Dodaj do ulubionych

marcus_crassus zdekonspirowany

IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 18:38
teraz wszystko jest wiadome,good job Konrad!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Konrad Re: marcus_crassus zdekonspirowany IP: *.telia.com 01.03.04, 18:41
      marcus crassus rozroznia osobiste IP numery pod *.telia.com
      mam 3 komputery w biurze i on ich rozroznia. Kady daje IP adress *.telia.com
      tak ze nikt inny tylko ten co siedzi na serwerze GW wie ze to rozne komputery.

marcus crassus to GW, serwer.
      • Gość: mak Re: marcus_crassus zdekonspirowany IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 18:45
        zrobiles dobra robote,ja chcialem sie dopisac do twojego watku zanim otworzylem
        nowy ale zostalem zablokowany przez GW.
      • kontrkultura Re: marcus_crassus zdekonspirowany 01.03.04, 18:51
        Dziwny jestes i podejrzliwy... dana juz kiedys miala byc agentka Israelu, a
        teraz powiadasz, ze Crassus jest z GW... :))

Tak z ciekawosci, poszukaj cos na mnie...
        • Gość: Konrad Re: marcus_crassus zdekonspirowany IP: *.telia.com 01.03.04, 18:54
          Wiem ze zaraz bedziesz bredzil o marsjanach. Pobredz sobie.
          bo jestes jednym z nich.
        • Gość: mak Re: marcus_crassus zdekonspirowany IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 18:57
          a ja ci moge kontrkultaro,co za pyszny nick dodac ze napisales ten post reka
          GW,nie wierzysz to skonsultuj sie z Konradem,ktory zrobil wspaniala robote
          dekonspirujac crassusa nadajacego 36 godzin non-stop,powodziska.
          • kontrkultura Re: marcus_crassus zdekonspirowany 01.03.04, 19:11
            pracujac przy komputerze w biorze, jest nieraz mozliwosc skorzystania z
            internetu, a trzeba przyznac, ze forum jest dosc wciagajace.
            P.S.
            Jakie tam non-stop?
        • Gość: mirmil dana - agentka mosadu? hahahahahaha IP: *.uBRgrb01.supercable.es 01.03.04, 22:27
          zwykla pracownica jewish agency, ktora to organizacja ma za zadanie "edukacje
          syjonistyczna" :)

a ty od razu robisz dramat i spisek z tego, ze kobiecie placa za pisanie na
          forum. wlasciwie to powinno sie jej pogratulowac - taka glupia robota potrafi
          sobie zarobic na zycie.
    • kontrkultura Re: marcus_crassus zdekonspirowany 01.03.04, 19:07
      jaki ty jestes wraliwy na punkcie wlasnych przekonan, nie przesadzaj...

Tak wlasciwie dziwie sie Twojej dzialalnosci na forum. Ostatnio caly czas
      szukasz spiski, apelujesz, publikujesz wnioski do policji... jakbys sam byl
      jakims agentem, czy detektywem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka