Gość: XYZ IP: 63.83.145.* 07.12.01, 01:40 Pozdrowienia dla tego wspanialego pedagoga. Ps. Obecnie Zespol Szkol Mechanicznych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ben Re: Hrabia Boniecki -Technikum Mechaniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.01, 16:27 znałem jakieś 14 lat temu z internatu tego jegomościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Hrabia Boniecki -Technikum Mechaniczne IP: *.enter.net 20.12.01, 16:46 A z jego raczka sie zapoznales? Nie wiem tylko czy wiedzieles iz jest to gosc ktory pochodzi z rodu Hrabiow.Pozdrawiam XYZ Ps.A jakie ten facet organizowal OHP w Polsce i w NRD glowa boli to bylo cos wspanialego.Duza kasa i jeszcze wiecej przyjemnosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Hrabia Boniecki -Technikum Mechaniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.01, 09:17 wspomnienia mam mieszane. kończyłem w Koszalinie Budowlankę, więc mój kontakt był ograniczony do Bursy. Ale skoro pamietam go do dzis to musiałbyć osobowością. A tak a propos to udanych świąt. W tym roku Wrocław jest biały, to niespodzianka. Dla mnie Świeta kojarzą się z Pomorzem, tam najczęściej w Wigilię jest biało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Hrabia Boniecki -Technikum Mechaniczne IP: *.enter.net 22.01.02, 15:57 Dla mnie Swieta to tylko Koszalin niestety ostatnie lata daleko az za daleko. Boniecki to fakt czasami kojarzy sie niezbyt dobrze ale orginalny Hrabia i maniery zreszta tez! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś