man.rsk.pl 03.04.05, 18:25 moja ulubiona knajpa :D na rowni z grandem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulik_ Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.man.rsk.pl 08.05.05, 23:32 mrok to najgorsza z najlepszych knajp w rzeszowie.gorsza wersja grandu po prostu!i jeszcze ten przeokropny Łysy BARMAN!co tam barman?to ajkiś głupawy goryl!nienawidze tego miesjca.po prostu facet bezpardonowa wywala ludzi z lozy,zeby zrobic miejsce dla znajomkow.phi!nigdy tam sie wiecej nie pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:42 bywam tam często i nikt mnie nie wyrzucał. Jeśli stolik czy sala jest zarezerwowana to jest na nim informacja od której godziny. A że przyopadkiem czytałem twoje posty na imprezy.rzeszów.pl - napisałeś, że kartka z informacją była. wygląda mi to na typowe oczernianie na zlecenie konkurencji ewentualnie swarliwość godną niskiego lotu człeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulik_ subiektywna ocena,po prostu IP: *.man.rsk.pl 19.05.05, 17:07 nie oczerniam.stwierdzam fakt.wyrzucono mnei stamtąd kilka razy.nic an to nie poradze,ze w tej knajpie sa rowni i rowniejsi.na szczescie sa w rzeszowie inne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf777 Re: subiektywna ocena,po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:36 Pytanko Za co cie wyrzucano ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: subiektywna ocena,po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:22 bywając tam często, by nie powiedzieć zbyt często:) zauważyłem że proszone o opuszczenie lokalu są osoby; a) przyłapane na piciu własnego alkoholu b) zachowujące się wybitnie źle, przeszkadzające innym w zabawie, Nigdy nie słyszałem o innym powodzie wyproszenia. A jeśli ktoś siada przy stoliku zarezerwowanym dla innych osób to niech się nie dziwi, że zostanie poproszony o zmianę miejsca. Jeśli byś zarezerwowała stolik oczekiwałabyś dotrzymania obietnicy rezerwacji. jeśli jest tak, jak piszesz, że zostałaś wyproszona kilka razy oznacza to, że nie powinnaś tam NIGDY przychodzić. Knajpa ma gości, nie klientów, to nie jest supermarket, pracują tam ludzie, nie automaty i dużo pracy ich kosztuje zapewnienie atmosfery do zabawy. A jeśli ktoś nie pasuje, nie stosuje sie do jakże prostego regulaminu to nie powinien nawet tam zaglądać. Knajp w Rzeszowie jest wiele i nie masz obowiązku chodzenia do Mroku. I nie pisz bredni na forum publicznym. Jesteś obrażona (obrażony) to szukasz możliwości do oczerniania. Piszesz gdzieś tam, że świeczki w butelkach to pomysł ściągniety z innej knajpy - pomyśl, że w prawie każdej knajpie w ten sposób są stawiane świeczki. Dla mnie wieczór w mroku to gwarancja dobrej zabawy, miłej obsługi i co ważne spokoju i bezpieczeństwa. Wiem, że jeśli ktoś przysiądzie się mi do stolika wbrew moim chęciom, ktoś będzie robił "dym" to zostanie w tempie ekspresowym usunięty i nikt nie będzie mi przeszkadzał w dobrej zabawie. I dlatego właśnie nie znoszę, jeśli ktoś twojego pokroju oczernia, obraża i ubliża korzystając z dającego anonimowość internetu oraz buduje fałszywy i krzywdzący obraz w oczach tych, którzy nie byli w tym lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulik_ Re: subiektywna ocena,po prostu IP: *.man.rsk.pl 03.06.05, 20:10 nie sprecyzowałam pooprzednio:z loży mnie "przenoszono" do stolika.bez uprzedniej informacji o tym,ze loża była zarezerwowana.takie sa fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca dziewczynko! IP: *.krak.tke.pl 19.06.05, 19:15 po pierwsze jesli byla rezerwacja to co sie czepiasz? po drugie barman stoi za barem, a przesadza ktos inny, nazwijmy go kierownikiem sali i jest to raczej normalne ze skoro zasiadasz na miejscu kogos innego, to musisz mu zwolnic to miejsce, jesli ta osoba sie zglosi. to tak jak w MPK, wiesz? po trzecie wreszcze nie zostalas "wyrzucona" bo takich rzeczy nie robia, tylko cie przesadzono, wiec czemu piszesz w tonie jakby cie tam conajmniej skatowali i wyrzucili na zbita buzke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca jeszcze jedno: IP: *.krak.tke.pl 19.06.05, 19:17 nie obrazaj ludzi ktorych nike znasz, bo to nie o nich zle swiadczy, a o tobie. a okresleni lysy barman- goryl jest njlepszym przykładem twojego , nie jego poziomu umyslowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulik_ Re: jeszcze jedno: IP: *.man.rsk.pl 05.09.05, 23:53 pochlebiam sobie,ze z moim poziomem intelektualnym wysztsko jest ok.a to ze pana goryla nazywam po imieniu :P swiadczy o tym ,ze jestem w stosunku do tego czlowieka uprzedzona :) poza tym na twoim miejscu zastanowilabym sie co to znaczy "rezerwacja" i w jaki sposob daje sie gosciom lokalu do zrozumienia,ze to miejsce jest zarezerwowane:chodzi o pewien poziom kultury osobistej,na ktory ten pan,o ktorym mowa,najwidocznie nie jest w stanie sie zdobyc. na konei jeszcze proponuje zagladnac do slownika pod haslo "oczerniac".nikogo nie cozerniam.tak bylo - jakem ulik_ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciern Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:33 a gdzie ona jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 02:49 rynek, w piwnicach domu polonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani biolog Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.09.05, 22:29 czy najlepsza? bo ja wiem. tak czy inaczej, jak najbardziej w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huskyman Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: 82.177.97.* 29.09.05, 23:14 Bylem raz, nic nie zamawialem bo to bylo tylko przelotem ;) Dziwny klimat ... ale musze przyznac ze mam nadzieje ze tam wybiore sie w najblizszym czasie na piwko bo juz za zimno sie robi na park :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 01:19 na nowo odkryłem, trochę się zmieniło (obsługa - nie wiem jeszcze czy na plus) i jakieś drobiazgi we wnętrzu. ale dalej super, o taka knajpka dla wtajemniczonych Odpowiedz Link Zgłoś
petaa Re: Najlepsze Mrok Cafe 05.02.06, 11:45 Mrok mi również przypadł do gustu. Tu się wchodzi i albo poczujesz ten klimat albo nie i tyle...Tak przy okzaji pozdrawiam ekipę tam pracującą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:44 a dziękujemy i również pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Najlepsze Mrok Cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:41 Czym się tam zachwycać? Knajpa jak knajpa i tyle, że ciemna jeżeli chodzi o światło i ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś