Gość: a IP: 62.233.197.* 10.07.03, 13:03 he... ogladalam taki film... tez mieli problem ze sloniem w samolocie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morka Obrzezane? IP: *.sympatico.ca 10.07.03, 13:11 Samolot sie spoznil bo sprawdzali czy slonie obrzezane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dembol Re: Obrzezane? IP: *.phys.uni.torun.pl 10.07.03, 14:06 Przecierz to są smice!! Co im mieli obrzezac sutki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dembol Re: Obrzezane? IP: *.phys.uni.torun.pl 10.07.03, 14:10 sorrki, źle przeczytalem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morka Re: Obrzezane? IP: *.sympatico.ca 10.07.03, 14:13 Myslalem, ze sprawdziles osobiscie Gość portalu: dembol napisał(a): > sorrki, źle przeczytalem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baghera Re: Obrzezane? IP: 62.89.103.* 10.07.03, 15:16 Opoznione i obrzezane - co za nieszczescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel rzecznik lotu nie jest wiarygodny IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 13:14 pani edyta powie każdą bzdurę jaka jej karzą, zupełnie jak tober. Przez to niestety jest zupełnie niewiarygodna. PS. po co nam te słonie, żeby je dręczyć w tym głupim zoo. Widziałem jak sie one tam męczą. Dlaczego je tu sprowadzamy? Bo poprzednie wyzdychały w tych klatkach. Mam nadzieję że te słonie nie przylecą. A jak przylecą to może szybciej i w mniejszych mękach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Teraz sloniowy komfort IP: 217.153.29.* 10.07.03, 14:01 Slyszalem dzis w radio, ze ZOO przebudowalo sloniarium i teraz jest tam bardzo komfortowo (6 sypialni), a pomieszczenia sa klimatyzowane :)) Moze polubia polski klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Teraz sloniowy komfort IP: *.ifn-magdeburg.de 10.07.03, 16:12 Gość portalu: jaco napisał(a): > Slyszalem dzis w radio, ze ZOO przebudowalo sloniarium i teraz > jest tam bardzo komfortowo (6 sypialni), a pomieszczenia sa > klimatyzowane :)) > Moze polubia polski klimat... Ciekawe czy maja duze czy male uszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Słonie przylecą z opóźnieniem IP: 216.95.178.* 10.07.03, 15:06 No to, w ZOO bedzie musiala powstac synagoga, no i oczywiscie koszerne zarcie. Ciekawe czy sie przechszcza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;O;o~ Nie przechszczą się,ale cię wydymają... IP: *.acn.pl 10.07.03, 15:25 Gość portalu: POLAK napisał(a): > No to, w ZOO bedzie musiala powstac synagoga, no i oczywiscie > koszerne zarcie. > Ciekawe czy sie przechszcza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Nie przechszczą się,ale cię wydymają... IP: 216.95.178.* 10.07.03, 15:42 To one moga jesze i dymac ! SLONIE DYMAJACE Z IZRAELA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka NO to sie zalamalam IP: *.ifn-magdeburg.de 10.07.03, 16:16 Poziomem dyskusji oczywiscie.. Drodzy Panstwo Izrael to piekny i bardzo ciekawy kraj.. Ja o tym nie wiedzialam ale wiem ze wszyscy Niemcy chca tam jechac i gdyby mogli spedzali by tam wakacje.. Tyle ze leciec trzeba przez Jerozolime... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norymberga Marzą się Niemcom rozrywki dziadków? IP: *.acn.pl 10.07.03, 16:48 Gość portalu: ANka napisał(a): > Poziomem dyskusji oczywiscie.. Drodzy Panstwo Izrael to > piekny i bardzo ciekawy kraj.. Ja o tym nie wiedzialam > ale wiem ze wszyscy Niemcy chca tam jechac i gdyby mogli > spedzali by tam wakacje.. Tyle ze leciec trzeba przez > Jerozolime... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o) To słonie latają??? IP: *.acn.pl 10.07.03, 15:27 Widać słuszną drogę obrał Ariel Szaron... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: To słonie latają??? IP: *.ifn-magdeburg.de 10.07.03, 16:18 Gość portalu: *<:o) napisał(a): > Widać słuszną drogę obrał Ariel Szaron... W odniesieniu do ciezkich jezykow i ciezkawych tekstow o Izraelu sa tak lekkie i zwinne, ze jak dla mnie to motylki. Czemuzby nie mialy latac? Nawet skore obawiam sie maja delikatniejsza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o? Wszystko tak na poważnie bierzesz ANka? IP: *.acn.pl 10.07.03, 16:52 Nawet ogórkową informację???? Gość portalu: ANka napisał(a): > Gość portalu: *<:o) napisał(a): > > > Widać słuszną drogę obrał Ariel Szaron... > W odniesieniu do ciezkich jezykow i ciezkawych tekstow o > Izraelu sa tak lekkie i zwinne, ze jak dla mnie to > motylki. Czemuzby nie mialy latac? Nawet skore obawiam > sie maja delikatniejsza.. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ogorkowa ale o sloniach IP: *.ifn-magdeburg.de 10.07.03, 18:29 Sloni nie musze zasmucac - smuca mnie Ci co tu pisza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Coz za surrealistyczny tytul... IP: *.riz.pl / 192.168.15.* 10.07.03, 16:32 Gdy go zobaczylem to od razu pomyslalem o bocianach i o tym co za machlojki genetyczne wyrzadzono sloniom ze musza przylatywac do Polski na lato... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack27 Re: Słonie przylecą z opóźnieniem IP: proxy:* / 10.48.109.* 10.07.03, 16:44 Lepiej bylo wyczarterowac samolot PLL LOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TB Re: Słonie przylecą z opóźnieniem IP: 195.94.201.* 10.07.03, 16:52 Przynajmniej mialyby lepszy catering i stewardessy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o) Stewy w Locie to jakieś takie zarozumiałe są... IP: *.acn.pl 10.07.03, 16:54 a i catering pozostawia do życzenia... Szkoda słoni! Gość portalu: TB napisał(a): > Przynajmniej mialyby lepszy catering i stewardessy! Odpowiedz Link Zgłoś
amalczewski Mrożek? 10.07.03, 20:20 Taka jest fajna nowelka Mrożka, jak dyrektor zoo wystawił na wybieg słoni dmuchane modele słoni. Przychodzi wycieczka szkolna i dowiaduje się, że taki słoń może ważyć 4 tony. Nagle wiatr zawiał i słoń poleciał w powietrze. Podobno ta klasa źle skończyła, na wódzie i na dragach. Broń Boże, żeby z tymi naszymi słoniami nie wydarzyło się coś źle, bo kto wie jakie będą konsekwencje. bulk Odpowiedz Link Zgłoś