Gość: duch IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 18:21 W poniedzialek w bialymstoku ma sie pojawic minister zdrowia pan Łapiński, wszyscy trzesa portkami.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ida Re: minister w podlaskim IP: *.csk.pl 08.02.02, 08:08 Gość portalu: duch napisał(a): > W poniedzialek w bialymstoku ma sie pojawic minister zdrowia pan Łapiński, > wszyscy trzesa portkami.......... to znaczy kto trzęsie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: minister w podlaskim IP: *.csk.pl 08.02.02, 08:44 moje portki też się nie trzęsą :))) (i to nie dlatego, że ja dziś w spódnicy) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: minister w podlaskim 08.02.02, 08:48 a ja dawno wiem zes odwazna Kobita!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: minister w podlaskim IP: *.csk.pl 08.02.02, 08:55 powinnam była dodać, że jeszcze się nie trzęsą ale jak je wyniosę na balkon to będą sie nie tylko trząść ale nawet łopotać (przed wizytą min. Łapińskiego oczywiście) ale za komplement dziękuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: minister w podlaskim 08.02.02, 09:00 na zdrowie:))) a portki beda odpowiednio mokre po praniu, coby ministra otrzezwic?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-kotent Re: minister w podlaskim IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 09:25 Gratuluję "błyskotliwego" poziomu dyskusji. A swoją drogą- czy znajdę choć jeden temat na forum, gdzie nie będzie bzdetów podpisanych "Anka 1". Naprawdę nie masz nic pożytecznego do roboty ?. Idź pozmywaj albo wynieś śmiecie. A może po prostu się zamknij choć na chwilę. Przepraszam, ale mnie wkurzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Do m-kotenta IP: *.csk.pl 08.02.02, 13:10 człowieku, ty sie wyluzuj, naprawdę nie musisz wszystkiego czytać, nie ma takiego obowiązku, a w tym czasie też możesz śnieci wynieść czy kurze pościerać, zamiast się tak denerwować co do poziomu dykusji to i tak zapewniam cię jest ona wyższa od poziomu jaki reprezentuje obecny pan minister(jego poprzednicy zresztą też)i to całe bagno, którym on kieruje. Moja firma "przeprawy" ministerstwem zdrowia ma na co dzień i nie wymagaj ode mnie abym traktowała pana ministra poważnie bo za każdym razem kiedy próbuje to zrobić debilizm zatrudnianych przez niego osób dosłownie zwala mnie z nóg. Bynajmniej nie ze strachu, raczej ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Do m-kotenta 08.02.02, 13:29 powinienes sie podpisac mizoAnko1. to bedzie bardziej czytelne. a na uspokojenie wypij nervosol ablo sie na inne forum przenies! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: minister w podlaskim IP: *.17.79.204.lifespan.org 08.02.02, 23:50 Czlowieku, a co Ciebie napadlo, dlaczego sie przyczepiles do Ani? Co Ci przeszkadza, gdzie Cie boli? A moze masz zly dzien? Kto jak kto, ale Ania jest bardzo sympatyczna i - poczytaj sobie jej grypsy - bardzo bystra i inteligentna. Do tego poczucie humoru... Czyz nie prawda, Szanowna Reszto? Pozdro. Oka. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar.a malo kontent 09.02.02, 03:14 Gość portalu: Oka napisał(a): > Czlowieku, a co Ciebie napadlo, dlaczego sie przyczepiles do Ani? > Co Ci przeszkadza, gdzie Cie boli? A moze masz zly dzien? > Kto jak kto, ale Ania jest bardzo sympatyczna i - poczytaj sobie jej grypsy - > > bardzo bystra i inteligentna. Do tego poczucie humoru... > Czyz nie prawda, Szanowna Reszto? > > Pozdro. > Oka. hej , laski, podyskutujcie na forum ogolnym, i dajcie zdjecia z "druga twarza", - bedzie fajnie i duzo ciekawiej. mkontent - popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: malo kontent IP: *.sympatico.ca 09.02.02, 03:34 A co to, ten minister w spodnicy przyjezdza ze portki tak sie zatrzesly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: malo kontent IP: *.sympatico.ca 09.02.02, 03:36 A Ania jest SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 krotko i wezlowato :) 09.02.02, 11:07 do Osob ktore mnie lubia : dziekuje!!! do Osob ktore mnie nie lubia : tego co pisze nie musicie czytac. forum jest dla wszystkich i dopoki moge pisalam, pisze i pisac bede a wasza opinie mam w.... glebokim powazaniu.a jak chcecie utrzymac taki wysoki poziom to sami piszcie, a nie zjawiacie sie tu raptem z jednym postem i marudzicie jak typ okreslany jako panna w poprzek:) Odpowiedz Link Zgłoś