Gość: mon IP: 81.15.254.* 28.02.04, 12:39 czy ktoś pracuje w EUROBANKU?? jaka panuje w nim atmosfera, jak zarobki? jak wyglądał proces rekrutacji?? warto starać sie o pracę w tym banku?? bardzo proszę o wypowiedzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rudi Re: EUROBANK IP: 81.15.254.* 28.02.04, 14:36 Nie pracuję tam i większej styczności z tym bankiem nie miałem, ale słyszałem od znajomych, którzy słyszeli od swoich znajowych, że straszna kicha. Osiem godzin na nogach, bo taka jest filozofia firmy, że obsługują przy takich stojących stanowiskach, pieniądze ponoć psie i ciągła rotacja ludzi, bo mało kto to wytrzymuje. Eurobank powstał niedawno a to już chyba piąty z kolei nabór. W innych bankach tak się nie wymieniają. Ale próbuj, bo czasy ciężkie. Co szkodzi dostać się, a jak się nie będzie podobało to rzucić robotę. I sam sprawdzisz jak jest, i do tego będziesz miał satysfakcję, że byłeś na tyle dobry że pokonałeś innych w ubieganiu się o robotę. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: EUROBANK IP: 81.15.254.* 29.02.04, 08:29 a jak konkretnie wylądają zarobki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowszczyk Re: EUROBANK IP: 80.48.171.* 29.02.04, 12:38 W warszawie płacą minimalną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibip Re: EUROBANK IP: 80.50.204.* 11.04.04, 12:34 W calej Polsce placa tyle samo - niewiele. Wymagaja duzo, ale zapominaja, ze zadowolony pracownik, to skuteczny pracownik. Mam nadzieje, ze ktos z HR w koncu sie o tym przekona. Chociaz z kazdym dniem szans coraz mniej. Praca dobra na kilka miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś