Dodaj do ulubionych

Dezynsekcja, sprawdzone firmy

09.09.10, 21:51
Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś sprawdzoną przez siebie firmę zwalczającą
robale w mieszkaniach? Dzięki której miałbym chociaż na kilka miesięcy spokój
z tymi s....mi biegającymi po kuchni?

Tak w ogóle, słyszałem, że wprowadzono jakieś przepisy zakazujące trzymania zsypów. Ktoś wie coś więcej na ten temat? Czy można zażądać od spółdzielni likwidacji tego bzdurnego wynalazku?

Obserwuj wątek
    • Gość: cosik Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: 109.243.227.* 15.10.10, 19:04
      tez chciałabym jakies namiary na sprawdzona firmę od dezynsekcji w wawie,
      niestety te potworki panosza sie w kuchni i żadne trutki kupione w sklepie nie przynoszą efektu
      • Gość: Staś Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.16, 20:05
        Miałem prusaki w kuchni i dopiero trzecia firma pozbyła się problemu że do dzisiaj mam spokój.
        Dwie pierwsze pozbywały się prusaków, ale po jakimś czasie problem wracał. W końcu kolega z pracy polecił mi firmę DDD EKO rekomendując że podobno mają dostęp do skutecznych środków chemicznych. Przyjechali coś tam psiknęli i faktycznie prusaki więcej się nie pojawili.
        Jak by ktoś chciało to podaje ich stronę www.dezynsekcjaderatyzacjawarszawa.com/
        • Gość: nie jestem glupi Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.centertel.pl 22.12.16, 22:50
          Uwaga firma krzak !!! Uważać na ich spam i promowanie siebie Stasiu. Nawet nie mają certyfikatow to są przebierańcy którzy pryskaja tania niebezpieczna chemia. Mają słabe urządzenia bo opryskiwacze za 100 zł z ogrodniczego sklepu hahaha DDD Eko ma na każdej stronie inny adres siedziby , uwaga na OSZUSTÓW !!!
      • Gość: basia57 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.17, 20:27
        PORADY nt. zwalczania owadów znajdziecie tutaj prusator.pl/porady/ - firma działa w Warszawie i chyba w województwie mazowieckim, ale chociaż można poczytać o wrogu w sprawdzonym miejscu.
      • Gość: Jadzia Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.18, 13:42
        polecam firmę Insecta.Fachowa pomoc w zwalczaniu tych potworów i stosunkowo nie drogo
        • Gość: lalaland Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.18, 14:38
          Ta firma z Wrocławia i okolice Śląska?!
          • Gość: Rozenkranz Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.tktelekom.pl 09.08.18, 22:57
            Tyle tego spamu wstawiasz, ze ci sie miasta pomyliły.
      • dojrzaly80 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 19.08.22, 20:45
        www.dezynsekcja.waw.pl
    • Gość: Monika Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: 89.108.206.* 19.10.10, 20:14
      Witam, ja kiedyś korzystałam z takiej firmy, przyjechała do mnie sympatyczna pani i od roku mam spokój, dzwoniłam pod numer , chyba 642-96-16, oczywiście Warszawa .
    • kasia_07 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 14.01.11, 09:18
      Ja w tamtym roku korzystałam z usług ERPOL i do tej pory nie ma robali:-))) Namiary na nich znajdziesz w internecie na ich stronie internetowej.
      • Gość: klientka Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.stansat.pl 08.05.14, 08:42
        Kontakt mam z polecenia i jestem zadowolona, dlatego również mogę polecić dalej tel. 796338469
      • dojrzaly80 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 19.08.22, 20:47
        Z czystym sumieniem polecam zabiegiddd.pl ich numer tel. 695 820 907. Fachowcy przez duże F.
    • Gość: Beatka Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.lukman.pl 14.01.11, 10:36
      My korzystaliśmy z Alfavar, robaków nie ma i jeszcze radą służą. Podaję telefon 504763752.
    • Gość: Maciek Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.14, 12:46
      Tak dla potomnych. Ja korzystałem z usług firmy Felis z Warszawy. Mogę z czystym sumieniem polecić. www.felis.com.pl
    • justigagat Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 21.01.14, 15:08
      Ja polecam firmę Bug Stop. Wynajętym przez nas mieszkaniu był naprawdę koszmar z tymi robalami!!! Już dwie firmy były u nas i nie byliśmy zadowoleni...nie za bardzo profesjonalnie podchodzili do tematu. A u pana Michała w BUG STOP dezynsekcja na pluskwy przebiegła jak marzenie! Po niecałych 2 tygodniach nic nie było. W końcu można było przespać spokojnie całą noc. A co dla mnie było najważniejsze w tej firmie zawsze służyli pomocą, dobrą radą, zawsze można było zadzwonić i się dowiedzieć, upewnić. Bardzo dużo informacji uzyskałam od nich i trochę mnie to uspokoiło ;) Ponadto firma Bug Stop jako jedyna firma DDD w Warszawie udziela 3 miesięcznej realnej gwarancji! Wiem, bo poleciłam sąsiadom i z niej skorzystali. Cena za usługę zwalczania karaczanów to podajże 89 zł.
      Naprawdę warto podaję numer, który wciąż mam zapisany w telefonie pan Michał 517 778 798
      • Gość: Gość Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.teoc.pl 03.12.14, 13:36
        Niestety ale ta firma to dziadostwo jakich mało - już po tym wpisie widać, że pisany był przez właściciela firmy. Jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze nie wzywaj bugstop...
    • Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 22:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: adamkozłowski Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 17:43
        Polecam ddd perfekt
        • 0madziula30 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 28.02.14, 13:08
          Ja nie polecam ddd perfect, usługa wykonana nie dokładnie , nie odbierają telefonów, tydzień po dezynsekcji robale łażą po ścianach.
    • Gość: Gość [...] IP: *.armasan.pl 22.04.14, 19:03
      • Gość: Prusak Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.14, 21:02
        Kolejny SPAM z firmy, która nie ma klientów, bo partaczy robotę ?
        • Gość: Prusaki Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.14, 13:05
          Ja korzystałem z usług Greenstyle i faktycznie Pan, który wykonał usługę zrobił to bardzo przyzwoicie, natomiast troszkę drogo 150 zł i gwarancja na miesiąc. Spokój z robakami miałem na jakieś 3 miesiące i znów wróciły. Teraz skorzystałem z usług BugStop i zobaczymy jakie będą rezultaty. Ale z tego co czytałem na forach są dobrzy i cena też fajna bo 89 zł i gwarancja 3 m-ce
      • Gość: prusak SPAM z IP: *.armasan.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.14, 22:54
        wyszukiwarka nie klamie
    • Gość: Gosia [...] IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.14, 13:15
      • 1-buc wszyscy z IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.14, 15:45
        korzystają z tej samej firmy
    • Gość: Madziala Dezynsekcja Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.14, 14:38
      Ja polecam dezynsekcja-warszawa.blogspot.com/ , tylko oni mi pomogli metodą żelową, kremową. Ponad rok spokoj, polecam też wszystkich sasiadom bo wreszcie koniec z tymi cholerami, prusakami. Nr 733-788-282
      • lucynkanaworska [...] 19.05.14, 23:32
        • 1-buc Ja pierdzielę, ale musicie mieć syf... 20.05.14, 09:22
          Nigdy nie widziałem karalucha
    • Gość: AndrzejW Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.81.datacomsa.pl 16.05.14, 14:02
      polecam dddexpert.pl, dezynsekcja była skuteczna, po za tym nawet dają gwarancję
      • lucynkanaworska [...] 19.05.14, 23:31
        • Gość: Franek Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 10:30
          Hmm, wszędzie tylko reklama na siłę, a nikt nie podzieli się własnymi przeżyciami i rozwiązaniem problemów. Ja walczyłem z prusakami ponad pół roku. Najgorsze było to, że że mam dzieci które były przez te pluskwy strasznie gryzione. Próbowałem wszystkiego - środków chemicznych, naturalnych, zabijałem je pojedynczo jak tylko jakieś cholerstwo znalazłem. Wymieniłem dywany, obicia mebli, wszystko co było możliwe. I nic. Musiałem skorzystać z profesjonalnych usług w Warszawie. I nie była to żadna z firm tutaj wypisanych, nigdy o nich nie słyszałem. Brat polecił mi ddd usługi, ma w tej firmie znajomego. Panowie przyjechali, a po niedługim czasie pluskwy zniknęły. Niedobitki sam zabijałem. Więc polecam wszystkim z tym problemem, nie szukajcie sposobów w internecie, tylko dzwońcie po prawdziwych fachowców jak najszybciej.
          • lucynkanaworska [...] 23.06.14, 22:52
            • 1-buc interes nie idzie to sie za SPAM wzięliście? 24.06.14, 10:07
              Wszędzie twój SPAM
      • dojrzaly80 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 19.08.22, 20:50
        Problem z rok czasu z pluskwami, zadzwoniłem na 695820907, ich strona zabiegiddd.pl i robala nie ma już w domu. Zrobili dwa kompleksowe zabiegi, mija 8 miesiąc i spokój
    • 1-buc Re: interes nie idzie to sie za SPAM wzięliście? 28.06.14, 10:46
      Z jednym nickiem pytasz, z drugim odpowiadasz. Admini kasują ten SPAM a ty nadal szczekasz.
    • Gość: Warszawiak Re: interes nie idzie to sie za SPAM wzięliście? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.14, 20:44
      "Od paru lat korzystasz z ich usług" ? Czyli NIE SĄ SKUTECZNI ?
    • Gość: zazdrosna konkuren [...] IP: *.centertel.pl 04.08.14, 16:28
      • Gość: nieuczciwa konkure [...] IP: *.centertel.pl 04.08.14, 16:36
      • Gość: gośc Re: Odradzam - bzdury konkurencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.14, 21:03
        Nie mam nic wspólnego z jakaś tam perfekt i inna z robalami poradziłem sobie sam po tak zwanej usłudze to po 1 po 2 sadząc właśnie z wpisów tu zamieszczanych to są one autorstwa pracowników PRUSATORA nic pyzatym. Po co takie zabiegi hmmm proste wala ludzi w ……. To tyle. A zastanawiające to jest to że „konkurencja” chwali konkurencje TO JEST ZASTANAWIAJACE. Po 3 nie ma firm usługowych na rynku które maja same pozytywy jeśli tak jest to tylko można sobie wyobrazić z jakiego to powodu albo jest idealna nie omylna lub robi potencjalnych zainteresowanych w balona zatrudniając do wystawiania komentarza swoich pracowników ehh . Ja nie skorzystam na pewno z żadnej firmy która została tu wymieniona bo „…………….”
        • Gość: Tomi Re: Odradzam - bzdury konkurencji IP: *.orange.sk 09.08.14, 14:18
          Śmieszny ten temat widzę tylko jak się przekrzykuja zazdrosne firmy hahaha temat do kosza bo np. ja poszukam sobie opinii na innym serwisie. Klienci nie piszą taki rzeczy jak pan wyżej bacznie obserwując temat. :) widzę ze te branża nie ma inteligentnej konkurencji hahaha marketing poziom zerowy . Wybijajcie się nawzajem a ja ide dalej pozdrówki
          • Gość: Nowik Re: Odradzam - bzdury konkurencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.14, 18:02
            Firma... Duże słowo... PRUSATOR nie ma klientów ponieważ działa jak ZUS.
            Oczywiście można reklamować spartaczoną usługę. Można się też odwołać przez okno.
            Skutek taki sam. A mrówki jak łaziły tak łażą.
            • Gość: Ddd uslugi Re: Odradzam - bzdury konkurencji IP: *.87-197-117.telecom.sk 09.08.14, 21:42
              Ostatnio odpowiedzialem Ci ddd perfekt czyli eronin ( wystarczy poczytac opinie gdziekolwiek nie tylko tu - Wasze uslugi sa tak primitywne, jak wyglad waszej strony haha ). Proponuje Nas i Prusatora zostawic w spokoju inaczej wystapimy do UOKiK ( czyt. Urzedu Ochronny Konkurencji i Konsumenta) bo to co robisz ma zastosowania prawne, zwalczanie nieuczciwej konkurencji....i zwiazane z tym kary...

Juz zlokalizowalismy twoj ip i widze, ze jako konkurencja z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl obserwujesz temat i odpisujesz od razu hehe najpierw karaluchy oprysk niezadzialal ( gdzie my i oni inna metode uzywaja) a za 2 dni mrowki laza ( oczywiscie po konkurencji ) wiec jak Ci laza to zmien srodki na jakies konkretne a nie kupujesz raidy badz brosy w sprayu i inne tanizny i dziwisz sie ze nie dzialaja i nie masz klinetow DDD PERFEKT czyli ERONIN (nie dawno zmienili nazwe, nie dajcie sie zmylic bo oszukiwali pod inna nazwa a teraz pod inna probuja.....).

Ps. Eronin czytaj ze zrozumieniem wspolpracujemy z nimi , Was na pewno nie polecamy, ale innych polecamy jesli znamy ich jakosc uslug a mamy zbyt duzo klientow to i owszem, zreszta nie wazne, obserwuje Was i nastepnym razem sprawa nie obejdzie sie bez konsekwencji....

Pozdrawiam
              • Gość: ? Ale podpisac to sie już nie masz odwagi? Taki SPAM IP: *.centertel.pl 09.08.14, 21:50
              • Gość: Karaczan Podoba mi się ten SPAM z prusatora IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.14, 03:32
                SPAM jest wszędzie...
                • Gość: Humbi Re: Podoba mi się ten SPAM z prusatora IP: *.centertel.pl 10.08.14, 12:08
                  no to w zasadzie link w powyższym poście jasno określił jaką firmą jest prusator :))
                • Gość: Humbi Re: Podoba mi się ten SPAM z prusatora IP: *.centertel.pl 11.08.14, 11:55
                  My jestesmy lepsi niz i oni . Polecam Nasze uslugi BUGSTOP, jestesmy tańsi i najlepsi na rynku i nie oszukujemy jak ddd perfect czy ddd expert albo tak drodzy jak greenstyle. Sprobujcie a nie pożałujecie :))) dajemy gwarancje.
                  • Gość: ddd expert Autoopinia Bugstop - czyzby braki klientow macie ? IP: *.play-internet.pl 19.08.14, 21:41
                    Widzimy, że nie dość, że reklamujecie się samo zwańczo, że jesteście najlepsi to oczerniacie Nas i inne firmy, myślicie, że to o Was dobrze świadczy ?! Pracy dla każdego starczy...wiec nie wiem po co takie dzialania ?! Interes slabo idzie ? Może nie żałujcie środków dla klientów przy tych wyżyłowanych cenach, na czymś cena musi się odbić...i żałujecie , a potem są reklamacje. Nie wiem jak inne usługi, ale jeśli chodzi o dezynekcje w warszawie BUG STOP czy BUGSTOP, głównie zwalczanie prusaków, karaluchów czy pluskwy domowej to Wam nie idzie bo musimy poprawiać po Was , klienci nawet nie chcą korzystać z Waszej gwarancji jak widzą jak idziecie na ilość, a nie na jakość. Jeden klient porównał Waszą usługę do taśmy produkcyjnej.... I wszystko jasne .....powodzenia dalej z takim podejściem.
              • Gość: gostek Re: Odradzam - bzdury konkurencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.14, 00:38
                A o ile się nie mylę lokalizowanie adresów IP jest nie legalne w naszym kraju mogą to robić tylko i wyłącznie służby śledcze i to mając odpowiednie SADOWE pozwolenie adres ip podlega ochronie danych osobowych.
                Poniżej regułka
                „Za dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczące osoby fizycznej lub wszelkie informacje możliwe do zidentyfikowania tej osoby. Osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamość można określić przez numer identyfikacyjny lub jeden z czynników fizycznych, fizjologicznych, umysłowych, kulturowych czy społecznych. Danymi osobowymi są zatem takie dane, które pozwalają na określenie tożsamości konkretnej osoby, jak również na określenie jej tożsamości przy pewnym nakładzie kosztów, czasu lub działań. Opinia Grupy Roboczej ds. Ochrony Danych, powołanej przez Parlament Europejski i Radę Europejską (rozdz. III pkt 3 przykład 15) uznała literalnie adres IP za dane dotyczące osoby możliwej do zidentyfikowania, stwierdzając, że: "dostawcy usług internetowych oraz menedżerowie lokalnych sieci mogą, stosując rozsądne środki, zidentyfikować użytkowników internetu, którym przypisali adresy ip ponieważ systematycznie zapisują w plikach daty, czas trwania oraz dynamiczny adres IP (czyli ulegający zmianie po każdym zalogowaniu) przypisany danej osobie. To samo odnosi się do dostawców usług internetowych, którzy prowadzą rejestr (logbook) na serwerze HTTP Nie ma wątpliwości, że w takich przypadkach można mówić o danych osobowych, w rozumieniu art. 2 Dyrektywy".

W związku z powyższym należy uznać, że w przypadkach, gdy adres IP jest na stałe lub na dłuższy okres czasu przypisany do konkretnego urządzenia, które przypisane jest z kolei konkretnemu użytkownikowi, należy uznać, że stanowi on daną osobową. W praktyce możemy się spotkać jednak z sytuacjami, gdy jednoznaczne przypisanie adresu IP do konkretnej, zidentyfikowanej osoby nie jest praktycznie możliwe. Sytuacja taka może wystąpić np. w kawiarenkach internetowych, gdzie komputery udostępniane są klientom bez odnotowywania ich danych identyfikacyjnych. Są to jednak sytuacje wyjątkowe. W wielu przypadkach, nawet przy korzystaniu z komputera w kawiarence internetowej, wykorzystując dane zarejestrowane przez system nadzoru wizyjnego w zestawieniu z innymi danymi (np. dotyczących płatności przy użyciu karty kredytowej), możliwe jest zidentyfikowanie osoby korzystającej w danym czasie z danego komputera. Ponieważ definicja danych osobowych sformułowana w art. 2 Dyrektywy 2002/58/WE pokrywa się z definicją podaną w ustawie o ochronie danych osobowych (art. 6 ustawy), adresy IP można uznać za dane osobowe. Podstawa prawna Art. 6 ust. 1 ustawy z 29 sierpnia o ochronie danych osobowych Dyrektywa 94/46/WE Parlamentu Europejskiego.
                Niemniej adres IP będzie uznawany za dane osobowe jedynie wówczas, gdy podmiot przetwarzający adres IP ma jednocześnie dostęp do danych łączących adres IP z innymi danymi identyfikującymi osobę. Do czasu, gdy podmiot nie uzyska pewności, że sam nie jest w stanie łączyć adresu IP z innymi danymi identyfikującymi osobę, powinien zabezpieczać adres IP tak jakby był on daną osobową.
                Szczególną uwagę należy przywiązywać do zbiorów obejmujących adresy IP w sytuacji, gdy dochodzi do łączenia podmiotów mogących być administratorami danych osobowych. Może się bowiem okazać, że podmiot, dotychczas niemogący łączyć adresu IP z innymi danymi identyfikacyjnymi, uzyskuje taką możliwość po połączeniu podmiotów. W tej sytuacji adresy IP zbierane dotychczas jako dane niemieszczące się w pojęciu danych osobowych, staną się nimi w związku z potencjalną możliwością uzupełnienia ich o dane identyfikacyjne.”

Następnym razem proponuje przemyśleć to co piszecie bo może się to źle skończyć dla autora.
                • 1-buc Czytam i co widzę w pierwszej linijce? 26.10.14, 00:50
                  "Nie legalne" pisze się razem. I dalej już czytać nie trzeba.
    • Gość: Larysa :) [...] IP: *.home.aster.pl 24.08.14, 21:33
    • Gość: ja Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.14, 20:09
      polecam ddd perfekt
    • adam81w Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 28.10.14, 21:18
      Ja i rodzice korzystaliśmy w dwóch mieszkaniach z www.cleanspot.pl/cennik/dezynsekcja

Polecam. Skutecznie.
    • Gość: ziombel88 [...] IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.14, 00:28
      • Gość: sunflower78 [...] IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.14, 18:32
        • 1-buc Re: prusator opinie 21.12.14, 19:30
          Jest IP: *.dynamic.chello.pl - jest reklama.
          • Gość: hoptechgik Re: prusator opinie IP: *.centertel.pl 24.12.14, 01:24
            Dezynsekcja ? tępienie szkodliwych owadów (zwłaszcza pasożytniczych jak: muchy, komary, pchły, wszy i karaluchy), ich jaj i larw, ze względów sanitarnych i gospodarczych. W szerszym znaczeniu niszczenie stawonogów w ogóle.
            Dezynsekcję można wykonać przez zastosowanie środków fizycznych (para, ogień, gorące powietrze, promieniowanie ultrafioletowe), mechanicznych (wyłapywanie, trzepanie, oczyszczanie), chemicznych (środki owadobójcze) i biologicznych (zwalczanie za pomocą innych organizmów żywych).
    • Gość: Dobre Rady Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.01.15, 01:50
      Zwołaj teściową to polecą sobie dalekooo
    • 1-buc Re: jestesmy najlepsi - bugstop 21.02.15, 14:24
      Łap za szczotę i do roboty. Doktor z kropką
    • truset Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 25.02.15, 15:58
      POLECAM: www.cleanspot.pl
      • prof_dr_hab_s_ignatowicz Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 02.03.15, 21:05
        Zapraszam wszystkich zainteresowanych na forum www.szkodnik.info .

Jest wiele wpisów, które na pewno pomoże klientom i firmom z branży ddd.

Pozdrawiam
    • swietachwanda1 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 11.02.16, 15:36
      Tak, polecam firmę dddexpert.pl, profesjonalna firma zajmującą się dezynsekcja. Zwalczyli u mnie te robactwo z którym długi czas nie mogłam sobie dac rady
      • 1-buc Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 11.02.16, 15:52
        Widzę, że lucynkanaworska zmieniła nick na swietachwanda1 ale SPAM jest ten sam.
    • Gość: Maja Godlewska Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.jmdi.pl 24.02.16, 21:13
      Uwaga! Drodzy Państwo proszę uważać na firmę zajmującą się dezynsekcją w Warszawie i Wrocławiu. Ta firma to Cleanspot.pl czy też pod nazwą bugstop.pl legalnie używają śmiercionośnych środków do zwalczania pluskiew domowych!!! od lat wycofanych już z Unii Europejskiej. Ten preparat to ddvp. Proszę aby uważały na fą nie uczciwą firmę szczególnie osoby starsze, osoby z małymi dziećmi, osoby z problemami z astmą, oraz każde osoby które dbają o swoje zdrowie! To zwykli oszuści! Jeszcze raz powtarzam uwaga na nie uczciwą firmę BUGSTOP!
      • adalberto3 Skutecznie znaczy niestety toksycznie. 06.07.17, 09:44
        Po środkach, które można kupić na rynku też trzeba wietrzyć pomieszczenia. Wyjątkiem jest metoda termiczna zwalczania pluskiew. Też trochę uciążliwa, bo w zamkniętym pokoju trzeba utrzymać temperaturę chyba powyżej 60 stopni. Przed wszystkimi zabiegami trzeba jednak izolować mieszkanie, zalepić wszystkie wywietrzniki w ścianach, przynajmniej te w pokojach. Prusaki szukają resztek pożywienia. Trzeba utrzymywać czystość w pomieszczeniach. Pluskwy to znacznie większy problem. Odżywiają się krwią zwierząt stałocieplnych, w tym i człowieka. Przez wiele miesięcy potrafią przetrwać bez pożywienia. Meble tapicerskie są do wyrzucenia. Znakomicie się ukrywają, wtedy trzeba szukać śladów po ich odchodach.
    • Gość: Remik Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.unity-media.net 23.11.16, 18:31
      Ja polecam tą firmę dddwarszawa.pl/ są z Warszawy, robią deratyzację, dezynsekcje. Działają też na terenie całego kraju stosują metody i środki zgodnie z wytycznymi PZH, HACCP oraz BHP. Bardzo profesjonalnie podchodzą do swojej pracy
      • Gość: nieglupi Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.centertel.pl 22.12.16, 22:44
        Uwaga spam , myślał że ktoś się na to nabierze ....haha
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka