mama-julii 24.01.10, 15:25 Potrzebuję wstawić metalowy zamek w kozakach i żaden szewc nie chce się podjąć naprawy.Może macie namiary na dorego fachowca- kaletnika,ktory zna sie na rzeczy?Mrozy za oknem, a buty w szafie leżą:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankaiw Re: Kaletnik poszukiwany 24.01.10, 20:58 nie jestem pewna, ale chyba zakład kaletniczy widziałam w tym starym rzemieślniku na Bena, na przeciwko hali mięsnej Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Kaletnik poszukiwany 25.01.10, 14:12 W okolicy ul.Wiejskiej, na Prostej lub Przekątnej jest świetny fachowiec. Zakład mieści się w starym domku, na piętrze. Szyld jest, powinnaś znaleźć. Najłatwiej tam trafić idąc od akademika Akadery na przystanek autobusowy (ten przed skrzyżowaniem Wiejska/Zwierzyniecka). Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: Kaletnik poszukiwany 25.01.10, 20:38 a bylas u jacka na grochowej? on naprawia buty z tego co wiem z baty i ccc-reklamacje. wiem ze kiedys komus jakis zamek wstawial. i tak jak dziewczyny pisza, na bema w tym starym rzemieslniku sa starzy prawdziwi fachowcy w swoim fachu od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Kaletnik poszukiwany 26.01.10, 09:26 "Starzy fachowcy z Bema" odesłali mnie w ubiegłym roku właśnie do dziadka przy akademikach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: Kaletnik poszukiwany 27.01.10, 21:57 ha! to mnie zaskoczylas.... faktycznie mega fachowcy ... Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: Kaletnik poszukiwany 27.01.10, 22:15 u Jacka za to ceny usług hoho.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-julii Re: Kaletnik poszukiwany 28.01.10, 09:45 Właśnie,za klejenie podeszwy na Grochowej zapłaciłam 15 zł! Dziadek z Wiejskiej jest mi znany,niestety chwilowo nieobecny i szukam alternatywy.Wygląda na to,że zaczekam do jego powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
0-jus-tyna Re: Kaletnik poszukiwany 28.01.10, 20:29 Maz wymienial zamek w butach zimowych u szewca z ul. Mickiewicza, obok restauracji venessa jest duzy szyld -szewc. Mysle ze skoro wstawia krotsze zamki to i moze wstawi dluzszy.Cena tez ok Odpowiedz Link Zgłoś