Dodaj do ulubionych

Zbyszek, pogromca szkół

IP: 217.153.182.* 04.02.04, 19:56
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: bryndza [...] IP: *.osiedle.net.pl 04.02.04, 21:13
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: jaaaa Re: Zbyszek, pogromca szkół IP: 217.153.182.* 04.02.04, 23:26
        zupe dla matki i ojca
    • Gość: J23 Re: Zbyszek, pogromca szkół IP: *.light.csk.pl 05.02.04, 00:32
      Z tej sytuacji wynika jasno że matka tego dzieciaka powinna być leczona
      psychiatrycznie. TO ONA WYRZĄDZA NAJWIĘKSZE ZŁO DLA SWOJEGO DZIECKA.
    • Gość: Harcerzyk Należy pracoać na Zbyszkiem. IP: 81.161.230.* 05.02.04, 06:45
      Jakby nie patrzeć Zbyszek to też człowiek i jak tam możecie mu życzyć takich
      rzeczy. Nie rozumiem tego. Jeżeli rzeczywiście te problemy z nim wynikają z
      nieumiejętnego wychowywania przez amtkę to odebrać jej dziecko, przekazać pod
      opiekę odpowiednich ludzi, którzy mu pomogą.
      Nie rozumiem Was wszystkich. Zabić, zerżnąć ???
      Starch pomyśleć kim wy jesteście.
      • hawk.eye Re: Należy pracoać na Zbyszkiem. 05.02.04, 07:15
        Ja bardziej się obawiam, co zrobi dziecko za 5 - 10 lat, jak już nie będzie
        dzieckiem, niż tego, że któryś z forumowiczów go zabije lub zerżnie. Jak teraz
        bije wszystkich wokół, to może potem, jak nabierze sił i pomysłów będzie
        wszystkich wokół zabijać?
        • habitus Re: Należy pracować na Zbyszkiem. 05.02.04, 09:42
          Dziecko prawdopodobnie ma ADHD. W Stanach byłoby już dawno leczone. Nie wiem
          dlaczego nikt nie skierował go na specjalistyczne badania. Może matka się nie
          zgadza, a może łatwiej jest się pozbyć kłopotu niż zareagować odpowiedzialnie...
    • Gość: buziak Re: Zbyszek, pogromca szkół IP: *.biaman.pl 05.02.04, 13:50
      A co na to nasz specjalista od oświaty i wychowania Jan Wolt?
    • Gość: KOLO Re: Zbyszek, pogromca szkół IP: 193.201.167.* 05.02.04, 13:58
      ja wysłałbym oboje do egzorcysty...
      za komuny szybko poradzono by sobie z takim bachorem...
      jedno jest pewne: leczyć ich trzeba a mamuśkę przede wszystkim
    • Gość: Aga Definitywna wina matki!!!!!! IP: *.stnet.pl 05.02.04, 14:03
      Powinno się odebrać prawa rodzicielskie,ona mu wpaja taki wartości.Jeżeli on
      kogoś ona go nie zgani tylko pochwala,skąd ma czerpać wartości.Z tym
      zarzynaniem przesadzacie,może będą jeszcze z niego ludzie,ale z dala od
      matki,przynajmniej takiej.widziałam kiedyś jak w sklepie na Wesołej zrzucał
      towar z półek,ona nawet nie zareagowała,to o czym tu mówić!
      • Gość: buziak Re: Definitywna wina matki!!!!!! IP: *.biaman.pl 05.02.04, 14:39
        Dziecina zwraca się do mamusi bardzo pieszczotliwie: suko, k---o, itd. - sama
        słodycz, słyszałam. Nie chcę, aby moje dzieci uczac się ze "skarbuniem"
        przyjęły to za standard.
        • pogodynka77 Jego matka jest nienormalna i to ją najpierw ..... 05.02.04, 15:46
          trzeba leczyć, niestety znam, tzn. widuję tą parę bo niedaleko mieszkam od nich
          ale tutaj jedno i drugie wymaga leczenia w psychiatryku bo tutaj to juz nic nie
          pomoże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka