Gość: ?! IP: *.home.cgocable.net 11.10.03, 21:28 ............DOM POGRZEBOWY. Czy wypada mi sie codziennie modlic o wiecej pogrzebow czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 12.10.03, 00:08 Gość portalu: ?! napisał(a): > ............DOM POGRZEBOWY. > Czy wypada mi sie codziennie modlic o wiecej pogrzebow czy nie? >> Jezeli ...koszernie grzebiesz, to modl sie na okraglo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin AbDul, takie coś nie przejdzie, trefne łapska nie IP: 62.233.188.* 12.10.03, 00:18 dotkną nigdy Żyda w drodze do Pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: AbDul, takie coś nie przejdzie, trefne łapska IP: *.mco.bellsouth.net 12.10.03, 00:44 Gość portalu: marcin napisał(a): > dotkną nigdy Żyda w drodze do Pana >> A kto to scierwo dotyka 'lapskami'? Widly sa od tego przeciez!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN JA NA TWOIM MIEJSCU MODLILBYM SIE O ROZUM, IP: *.31.205.95.Dial1.Tampa1.Level3.net 12.10.03, 05:52 Czy wypada mi sie codziennie modlic o wiecej pogrzebow czy nie? =============== JA NA TWOIM MIEJSCU MODLILBYM SIE O ROZUM, BO GO NIE MASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: OTWORZYLEM NA EMIGRACJI............ IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 12.10.03, 05:58 Gość portalu: ?! napisał(a): > ............DOM POGRZEBOWY. > Czy wypada mi sie codziennie modlic o wiecej pogrzebow czy nie? Czy to moze w Izraelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: OTWORZYLEM NA EMIGRACJI............ IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 12.10.03, 09:21 Gość portalu: Sokol napisał(a): > Gość portalu: ?! napisał(a): > > > ............DOM POGRZEBOWY. > > Czy wypada mi sie codziennie modlic o wiecej pogrzebow czy nie? > > Czy to moze w Izraelu? Jak w Izraelu to masz zapewniony biznes na lata. Moze sam pojade tam i ci konkurencje zrobie? Biznes bez konkurencji prowadzi do monopalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?! WIDZE, ZE NA WSZELKI WYPADEK............... IP: *.home.cgocable.net 12.10.03, 18:05 .............trzeba bedzie jednak sie modlic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?! Re: WIDZE, ZE NA WSZELKI WYPADEK............... IP: *.home.cgocable.net 12.10.03, 23:44 Gość portalu: ?! napisał(a): > > .............trzeba bedzie jednak sie modlic. >>o wiecej nieboszczykow bo inaczej sam zostane nieboszczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hanes Pan Bog pomaga tym co sami sobie pomagaja 12.10.03, 20:49 Gość portalu: ?! napisał(a): > ............DOM POGRZEBOWY. > Czy wypada mi sie codziennie modlic o wiecej pogrzebow czy nie? Modl sie, ale pamietaj, ze Pan Bog pomaga tym co sami sobie pomagaja! A wiec do roboty!:D Odpowiedz Link Zgłoś