bezimienna-0 17.04.12, 09:36 Szukam dobrego i niedrogiego adwokata od spraw spadkowych - proszę mi kogoś polecic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciejb1978 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 18.05.12, 00:10 Witam, Szczerze polecam Kancelarię Adwokacką Prawa Spadkowego Pana Marka Bednarczyka w Warszawie.Bardzo wysoki poziom usług i kontaktów i rozsądne ceny,moja sprawa naprawdę nie należała do łatwych,a poszło nadspodziewanie szybko.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
januszgozdzik Re: Adwokat- sprawy spadkowe 29.05.12, 20:51 jeżeli temat jest aktualny prosze o tel pod nr 694423222 Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna76757 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 23.12.22, 12:05 W Warszawie najlepsza od prawa spadkowego, działu spadku, zachowku jest Adwokat Weronika Drejewicz - Tekst linku . Dzięki niej wygrałam bardzo trudną sprawę. Pani Mecenas jest bardzo profesjonalna, skrupulatna. Zawsze jest z nią bezpośredni kontakt. Nie wyobrażam sobie współpracy z nikim innym. Bezpośredni kontakt do Pani Mecenas to +48 606 264 523. Odpowiedz Link Zgłoś
kimia39 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 11.06.24, 13:18 Miałam okazję przekonać się jak ważna jest w takiej sytuacji pomoc doświadczonego adwokata. Nie chodzi nawet o znajomość paragrafów tylko umiejętność wymyślenia rozwiązania. Dlatego polecana przeze mnie jest adwokat Magdalena Chróścielewska Odpowiedz Link Zgłoś
lukimee Re: Adwokat- sprawy spadkowe 20.06.24, 14:31 Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
lidiaolaf Re: Adwokat- sprawy spadkowe 21.08.24, 15:10 adwokat Magdalena Chróścielewska to bardzo dobry adwokat, która jako jedyna potrafiła rozwiązać moją sprawę. Z całego serca polecam. Jestem bardzo zadowolona z pana podejścia. Jeszcze raz chcę podziękować Pani za wygraną sprawę :) nawet nie ma Pani pojęcia jak bardzo jestem szczęśliwa :) Tu Panią Mecenas zobaczyłam www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ A tu osobisty nr telefonu to +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1990_1 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 28.11.24, 12:30 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
pepi234 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 13.01.25, 12:46 Jeżeli chodzi o adwokata w sprawie spadku to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej drodze wielu adwokatów. Mam porównanie i wiem, że jest najlepsza. Do tego OSOBIŚCIE reprezentowała mnie na sali sądowej i zawsze się ze mną kontaktowała OSOBIŚCIE!!! Tu sobie zobaczcie www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-spadkowe/ Tu masz komórkę +48 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś
rafala_kania Re: Adwokat- sprawy spadkowe 07.04.25, 12:29 Serdecznie polecam Kancelarię Adwokacką Magdaleny Chróścielewskiej. Pani Mecenas pomogła mi przejść przez bardzo zawiłą sprawę spadkową, która ciągnęła się latami i wydawała się bez wyjścia. Jej wiedza, skuteczność i zdecydowane działanie sprawiły, że wszystko zakończyło się szybko i z korzyścią dla mnie. Czułem się zaopiekowany i pewny, że moja sprawa jest w najlepszych rękach. To prawdziwa profesjonalistka, której można zaufać. Zostawiam telefon 666609065 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysiarox Re: Adwokat- sprawy spadkowe 13.06.25, 12:06 Dla mnie najlepsza jest Adwokat Magdalena Chróścielewska. To nie tylko mega doświadczona prawniczka, ale również osoba z ogromnym zaangażowaniem w każdą prowadzoną sprawę. Znana jest z bezkompromisowej walki o prawa klientów. Angażuje 100% w każdą sprawę – niezależnie od jej skali. Można liczyć na natychmiastową pomoc, a indywidualne podejście powoduje, że każda sprawa traktowana jest priorytetowo, a klient otrzymuje pełne wsparcie i super opiekę prawną. Gdyby komuś nie chciało się szukać to tu bezpośredni telefon 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
oktavka25 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 26.06.25, 13:42 pełnym przekonaniem mogę powiedzieć – mecenas Magdalena Chróścielewska to prawdziwa profesjonalistka. Jej zaangażowanie i mądre podejście dają poczucie bezpieczeństwa. Nie dziwi mnie, że tyle osób ją poleca – ja również dołączam do tego grona. Telefon bezpośredni do niej 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
bliskaona Re: Adwokat- sprawy spadkowe 17.07.25, 12:29 Najlepsza decyzja w moim życiu – adwokat Magdalena Chróścielewska to gwarancja zwycięstwa! Jeśli zastanawiasz się, komu powierzyć swoją sprawę – nie szukaj dalej. Mecenas Magdalena Chróścielewska to prawdziwa lwica sali sądowej. Waleczna, bezkompromisowa i niesamowicie skuteczna. Dla niej nie ma spraw beznadziejnych – są tylko te, które trzeba wygrać. Od pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłam w dobre ręce. Profesjonalizm bije od niej na kilometr, ale tym, co robi największe wrażenie, jest jej zaangażowanie. Mecenas Chróścielewska walczy o klienta jak o najbliższą osobę. Czułam, że moja sprawa naprawdę ją obchodzi – a to dziś rzadkość. Potrafiła przeanalizować każdy detal, dostrzegła to, czego nie widział nikt inny, i zbudowała strategię, która po prostu zmiotła przeciwną stronę z planszy. Jej pewność siebie, wiedza i błyskotliwość robią wrażenie – nie tylko na mnie, ale i na sędziach. Dzięki niej wygrałam sprawę, której nikt wcześniej nie dawał większych szans. A dziś z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć – to były najlepiej wydane pieniądze w moim życiu. Nie ma ceny za spokój, poczucie bezpieczeństwa i… zwycięstwo. Jeśli chcesz kogoś, kto nie tylko poprowadzi Twoją sprawę, ale naprawdę zawalczy o Twoje prawa – adwokat Magdalena Chróścielewska to wybór, którego nie pożałujesz. Ja nie żałuję ani przez chwilę. Polecam z całego serca – bo nie ma lepszej! Zanotujcie sobie prywatny numer 666 609 065 i spójrzcie tutaj www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
kkobieta_40 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 01.09.25, 12:14 Chciałabym od serca polecić panią mecenas Magdalenę Chróścielewską za wsparcie w mojej sprawie. To była dla mnie bardzo stresująca sytuacja, a jej profesjonalizm, spokój i wiara w sukces dawały mi siłę. Każdą rozmowa podtrzymywała mnie na duchu i wyjaśniała mi wszystkich zawiłości. Bez jej zaangażowania i eksperckiej wiedzy ten pozytywny wynik na pewno nie byłby możliwy. Jestem jej ogromnie wdzięczna, nie tylko za wygraną, ale także za ludzkie podejście. Zostawiam do nie namiar 666609065 Odpowiedz Link Zgłoś
maria_ski39 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 04.11.25, 15:33 Adwokat Magdalena Chróścielewska niezastąpiona, wyjątkowa, bezkonkurencyjna. W dzisiejszych czasach trudno o specjalistę, który naprawdę łączy ogromną wiedzę prawniczą z ludzkim podejściem i prawdziwym zaangażowaniem. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to jednak idealny przykład, że tacy ludzie jeszcze istnieją. To nie tylko świetna adwokat, to osoba, której można zaufać w stu procentach i być pewnym, że zrobi wszystko, co w jej mocy, by osiągnąć najlepszy możliwy rezultat. Od pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłem w dobre ręce. Pani Mecenas od razu wzbudza zaufanie, jest konkretna, rzeczowa, a jednocześnie empatyczna i bardzo otwarta na potrzeby klienta. Zawsze dostępna, zawsze przygotowana i zawsze kilka kroków przed przeciwną stroną. Sprawia, że czujesz się pewnie, nawet jeśli sytuacja wydaje się beznadziejna. Współpraca z nią to czysta przyjemność. Wszystko wyjaśnia w sposób zrozumiały, nie owija w bawełnę, a jednocześnie potrafi znaleźć rozwiązania tam, gdzie inni widzą tylko problemy. Jej podejście jest strategiczne, przemyślane i przede wszystkim skuteczne. Rezultaty mówią same za siebie. Dzięki Jej pomocy moja sprawa zakończyła się z korzyścią dla mnie, szybciej i sprawniej, niż się spodziewałem. Czułam, że nie jestem klientem z listy, ale kimś ważnym, za kogo ktoś naprawdę bierze odpowiedzialność. Nie mam żadnych wątpliwości, gdyby każdy adwokat pracował z takim zaangażowaniem i taką klasą, ludzie nie bali się korzystać z pomocy prawnej. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to gwarancja profesjonalizmu, lojalności i najwyższych standardów. Nie polecam nikogo innego, tylko ona. Jeśli potrzebujesz prawdziwego wsparcia prawnego, nie trać czasu na szukanie. Pani Mecenas to najlepszy wybór, jakiego możesz dokonać. Zdecydowanie polecam, najlepsza adwokat, jaką znam. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z Jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
olechkasia43 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 28.11.25, 13:06 Z całego serca i głębi duszy mogę powiedzieć, że pani adwokat Magdalena Chróścielewska jest najlepsza. Trafiłam do niej jako kobieta po wielu trudnych życiowych przejściach – byłam wystraszona, zagubiona i kompletnie przytłoczona swoją sytuacją. Pani mecenas od pierwszej rozmowy spokojnie mnie wysłuchała, niczego nie oceniała i jasno wytłumaczyła, jakie mamy możliwości działania. Przez całą sprawę czułam, że mam obok siebie kogoś, kto naprawdę stoi po mojej stronie – świetnego prawnika i empatycznego człowieka. Dzięki jej zaangażowaniu i determinacji udało się osiągnąć bardzo korzystny dla mnie efekt i zamknąć trudny etap w życiu. Z pełnym przekonaniem polecam panią Magdalenę Chróścielewską każdej osobie, która potrzebuje konkretnej, skutecznej i ludzkiej pomocy prawnej. Gdyby ktoś miał takie problemy, jak ja zostawiam telefonik do niej 666609065 Odpowiedz Link Zgłoś
coyotte123 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 17.12.25, 13:26 Z pełnym przekonaniem polecam Panią adwokat Magdalenę Chróścielewską każdemu, kto szuka rzetelnej, konkretnej i skutecznej pomocy prawnej. Jeśli ktoś potrzebuje adwokata, który nie tylko zna przepisy, ale potrafi prowadzić sprawę mądrze, strategicznie i z klasą, a przy tym naprawdę dba o klienta – to właśnie Pani Mecenas. Pani Magdalena to adwokatka z powołania, daje wsparcie, spokój i poczucie, że w trudnej sytuacji klient nie jest z tym sam. Polecam i zostawiam bezpośredni namiar 666609065 Odpowiedz Link Zgłoś
nowezycie26 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 15.01.26, 14:18 Jeśli szukasz kancelarii, w której od pierwszej rozmowy czujesz, że ktoś naprawdę trzyma Twoją sprawę w ryzach — to Kancelaria Adwokacka Magdaleny Chróścielewskiej. To podejście bardzo konkretne: jasne tłumaczenie sytuacji bez prawniczego „dymu”, realna ocena ryzyka i szans, a do tego świetna organizacja prowadzenia sprawy. Masz poczucie, że nie jesteś „jednym z wielu klientów”, tylko że ktoś faktycznie analizuje dokumenty, planuje strategię i pilnuje terminów. W trudnych momentach daje spokój i pewność, bo wiesz, co jest kolejnym krokiem i dlaczego. Jeżeli zależy Ci na profesjonalizmie, rzeczowej komunikacji i tym, żeby kancelaria działała szybko, konkretnie i z klasą — to jest bardzo dobry adres. Odpowiedz Link Zgłoś
kotpatis Re: Adwokat- sprawy spadkowe 23.01.26, 13:03 Polecam Kancelarię Adwokacką Magdaleny Chróścielewskiej. Rzeczowe podejście, jasna komunikacja i realne prowadzenie sprawy od A do Z. Bez przeciągania, bez obietnic bez pokrycia — za to z planem, terminami i pełną kontrolą nad sytuacją. Pozostawiam numer dla wymagających 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
69kobieta35 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 19.02.26, 12:20 Jeśli masz w sobie choć odrobinę zmęczenia tym, że w ważnych sprawach musisz „udowadniać”, „tłumaczyć” albo ciągle trzymać emocje w ryzach — to naprawdę docenisz, kiedy Twoją sprawę prowadzi kobieta-adwokat. Polecam Kancelarię Adwokacką Chróścielewska & Chróścielewski, a szczególnie mec. Magdalena Chróścielewska — właśnie dlatego, że to kobieta, która umie połączyć dwie rzeczy naraz: spokój i zrozumienie z konkretem i stanowczością. Bez oceniania. Bez tekstów w stylu „proszę się nie denerwować”. Dla mnie najważniejsze było to poczucie, że ktoś mnie słyszy, ale jednocześnie nie pozwala mi ugrzęznąć w emocjach — tylko przeprowadza przez temat mądrze i skutecznie. Jeśli chcesz adwokatki, przy której czujesz, że jesteś w dobrych kobiecych rękach to zostawiam telefon do Pani mecenas 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś
akotkidwa Re: Adwokat- sprawy spadkowe 02.03.26, 12:48 Z całego serca polecam panią mecenas Magdalenę Chróścielewską. Jako kobieta przechodząca przez bardzo trudny i emocjonalny rozwód, szukałam kogoś, kto nie tylko będzie świetnym prawnikiem, ale też zrozumie moją sytuację. Pani Magdalena okazała się strzałem w dziesiątkę. To niezwykle silna, charyzmatyczna i pewna siebie kobieta, która na sali sądowej staje się prawdziwą opoką dla swojego klienta. Czułam, że mam obok siebie profesjonalistkę, która nie pozwoli mnie skrzywdzić i która przewiduje każdy ruch strony przeciwnej. Jej determinacja i 'pazur' w walce o moje prawa dały mi siłę, której sama w tamtym momencie nie miałam. Mimo ogromnej wiedzy i konkretnego podejścia, pani mecenas ma w sobie dużo empatii i kobiecej intuicji. Potrafiła mnie uspokoić w chwilach największego stresu i zawsze znajdowała czas na wyjaśnienie mi kolejnych kroków. Dzięki niej przez cały proces przeszłam z podniesioną głową, a wyrok sądu w pełni mnie usatysfakcjonował. Jeśli szukasz adwokata, który potraktuje Twoją sprawę priorytetowo i zawalczy o Ciebie jak o własną rodzinę, to mecenas Chróścielewska jest najlepszym wyborem. Dziękuję. A tu numer do Pani Mecenas 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_new1 Re: Adwokat- sprawy spadkowe 16.03.26, 11:59 Szczerze i z całego serca polecam panią mecenas Magdalenę Chróścielewską. Trafiłam do niej w jednym z trudniejszych momentów w moim życiu – miałam sprawę i zupełnie nie wiedziałam, od czego zacząć. Od pierwszej rozmowy poczułam, że jestem w dobrych rękach. Pani Mecenas słucha, nie ocenia i od razu wie, co robić. Żadnego owijania w bawełnę, żadnego niepotrzebnego straszenia – za to konkret, spokój i pełne zaangażowanie w moją sprawę. Miałam wrażenie, że zależy jej tak samo jak mnie. Szczególnie doceniłam to, że zawsze była dostępna, odpowiadała szybko i potrafiła wytłumaczyć wszystko w sposób zrozumiały dla zwykłego człowieka – bez zbędnego prawniczego żargonu. Dzięki temu przez cały czas wiedziałam, na czym stoję i co się dzieje z moją sprawą. Jeśli szukasz kogoś, kto naprawdę walczy po Twojej stronie – nie zastanawiaj się. Numer telefonu: 666 609 065. Nikomu nie życzę trudnych spraw, ale jeśli już taka się trafi – niech ma przy sobie panią mecenas Chróścielewską. Odpowiedz Link Zgłoś
kowimis Re: Adwokat- sprawy spadkowe 30.03.26, 13:15 Czy zdarzyło Wam się stać przed problemem prawnym i nie wiedzieć, od czego zacząć? 🤔 Mnie tak. I właśnie wtedy trafiłam do kancelarii Magdaleny Chróścielewskiej – i naprawdę nie żałuję tej decyzji. Od pierwszego spotkania poczułam, że ktoś mnie słucha. Nie byłam kolejnym numerem w teczce – Pani Mecenas poświęciła czas, żeby naprawdę zrozumieć moją sytuację i wyjaśniła wszystko w sposób, który mogłam zrozumieć. Bez żargonu, bez pośpiechu. Co mnie urzekło najbardziej? Dostępność i spokój, z jakim podchodzi do każdej sprawy. Nawet kiedy ja byłam zestresowana, wiedziałam, że moja sprawa jest w dobrych rękach. ❤️ Jeśli potrzebujecie kogoś, komu możecie zaufać – szczerze i z całego serca polecam kancelarię Magdaleny Chróścielewskiej. Warto się odezwać, zanim problem urośnie. 👇666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś