schlagbaum 31.05.04, 16:47 Mam pytanie do kolegow interesujacych sie sportem motorowym. Ogladam te wyscigi i widze w czolowce same Hondy a potem jakies Toyoty. Czy w tej serii startuja rowniez samochody amerykanskie ? Jak tak, to po co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekarz_dyzurny Re: IndyCar series 31.05.04, 17:02 No właśnie. A niemieckie - po co? media.de.indymedia.org/images/2003/07/58305.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: IndyCar series 31.05.04, 17:29 lekarz_dyzurny napisał: > No właśnie. A niemieckie - po co? Jakie niemieckie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: IndyCar series 31.05.04, 17:33 Dobre pytanie: czemu. No więc czemu nie startują niemieckie? www.vora-modellbau.de/bunker154n.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: IndyCar series 31.05.04, 17:36 lekarz_dyzurny napisał: > Dobre pytanie: czemu. No więc czemu nie startują niemieckie? Mysle, ze wiesz, ze europejskie samochody startuja w forule F1 i zajmuja tam wszystkie czolowe pozycje. IndyCar to amerykanska karykatura F1 i tam amerykanskich samochodow nie widac. Czy nie pisze dla ciebie zbyt szybko ? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: IndyCar series 31.05.04, 17:40 Nie, dziekuję za wyjasnienie. Moge odwdzięczyć się dykteryjką o Juha Kannkunenie. media.de.indymedia.org/images/2003/07/58306.jpg A to dopiero! No passaran! Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: IndyCar series 31.05.04, 17:43 lekarz_dyzurny napisał: > Nie, dziekuję za wyjasnienie. Moge odwdzięczyć się dykteryjką o Juha > Kannkunenie. > > > media.de.indymedia.org/images/2003/07/58306.jpg > A to dopiero! No passaran! Jak na buchhaltera szybko lapiesz. Gratulacje PS Nie myslales o zrobieniu wystawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: IndyCar series 31.05.04, 17:46 Nie. To tez dobre: www.aachen-kapuzinergraben.de/Strassenbahn/linie7/ac_kelmis12.jpg Autobus z antenkami! To w Rzeszy normalne jeździć czymś takim po lesie? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: IndyCar series 31.05.04, 17:49 lekarz_dyzurny napisał: > Nie. To tez dobre: > > To w Rzeszy normalne jeździć czymś takim po lesie? Pytanie moze uzasadnione ale pod falszywym adresem. To miejsce moze znac ten azylant jk. On tam mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: IndyCar series 31.05.04, 17:52 schlagbaum napisał: > lekarz_dyzurny napisał: > > > Nie. To tez dobre: > > > > To w Rzeszy normalne jeździć czymś takim po lesie? > > Pytanie moze uzasadnione ale pod falszywym adresem. > To miejsce moze znac ten azylant jk. > On tam mieszka. A Schlagbaum nie? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: IndyCar series 31.05.04, 17:52 lekarz_dyzurny napisał: > A Schlagbaum nie? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: IndyCar series 31.05.04, 17:53 schlagbaum napisał: > lekarz_dyzurny napisał: > > A Schlagbaum nie? > > Nie Aha Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: IndyCar series 31.05.04, 17:56 lekarz_dyzurny napisał: > A gdzie? Pisalem juz o tym gdy podpisywalem sie jeszcze "wezuwiusz". Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: IndyCar series 31.05.04, 17:58 A to ja byłem chory. To napisz raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: IndyCar series 31.05.04, 18:00 lekarz_dyzurny napisał: > A to ja byłem chory. To napisz raz jeszcze. Poniewaz to nie jest tajemnica wiec moge napisac raz jeszcze. Pisze z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: IndyCar series 31.05.04, 18:01 No to masz: cartoon.metro.ru/cart/schlagbaum1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: IndyCar series 31.05.04, 18:02 lekarz_dyzurny napisał: > No to masz: Pomysl ty jednak o tej wystawie. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: IndyCar series 31.05.04, 17:55 lekarz_dyzurny napisał: > schlagbaum napisał: > > > lekarz_dyzurny napisał: > > > A Schlagbaum nie? > > > > Nie > > Aha No, no ! Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: bardzo ciekawy watek, gratuluje. 31.05.04, 17:28 Oczywiscie nie tak interesujacy jak dwadziescia twoich ale chcialbym sie czegos o tym dowiedziec. Przeszkadza ? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Indianapolis 500 31.05.04, 22:24 schlagbaum napisał: > Mam pytanie do kolegow interesujacych sie sportem motorowym. > > Ogladam te wyscigi i widze w czolowce same Hondy a potem jakies Toyoty. > Czy w tej serii startuja rowniez samochody amerykanskie ? > Jak tak, to po co ? ???????? www.indyracing.com/indycar/ Odpowiedz Link Zgłoś