Dodaj do ulubionych

Tiaaa panie tego

11.07.14, 14:25
..."...na małym rynku przy wodotrysku pan policmajster dostał po pysku...."...

i tak pan Korwin Mike spoliczkował pana Boniego...

..." a że widziało to wiele osób....."

raptem dwadzieścia i to podobno przytomnych

I co pan na to panie tego?

po rozegraniu aktu pierwszego ruszył akt drugi ...posypały się komentarze w TV

A ty narodzie patrz i faluj w drugi,pierwszym,trzecim........rzędzie.Do boju klakierzy...
Co się nie podoba..no co...i tak nie masz nic do gadania.
Aktorzy grają i grać będą.
Zapłaciłeś narodzie za bilety( jak ktoś nie świadom to przypominam o podatkach)

ale panie tego ....jakie oni maja gaże!!!
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Tiaaa panie tego 11.07.14, 20:35
      Lato... ludziom potrzeba lekkiej "rozrywki" wink
      • al-szamanka Re: Tiaaa panie tego 13.07.14, 11:53
        Tak, lekka rozrywka prymitywów.
        • czarek_sz Re: Tiaaa panie tego 13.07.14, 14:58
          Zaczyna się od policzkowania skończy na strzelaniu ostrą amunicją i skrytobójczych mordach. A niech się wytłuką jak pluskwy te okrągłostołowe 'elity' Polska tylko na tym skorzysta smile
          • darima_ka Re: Tiaaa panie tego 13.07.14, 15:14
            Nie tak dawno publicznie dostał po gębie Miecugow,
            widocznie między mężczyznami tak się załatwia sprawy? big_grin
      • darima_ka Re: Tiaaa panie tego 13.07.14, 15:31
        Korwin pokazał czym się różnią prawdziwi mężczyźni od chłoptasiów sprzedajnych takich jak Boni.
        • czarek_sz Re: Tiaaa panie tego 13.07.14, 15:35
          Widać że gość jest bardzo pamiętliwy. Teraz czas na Bolka żeby od jakiegoś stoczniowca na którego kapował dostał z liścia smile
          darima_ka napisała:

> Korwin pokazał czym się różnią prawdziwi mężczyźni od chłoptasiów sprzedajnych
          > takich jak Boni.
          • darima_ka Re: Tiaaa panie tego 13.07.14, 17:38
            Albo słownybig_grin
            "Gdy zrobiłem ustawę lustracyjną, on pojawił się na mównicy sejmowej, nazwał mnie idiotą i oszołomem, że mogę go podejrzewać. Parę lat później przyznał się, że był agentem. Nie przeprosił mnie, więc gdy go spotkam, dam mu w mordę. Stanie się to pewnie w Parlamencie Europejskim, bo wcześniej nie będę się z nim widział. Lepiej więc niech się trzyma ode mnie z daleka – tłumaczył Korwin-Mikke.

- Nie uderzyłem Boniego w twarz, tylko spoliczkowałem - to akt symboliczny - tłumaczył europoseł w rozmowie z TVN24. Zaraz po wywiadzie telewizyjnym zamieścił też oświadczenie na swoim profilu na Facebooku. Napisał w nim: " Zgodnie z zapowiedzią spoliczkowałem właśnie p.Michała Boniego. Zrobiłem to w miejscu dyskretnym, w saloniku MSZ, w obecności kilkunastu osób na poziomie - by oszczędzić p.Boniemu wstydu publicznego. Ku mojemu zdumieniu ta gnida, zamiast przysłać mi sekundantów żądając satysfakcji, natychmiast się tym pochwaliła!!! Gdyby wiedział, to bym, zamiast policzkować, napluł mu w twarz..."
            polska.newsweek.pl/korwin-mikke-spoliczkowal-michala-boniego-na-newsweek-pl,artykuly,343439,1.html
            • czarek_sz Re: Tiaaa panie tego 13.07.14, 18:42
              Chociaż Korwin nie z mojej bajki to szacun dla Niego za to co zrobił. Każdy kapuś który załapał się do koryta powinien publicznie lany być w pysk i dotknięty ostracyzmem. Takiemu qrwie nie powinno podawać się ręki ani wdawać się w jakąkolwiek polemikę. Po prostu olewać kapusia ciepłym moczem. Może kiedyś się to przyjmie ?
              • darima_ka Re: Tiaaa panie tego 13.07.14, 21:47
                Z mojej bajki też nie jest,ale zdobywa wyborców wśród młodych.
                i maja już dosyć tych oszustów PO_PSL u władzy
    • darima_ka Re: Tiaaa panie tego 13.07.14, 15:11
      Policzkowanie stało się ostatnio modne,swego czasu Frasyniuk spoliczkował posła Stryjewskiego z LPR,wtedy chyba nie było takiego wrzasku?
      "Awanturą między dwoma fizycznymi osobami nazwał marszałek Sejmu Marek Borowski zajście, które miało miejsce w niedzielę we wrocławskiej TVP, a w którym uczestniczyli poseł LPR Antoni Stryjewski i szef UW Władysław Frasyniuk."
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Borowski-o-zajsciu-Stryjewski-Frasyniuk,wid,264517,wiadomosc.html?ticaid=113137
      • m.maska Re: Tiaaa panie tego 13.07.14, 18:53
        Panowie jak widac sanmi uwazaja, ze z niektorymi nie warto gadac, bo nie zrozumieja, tylko lepiej "przetlumaczyc" recznie.
        • darima_ka Re: Tiaaa panie tego 14.07.14, 17:26
          Czasem jest to jakieś wyjście,ludzie bez honoru jak B.inaczej nie są w stanie zrozumieć.
          • m.maska Re: Tiaaa panie tego 14.07.14, 18:17
            Korwin-Mikke czeka na sekundantow, swoja droga ciekawe jaka bronia panowie by to siebie strzelalali, gdyby doszlo do "pojedynku"? switem bladym na zamglonej polanie... smile
    • darima_ka Re: Tiaaa panie tego 14.07.14, 17:29
      Skoro kodeks Boziewicza nie funkcjonuje to jakoś trzeba sobie radzićbig_grin
    • darima_ka Miki vs Bony 14.07.14, 20:24
      Śmiała się, śmiała dziś Polska cała,
      gdy Janusz walnął w japę Michała.

Zatem co zaszło we pałacyku,
      gdzie sie zebrało POsłów bez liku?

Michał wyciągnął do Mikke grabę,
      a ten przywalił jak wieśniak babę

Boni POleciał zaraz na skargę
      z trudem przygryzał spuchniętą wargę.

POdać do sądu ? Było, nie było,
      a mógł mi napluć w paskudne ryło.

I obelżywie nazwał mnie - gnida
      w świat pójdzie przekaz - znów biją żyda !

No i „Koszerna” już rozdmuchała,
      Że znokautował Janusz Michała.
      O mało nie zabił „zacnego” człeka,
      Teraz na wyrok sobie poczeka.

A w „Faktach” TVN biadolił,
      Że Mikke Boniemu dop***dolił.
      A za co Januszek ma siedzieć?
      ... Zapomnieli o tym powiedzieć.

niepoprawni.pl/blog/2640/miki-vs-bony
      • m.maska Re: Miki vs Bony 14.07.14, 22:29
        Mnie sie podoba ta tworczosc wink
        • darima_ka Re: Miki vs Bony 15.07.14, 17:59
          Mnie również ,dlatego zapodałambig_grin
      • admarela Re: Miki vs Bony 15.07.14, 09:29
        W polsacie tez się zapluwali zapominając o istocie sprawy. A mnie, skądinąd przeciwniczce siłowych argumentów jakoś donosicieli nie żal, zwłaszcza tych idących w zaparte.
        • m.maska Re: Miki vs Bony 15.07.14, 12:29
          admarela napisała:

> W polsacie tez się zapluwali zapominając o istocie sprawy. A mnie, skądinąd prz
          > eciwniczce siłowych argumentów jakoś donosicieli nie żal, zwłaszcza tych idący
          > ch w zaparte.

Jesli idzie w zaparte, to najlepszy dowod, ze nie zdaje sobie sprawy co zrobil i moze to w kazdej chwili powtorzyc.
        • darima_ka Re: Miki vs Bony 15.07.14, 17:58
          admarela napisała:

> W polsacie tez się zapluwali zapominając o istocie sprawy. A mnie, skądinąd prz
          > eciwniczce siłowych argumentów jakoś donosicieli nie żal, zwłaszcza tych idący
          > ch w zaparte.

To typowe dla mendiów typu Polsat,TVN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka