idid 05.08.08, 21:44 Poniżej link do sklepu www.labonitaonline.com/ wyborem nie poraża, ale mają wysyłkę za 0,99. Korzystałam i obsługa jest super miła i fachowa. Przesyłka doszła szybciutko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idid Re: LA BONITA 05.08.08, 21:49 Dodam jeszcze, że nawet mnie przepraszali, że majtki były na mnie za małe i że nie mają większych na stanie :D Odpowiedz Link
mami2 Re: LA BONITA 01.09.08, 15:10 hej, mam pytanie, czy od nich przychodzi jakies potwierdzenie na maila ze zamówienie zostało przyjęte? bo zamawialam wczoraj u nich w sklepie i do dzisiaj nic nie mam w poczcie:/ na karcie tez sladu nie ma bo wyciągi z opóznieniem, a jeszcze przełom miesiąca jest, to juz samam nie wiem co o tym myslec... Odpowiedz Link
kizombalover Hej, ja też zamówiłam wczoraj 02.09.08, 14:58 i potwierdzenie zamówienia znalazłam dziś w skrzynce "spam", więc tam sprawdź. Podobnie zresztą było z częścią maili z figleaves. A wiecie co kupiłam? Wrzosową antośkę za 18 funtów ;-))) A ktoś kiedyś pisał, że antosiek to na pewno nigdy nikt nie przeceni ;-P Chciałam też tę Discover Madmoiselle i gatki do niej 30D, dla kumpeli, ale napisali mi w mailu, że sorry, ale sold out. Hm. Odpowiedz Link
kaczencja BARDZO DUŻA WYPRZEDAŻ - Panache po 5 funtów!!! 29.08.08, 18:23 Aktualnie w tym sklepie jest duża wyprzedaż na niektóre modele Panache, zarówno w dziale OUTLET jak D+ Lingerie. Rozmiary już trochę przebrane, obwodów 65 już praktycznie nie ma, ale są jeszcze 30D po 5 funtów z firmy Discover Mademoiselle - wyglądają na ładne i niskozabudowane halfcupy, gdyby kogoś interesowało :) Odpowiedz Link
joankb Re: LA BONITA 29.08.08, 20:20 Wyborem nie tyle nie poraża, co jest żaden po prostu. Dla 30-k nie ma nic, a o 28 to chyba nie słyszeli. Czasem to ja zazdroszczę tym, które mogą nosić 32, słowo daję. Dziesiątki sklepów, setki modeli, niskie ceny... Ehhhhh :)) Odpowiedz Link
lau-rin Re: LA BONITA 02.09.08, 19:51 Czy jest tam jakaś wyszukiwarka bo do tej pory nie znalazłam... Odpowiedz Link
ellabillie Re: LA BONITA 09.10.08, 21:25 To dziwny sklep, niewątpliwie. Zamówione przeze mnie Masquerade w promocyjnej cenie dotarło w miarę szybko. Zamówione tydzień wcześniej Panache nie dotarło nigdy. Próbowałam kontaktować się ze sklepem wielokrotnie, pod różnymi adresami, bez odzewu. A chciałam się tylko dowiedzieć, czy stanik rzeczywiście został wysłany. Po trzytygodniowym milczeniu (nie nalegałam zbytnio, zapłaciłam 5.99 z wysyłką) dostałam niespodzianie maila, ze oddają pieniądze za zaginioną przesyłkę. I oddali, dwa dni później, po korzystnym zresztą kursie. Ale nie wiem, czy ukradli nasi, czy przesyłka nie została wysłana. Myślę, że w takich warunkach można kupować tylko w wyjątkowo promocyjnych cenach. Ogólne wrażenie - chaos, bałagan, brak profesjonalizmu. Ale Casblankę białą mam, za 8,40:), czyli w sumie nie narzekam. Odpowiedz Link