kibito 24.10.09, 21:47 Hej Co sądzicie o nowym białostockim portalu HandlowyBialystok.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shiva772 Re: HandlowyBialystok 24.10.09, 23:09 Weszłam na stronkę, obejrzałam na szybko i coś mi ta strona przypomina.. (allegro?). Nie jestem wielką fanką zakupów ale dla tych wszystkich maniaków "gazetek" i "okazji"...wróżę tej stonie wielką przyszłosć :) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kibito Re: HandlowyBialystok 26.10.09, 18:29 shiva772 napisała: > Weszłam na stronkę, obejrzałam na szybko i coś mi ta strona > przypomina.. (allegro?). Nie jestem wielką fanką zakupów ale dla > tych wszystkich maniaków "gazetek" i "okazji"...wróżę tej stonie > wielką przyszłosć :) Powodzenia! Dzięki :) Serwis jest obecnie w fazie początkowej po uruchomieniu, czyli w trakcie pozyskiwania sklepów do bazy. Na razie nie jest źle - jest już kilkadziesiąt sklepów, i ciągle dopisują sie nowe. Powoli to rusza, dlatego też liczę na konstruktywne uwagi co do działania - co zmienić, co poprawić, jak wam się wizualnie podoba. Jeśli się coś nie podoba - również wskażcie - postaramy sie poprawić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanka1-pl Re: HandlowyBialystok 03.11.09, 19:39 kibito napisał: > Hej > Co sądzicie o nowym białostockim portalu HandlowyBialystok.pl ? > > > Powoli to rusza, dlatego też liczę na konstruktywne uwagi co do działania - co > zmienić, co poprawić, jak wam się wizualnie podoba. Jeśli się coś nie podoba - > również wskażcie - postaramy sie poprawić. > > Podoba mi sie pomysł zebrania sklepów w jednym miejscu i możliwość oglądania produktów ze zdjęciami. Wyszukiwarki po sklepach i produktach według kategorii też są dobre, tylko póki co wyszukiwarka po galeriach handlowych jakoś słabo działa - jest tylko kilka sklepów z galerii Białej czy Alfy. Może jak pojawi się więcej sklepów będzie to pełniej wyglądać. Generalnie pomysł bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś