Gość: hej Śląsk! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 07:46 Śląsku grajcie swoje a na koniec sezonu zobaczymy :) Kibice są z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Diego Re: Śląsk będzie walczył o awans IP: *.biz / *.lubin.dialog.net.pl 16.03.06, 09:33 Wątpię aby Śląsk miał taką drużynę, która jest zdolna zrobić awans. Największe szanse ma ŁKS,Widzew i Jaga. Groźne będzie KSZO i SOsnowiec. Jednak jak to będzie to zobaczymy w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW 1947 Re: Śląsk będzie walczył o awans IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 16.03.06, 15:35 Kolego druga liga to nie pierwsza gdzie dwa pierwsze miejsca są "zarezerwowane" dla Wisły i Legii, a wam pozostaje bić się o 3-5 miejsce. Tutaj każdy może wygrać z każdym. I jeszcze coś z wymienionych 5 drużyn tylko w Sosnowcu będziemy gośćmi. Więc DO ZOBACZENIA NA JESIENII NA DERBACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szynszyl Re: Śląsk będzie walczył o awans IP: *.kom / *.os1.kn.pl 16.03.06, 17:36 heheheh jak tylko zobaczyłem post odrazu wiedziałem skad jestes....to wy ta macie pierdoły na wiosce internet?? KSZO Ostrowiec silne....buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack ...bo my wierzymy tylko w Śląsk.... IP: 213.77.10.* 16.03.06, 11:22 I po co takie komentarze, największe szanse mają Jaga i Żydzew, największe szanse na nasz ukochany Śląsk, mamy najlepszego trenera,ambitny zespół i najlepszych w Polsce kibiców.Ja wierzę że awansujemy i to bezpośrednio, nie chcę baraży.Do zobaczenia na 'żydkach" na Olimpie.Skoro Rysiu mówi głośno o awansie to wie co mówi. Rysiu SZACUN WIELKI.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AVE ŚLĄSK Re: Śląsk będzie walczył o awans IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.06, 11:44 Nawet w 3 lidze Śląska się nie wstydze. WKS ŚLĄSK WROCŁAW!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś