Gość: student IP: *.man.bialystok.pl 10.01.04, 10:49 Kto bedzie korzystać z płatnej kafejki na prywatnej uczelni.Nie dość że płacimy za studia to jeszcze za dostęp do internetu. PARANOJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: kafejka w WSFIZ IP: 212.33.65.* 10.01.04, 10:51 Najpierw biblioteka, teraz kafeja, później parking, szatnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: kafejka w WSFIZ IP: 212.33.65.* 10.01.04, 10:51 Zapomniałem jeszcze o WC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: kafejka w WSFIZ IP: *.man.bialystok.pl 10.01.04, 10:53 Ale do przesady.Płacę 4tyś i uwazam że takie rzeczy jak parking,internet i WC to raczej powinny być BEZPŁATNE. SKANDAL.... A co do parkingu to brak słów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: kafejka w WSFIZ IP: 212.33.65.* 10.01.04, 10:58 Ja sobie ironizowałem z tym WC, parkingiem itd. Ale też uważam, że nie po to się płaci czesne, żeby potem dopłacać jeszcze za "byle co". To szkoła, a nie hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: kafejka w WSFIZ IP: *.tkb.net.pl 11.01.04, 10:57 Czy nie wiesz dla kogo w tym kraju są prywatne wyższe uczelnie ? Dla ich właścicieli. Liczą się pieniądze otrzymywane od studentów a nie właściwe wyposażenie ich w wiedzę. To kolejny przykład, że w tym kraju wszystko jest na niby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kafejka w WSFIZ IP: *.biaman.pl 12.01.04, 21:41 może na Ciepłej tak jest ale nie na Choroszczańskiej tam naprawde liczy sie student a nie jego kasa :) zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: kafejka w WSFIZ IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 00:48 Prawda, studiujesz za darmo, nie placisz za nic. I dostajesz papke o ochronie srodowiska, nauce o panstwie, demografii, polityce spolecznej... Czasem nawet zobaczysz profesora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: kafejka w WSFIZ IP: *.man.bialystok.pl 14.01.04, 10:09 Moim zdaniem Choroszczańska jak i Ciepła to ok uczelnie.... Wiadomo że każda szkoła ma inną polityke wewnętrzną co ma wpływ na ogół.... A co do tej papki o ochronie środowiska, nauce o państwie, polityce społecznej...to czasami dobrze wiedzieć coś na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś