Gość: CCCP IP: *.acn.pl 20.07.03, 08:19 Słuchaj kolego, parę razy mi podpadłeś, fakt. Ale teraz naprawdę się dziwię, że reagujesz na zaczepki pary klozetowych mazaczy. No, najwyżej że ci ten fetorek odpowiada. Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net4 Re: Do net4 20.07.03, 08:30 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Słuchaj kolego, parę razy mi podpadłeś, fakt. > > Ale teraz naprawdę się dziwię, że reagujesz na zaczepki pary klozetowych mazacz > y. > > No, najwyżej że ci ten fetorek odpowiada. > > > Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Do net4 IP: *.acn.pl 20.07.03, 08:41 net4 napisał: > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Słuchaj kolego, parę razy mi podpadłeś, fakt. > > > > Ale teraz naprawdę się dziwię, że reagujesz na zaczepki pary klozetowych > mazacz > > y. > > > > No, najwyżej że ci ten fetorek odpowiada. > > > > > > Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków!!! > > -- ===================== te szmaciarze tu w ameryce 'sie urzadzili' i wstyd jezykowi polskiemy przynosza. glownie to tak 'for fan', ale nie tylko.. ----- To oni tak mażą "for fun", czy Ty tak "for fun" grzebiesz się z nimi w tej materii - to nie jest jasne. W sumie - mało ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: Do net4 20.07.03, 08:52 Gość portalu: CCCP napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Słuchaj kolego, parę razy mi podpadłeś, fakt. > > > > > > Ale teraz naprawdę się dziwię, że reagujesz na zaczepki pary klozetow > ych > > mazacz > > > y. > > > > > > No, najwyżej że ci ten fetorek odpowiada. > > > > > > > > > Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków!!! > > > > > > > -- > ===================== > te szmaciarze tu w ameryce 'sie urzadzili' i wstyd jezykowi polskiemy > przynosza. glownie to tak 'for fan', ale nie tylko.. > > ----- > > To oni tak mażą "for fun", czy Ty tak "for fun" grzebiesz się z nimi w tej mate > rii - to nie jest jasne. > > W sumie - mało ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Do net4 IP: *.acn.pl 20.07.03, 09:00 net4 napisał: ===================== CCCP ty tez mi podpadles, ale w wiekszosci sie wtracam kiedy mowisz o kluskach czasem bardzo nieciekawie. ok? twoje uwagi jako 'prawowitego sedziego' ds isreala tez maja cos wspolnego z tymi dwoma idotami - tez raczej nie podniecajace. Wiec o co ci chodzi? Z tym podpadaniem sobie to jest dobre. Kluski są już passe. Gwoli wyjaśnienia: roli "prawowitego sędziego" nigdy sobie nie przypisywałem. Nie w mojej gestii. A rzeczywistość, jak to okreslił Norwid, i tak "skrzeczy". I sama się osądzi, bez mojego przyczynienia. A chodzi mi tylko o to, żeby się gnój nie rozlewał po tym Forum. Po prostu chciałbym sobie rano poczytać coś trzeźwego, jakieś w miarę ciekawe opinie. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: Do net4 20.07.03, 09:09 Gość portalu: CCCP napisał(a): > net4 napisał: > > > ===================== > CCCP ty tez mi podpadles, ale w wiekszosci sie wtracam kiedy mowisz o kluskach > czasem bardzo nieciekawie. ok? > twoje uwagi jako 'prawowitego sedziego' ds isreala tez maja cos wspolnego z > tymi dwoma idotami - tez raczej nie podniecajace. Wiec o co ci chodzi? > > Z tym podpadaniem sobie to jest dobre. > > > Kluski są już passe. Gwoli wyjaśnienia: roli "prawowitego sędziego" nigdy sobie > nie przypisywałem. Nie w mojej gestii. A rzeczywistość, jak to okreslił Norwid > , i tak "skrzeczy". I sama się osądzi, bez mojego przyczynienia. > > A chodzi mi tylko o to, żeby się gnój nie rozlewał po tym Forum. Po prostu chci > ałbym sobie rano poczytać coś trzeźwego, jakieś w miarę ciekawe opinie. > > OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Do net4 IP: *.acn.pl 20.07.03, 10:02 ja mysle ze te forum jest pelne gnoju nawet bez uzywania brzydkich slow, te napady na zydow i israel - jak to okreslisz? juz tu dodales o tym norwidzie. po przepiciu na trzezwego dobre jest zsiadle mleko, nie wiedziales o tym? (to tylko zart) --------- Ty, net4, Norwid nie pisał tego ani o Żydach, ani o Izraelu. Tylko o rzeczywistości, która sama z siebie nie jest za ciekawa. Wszystkie kraje świata są dzisiaj elementami tej skrzeczącej rzeczywistości. Mnie ona się może podobać lub nie, ale to za mało, żeby przyjmować rolę sędziego. Z czego doskonale zdaję sobie sprawę. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
net4 w sprawie kluskow 20.07.03, 09:22 net4 napisał: > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > Słuchaj kolego, parę razy mi podpadłeś, fakt. > > > > > > > > Ale teraz naprawdę się dziwię, że reagujesz na zaczepki pary klo > zetow > > ych > > > mazacz > > > > y. > > > > > > > > No, najwyżej że ci ten fetorek odpowiada. > > > > > > > > > > > > Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków!!! > > > > > > > > > > > > -- > > ===================== > > te szmaciarze tu w ameryce 'sie urzadzili' i wstyd jezykowi polskiemy > > przynosza. glownie to tak 'for fan', ale nie tylko.. > > > > ----- > > > > To oni tak mażą "for fun", czy Ty tak "for fun" grzebiesz się z nimi w tej > > mate > > rii - to nie jest jasne. > > > > W sumie - mało ciekawe. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: w sprawie kluskow IP: *.adsl.actcom.co.il 20.07.03, 09:52 net4 napisał: dana, twoje kluski bardzo ciekawe, ja tak tylko o CCCP bo dla niego tylko kartofle i maslanka... nu, net, moze cccp przeczyta, nie przeszkadzaja mi kartofle z maslanka, tez bardzo lubie, to co mi przeszkadza, to to ze cccp obraza sie jakbysmy mieli po piec lat. dyskusje z nim byly wlasnie opk, bo wprawdzie on przeciwnik, ale za to bez obrazan i innych ad podobnych postow, wiec mozna bylo dobrze gadac. nu, ale sie obrazil, i nawet nie wiem za co.... ale sa tacy "obrazalscy".... :) Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: w sprawie kluskow 20.07.03, 09:58 Gość portalu: dana33 napisał(a): > net4 napisał: > > dana, > twoje kluski bardzo ciekawe, ja tak tylko > o CCCP bo dla niego tylko kartofle i > maslanka... > > > nu, net, moze cccp przeczyta, nie przeszkadzaja mi > kartofle z maslanka, tez bardzo lubie, to co mi > przeszkadza, to to ze cccp obraza sie jakbysmy mieli po > piec lat. dyskusje z nim byly wlasnie opk, bo wprawdzie > on przeciwnik, ale za to bez obrazan i innych ad > podobnych postow, wiec mozna bylo dobrze gadac. nu, ale > sie obrazil, i nawet nie wiem za co.... ale sa tacy > "obrazalscy".... :) Odpowiedz Link Zgłoś