Dodaj do ulubionych

Widzew - Śląsk 1:2

IP: *.server.ntli.net 21.08.05, 21:18
BRAWO CHLOPAKI BRAWO RYSIU TARASIEWICZ. PANIE PTAK SZYKUJ PAN "KASE" NA
KOWALA I BUDKE. I NA PIERWSZA LIGE
Obserwuj wątek
    • Gość: roro WYBORCZA ty szmatlawy klamco!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.08.05, 22:03
      miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,2877616.html to tekst z wersji lodzkiej.
      ewidentnie ten sam co zamieszczony we wroclawiu.

wycieto tylko teksty o tym jak sedzi sprzyjal WKSowi!!!!!!! co za zlamasy. ani
      slowa o tym jak potraktowano kibicow z wroclawi i dziwnych decyzjach sedziwego
      z konca meczu!!!!!!!!

szmaciarze

CPWCS
      • Gość: bulwersator prosze cie IP: 82.160.248.* 21.08.05, 22:13
        chlopcze wiad0omo ze nie napisza u siebie ze sedzia nam sprzyjal chociaz i
        takie sie zdarzaly akcje.ponadto przegraliscie to wiadomo ze macie pretensje do
        wszystkich tylko nie do siebie.idz moze na swoje forum no smierdzacej lodzi,
        zwal se konia moze bedzie ci dobrze, a nie przychodzisz i robisz borute
        • Gość: roro Re: prosze cie IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.08.05, 00:03
          facet ja robie borute ze wroclawska gazeta robi przedruk z lodkiej i nie pisze
          jak bylo i jak nas potraktoali w lodzi. wez zakumaj klimat facet.

CPWCS
          • Gość: bulwersator spoko IP: 82.160.248.* 22.08.05, 01:23
            spoko ale napisales jakby to widzewowi sprzyjał sedzia wiec sie nie
            zrozuielismy.jak potraktowali kibicow??a tak na marginesie uwazam wyborcza za
            najlepsza gazete w kraju
        • axo2 Re: prosze cie 22.08.05, 12:06
          ja bym chciala sie dowiedziec co sie wydarzylo w pociagu ktorym jechali śląscy
          kibice? Czy ktos tam był i móglby mi pomoc?
      • Gość: kojak Re: WYBORCZA ty szmatlawy klamco!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:05
        na lodzkiej piszecie o 7,5 tys widzow
        qwa zdecyduje sie
    • Gość: roro Re: Widzew - Śląsk 1:2 JAK BYLO Z SEDZIAMI IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.08.05, 01:14
      Po zmianie stron dominującą stroną był już Widzew. Łodzianie szybko zdobyli
      kontaktową bramkę za sprawą Bartłomieja Grzelaka. Potem wrocławianie umiejętnie
      się bronili. Przeszkadzał im jedynie sędzia z Katowic Robert Setla, który
      wręczał piłkarzom kartki według swego widzimisie (o jego błędach więcej w
      jutrzejszym numerze). Szczególnie upodobał sobie bramkarza Radosława
      Janukiewicza, któremu najpierw zakazał zawieszania w bramce klubowego szalika,
      potem pokazał żółtko za grę na czas, a wreszcie podyktował rzut wolny pośredni
      z pola karnego, za rzekome przekroczenie czasu 7 sekund na wybicie piłki. -
      Sędzia powiedział mi, że na stoperze wyliczył czas 8 sekund - z niedowierzaniem
      kręcił głową Dariusz Sztylka.
      • Gość: ro-ro(prawdziwy) Re: Widzew - Śląsk 1:2 JAK BYLO Z SEDZIAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.08.05, 06:46
        Facet, nie po raz pierwszy podpierasz sie, oszuście, moim nickiem.
        Najwyraźniej to ciebie (zaimek z małej litery, bo nie cierpię oszustów)
        nobilituje, czy co? O meczu sie nie wypowiadam, bo nie byłem w Łodzi, niemniej
        cieszę się ogromnie z wygranej Śląska i chłopakom z Oporowskiej szczerze
        gratuluję wspaniałej postawy, podobnie jak i Rysiowi Tarasiewiczowi, którego
        znam od dawna i bardzo cenię, również jako szkoleniowca. To, co zrobiono z
        kibicami wrocławskimi, uważam za skandal, który dodatkowo jest niczym innym,
        jak nakręcaniem spirali rewanżu pozaboiskowego (sprawa Rolika!). Pozdrowienia
        dla Romka Zielińskiego, którego Fana, obecnie w wydaniu internetowym, jestem
        wiernym czytelnikiem.
        • Gość: lary Re: Widzew - Śląsk 1:2 JAK BYLO Z SEDZIAMI IP: *.range86-135.btcentralplus.com 22.08.05, 10:27
          A moglbys podac stronke z Fanem? Pozdro z Londynu dla kiboli Slaska
          • Gość: Wrocławianin Re: Widzew - Śląsk 1:2 JAK BYLO Z SEDZIAMI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.08.05, 10:51
            stronka fana fanslask.aha.pl/
    • Gość: Jack Ale z nimi pojechali!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 08:26
      Dzięki chłopaki, ciekawy jestem co TERAZ napiszą chłopcy z Łodzi, ale nieważne
      liczy się tylko Śląsk i 3 punkty przywiezione z takiego trudnego terenu, tylko
      Polsat się nie spisał i nie pokazał tego meczyku.Czekamy teraz na Zagłębie i
      co? - Śląseczek nasz ukochany liderem będzie po następnej kolejce!!!! Rysiu
      SZACUN WIELKI za zbudowanie takiego zespołu. Cała Polska w Cieniu Śląska!!!!!
      Pozdrowienia dla Wszystkich kibiców i sympatyków naszego ukochanego klubu!!!!
    • Gość: dan Re: Widzew - Śląsk 1:2 IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.08.05, 18:44
      Brawo WKS!!!!!!!!!
    • Gość: k. Re: Widzew - Śląsk 1:2 IP: 195.20.110.* 22.08.05, 19:07
      jestem, pod wrażeniem tego co prezentuje Śląsk od początku sezonu. Ciekawe jak
      teraz pójdzie w sobotę z Sosnowcem. Jedno jest jest pewne, że jeżeli Śląsk
      będzie grał tak walecznie i ambitnie, jak od początku sezonu, to emopcji nie
      zabraknie. BRAWO!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka