jessi_a 10.06.08, 20:04 A ten to pewnie pochodzi z Polski ? tinyurl.com/4bgaud Menü takie bardziej swojskie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Perfekte Dinner 10.06.08, 20:08 Uwazaj, zaraz Cie poprawia, ze bleda zrobilas Odpowiedz Link
annajustyna Re: Perfekte Dinner 10.06.08, 20:11 Aaa, bo Ty pewnie plural mialas na mysli Odpowiedz Link
maya2006 faktycznie swojsko 10.06.08, 20:14 i oszczednie, bo glebia to mozna upolowac na miescie)) Vorspeise: Taubensuppe mit Grießklößchen Zutaten: Zutaten (für 5 Personen) 2-3 Tauben Odpowiedz Link
annajustyna Re: faktycznie swojsko 10.06.08, 20:20 A moze to chodzi o takiego golabka z kapusty)) Usmialam sie Odpowiedz Link
realdirect ona nie gotuje, chodzi do restauracji Mc 11.06.08, 00:02 to nie musi się znać na gotowaniu. Odpowiedz Link
annajustyna Re: ona nie gotuje, chodzi do restauracji Mc 11.06.08, 10:41 Mam podejrzenie, ze Marek pisze moja biografijeDDDDD Odpowiedz Link
realdirect nie mam podejrzenia, tylko podejrzewam, 11.06.08, 12:16 że gdyby nawet, to napisałbym lepszą polszczyzną. Odpowiedz Link
annajustyna Re: nie mam podejrzenia, tylko podejrzewam, 11.06.08, 14:38 Grunt, zeby nie bylo to w czasie cyberseksu))) Odpowiedz Link
realdirect dlaczego nie? w czym to przeszkadza? 11.06.08, 14:49 od pracy bardziej odrywa robienie loda w piwnicy, trzeba oderwać się od kompa. Odpowiedz Link
jessi_a Re: dlaczego nie? w czym to przeszkadza? 11.06.08, 14:51 a czy nie lepiej jest ukrecic loda normalnie w lodziarni, tylko trzeba schodzic do podziemia. Odpowiedz Link
annajustyna Re: dlaczego nie? w czym to przeszkadza? 11.06.08, 14:53 Zboczency musza sie kryc przed swiatlem dziennym (pomijam juz asapekt, ze czasem po prostu kasy brak i trzeba w piwnicy pomieszkiwac). Odpowiedz Link
annajustyna Re: zapytaj annejustyne 11.06.08, 14:55 Lody jadam tylko w McDonaldzie)) Z polewa Odpowiedz Link
annajustyna Re: zamieniłaś fontannę na polewę? 11.06.08, 15:14 Marku, bardzo dziekuje za te prawdziwe dowody uwielbienia i milosci, ktore dostaje od Ciebie na kazdym kroku. Nawet moj chlop kazdej glupotki, ktora zesmy razem wymyslili i w net zapodali, nie kojarzy. Zreszta nie musi, bo zawsze mozemy liczyc na Ciebie. Niestety - jestesmy emocjonalnie i seksualnie samowystarczalni, nie potrzebujemy Cie na trzeciego. Wybacz, ale Twoje uczucia pozostana niespelnione. Gdybysmy jednak kiedys pisali autobiografie i zapomnieli o jakims szczegole, na pewno poprosimy Ciebie o uzupelnienie... Odpowiedz Link