Dodaj do ulubionych

lokal dla palących

23.12.10, 08:34
Hello! Proszę o pomoc. Spotykam się ze znajomymi, którzy mieszkają od dawna poza Cz-wą i chcielibyśmy iść do jakiejś knajpy/klubu gdzie jest sala dla palących. Oni palą, a ja nie chce w domu mieć palarni. Z góry dziękuje za informacje.

PS. Nie piszcie mi kochani, że to niezdrowe i żebym ich oduczał, nie chce sobie psuć wieczoru. PZdr
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: lokal dla palących IP: *.rev.masterkom.pl 23.12.10, 09:20
      Skrzynka. Stoliki po lewej stronie od wejścia...
      • Gość: ppp Re: lokal dla palących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 10:18
        Gość portalu: . napisał(a):

> Skrzynka. Stoliki po lewej stronie od wejścia...

a skrzynka to chyba w tym momencie łamie przepisy..nie ma tam osobnego, zamknietego wydzielenia, to ciagle jedna sala
    • Gość: xyz Re: lokal dla palących IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.12.10, 09:30
      To juz wiem dlaczego nie chcesz w domu sie spotkac !! skoro tak to sie wcale nei zobaczymy jak Ci to tak bardzo przeszkadza!
      • dmsntch Re: lokal dla palących 23.12.10, 09:48
        :)
    • looooooook Re: lokal dla palących 23.12.10, 09:49
      we fleszu można palić
    • Gość: . Re: lokal dla palących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 10:16
      ostatnio rzadko bywam w knajpch, ale od tego czasu zakazu byłam w jednej i jest wydzielona cała góra dla palących..to pub Lucky Saloon na Biznes Centrum..
    • dmsntch Re: lokal dla palących 23.12.10, 10:52
      Dziekuje forumowiczom, skrzynka, flash i lucky. Mysle, ze damy rade... PZDR
      • Gość: . Re: lokal dla palących IP: *.rev.masterkom.pl 23.12.10, 11:25
        w Skrzynce powstała pseudo ścianka plus górny nawiew który ma chyba za zadanie nie dopuścić aby dym z papierosów przedostawał się na dużą salę
        • Gość: gosc Re: lokal dla palących IP: *.net.stream.pl 23.12.10, 11:28
          carpe diem
    • Gość: Autorka Re: lokal dla palących IP: *.159.48.129.static.crowley.pl 23.12.10, 19:01
      W Oslo też można palić.
      • Gość: nie palący Re: lokal dla palących IP: 46.113.251.* 23.12.10, 21:25
        To jest ewidentny przykład jak się nie chce u siebie w domu smrodzić - żeby było czysto i nie śmierdziało tylko szuka się miejsca gdzie można kopcić -smrodzić innym.Nie czyń złego nikomu co tobie nie miłe.
        • Gość: ja Re: lokal dla palących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 21:36
          Przygłupy oczywiście muszą morały pieprzyć zamiast po prostu odpowiedzieć na pytanie zadane przez autora wątku :/
          Ja kiedyś paliłem, teraz nie palę ale jak paliłem to też poza domem bo nie chciałem dzieciom smrodzić. Wiesz już czemu w domu nie paliłem? To teraz spokojnie możesz iść spać.
          Poza tym jak knajpa jest dla palących i jest to powszechnie wiadome, to niepalący inteligentny człowiek idzie do innej knajpy tam gdzie nikt mu nie smrodzi, a tylko przygłup wykłóca się (np. na forum) że właściciel knajpy w swoim własnym lokalu ma obowiązek zabronić palenia bo kilku kretynom się zapach nie podoba. To właściciel knajpy powinien decydować czy u niego się pali czy nie. Powinien na drzwiach wejściowych powiesić tabliczkę "tu można palić" i każdy powinien sam decydować czy tam wchodzi czy nie. Jednak lepiej jest zmusić kogoś by prowadził interes nie według jego koncepcji tylko według koncepcji ustawodawcy. Przykro patrzeć jak to państwo coraz bardziej wpierdziala się w prywatne sprawy obywateli.
        • Gość: do nie palącego Re: lokal dla palących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 21:38
          Gość portalu: nie palący napisał(a):

> To jest ewidentny przykład jak się nie chce u siebie w domu smrodzić - żeby był
          > o czysto i nie śmierdziało tylko szuka się miejsca gdzie można kopcić -smrodzi
          > ć innym.Nie czyń złego nikomu co tobie nie miłe

a ty mądrasku z księzyca spadłes?? chyba teraz sa po to miejsac wydzielone, aby własnie takim jak ty nie smrodzic..co sie czepiasz ???
          • oleczka69 Re: lokal dla palących 23.12.10, 23:52
            W "Chacie" w pasażu al.NMP jest osobna sala dla palących
            • Gość: Miś Przekliniak Re: lokal dla palących IP: 195.88.28.* 24.12.10, 01:24
              idę spać kuгwa mać
              • aspirata (kobiety wykorzystywane seksualnie) warlocKubis 24.12.10, 01:41
                Gość portalu: Miś Przekliniak napisał(a):

> idę spać kuгwa mać

warlockubis

choroba?

czy bizbesmen?

damski bokser.

kobiety wykorzystywane
                przez
                robercika
                prosze pisac:

www.netkobiety.pl/t8840.html

(kobiety wykorzystywane seksualnie)

• Gość: edek Re: lokal dla palących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 19:15
      flash- nie ma rozgraniczenia dla palących czy nie, jarają gdzie chcą - ostatni raz tam byłem- wypiłem piwko , kila shotów a gratis mam pranie ciuchów tak śmierdzą dymem. Za barem
      dred- dziewczynka więc w głośnikach rege szajs..
      • looooooook Re: lokal dla palących 27.12.10, 11:24
        co Ty edek gadasz?
        jak do flesza wchodzisz to masz na drzwiach jak byk napisane sala dla palących
        sala dla niepalących jest we flesz pizzy czyli jedne drzwi dalej.
        ale jak się idzie do baru i nie umiesz się dowiedzieć gdzie jest sale dla takich jak Ty to już Twój problem. a jak Ci się muzyka tam nie podoba to idź na biznes centrum
        • Gość: Ar Re: lokal dla palących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 22:19
          A to oni po prostu nie mogą wyjść na papierosa na balkon?
    • Gość: aaaa Re: lokal dla palących IP: *.alfanet24.pl 26.12.10, 20:58
      Skoro Ty nie palisz, to powinni sie do Ciebie dostosowac. Na palaczy powinno sie nalozyc 50% podatek od wypuszczanego dymu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka