Dodaj do ulubionych

forum/wątek

19.11.15, 00:59
pstrykam "..." i co widzę na 1/3 ekranu ?
prosta i tania wypożyczka w eurobanku cud boskiiskrzypce, że nie wali z głośnika

jak chcę pożyczyć - znajdę sobie stronę
jak wchodzę na forum - chcę pogadać a nie pożyczać
Obserwuj wątek
    • marrant Re: forum/wątek 19.11.15, 10:15
      Utrzymanie forum niestety kosztuje. Reklamy pozwalają je utrzymywać bez dodatkowych opłat. Póki reklama jest zgodna ze standardami IAB - nic z tym nie możemy zrobić.
      • bartoszcze Re: forum/wątek 20.11.15, 08:32
        Niestety nie są, patrz @.
      • bartoszcze Re: forum/wątek 23.11.15, 12:49
        marrant napisała:

> Póki reklama jest zgodna ze standardami IAB

Rozumiem, że reklama która odzywa się (lub rozwija, ale to nie jestem pewien czy na portalu już mnie taka napadła) po przejechaniu nad nią kursorem jest zgodna ze standardami?
        Bo moje maile - jak się zdaje - spowodowały tyle, że te wyskakujące znienacka w środku tekstu reklamy filmowe, których nie można zamknąć ani zatrzymać, przynajmniej się nie drą same z siebie - dopiero po najechaniu (niektóre reklamy przynajmniej ostrzegają napisem, że się odezwą po najechaniu).
        • marrant Re: forum/wątek 23.11.15, 13:03
          Podobno milknie jak się zjedzie. Nie widziałam tej reklamy osobiście. Pokazała się częściej niż raz?
          • bartoszcze Re: forum/wątek 23.11.15, 20:33
            Nie jestem pewien czy ta sama (chyba nie, uciekam od treści), mechanizm się powtarza. Nie sprawdzałem czy się pokazywała ponownie po pierwszym wyświetleniu, bo niekoniecznie wracam do tych artykułów.
            Dziś faktycznie odzywała się po najechaniu i cichła po ucieczce z kursorem.
    • wuzet21 Re: forum/wątek 23.11.15, 17:52
      Reklamy są delikatnie mówiąc upierdliwe, mało inteligentne, i jestem pewien, że zdecydowana większość internautów ich nie czyta, i zwyczajnie nie wie, co reklamują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka