Gość: LEICESTER IP: *.server.ntli.net 21.08.05, 21:18 BRAWO CHLOPAKI BRAWO RYSIU TARASIEWICZ. PANIE PTAK SZYKUJ PAN "KASE" NA KOWALA I BUDKE. I NA PIERWSZA LIGE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roro WYBORCZA ty szmatlawy klamco!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.08.05, 22:03 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,2877616.html to tekst z wersji lodzkiej. ewidentnie ten sam co zamieszczony we wroclawiu. wycieto tylko teksty o tym jak sedzi sprzyjal WKSowi!!!!!!! co za zlamasy. ani slowa o tym jak potraktowano kibicow z wroclawi i dziwnych decyzjach sedziwego z konca meczu!!!!!!!! szmaciarze CPWCS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulwersator prosze cie IP: 82.160.248.* 21.08.05, 22:13 chlopcze wiad0omo ze nie napisza u siebie ze sedzia nam sprzyjal chociaz i takie sie zdarzaly akcje.ponadto przegraliscie to wiadomo ze macie pretensje do wszystkich tylko nie do siebie.idz moze na swoje forum no smierdzacej lodzi, zwal se konia moze bedzie ci dobrze, a nie przychodzisz i robisz borute Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: prosze cie IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.08.05, 00:03 facet ja robie borute ze wroclawska gazeta robi przedruk z lodkiej i nie pisze jak bylo i jak nas potraktoali w lodzi. wez zakumaj klimat facet. CPWCS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulwersator spoko IP: 82.160.248.* 22.08.05, 01:23 spoko ale napisales jakby to widzewowi sprzyjał sedzia wiec sie nie zrozuielismy.jak potraktowali kibicow??a tak na marginesie uwazam wyborcza za najlepsza gazete w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
axo2 Re: prosze cie 22.08.05, 12:06 ja bym chciala sie dowiedziec co sie wydarzylo w pociagu ktorym jechali śląscy kibice? Czy ktos tam był i móglby mi pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojak Re: WYBORCZA ty szmatlawy klamco!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:05 na lodzkiej piszecie o 7,5 tys widzow qwa zdecyduje sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Widzew - Śląsk 1:2 JAK BYLO Z SEDZIAMI IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.08.05, 01:14 Po zmianie stron dominującą stroną był już Widzew. Łodzianie szybko zdobyli kontaktową bramkę za sprawą Bartłomieja Grzelaka. Potem wrocławianie umiejętnie się bronili. Przeszkadzał im jedynie sędzia z Katowic Robert Setla, który wręczał piłkarzom kartki według swego widzimisie (o jego błędach więcej w jutrzejszym numerze). Szczególnie upodobał sobie bramkarza Radosława Janukiewicza, któremu najpierw zakazał zawieszania w bramce klubowego szalika, potem pokazał żółtko za grę na czas, a wreszcie podyktował rzut wolny pośredni z pola karnego, za rzekome przekroczenie czasu 7 sekund na wybicie piłki. - Sędzia powiedział mi, że na stoperze wyliczył czas 8 sekund - z niedowierzaniem kręcił głową Dariusz Sztylka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro-ro(prawdziwy) Re: Widzew - Śląsk 1:2 JAK BYLO Z SEDZIAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.08.05, 06:46 Facet, nie po raz pierwszy podpierasz sie, oszuście, moim nickiem. Najwyraźniej to ciebie (zaimek z małej litery, bo nie cierpię oszustów) nobilituje, czy co? O meczu sie nie wypowiadam, bo nie byłem w Łodzi, niemniej cieszę się ogromnie z wygranej Śląska i chłopakom z Oporowskiej szczerze gratuluję wspaniałej postawy, podobnie jak i Rysiowi Tarasiewiczowi, którego znam od dawna i bardzo cenię, również jako szkoleniowca. To, co zrobiono z kibicami wrocławskimi, uważam za skandal, który dodatkowo jest niczym innym, jak nakręcaniem spirali rewanżu pozaboiskowego (sprawa Rolika!). Pozdrowienia dla Romka Zielińskiego, którego Fana, obecnie w wydaniu internetowym, jestem wiernym czytelnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Widzew - Śląsk 1:2 JAK BYLO Z SEDZIAMI IP: *.range86-135.btcentralplus.com 22.08.05, 10:27 A moglbys podac stronke z Fanem? Pozdro z Londynu dla kiboli Slaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Widzew - Śląsk 1:2 JAK BYLO Z SEDZIAMI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.08.05, 10:51 stronka fana fanslask.aha.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Ale z nimi pojechali!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 08:26 Dzięki chłopaki, ciekawy jestem co TERAZ napiszą chłopcy z Łodzi, ale nieważne liczy się tylko Śląsk i 3 punkty przywiezione z takiego trudnego terenu, tylko Polsat się nie spisał i nie pokazał tego meczyku.Czekamy teraz na Zagłębie i co? - Śląseczek nasz ukochany liderem będzie po następnej kolejce!!!! Rysiu SZACUN WIELKI za zbudowanie takiego zespołu. Cała Polska w Cieniu Śląska!!!!! Pozdrowienia dla Wszystkich kibiców i sympatyków naszego ukochanego klubu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Widzew - Śląsk 1:2 IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.08.05, 18:44 Brawo WKS!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Widzew - Śląsk 1:2 IP: 195.20.110.* 22.08.05, 19:07 jestem, pod wrażeniem tego co prezentuje Śląsk od początku sezonu. Ciekawe jak teraz pójdzie w sobotę z Sosnowcem. Jedno jest jest pewne, że jeżeli Śląsk będzie grał tak walecznie i ambitnie, jak od początku sezonu, to emopcji nie zabraknie. BRAWO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś