Dodaj do ulubionych

alez wiocha w rado bialystok

IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 17:41
nie wytrzymalem i napisalem.

rozmawiaja o aparacie cyfrowym, a caly czas jakas kobieta sie cieszy. buzia
sie jej nie zamyka tak jej jest wesolo! komentarze ma glupie i nie na miejscu.
to sie nazywa szacunek do czasu radiowego. nucą 'ppapapapapa' i co 5 minut
mowia ktora jest godzina.

potepiam!

dyzio
Obserwuj wątek
    • margooo Re: alez wiocha w rado bialystok 10.03.04, 09:05
      jestem zaskoczona....
      wlasnie wczorajsza audycja bardzo mi sie podobala, bo byla radosna
      bo mam dosc tragicznych wiadomosci od ktorych cierpnie skora, bo mam dosc
      powaznie prowadzonych audycji
      na powazne tematy, z ktorych polowy nie rozumiem a drugiej polowy nie chce
      zaakceptowac
      przeszkadza ze pani sie smiala a pan podawal godzine?
      ciekawa jestem co Twoim zdaniem nalezaloby zmienic, jak poprowadzic audycje? bo
      widze ze masz wiele do powiedzenia
      z cala pewnoscia prowadzacy przyjeliby Twoje jakze cenne uwagi, co wiecej
      podejrzewam ze zastosowaliby sie do Twoich
      jakze cennych wskazowek
      dlaczego nie przyjmiemy takich audycji jako rozrywki tylko dorabiamy teorie?
      "komentarze ma glupie i nie na miejscu" a jakie Twoim zdaniem bylyby madre
      komentarze?
      no ale ... "de gustibus non disputandis est"
      • Gość: dyzio Re: alez wiocha w rado bialystok IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 14:11
        margooo napisała:

> jestem zaskoczona....

ojej!

> wlasnie wczorajsza audycja bardzo mi sie podobala, bo byla radosna

widzisz, mi niestety radosc ta byla nie na miejscu, a smiechy - hihy odbieram
        tak, ze prowadzacy nie maja niczego ciekawego do powiedzenia i w ten sposob
        wypelniaja czas antenowy.

> przeszkadza ze pani sie smiala a pan podawal godzine?

oczywiscie. kiedy audycja jest jest, niech bedzie o aparacie cyfrowym to nie
        zycze sobie płytkich gadek o dupie marynie. jeszcze dodam, ze 'wesola pani z
        radia' wtracala swoje 3 grosze jakby wiedziala wiecej od experta mowiacego o
        aparacie cyfrowym. to jest imho niegrzeczne przerywac swojemu gosciowi podczas
        wypowiedzi.

> ciekawa jestem co Twoim zdaniem nalezaloby zmienic, jak poprowadzic audycje? bo
        >
        > widze ze masz wiele do powiedzenia

jestem wychowany na _STAREJ_DOBREJ_ trojce (ktorej juz nie ma). w radiu b-stok
        wg mojego gustu duzo nalezalo by zmienic.

> z cala pewnoscia prowadzacy przyjeliby Twoje jakze cenne uwagi, co wiecej
        > podejrzewam ze zastosowaliby sie do Twoich
        > jakze cennych wskazowek

nie wierze. tyle lat sie mowi o zmianach w 3, a to wszystko jak grochem o
        sciane. nie sadze by i w tym wypadku byly jakiekolwiek zmiany.

> dlaczego nie przyjmiemy takich audycji jako rozrywki tylko dorabiamy teorie?

bo jak ma byc rozrywka to rozrywka - znasz moze przygody 'żelaznego karła o
        imieniu Wasyl'? albo rodzina poszepszyńskich (moge sie pomylic wpisaniu
        nazwiska). to jest rozrywka! a nie hihihi-hahaha jest wesolo i smiesznie bo ja
        się ładnie śmieje.

> "komentarze ma glupie i nie na miejscu" a jakie Twoim zdaniem bylyby madre
        > komentarze?

takie, coby byly w temacie. coby rozwijaly dyskusje i zmuszaly do myslenia.

> no ale ... "de gustibus non disputandis est"

:-) otoz to.

Pozdrawiam,
        dyzio_marzyciel1
    • Gość: . Re: alez wiocha w rado bialystok IP: 217.97.203.* 10.03.04, 11:00
      Jak Ci sie nie podoba wlacz
      Lagodne przeboje,
      Gramy tylko przeboje,
      Hity na czasie,
      TrUjka uslyszysz wiecej
      Hity lat 70tych, 80-tych i wspolczesnych i inne

Dobrze ze w Radio Bialystok, jeszcze ktos mowi ludzlim glosem i ma cos do
      powiedzenia. Reszta to juz Papka muzyki i liczenie zyskow z reklam. Bo tylko
      reklama sie liczy
      • Gość: Wiktor Re: alez wiocha w rado bialystok IP: *.iig.pl 10.03.04, 13:10
        No gratuluje pracownikom Radia Bialystok wpisow o swojej firmie. Nie ma to jak
        autoreklama. Mam jednak wątpliwości, czy akurat Radio Białystok mówi ludzkim
        głosem - bo najczęściej słyszę tam głosy i język białoruski, z którego za
        cholerę nie mogę nic zrozumieć.
      • Gość: dyzio_m Re: alez wiocha w rado bialystok IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 14:20
        Gość portalu: . napisał(a):

eh, coz to za porownanie! zgodze sie z gościem, iż teraz w polskim eterze (no, u
        nas - podlasie) _NIE_MA_ czego słuchac. odeslanie mnie do papki jaka jest w
        eterze to nie rozwiazanie.

> Dobrze ze w Radio Bialystok, jeszcze ktos mowi ludzlim glosem i ma cos do
        > powiedzenia.

zarty! hihihi-hahaha to wg Ciebie 'mowi ludzkim glosem'?? o nie! odbieram to
        jako brak czegokolwiek do powiedzenia!

radio b-stok to tez niezla papka. jest wiele audycji dobrych, ktore mi sie
        podobaja, ale ogolnie rewelacja to to nie jest.

dyzio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka