Gość: jaaaaa IP: 217.153.182.* 04.02.04, 19:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bryndza [...] IP: *.osiedle.net.pl 04.02.04, 21:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Zbyszek, pogromca szkół IP: 217.153.182.* 04.02.04, 23:26 zupe dla matki i ojca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Zbyszek, pogromca szkół IP: *.light.csk.pl 05.02.04, 00:32 Z tej sytuacji wynika jasno że matka tego dzieciaka powinna być leczona psychiatrycznie. TO ONA WYRZĄDZA NAJWIĘKSZE ZŁO DLA SWOJEGO DZIECKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harcerzyk Należy pracoać na Zbyszkiem. IP: 81.161.230.* 05.02.04, 06:45 Jakby nie patrzeć Zbyszek to też człowiek i jak tam możecie mu życzyć takich rzeczy. Nie rozumiem tego. Jeżeli rzeczywiście te problemy z nim wynikają z nieumiejętnego wychowywania przez amtkę to odebrać jej dziecko, przekazać pod opiekę odpowiednich ludzi, którzy mu pomogą. Nie rozumiem Was wszystkich. Zabić, zerżnąć ??? Starch pomyśleć kim wy jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harcerzyk Należy pracoać na Zbyszkiem. IP: 81.161.230.* 05.02.04, 06:45 Jakby nie patrzeć Zbyszek to też człowiek i jak tam możecie mu życzyć takich rzeczy. Nie rozumiem tego. Jeżeli rzeczywiście te problemy z nim wynikają z nieumiejętnego wychowywania przez amtkę to odebrać jej dziecko, przekazać pod opiekę odpowiednich ludzi, którzy mu pomogą. Nie rozumiem Was wszystkich. Zabić, zerżnąć ??? Starch pomyśleć kim wy jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
hawk.eye Re: Należy pracoać na Zbyszkiem. 05.02.04, 07:15 Ja bardziej się obawiam, co zrobi dziecko za 5 - 10 lat, jak już nie będzie dzieckiem, niż tego, że któryś z forumowiczów go zabije lub zerżnie. Jak teraz bije wszystkich wokół, to może potem, jak nabierze sił i pomysłów będzie wszystkich wokół zabijać? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Należy pracować na Zbyszkiem. 05.02.04, 09:42 Dziecko prawdopodobnie ma ADHD. W Stanach byłoby już dawno leczone. Nie wiem dlaczego nikt nie skierował go na specjalistyczne badania. Może matka się nie zgadza, a może łatwiej jest się pozbyć kłopotu niż zareagować odpowiedzialnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziak Re: Zbyszek, pogromca szkół IP: *.biaman.pl 05.02.04, 13:50 A co na to nasz specjalista od oświaty i wychowania Jan Wolt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLO Re: Zbyszek, pogromca szkół IP: 193.201.167.* 05.02.04, 13:58 ja wysłałbym oboje do egzorcysty... za komuny szybko poradzono by sobie z takim bachorem... jedno jest pewne: leczyć ich trzeba a mamuśkę przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Definitywna wina matki!!!!!! IP: *.stnet.pl 05.02.04, 14:03 Powinno się odebrać prawa rodzicielskie,ona mu wpaja taki wartości.Jeżeli on kogoś ona go nie zgani tylko pochwala,skąd ma czerpać wartości.Z tym zarzynaniem przesadzacie,może będą jeszcze z niego ludzie,ale z dala od matki,przynajmniej takiej.widziałam kiedyś jak w sklepie na Wesołej zrzucał towar z półek,ona nawet nie zareagowała,to o czym tu mówić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziak Re: Definitywna wina matki!!!!!! IP: *.biaman.pl 05.02.04, 14:39 Dziecina zwraca się do mamusi bardzo pieszczotliwie: suko, k---o, itd. - sama słodycz, słyszałam. Nie chcę, aby moje dzieci uczac się ze "skarbuniem" przyjęły to za standard. Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynka77 Jego matka jest nienormalna i to ją najpierw ..... 05.02.04, 15:46 trzeba leczyć, niestety znam, tzn. widuję tą parę bo niedaleko mieszkam od nich ale tutaj jedno i drugie wymaga leczenia w psychiatryku bo tutaj to juz nic nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś