Dodaj do ulubionych

OBRZYDLIWE RADIO tok fm

IP: *.pke.pl 10.03.05, 11:40
po wysłuchaniu przed chwilą zakończonej "rozmowy" Tejchmana i Krzemińskiego
na temat tzw. antysemityzmu polskiego mam was dość !!! obrzydliwe., parszywe,
radio i wszyscy ,prawie bez wyjątku, w nim występujacy dziennikarze i tzw.
eksperci
Obserwuj wątek
    • Gość: Słuchacz Re: OBRZYDLIWE RADIO tok fm IP: 195.245.217.* 10.03.05, 11:47
      Mam podobne zdanie, ich ostentacja przekroczyła granice dobrego smaku !
    • Gość: Tomek Re: OBRZYDLIWE RADIO tok fm IP: 217.153.174.* 10.03.05, 13:16
      Nie słuchałem . Ale mam wątpliwości czy mozna przekroczyc granice , które w
      przypadku oblewnia wiadrami pomyj przeciwnik szowinistów joskowiczopodobnych
      wydaje się iz zostały juz dawno przekroczone ... .
      "Poziom" produkujących się w mediach perfidnych szowinistów to dno i 7 metrów
      mułu . Ale coraz więcej Polaków - i nie tylko to widzi !
      • Gość: Preslaw Re: OBRZYDLIWE RADIO tok fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:32
        Nie słuchałem, proszę o streszczenie tej rozmowy.
        • Gość: ja sluchalam Re: OBRZYDLIWE RADIO tok fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:47
          streszczac dokladnie mi sie nie chce, ale to bylo cos w rodzaju:"obserwujemy
          ostatnio wzrost zachowan antysemickich i resentymentów do endeckich hasel i
          wartosci"(I.Krzeminski w odpowiedzi na zarty A. Leppera o "dobrych martwych
          Zydach") Zreszta poczytaj sobie w portalu GW w zakladce Kraj tam znajdziesz.
          Cale to pitolenie tych dziennikarzy z TOK fm to odczytywanie gazet, a w
          szczególnosci GW. Mozna nie chodzic do kiosku.Chyba ze ktos jest uzalezniony od
          druku jak np. ja.
          • Gość: Remek Re: OBRZYDLIWE RADIO tok fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 08:41
            Czy oni wszyscy sa tacy ?
            Sami sa zapiekłymi szowinistami . Popierają zbrodnicza okupację Plaestyny .
            Rozsiewaja na całym świecie zwierzęcy antypolonizm . Ukrywaja w swoim państwie
            Morela i innych winnych zbrodni przeciw ludzkości . A jednocześnie z takim
            zapałem wyszukuja drzazgi w czyims oku .
            • Gość: moryc Re: OBRZYDLIWE RADIO tok fm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 09:24
              I takim jak ty placimy ,marne grosze zebys nie podskakiwal
              • Gość: ryf Re: OBRZYDLIWE RADIO tok fm IP: *.acn.waw.pl 12.03.05, 23:46
                możesz sobie co najwyżej poużywać na forum - w pracy starasz się jak inni co?
                • Gość: Zaciekawiony Re: OBRZYDLIWE RADIO tok fm IP: 217.153.174.* 13.03.05, 16:25
                  Jakies szyfry czy co ?
                  A może to tylko dla wtajemniczonych ?
                  Dwa powyższe posty zasługija na rozwinięcie - nie bądźcie tacy - my tez
                  jesteśmy ciekawi ... .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka