Dodaj do ulubionych

drukarka do domu...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 14:19
jaką polecicie w granicach 300-400 zł?? czy decydować się na HP 3650, czy
może 3550, a może lexmark??
Obserwuj wątek
    • alex.4 Re: drukarka do domu... 06.03.04, 14:20
      Jesli wybierasz drukarkę atramentową patrz na cene tuszu. Aby jej uzytkowanie
      nie było zbyt kosztowne
      pozdr
    • alex.4 Re: drukarka do domu... 06.03.04, 15:28
      i zastanów się czy nie lepiej nie wydać troche wiecej, ale kupić laserową drukarkę.
      Ważne też jest zwrócenie uwagę na sposób pobierania papieru przez drukarkę.
      Jezleli bierze od góry, to lepiej:))))
      pozdr
      • Gość: Vincenty Re: drukarka do domu... IP: *.dz.euro-net.pl 06.03.04, 15:32
        alex.4 napisał:
        > Jezleli bierze od góry, to lepiej:))))

To jest już chyba raczej kwestią osobistych preferencji...
        ;)
        • Gość: rowerzyk Re: drukarka do domu... IP: *.euro-net.pl 06.03.04, 19:13
          Czy pytajacy dowie sie w koncu jaka drukarke byscie mu polecili? Czy i tym
          razem dyskusja zejdzie na inny temat?
          Co tym razem bedzie tematem zastepczym "drukarka a ksieza pedaly"? czy
          moze "nie ma dobrych drukarek, bo Tur costam"?

Pozdrawiam
    • Gość: a. Re: drukarka do domu... IP: *.cs.bialystok.pl / *.cs.bialystok.pl 06.03.04, 19:26
      ja mam canon i350 , nie jest to moze szczyt techniki ale jak na razie nie
      narzekam. kosztowala 330zl.
      • alex.4 Re: drukarka do domu... 07.03.04, 16:38
        rady są całkiem konkretne. Z tym podajnikiem papieru to istotne. Wyciąganie
        papieru, który wkręci się jest średnią przyjemnością
        Przede wszystkim dokonaj kalkulacji ekonomicznej co się bardziej opłaca w
        uzytkowaniu
        pozdr
    • Gość: leszek Dzięki wszystkim za chęć pomocy... IP: 80.55.171.* 07.03.04, 19:18
      to daliście mi do myślenia, poważnie zastanawiałem się na hp 5650, ale ona ma
      właśnie podajnik z dołu (jak wszystkie atramentowe hp. No jeszcze nie wiem co
      zrobię, ale coś muszę kupić w najbliższych dniach. jeszcze raz DZIĘKI!!
    • Gość: piecyk gazowy Re: drukarka do domu... IP: *.visp.energis.pl 07.03.04, 21:02
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34
      • alex.4 Re: drukarka do domu... 09.03.04, 02:35
        ja miałem atramentówkę HP. Jest droga w uzyciu, a podajnik czasami fiksował i
        wciagął papier
        pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka