Gość: waldi IP: *.ostnet.pl 03.10.07, 20:41 czesć zaczynam studia gdzie jest dobra pizza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenka Re: pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 20:58 Cześć! Polecam dr Oetkera (hahaha), jeżeli masz piekarnik, lub w barze Kryjówka na Mickiewicza (czasami musisz chwilę postać w kolejce, ale szybko idzie). Extra ciasto, fajne dodatki, super cena i przy tym kulturalnie! i blisko szkoły (przynajmniej mojej)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 22:07 Scorpion, OK. ale ciasto niedopieczone, lepsza jest w Kryjówce (ul. Mickiewicza) za 10.-, a poza tym znacznie milej...Do rozważenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas Re: pizza IP: *.171.43.4.crowley.pl 12.10.07, 21:55 prawdziwej to nie zanjdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek W. Re: pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 17:11 Pizza ze skorpiona jest całkiem dobra. Ostatnio nadziałem się też na nową pizzerię pcPizza, zamówiłem sobie pizzę 50cm (a kosztowała niecałe 20zł!) naprawdę smaczna. Są nawet w necie www.pcpizza.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 19:40 pc,pizza to nieporozumienie sa niepowazni czekalem 2 godziny a to co przywiezli bylo gorsze od cebulaza ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: pizza IP: 195.248.247.* 10.01.08, 15:49 da grasso nie polecam, to co tam dostalam ciezko nazwac pizza, gabczaste przypalone na zewnatrz a w srodku surowe ciasto, na to wodnista papka a dodatkowo chamska i wulgarna obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
pisanie1 Re: pizza 17.01.08, 19:49 masz racje Da grasso bardzo się popsuło wiec cofam co powiedziałam wcześniej:)dawniej jak tam chodziłam było super. obecnie robią to na ilość a obsługa fatalna jest! laski robią łaskę ze zyją. ciasto gąbka bez smaku niesłone beznadzieja nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: pizza IP: 62.93.44.* 09.04.08, 15:43 da Grasso ... typowa masówka!! Spróbuj pizzy na Nowym mieście --> New York (studencka 12,50) a dodatków mnóstwo!! Odpowiedz Link Zgłoś