darima_ka 01.12.12, 16:46 Zeszła mi na leżeniu odłogiem sobota , teraz już nic nie zrobię ,chyba że jaką głupotę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: I tak 01.12.12, 18:47 Ja faktycznie też nic takiego nie zrobiłem,było jedno zgłoszenie z jakimiś problemami,ale jak pojechałem to nikogo w domu nie było,a teraz siedze w pracy mam dyżur (KURNA MAĆ KOORDYNATOR JESTEM ) i sobie siedzę i jem oliwki Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I tak 01.12.12, 18:52 Jeszcze trochę czasu jest ,się zrobi. Ja też mam lenia,nic nie robięsił jakoś brak? Ps. do której tak koordynujesz? Odpowiedz Link
lvova Re: I tak 01.12.12, 18:54 Bo człowiek czasami potrzebuje tak mieć,przecież przez tysiące lat ludzie w tym okresie roku faktycznie nic nie robili,tylko odpoczywali. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I tak 01.12.12, 19:00 A wiesz ,że o tym akurat nie pomyslałam,faktycznie. Przecież okres zimowy to skubanie pierza było ,czas zabaw ,i odpoczynku od prac w polu. Matka natura to w nas reguluje i stąd ten"leń" Odpowiedz Link