mistrz555 21.10.09, 16:44 jak oni się dogadają to ja będę pierwszy do roboty .Chodzą słuchy że już niedługo reaktywacja warsztatów ZNTK .Co Wy na to !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lapiak123 Re: CARGO --ZNTK 21.10.09, 17:57 Podobno wpierw będą sprawdzali czy pije alkohol.Tak więc mało kto ma szansę na przyjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz555 Re: CARGO --ZNTK 22.10.09, 17:23 co łapiak walisz 0'5 litra na twarz że tak myślisz o byłych kolejarzach jesteś w dużym błędzie tubylcu jak tak śmiesz oczerniać byłych pracowników kim Ty jesteś za kogo taka opinnia coś ty za jeden Odpowiedz Link Zgłoś
lapiak123 Re: CARGO --ZNTK 22.10.09, 19:17 W błędzie nie jestem ,walę czy nie to moja sprawa. Ale prawda jest taka ,CO PRAWDA KOLE???.A wytworowcy ,ilu trzeżwych o 15 wychodziło? CO może zaprzeczysz ,że nie kwitł handel wódką na terenie ZNTK? Nie chcę obrazić normalnych pracowników ,którzy wychodzili trzeżwi ,ale takich była GARSTKA. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz555 Re: CARGO --ZNTK 22.10.09, 20:47 łapiak proponuję CI żebyś startował w sekuritate w nowej firmie na bazie ZNTK i z alkomatem stał na środku chali i wyłapywał tych po alkoholu .Póżniej życze miłego dnia z fanarą pod okiem pod biedronką Odpowiedz Link Zgłoś
lapiak123 Re: CARGO --ZNTK 22.10.09, 20:57 Wyobraż sobie ,że na wyłapywaniu mi nie zależy ,ponieważ jak ktoś pije to za swoje i to jego sprawa czy się da złapać .Poza tym ZNTK tylko i wyłącznie z pijaństwa słynęło.Widać odrazu ,że sam piłeś skoro cię ,aż tak to UGRYZŁO . Odpowiedz Link Zgłoś
ocalony2 Re: CARGO --ZNTK 29.10.09, 13:02 W tej firmie nie dało się pracować na trzeźwo. Odpowiedz Link Zgłoś