Dodaj do ulubionych

Nie godzi się

24.12.14, 13:18
nie wspominać o tych wszystkich,

którzy byli między nami i już nie są z powodów niezależnych od nich!

Jak nasz Pan Baron...

Panu Baronowi wesołych świąt Bożego Narodzenia!
W imieniu wszystkich Polskich Forów Patriotycznych oraz Folksdojczowskich i także tych nieco innych...

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • zawszekacperek Re: Nie godzi się 24.12.14, 14:44
      Magento Schwann, Asieku, Donnerbalkenie, Folksdojczu4kategorji, Inuku i Człowieku nicków wszelkich pozostałych życzenia pogodnych i refleksyjnych Świąt BN 2014 składa CI (tym razem Ci smile) z dalekiej Saksonii

Kacperek
      • the-great-inuk Re: Nie godzi się 24.12.14, 15:01
        zawszekacperek napisał:

> Magento Schwann, Asieku, Donnerbalkenie, Folksdojczu4kategorji, Inuku i Człowie
        > ku nicków wszelkich pozostałych życzenia pogodnych i refleksyjnych Świąt BN 20
        > 14 składa CI (tym razem Ci smile) z dalekiej Saksonii
        >
        > Kacperek
        =========================================

A Saxonia to nie ten nieszczęsny kraj, w którym mieści się Drezno?
        To dlatego tu się rozszedł taki zapach siarki i smoły...
        Wybili Ci już Twe ostatnie 3 (trzy) zęby pod Aldikiem palantem?
        Gdy byłeś w drodze po sixpacka piwka w płaszczu krzyżackim?
        I Ci ten płaszcz zdarli po bandycku...

Moje informacje mam z zazwyczaj dobrze poinformowanych źródeł z Kaszubów od szkolonych speców z MOSSAD-u...

Ot, co...
        • zawszekacperek Re: Nie godzi się 25.12.14, 11:02
          Spokojna Baśka, Inuk. W mojej komturii panuje Ordnung a może nawet i porządek. Tylko w Landeshauptstadt część Gesindel wywołuje jakieś Unruhe. Ale Landesgrossmeister Szlachetny Stanislaw von Tillich da sobie z nimi radę. Słyszałem, że Szlachetna Marie von Kassel ruszyła mu z pomocą. Ufny w ich moc, siedzę sobie spokojnie i rozpijam sixpacka z Aldika.
          A Ty co porabiasz w ten świąteczny dzionek? Skonsumowałeś już Gans? Pamiętaj, mój znajomy komtur z Berlina powiada, że jut jebratene Jans ist eine jute Jottes Jabe.

Kacperek
          • the-great-inuk Re: Nie godzi się 25.12.14, 11:52
            zawszekacperek napisał:
            Tylko w Landeshauptstadt część Gesindel wywołuje jakieś Unruhe.
            ==========================

To Ty na niemieckiej prowincji marnie exzystujesz?

Zamiast w stolicy po stronie sprawiedliwych protestować przeciw rozwydrzonej Dziczy Niemieckiej zagrażającej synowi kuzyna Pana Gutmensha... Z Górnego Śląska...

Jak mi żal tego niewinnego chłopaka ...

Zawiodłeś mnie niemożebnie!
            Na całej linii!

Ot, co...
    • the-great-inuk Każdemu narodowi życzę 25.12.14, 12:10
      właściwego wodza znającego mentalność swoich ludzi..

Kilka lat temu dwóch Białorusinów uważało, że muszą wprowadzić na Białorusi arabski terroryzm...

Kilka dni po zamachu na Metro stali przed plutonem egzekucyjnym.
      Pomogło!
      Białoruskim Metrem można spokojnie podróżować ...
      Rekomenduję z całego serca mego.
      Gggugguśka znana w Monachium, pochodzi z tych okolic...
      Pan Vermieter czasowo obecnie u niej przezimowuje..

Aby do Wiosny...
      Od 4 dni dnie już coraz dłuższe..
      Nie traćcie nadziei, Wiosna coraz bliżej!

Ot, co...
      • the-great-inuk Re: Każdemu narodowi życzę 25.12.14, 12:22
        Im Westen nichts Neues...

High Noon już dawno minęło...

Czas na obserwowanie Niemców...

Na pewno coś knują!

Ten czasowy pobyt u Niemców trza maksymalnie i optymalnie i pracowicie wykorzystać...

Próżnować to można w Ojczyźnie...

Ot, co...
        • the-great-inuk Re: Każdemu narodowi życzę 25.12.14, 12:48
          Ojciec św. potwierdził mnie...

Od przeszło 60 lat nie spowiadałem się, że jadam mięso w Piątki...

Są ważniejsze rzeczy!

Obserwować Niemców, czy czegoś nie knują!

Szczególnie wtedy, gdy małżonka do tej etni należy..

Zwolnieni z tego obowiązku są rozwodnicy, jak Pan Vermieter.

Pan Vermieter jest i tak już srodze ukarany.

Jego małżonka, Niemkinia, urodziła Panu Vermieterowi 0,5 niemieckiego syna...

Z Niemcami zawsze problemy...
          Panu Jackowi złamali karierę zawodową na Lotnisku we Frankfurcie nad Niemnem...

Ot, co...
          • the-great-inuk Re: Każdemu narodowi życzę 25.12.14, 13:26
            U Marychy cisza.

Wszyscy spełniają swe obowiązki w terenie: w parkach, na ulicach, na placach, na rondach obserwują Niemców...

Nota Bene:

W najbliższy Poniedziałek Mitingu w Dreźnie NJET..

Odwołany...

W najbliższy Poniedziałek cieszymy się prezentami od rodziny...

Ot, co...

Postscriptum

Ja słyszał, szto przemysł wazelinowy w Niemczech zwalnia tysiące robotników i pracowników umysłowych także..

Wszyscy będą teraz przeszkalani do innych zawodów w miejscowych VHSach...

Kilka tygodni temu, jeszcze obowiązkowe wyposażenie każdego posłusznego i potulnego Niemca...

Ale nagle zerwali się z łańcucha...
            I zagrażają synowi kuzyna Pana Gutmensha...

Jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi, dlaczego komentarze na "polskich" forach i na polskich forach są o 180° różne...
            (Chodzi o wydarzenia w Dreźnie. stolicy Saksonii, heimatu Fryderyka Augusta I . Pierwszy władca Polski z dynastii saskiej Wettynów.)
            Orientuje się może kto dlaczego tak jest?

" Jedz, pij i popuszczaj pasa" - to powszechnie znana sygnaturka tego Pana... Spoczywa na Wawelu... mimo, że na syfa zmarł...
            • the-great-inuk Re: Każdemu narodowi życzę 25.12.14, 14:40
              U Marychy nikt nie zdradza jakie piękne prezenty dostał od kochającej rodzinki. I jak ich to wzruszyło niemożebnie...

To ja jestem całkowity inny, otwarty, transparentny bez żadnych tajemnic....

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKnBqoacyPYKp40w7sEqu-z1N6or8UTP5x7riO0aL1fx7gr3ZT

Oto mój prezent świąteczna, o którym latami całymi marzyłem nieustannie...

Czym byłoby Cesarstwo Austrio-Węgierskie bez swoich dzielnych wojaków?

Ot, co...
              • the-great-inuk Re: Każdemu narodowi życzę 25.12.14, 15:10
                https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSO1Dk94nS5NDCQnNZbsc2OWkvYHIrbbgUzu_U2O1ydblbME8nb

Ja nie rozumiem, jak można się tak długo tłustą gęsią delektować?

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQqIiUop8V0C7h2skkiMCGMtT_AfGRQLe4OXoowik4xTak-5B1Uzw

Ja, osobiście, mojej gąski nie zamordowałem. Ja kocham moją gąskę.
                Razem oglądamy telewizję, także polską... I widzimy tam polskie gęsi na eksport, na pożarcie dla Niemców...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQw-yMqGzm2_tFVeRzPQJC9Fa7u7nCXQ-f7BMGghgx-rPKPsY35

Czy to nie tragiczne?

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka